19 d’agost de 2009

En ple Passeig de Gràcia

Restaurant Brown 33

P. de Gracia 33 (Consell de Cent)
T. 93 467 52 47.


Avui voldria comentar un d’aquells restaurants que d’entrada no m’atreuen per impersonals. Però una persona de confiança, m’ havia parlat be i varem decidir provar-lo.
Es tracta del Brown 33 situat en ple passeig de Gràcia al número 33, amb grans finestrals al mateix passeig. Sempre ple i amb molt de turisme. Aquest agost ens varem atrevir fent reserva prèvia i va ser una agradable sorpresa.
La carta permet diferents possibilitats que permeten decidir que vols menjar i quin pressupost vols gastar. Res a veure amb aquells restaurants que els preus semblen uniformes per tots els plats. Pots sortir per tant amb un pressupost correcte. Les pizzes que no varem provar, tenien bona pinta, les diferents ofertes de pastes eren atractives i amb algun toc de modernitat . Varem optar per un plat de verdures planxa, una amanida de pollastre, una macarrons i una carn D.O de bou...El menjar correcte tirant a bo, la relació qualitat preu bona, l’entorn molt agradable i la sorpresa va ser la amabilitat del servei.
En resum... una opció a tenir en compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada