13 de desembre de 2009

Una manera curiosa de mostrar els plats

La BODEGA
P. Molina 2
T. 932 177 185

Vaig descobrir aquest restaurant ara fa uns 10 anys i em va sorprendre. Imaginava que ja no existia amb el mateix funcionament que el vaig conèixer i he retornat recentment i tot segueix pràcticament igual.

Es tracta d’un restaurant sense masses pretensions decoratives, amb producte de primeríssima qualitat i amb un servei sorprenent en el que mentre un està distret mirant la carta, apareixen 5 o 6 cambrers, amb 2 o 3 plats cada un, mostrant en directe els plats del dia recomanats.

Realment la visió directa dels plats ja cuinats o en altres ocasions per cuinar encara (bolets, peix, carn de qualitat....) fa que la decisió sigui difícil, donat el seu bon aspecte. I tot això va acompanyat d’una simpatia molt ben portada per part dels cambrers i cap de sala.... Vull dir que en cap cas dona sensació de “servilisme”.

En el moment dels postres, torna a passar el carrousel, que torna a passar les coses difícils, davant la quantitat de coses amb bon aspecte que porten.

Les dues ocasions que l’he visitat darrerament, estava ple en vespres entre setmana. Sembla que es dels restaurants que no pateixen la crisis (cosa que passa a més d’un d’aquest blog).

En definitiva... productes d’altíssima qualitat, molts tipus de bacallà, cuina clàssica i fins i tot menuts molt ben tractats.... i el preu pot resultar molt variable doncs disposen d’un ventall de productes molt ampli amb els seus corresponents preus, en funció del seu cost... i com es evident no es el mateix demanar el “botifarró de carn d’olla”, que per cert està boníssim, que embrancar-se en un saltejat de bolets o amb marisc.

Per posar-hi un petit “però”... que aquesta forma de presentar els plats, dona lloc a molta interacció amb el client. Una de les dues vegades que he anat, ha estat amb un gran amic que li encanta aquest tipus d’interacció i la cosa en aquests ocasions, acaba en un festival de “bon rollo” que els que em coneixeu personalment, sabeu que m’agrada més la discreció i l’anonimat en els restaurants.... però també cal reconèixer, que tampoc interaccionen massa si el client no dona peu. En resum, un bon lloc per anar i fins i tot per sorprendre a algú que no s’espera el carrousel.

3 comentaris:

 1. Caram, i jo que em pensava que estaves tancat tot el cap de setmama!!!!
  Ja m´agradaria anar a menjar aquesta carn d´olla, no el saltejat de bolets amb marisc....a mi m´agrada l´Escudella...
  Si tu dius que esta bé...segur que és veritat. S´oposo que no deuen tenir els calamars que varem veure on tu saps i jo vull dir...
  Bona Nit...

  ResponElimina
 2. En aquest restaurant si tenen calamars segur són del que a tu t'agradarien.... Es com molt "autèntic"... res a veure amb "endiosados de marketing" anant de compres amb "xinito cuiner".... ;-).
  Per cert que un dia d'aquests vaig coincidir al Mercat de Sta Caterina amb el "xinito cuiner".... (juraria que era ell, tot i que tots s'assemblen) i comprava unes "baratijas" que deu ni do...!!.

  ResponElimina
 3. És molt suggeridor. S'haurà de tastar!

  ResponElimina