15 de maig de 2010

Menjar de conya per 18€ + IVA

Lluis de les Moles
c/ Les Moles 25
(perpendicular a Fontanella)
T. 933 175 866


Normalment en aquest blog publico només restaurants en els que vaig a la carta i tot i que soc bastant consumidor de menús de migdia, mai havia dedicat cap entrada fins ara.

Avui he anat a un clàssic de menú. El Lluis de les Moles. Es un curiós restaurant , ubicat a pocs metres de la plaça Catalunya, que només obre els migdies amb un menú amb 10 primers i 10segons a escollir (algunes cartes no contenen tanta variació). També inclou postres.

Els primers més destacables al meu parer són: El caviar d’albergínies, Les sardines amb ceba confitada, El timbal d’ou ferrat amb patates, Les mongetes del temps saltejades i alguna amanida. ...
Com segons destaquen: L’hamburguesa de vedella d’excel·lent qualitat, el Roast Beef, la tonyina fresca a la planxa i algun altre peix.

També tenen alguns plats amb suplement, ben indicat a la carta. El menú amb postres, surt per uns 18€ que si li sumes l’IVA, el vi de la casa (molt correcte) i cafès, anem a parar als 22€ tot i que si es demana algun plat amb suplement, pot pujar una mica més.

En resum, una opció molt recomanable per dinar a molt alt nivell amb preu limitat i que ja coneixes abans d’entrar. El servei molt amable, amb mínimes rotacions i l’ambient i decoració, molt correcte. Els dies de cada dia força gent que treballa per la zona i els dissabtes més passavolants que van de compres per la zona i que tenen la sort de conèixer aquest restaurant. Comentar que els dissabtes el preu del menú es 2€ més.

Potser l’únic però, es que si hi vas molt sovint (jo abans per feina i anava un cop per setmana) trobes que els plats varien poc i alguns d’ells es mantenen a la carta de fa anys. Però també pot ser mostra de que agraden.

Ara hi vaig menys, però avui hem volgut anar per fer una mini trobada de participants a la pàgina clubdecuines.cat. Som gent que ens agrada publicar i compartir receptes culinàries... Som com blogaires de classe “B”... ;). Gràcies Berta, Bet, Lourdes i Silvia (en ordre alfabètic) per la vostra participació i companyia.

18 comentaris:

  1. Doncs aquesta recomanació l'agraeixo d'allò més perque és un perfil de restaurant que s'adapta molt al que busco ara mateix.

    :)

    ResponElimina
  2. Sóc una de les acompanyants. M'ha agradat molt el restaurant, hem dinat molt bé i l'ambient també és d'allò més agradable. De segon, m'he agafat el llobarro amb verdures al wok amb soja i mel i em sembla que no havia menjat un llobarro tant bo. BRT

    ResponElimina
  3. Bon dia, jo sóc un altre de les persones que ha dinat avuí en aquests petit restaurant. Els meus plats com el timbal d´ou ferrat o tonyina han sigut exquisits, per acabar amb una tatin sensacional. Tot plegat amb una companyia de cinc forquilles han fet arodonir un bon dinar de divendres. Una abraçada.
    S

    ResponElimina
  4. Bon dia! la veritat és que m'ha agradat molt, abans d'aquest dinar amb vosaltres no coneixia aquest lloc i ara puc dir que és molt recomanable! El caviar d'albergínia boníssim i molt curiós, i la tonyina també molt bona! I la companyia.. fantàstica ;-)
    Bet

    ResponElimina
  5. Hola a tothom....Doncs seguin la "ruta" de les meves companyes, també puc dir, que va ser un dinar excelent !!!!! primer per la companyia, i per descomtat el Restaurant.....bon menjar, bon servei, i preu accesible...per no oblidar !!!!una abraçada.

    ResponElimina
  6. Agraint els vostres comentaris i content que us hagi agradat. La trobada taambé ha servit per poder publicar-lo, que com que feia temps que no anava, el tenia com "oblidat". I per starbase: crec que us agradarà....

    ResponElimina
  7. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....quina emoció, recordar aquest restaurant....i veure que qui m'hi portava fent-me un luxe de treure'm a dinar a bcn...anava de baratillu....com ens hem de veure... Deu-nos en guard

    ResponElimina
  8. La Marta de nou... :-))).... (cirera=Marta)

    ResponElimina
  9. Caram com tu passes amb les teves amigues!!!! perquè eren 4 noies i un noi...oi????

    M´agrada molt saber de restaurants nous...però diguem perquè sempre son de Barcelona.....???amb els Restaurants que hi han a les comarques i el Vallès ...que també amb pocs diners pots dinar ...i dinar molt bé....

    Però aquest el poso a la llista per visitar....

    ResponElimina
  10. Ricard,
    Una bona recomanació de la qual prenem nota per anar-hi quan estiguem pel centre a l'hora de dinar. Una abraçada

    ResponElimina
  11. Gràcies per la recomanació!-disculpa: he intentat deixar-te un comentari a la recepta de les patates gratinades que m'ha encantat, però després de posar el codi 4 cops em diu "posa el codi" i no es pot enviar, no sé quin problema deu haver, però aprofito per dir-te que ja he apuntat la recepta!a reveure.

    ResponElimina
  12. Dolors: Es que només surto per bcn... en tot el 2009, només he sopat un dia a Sabadell on visc i tb deuen haver-hi bons llocs.
    Si Josep... val la pena i si et cal convidar a algú, evites sorpreses... ;-).
    Mercè: La pàgina Clubdecuines, es un clar exemple del que NO HA DE SER una web. I sovint els passa això que dius... Insistint, acaba funcionant, però es patètic.

    ResponElimina
  13. Hola Ricard!

    Pel que dius sembla un restaurant molt atractiu, no el coneixo, així, que de poc que tingui temps hi aniré, saps si fan menus de grups?
    Gracies.
    Perons.
    Nuria

    ResponElimina
  14. Hola Nuria. Fa temps que existeix i els funciona be. El que passa es que només obren migdies. I tinc entés, que els vespres només per encàrrec...
    En quan els migdies, no sé res de menú de grup.. però amb el menú "normal" pot funcionar no?.
    Petons
    Ricard

    ResponElimina
  15. Hola Ricard,

    No sabia que publicaves receptes de cuina , ara aniré a fer una volteta a Clubdecuines.cat.
    Un restaurant a tenir en compte aquest

    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Si.. quan va apareixer la pàgina ClubdeCuines, vaig optar per "arxivar" allà, totes les que tenia guardades als PC's de casa. Ara ja en tinc unes quantes publicades. Com que cuino poc, em va be per repassar-les quan les vull repetir. Una abraçada. Ricard

    ResponElimina
  17. ¿Qué vol dir aixó de blogaires clase B? Mmmm, deixam pensar, es com el cinema negre?
    Es aquest un restaurant clase B? Jo voldria tenir un Merceditas clase B.

    Per cert, el nostre blog (gastromimix) no està vinculat al meu restaurant, es un projecte personal independent, com la Republica Ikea. Som dos paios cuiners que trevallem a llocs ben diferents.

    S'agraeix l'enllaç, salutacions

    ResponElimina
  18. :)))... Hola Xesco... Amb blogaires classe "B", em refereixo a blogaires sense blog.. La gent que ens varem reunir, no teniem blog de receptes... I en aquell moment, el meu encara no incorporava la pestanya de receptes ni vins.. En tot cas, encantat de contactar....

    ResponElimina