6 d’octubre de 2009

Un bon genovès a l'eixample

Restaurante: Non Solo Pizza

c/ Enric Granados, 110 (entre Paris i Còrsega)

T. 932181920


Aquest restaurant fa molt de temps que el freqüentava, de quan als inicis de la UPF treballava a la zona Balmes – Rosselló ara fa prop de 20 anys. Llavors anàvem al menú del migdia, però ja mai més havia tornat. El retorn ha estat agradable i en aquesta ocasió a la carta (no se si als migdies fan encara menú) .

Ofereixen plats genuïnament italians i en concret genovesos. Les racions son suficients com per compartir un primer i agafar una pasta cada un de segon. Els primers que hem provat, han estat Afettato misto (ensalada de ruca amb mozzarella) i l’antispast que consisteix en un bon plat d’embotit italià de molt bona qualitat.

En quant als segons ofereixen un bon assortiment de pastes i cada dia en ofereixen dues de concretes com “pastes del dia”. Hem anat dues vegades en 2 mesos i les quatre que hem provat estaven bones i al punt. Podem dir sense dubtar, que les pastes són de qualitat i ben aconseguides. Es una bona opció per sopar be, en un entorn agradable i a preu raonable. Les dues vegades el preu ha estat al voltant dels 50€ per dues persones, prenent cervesa.

6 comentaris:

 1. ricard, ets un autèntic especialista en cuina italiana, m'apunto la recomanació.

  ResponElimina
 2. Gràcies Manel.. es un d'aquells llocs en que pot menjar com a Itàlia i sense buidar massa la butxaca...

  ResponElimina
 3. Sabies que al costat han obert el "Solo pizza"? ;-)

  ResponElimina
 4. Si... però crec que es del mateix... Als seus inicis el propietari de "No solo pizza" explicava als clients que volia culturitzar amb el concepte de que els italians ofereixen altres coses que pizza... i en aqulls temps (fa uns 20 anys) oferien tb pizzas... i em va fer gràcia al retornar, veure que al costat hi havia un "Solo....".

  ResponElimina
 5. I cant find a link where i can subscribe to this blog, webmaster how can i follow your blog?

  Teddy Tschicke

  ResponElimina
 6. Hello Teddy,

  You can subscribe in right column in "Inscriviu-vos en aquest lloc".

  Or in the same column in "Subscriu-te a"

  Thanks

  ResponElimina