12 de juliol de 2009

Un altre Italià de veritat


Santamadonna in "gràcia" .... Tancat... :(..


Francisco Giner 6 (prop de Diagonal)


T. 932 380 086




Com ja veieu els que seguiu el blog, la cuina italiana em perd. I admiro aquests restaurants italians que tenen la personalitat d’obrir a Barcelona amb una carta autèntica i sense les concessions fàcils de les pizzes i pastes tipus bolonyesa o carbonara (i que consti que no tinc res contra aquestes salses).

Un d’aquests restaurants es el Santa Madona que es presenta com “vino e cucina italiana”. En aquesta darrera ocasió varem demanar com primers Caponata i Tagliata tonno. El primer es un dels plats de la cuina italiana que m’encanta i que lluito a la meva cuina per arribar al nivell que aconsegueixen en aquests restaurants. No sabria dir si es millor o pitjor del que serveixen Al Contadino (del que també parlo a aquest blog). La Tagliata tonno .... per explicar-ho facil, és un cilindre de tonyina cuit només per la part exterior i presentat en rodanxes.Els dos van estar deliciosos.

De segon varem demanar espaguetis amb gambes (m’encanten les pastes frutti di mare!) i uns parpadele amb ragú de vedella. Els dos plats espectaculars.No ens quedava gaire gana pels postres i varem compartir un parmesà molt bo i finalment els cafès de rigor.El servei correcte i el local molt acollidor.
Molt recomanable. La decoració molt intimista i sorprenent. El cost va ser de 70€ sense comptar el vi.

2 comentaris:

  1. Hola Ricard, no me había dado cuenta hasta ahora de que también tenías un blog. Tus sugerencias me serán muy útiles para cuando vuelva a Barcelona. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Gracias Canella y cualquier duda sobre ellos, solo tienes que preguntar.

    ResponElimina