19 d’abril de 2009

Un Japones bo i econòmic

Restaurant Japones Fujiyama

c/ Josep Estivill, 34
08027 Barcelona
T. 933514803
(es troba just tocant la Meridiana, costat Besos, prop de l'estació de Navas)

De fa temps que m’agraden els restaurants japonesos i en concret menjar-hi sushi, que amb aquest nom genèric podem trobar variants. Una mica com recordatori pels que no en som massa experts les dues més freqüents en el nostre entorn són:

Nori sushi (els típics rotllets d’alga que contenen dins arròs i peix) però també l’he vist amb el nom de maki sushi.
Niguirisushi (boletes de la mida d’ una mandonguilla d’arròs que en la part superior contenen una làmina de peix).

I ja no enumero més doncs tinc por de dir algun disbarat.

En fi, que com que el component bàsic és peix cru, sempre em fa por provar menjar japonès en restaurants que no tenen massa nom i ja sabem que els japonesos amb nom son cars. Però l’altre dia un bon amic que a nivell gastronòmic es de confiança total, em va recomanar el Fujiyama.
I va ser una sorpresa, doncs varem començar amb dues tempures de diferent tipus i a continuació un assortiment de sushi, acabant el sopar amb uns postres a base de plàtan flamejat.
La qualitat molt bona, el servei extraordinàriament amable, el local correcte, tot i que una pintadeta no li aniria malament, però es que no es pot tenir tot!.
Aquest àpat per dos, amb un Vinya Sol va sortir per menys de 50€. Realment el recomano si voleu menjar be japonès a una relació qualitat preu envejable.
El que em va fer més gràcia es que a la sortida, vaig veure que està al costat d’un d’aquests locals que tothom coneix de nom, però que ningú hi ha estat mai. El famós cala Paty (i no es cap casa de barrets eh?).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada