6 d’abril de 2009

Dinar a Cambrils veient i sentint-se vist

Acuamar Restaurant

c/ Consolat del Mar 66 (davant del Port)
Cambrils
T. 977 360 059

Els restaurants que visito aquest 2009, sempre són a Barcelona o a Cambrils. Tal com comentava a l’altre post de Cambrils quan parlava de Restaurant Germans Miquel's, aquest poble, és lloc privilegiat en el que fa a gastronomia i a més té dos restaurants guardonats amb estrella Michelin.

Pel que fa a Acuamar, no pertany al grup dels Michelin, però si als que ofereixen peix sense masses disfresses i amb una qualitat excepcional. He provat en aquest restaurant, entremesos de peix, arròs i peix i sempre el resultat ha estat molt satisfactori.

Quan intento valorar si un restaurant m’ha agradat, sempre valoro 4 punts: Qualitat del menjar, Relació qualitat - preu, Qualitat del servei i Ambient. En aquest cas en els tres primers, res a dir, però si en el quart.

Potser es la mateixa estructura del restaurant amb finestrals que donen al passeig, sense cap mena de cortina que converteix la majoria de taules de la planta baixa en una mena d’aparador sense cap intimitat. I això fa que molt del públic del restaurant sembla més que vagi a exhibir-se que no pas a menjar. Es difícil descriure el fet... cal veure-ho...

No tindria que afectar a les sensacions, però normalment aquest mateix públic es amant, més que del servei, del servilisme i com que el servei es molt atent, es com una mena d’efecte bola de neu, que en ocasions incomoda.

I es llàstima doncs la qualitat i la relació qualitat preu son impecables. Però això no treu que de tant en tant, ens hi deixem caure i gaudim del menjar i de la curiosa interacció entre el servei i els "clients habituals".

Els preus són difícils de precisar en un restaurant de peix, però podríem dir que el preu mig està entre 35 i 40€ per persona demanant uns entremesos de peix amb begudes i postres.

En resum... molt recomanable si prescindiu de l’ambient i encara més, si sou capaços de gaudir-ne ... ja sigui per "voyeurisme" o perquè fins i tot us agradi... :-).

1 comentari:

  1. Pues a mi familia y a mi, nos parece un restaurante exelente en el precisamente un valor añadido, es poder sentarse en una mesa de ventana. Precisamente a nuestra preciosa nieta de 5 años le encantan las sillas al lado de la ventana. Es para mi un orgullo lucir la familia en este restaurante.

    ResponElimina