26 de març de 2009

UN ITALIÀ AUTÈNTIC

Murivecchi

c/ Princesa, 59
Barcelona
T: 933152297

Barcelona es un ciutat farcida de restaurants italians o que presumeixen d’italians. Però en realitat, molts d’ells es limiten a pizzes i algun plat de pasta en ocasions discutible. Penso que en tot Barcelona, no passarien d’una dotzena els que podem considerar autèntics i que a més son freqüentats per la nombrosa colònia italiana.

Un d’ells de el Murivecchi, ubicat al carrer Princesa, just a la zona del Mercat del Born i tocant al Parc de la Ciutadella. El vaig descobrir a través del menú dels migdies, en les temporades de l’any en que treballo per aquella zona.

Comentar que el menú del migdia es impecable amb una relació qualitat preu boníssima. L’únic contra del migdia es que en ocasions està tan ple que en algun moment el servei sembla superat per l’aglomeració i més en la zona que no controla directament la que sembla la responsable del local. En canvi quan ella està a prop, tot sembla marxar com una seda....

Per les nits he estat dues vegades i els plats de pasta amb marisc són d’alta qualitat. Però he vist altres plats amb molt bona pinta com poden ser les verdures a la planxa, els carpaccios de diferents tipus, els risottos i també les pizzes que semblen molt recomanables.

L’únic “però” que hi trobo als vespres, es que al servir pizzes, fa que l’ambient sigui com més desenfadat i queda com una mica heterogeni que mentre en unes taules serveixin sopars d’un bon nivell gastronòmic, a la taula del costat hi hagi un sopar de pizzes amb Coca-Cola. La primera vegada que vaig anar-hi un vespre em va sorprendre l’aspecte més desenfadat en comparació del migdia que malgrat menjar quasi tothom el menú, l’ambient es com mes “executiu”.
Però entenc que això es una pura apreciació meva, que sempre m’ha agradat més la homogeneïtat que no pas la heterogeneïtat i si el restaurant no m’encantés, no estaria ara inserint-lo al meu blog.

En resum... molt recomanable si us agrada el menjar italià de qualitat. El seu cost a la carta, menjant dos primers, dos plats de pasta amb marisc, vi i postres, per sota dels 80€ la parella, però si aneu a fer plat únic o voleu provar les pizzes, el preu pot baixar considerablement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada