17 d’abril de 2010

Més que correcte

Àtica

Galileu 159 (tocant Av. Madrid)
T. 934 906 535

Feia mesos que tenia ganes de provar-lo. Me’l van recomanar a la trobada de Castellterçol de blogaires de cuina i per tant gent de confiança. I al veure que properament organitzen un sopar allà, vaig pensar... "Ara toca.. !".

El restaurant es petit i sense pretensions d’imatge. Passant pel carrer, no et fixaries pas en ell.... La carta es curta però atractiva i força atrevida. Cuina creativa, però recreant plats clàssics. Varem optar per 2 primers (Coca de poma amb formatge i rúcula i Anxoves amb pa amb tomàquet) i dos segons (Risotto de ceps i Peus de pors desossats).

Els quatre plats estaven al punt i molt bons. De postres Pa amb oli, sal i xocolata i Brownie de cacauets. En el cas del Brownie, no em va acabar de convèncer, però potser jo soc molt primmirat en tema Brownies... No era pas dolent, però si una mica sec.

La valoració del menjar es globalment alta, el servei correcte i amable i de l’ambient poca cosa podem dir, doncs era dimecres i amb partit Barça i només hi havia una altre taula (sorollosa per cert). El cost es contingut i sense comptar vins, va sortir cinquanta pocs euros.

Llàstima que està en un barri no gaire de pas per mi i com l’aparcament tampoc és fàcil, potser no hi torni... però si el tingués més a l’abast, segur que repetiria com faig amb els que m'agraden.

I per acabar, agrair la recomanació que em van fer els blogaires, però que no recordo qui va ser.... Aisss la memòria... :(.

9 comentaris:

 1. Agafo nota.
  Hi pasare quan vagi a bcn.
  Petonets.

  ResponElimina
 2. Vaig començar jo, que seia al teu costat, i es va sumar amb entusiasme en Massitet (que coneix l'Atica molt bé i li agrada molt).

  No sé si algú altre s'ha va afegir també perque hem de reconeixer que és un local que triomfa molt entre els blocaires que èrem en aquella taula :).

  ResponElimina
 3. Nuria...Ja ho saps doncs ... una opció més...!.

  Starbase: Si que recordava que va sortir de la vostra zona i ara ho he recordat.. i m'has ajudat a saber qui es "Massitet" que escric al seu blog, però fins ara no he caigut qui era... Es que va ser massa informació rebuda en poques hores...

  ResponElimina
 4. Mira si estic atraçada que em pensava que la coca de poma es demanava de postres....NOI ...mai ho hagués demanat de primer....
  El pa amb tomàquet amb anxoves ...si el pa és bo i les anxoves també...és un èxit assegurat...ara be...el pa amb oli , sal i xocolata ...aixo si ...aixo si que fa un munt d'anys que no en sentia ni parlar....M´agradaria molt!!!
  Em va be saber d'aquest restaurant perquè com jo no hi puc anar amb els blocaires , almenys conec on aniran ..o pot ser ja hi han anat....
  i per ultim ...ets dels pocs que quan juga el barça t´agrada anar a sopar....es nota que ets dels Blancs...._)))) és bromaaa!!!!!

  ResponElimina
 5. Sorry... el primer de coca de poma era tb amb formatge i rúcula... (em vaig oblidar de dir-ho). El pa amb tomaquet era especial i delicios...
  Epssss..... i no em faltis amb el tema dels "blancs"... :-))). L'equip blanc (i tb un de blanc i blau) em porten pensaments tan negatius, que m'avergonyria de confessar-los...:-)).

  ResponElimina
 6. Buenos días!! Que tal? Ncesitaría que aconsejarais un restaurante de cocina mediterranea, tradicional en barcelona para hacer una cena sorpresa y que quepan entre 30 o 35 personas..... :S Un precio que no sea muy muy caro.... muachisimas gracias!!!!

  ResponElimina
 7. Maite, jo no soc gaire expert en sopars de grup... Els unics que veig possibles dels que tinc recomanats, per anar en grup i amb preu contingut, són Àtica i també Sr. Parellada. Al meu blog tens les adreces i explicació. Però insisteixo que no soc expert en restaurants per grups.... Quasi diria que els evito.. ;-).

  ResponElimina
 8. Moltes gràcies per les teves recomanacions sobre restaurants , en tendré una llista quan vagi per allà , gràcies a tu.

  Aquest tambe me l'apunt amb el teu permís

  ResponElimina
 9. Xisca, m'encanta que el meu blog et pugui ser útil. El vaig fer per les meves amistats i gràcies a el en he guanyat de noves.

  ResponElimina