10 d’agost de 2009

Un clàssic que no podem oblidar

Restaurant Bar Mut
Pau Claris,192 (tocant Diagonal, costat muntanya)
T. 932174338


Sempre soc dels que busca i busca a l’hora de sortir a sopar… I en ocasions m’oblido d’opcions segures... de les que no fallen mai. Aquest agost (crec que no tanquen mai) he retornat al Bar Mut i potser perquè portava una temporada d'anar sempre als mateixos llocs (fixeu-vos que el blog no creix i no hi setmana que no surti al menys una vegada) que el Bar Mut ha estat com una gran descoberta. No recordava que es podia reservar o al menys no m’havia fixat. Les tapes, plats o platillos, molt recomanables i l’entorn encantador i carismàtic. A mig agost, la manca de públic habitual autòcton, queda coberta amb escreix per públic estranger de nivell. Sempre m’he preguntat com troben els estrangers aquests llocs...!!!.
En fi... que varem compartir una burrata amb tomàquets madurs al punt, un remenat de rossinyols, un sashimi de tonyina exquisit i un cabrit guisat inoblidable. I em va quedar la foto d’un assortiment de formatges per postres... però ja no ens quedava gana.Pels que mai heu estat allà, remarcar que només hi ha una taula i la resta es barra i tamborets... Cap problema doncs és còmode, però es per evitar sorpreses.

Dos comentaris a fer... El primer que no és econòmic i el segon que si vas a l'hora de dinar o sopar i no vols menjar, no et donen taula/barra. La cosa sembla evident, però provoca protestes de gent que els agrada anar a aquests llocs a prendre un cervesa i unes olives, ocupant taula o barra... una mica perquè està de moda (de fet mai ha deixat d'estar-ho). Si mireu algun fórum, veureu que està ple de gent que protesta pel tema... però es que els imagino.... "nena... te voy la yevar(*) a tomar unas cervezas a un lugar....".
(*) conec perfectament que el verb "llevar" no s'escriu amb "y".... però ja m'enteneu oi?...:-).

2 comentaris:

  1. El Bar Mut també va ser un gran descobriment per a mi!!! i també he llegit molts comentaris negatius amb els que no hi estic d'acord...

    Et proposo visitar un restaurant que m'encanta, és La Dida Restaurant http://www.ladidarestaurant.com
    Després de veure els restarants que comentes, crec q aquest mereixerà una bona opinió ben aviat!!!! Bon profit!

    ResponElimina
  2. Gràcies Mireia pel comentari. Conec de nom el restaurant La Dida i el dia que el visiti, ja posaré comentari. De fet només poso comentaris dels que m'han agradat i m'oblido dels que no... Però segur que La Dida m'agrada, doncs fa molt de temps que en sento parlar. M'encantaria et fessi seguidora del blog i així ja reps copia automàtica de tot el que publico.

    ResponElimina