21 de març de 2009

Un restaurant MOLT RECOMANABLE

Restaurant LA ESTRELLA

c/ Ocata 6 (zona Born, en un lateral de la estació de França
T. 93 310 27 68
Reserva imprescindible els caps de setmana i millor trucar un dia abans
.

Realment aquest restaurant es un descobriment. D’entrada la carta no sembla massa atractiva, però a la que ens ve a atendre el maître – propietari, ens sorprèn, explicant-nos tot un seguit de plats i la seva elaboració o composició.

Personalment no soc massa fan dels plats “cantats” que mai saps el preu que tenen, però en aquest cas mai hi ha sorpresa, doncs els preus estant al voltant dels plats habituals de la carta.

He anat varies vegades els darrers 3 mesos i recordo plats espectaculars: galta de vedella confitada, bacallà, el llenguado que sempre tenen, la tonyina molt poc feta amb sal fumada, alguna lasanya amb salsa de bolets, etc.

També val la pena demanar-li quin vi ens recomana i sempre descobrirem alguna cosa, sense passar-nos de preu.

Els postres simplement espectaculars. I jo soc un admirador del gelat de wasabi, que he repetit en 3 ocasions.

El PREU per dos persones amb vi, dos primers, dos postres i 2 cafès, al voltant dels 80€.

Us animo a anar-hi!.

12 comentaris:

  1. Hola!

    aprofito per dir que és a hores d'ara el meu restaurant preferit de Barcelona. Me'l va recomanar una amiga i des d'aleshores és un dels habituals. La cuina és excel·lent, els productes de primera qualitat i l'encant del lloc, i sobretot de la carta recitada (sense sopreses desagradables, tot al contrari, fa que sigui un lloc quasi de culte. No us el perdeu!

    ResponElimina
  2. Gràcies Laura pel comentari.

    Amb aquest restaurant vaig iniciar el meu blog ara fa una mica més de 2 anys i com en aquella època quasi no tenia visites, per això no havien comentairs.

    Ara fa més d'un any que no he anat allà ja que m'agrada anar diversificant, però en segueixo tenint molt bones referències de gent propera i tornaré aviat.

    Ricard

    ResponElimina
  3. Que tal? Em va recomanar aquest lloc l'Enric, un company de feina, després de consultar el teu bloc. I quin descobriment. En arribar ens vam donar la carta i no ens vam dir per més. On eren aquells plats que esperàvem? I no es que la carta no ens convencés. Però aleshores va arribar la màgia... la cantarella dels plats. Quins primer i quins segons...necessitàrem uns minuts per decidir. Vam tastar el carpaccio de ren, navalletes i tonyina del delta, i palangre farcit de vieiras. Tot perfecte i al punt. Hi tornarem

    ResponElimina
  4. Gràcies pel teu comentari Xavier,

    Crec que és el primer restaurant que vaig publicar al blog, quan el teia quasi restringit per amics i a penes tenia comentaris.

    M'ha fet il·lusió que el trobesssis. He de tornar-hi que fa massa temps que no vaig.

    Salut!

    ResponElimina
  5. La veritat es que aquest es el meu restaurant predilecte de Barcelona en relació qualitat-tracte-preu.
    Destacaría sobre tot la pasió que li posa el Jordi a totes les explicacions que et fa dels plats.
    Fa 10 anys que conec aquest restaurant i he perdut el compte de les vegades que hi he anat.
    Jo destacaría en especial el bacallà al romesco y les postres!!!

    ResponElimina
  6. Totalment d'acord.... I dels postres el gelat de wasabi...!!.

    Salut..!

    ResponElimina
  7. A la secció dels postres arriscats eh?jajaj, jo em quedo amb el Coulant de xocolata, a cap lloc el fan tant bo.

    ResponElimina
  8. Soc poc de postres... però l'únic cop a la vida que he demanat postres i després he tornat a demanar, ha estat allà.

    Quan he anat amb el meu fill, ell va de coulant.. i jo d'arriscat...

    ResponElimina
  9. Hola he anat al restaurant amb la família 3 persones , amb reserva , tot perfecte . L´explicació del plats ja et fa agafar gana . a destacar les navalles del delta i el remenat de rossinyols amb oli de tòfona .Un restaurant per repetir . Gràcies .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre que rebo comentaris de feed back positius em fa sentir content i veig que les recomanacions acaben sent útils.

      Moltes gràcies per passar i dir-ho...!.

      Salut!

      Elimina
  10. Hola Ricard,
    No aportaré res de nou amb aquest comentari... tot boníssmim, des de la cantarella dels plats fins als postres. Sense sorpreses al compte. Posats a criticar potser vaig trobar una mica massa aromàtics els peus de porc, versió carpaccio amb llamantol (canyella?) i dessossats cruixents amb llagostins. No és que em demanés jo tot peus de porc! Erem tres i com veuràs no ens hi vam estar de res. Excel·lent. Hi tornaré perquè com deia algú més per aqui, et quedes amb les ganes de tastar més plats! Una abraçada
    Luis

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que us vagi agradar.

      Es un lloc que val la pena.

      Una abraçada..!.

      Elimina