9 de novembre de 2009

Un restaurant curiós

La Cua Curta (Cambrils)

Plaça Aragó 2
43850 Cambrils
T. 977 364 342

Atenció que als mapes Google està mal marcat. El restuarant està a pocs metres de la plaça del Pòsit, no al poble vell.

També a BCN al c/ Carassa (Born)
T. 933 100 015

El restaurant la Cua Curta es com una petita nissaga de restaurants que podem trobar a Cambrils, a Barcelona i també a Granollers. Ben curiós aquest restaurant en Cambrils del que desconeixia de la seva existència i vaig descobrir-lo gràcies a una col·laboració en el blog amigasgastronomicas.
Es troba a Cambrils en ple centre de la zona del Port. Es petit i d’aquells restaurants que passes per davant i no et criden especialment l’atenció, però un cop dins et sorprenen.
En primer lloc l’amabilitat del seu propietari, persona afable i amb sentit de d’humor. En segon lloc l’estil que tenen al suggerir-te que et volen sorprendre i que ells triaran el menjar. Evidentment no estàs pas obligat i tenen una carta prou fàcil, però ens va fer gràcia que triessin ells.
La carta es basa en amanides, fondues, patés, formatges, etc. En el nostre cas ens van portar diferents plats a compartir, dels que destacaria el de pernil d’ànec. Em va sorprendre trobar un pernil d’ànec de qualitat que poc té a veure amb els pernils d’ànec que trobem envasats al buit i tallats a les prestatgeries de supermercats i fins i tot de llocs delicatessen. Aprofito per comentar que el pernil d’ànec bo, passa per tallar-lo al moment de servir a partir del bloc de pit que tenim assecat.
Deixant llibertat perquè ens portessin el que volien, amb un Montsant, aigües i postres, el compte va sortir per uns 70€ la parella, però segur que es poden triar opcions més econòmiques.
També voldria parlar del públic que per mi es important l’entorn. Em va sorprendre trobar un públic relativament jove en comparació del que es troba habitualment als restaurants “de peix” de Cambrils... donava la sensació de públic de pizzeria, però amb el gust refinat.
En resum... tracte immillorable, menjar bo, públic agradable i un únic “però”... que si demanes un descafeïnat, només en tenen de sobre... Feia temps que no em trobava amb això... però es pot perdonar.

6 comentaris:

 1. S'agraeix molt que també comentis de tant en tant, alguna cosa de fora de Barcelona....

  ResponElimina
 2. Eis..!!... que en tinc més d'un de Cambrils... que allà es fan bones menjades. I el dia que el Pas de l'Ase em convencin, també els publico... però ara per ara millor que no oi?.

  ResponElimina
 3. Aquest també l'apunto .Ara,quan pugui anar al restaurant i no sàpiga a on , em connectaré perquè crec que n'hi han de tota mena , oi??
  No tindràs família de peixaters? Nosaltres coneixem a uns Sampere que fa molts anys que ho son , i son amics nostres.Un germà te un Restaurant.No se si son Santpere o Sampere...

  ResponElimina
 4. Be... aquí tinc tots els que aquest 2009 m'han agradat i la majoria els he visitat en més d'una ocasió... I quan un no l'encerto, no escric res.
  En quant a famila peixeters, no en tinc... però ja m'agradaria tenir subminstre de confiança. Normalment compro el peix a Sabadell al Genis Vives (es conegut en l'ambient) i el conec d'anys i quan estic per Cambrils a la peixateria de la Plaça del Posit.

  ResponElimina
 5. Ei, nosaltres també hi anem d3e tan en tant, perquè ens agrada el bé que s'hi està, com et tracten i el què et donen. Per cert, el detall del descafeinat, jo no me n'havia adonat... és que el demano amb cafeïna, el cafè, jejej
  M'ha agradat el comentari que li has fet al Massitet sobre les galeres i les jornades de la Galera de cambrils... quanta raó tens amb el tema del preu!
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 6. Gràcies Dolça... el cafè tb el prefereixo amb cafeina.. però els vespres faig bondat. I el tema galeres si que es passen... les he arribat a pagar a 14€..!.

  ResponElimina