5 de juny de 2009

Un japones de cult

Koy Shunka

C/ Copons 7
Barcelona
T. 934 127 939)

A Barcelona tenim la sort de gaudir de restaurants japonesos de qualitat i en podem trobar més d’un.
El preu es elevat, però en aquests la qualitat és altíssima. En tenim dos que pertanyen a la mateixa família (Shunka i Koy Shunka). I ahir amb motiu del meu aniversari vaig anar al Koy Shunka.

El Koy Shunka es troba al carrer Copons just tocant la plaça de la Catedral costat muntanya. Es el mateix local on fa anys hi havia el mític "La Odisea" , però amb el local exquisidament remodelat. Està en un carrer paral·lel al del Shunka (c/ Sagristans).

Vaig reservar uns dies abans (ahir dijous estava completament ple) i he de dir sense dubte que es el millor restaurant que he visitat el darrer any i el millor d’aquest blog.

La pega?... doncs que el cost es elevat si es demana el menú degustació (10 plats!). Però si valorem la relació qualitat -preu, el ratio es molt bo.

No puc explicar massa les altres opcions de la carta, doncs el fet de demanar barra (un espectacle increïble de coordinació, de perfecció i d’amabilitat..) ja porta implícit demanar el menú degustació.

Els 10 plats que composaven el menú i que varien segons mercat eren deliciosos. Uns sabors que semblaven impossibles d’aconseguir. Una autèntica festa per un dia especial. Si voleu anar un dissabte nit, recomano reserva amb més d’una setmana.

10 comentaris:

 1. aquest és un dels restaurants que m'agradaria visitar a barcelona, ara que hi ha tanta proliferació de japonesos portats per xinesos que no tenen res a veure. quan hi vagi et faré cas i m'asseuré a la barra.

  ResponElimina
 2. el tinc en cartera. VAig anar al Shunka i em va encantar. Al meu blog tinc fotos del Shunka. http://dalpescatore.blogspot.com
  Salutacions

  ResponElimina
 3. Hola... M'ha encantat el teu blog i he mirat restaurants... M'ha fet molta il·lusió trobar un que havia perdut en el record del temps... de quan era jo un infant... Ca l'U de Vic.

  ResponElimina
 4. Al Koy Shunka jo no hi he anat, però sí al Shunka i, sincerament, crec que va ser una de les millor experiències gastronòmiques que he viscut fins ara. Evidentment, cal tenir en compte que sóc un enamorat de la cuina japonesa.

  ResponElimina
 5. Gràcies Manel... No se si ets el Manel de CuinarEsGenerós o un altre Manel... Si ets nou, benvingut i encantat de saludar-te.

  ResponElimina
 6. Hola Ricard, el del darrer comentari soc jo, en Manel Xicota i, evidentment, després de "trobar-te" i donada la coincidència d'interès pel menjar i els restaurants, intentaré anar-te seguint. Fins aviat!

  ResponElimina
 7. Gràcies Manel...!. Em fa il·lusió veure't aquí. Ara com seguidor de la pàgina ja rebs automaticament els avisos de cada cop que en publico un de nou... i segur que tens aportacions a fer.

  ResponElimina
 8. Hola Ricard...!!!!. Amb motiu de l'aniversari del meu "Ricard" .....el vaig voler obsequiar amb una dinar a la barra del Koy Shunka. Estic super-contenta de la teva recomanació (com totes fins ara) ja que van ser més de dues hores de gaudir, disfrutar i estar molt a gust. Vam triar el Menú Gastronòmic (l'ocasió s'ho mereixia ) amb un DIDO blanc D.O. Montsant. Tot els comentaris que fas són encertats ja que el servei, l'ambientació, el menjar, el mateix xef... simpàtic, agradable amb discreció...tot tot...va estar molt bé. Gràcies ricard per les recomenacions...i això que jo no sóc massa amant del Japonès..però ell si i per això la sorpresa ......va valdre molt la pena. Per altres ocasions hem anat al Shunka que és un altre tipus d'espectacle i el menjar i servei també és molt bo. Una abraçada . Teresa M.

  ResponElimina