21 d’octubre de 2010

Tast - maridatge al 9 de la Borriana

Aprofito ara per escriure un post força especial. No es tracta d’un sopar ja passat, sinó que vull elogiar la tasca de la gent del Restaurant 9 de la Borriana, pel seu esforç en dissenyar aquests sopars de maridatge. Un total de 8 vins i 8 plats, que a ben segur són tota una festa. Gaudiu llegint els plats i veient els vins a la següent imatge. Aquest és el menú proposat pel proper dimarts 26:9 de la Borriana
I aquí podeu veure els vins del maridatge


12 comentaris:

 1. Sembla força interessant, no entenc gaire de vins tot i que intento possarhi remei.

  Però si que em faria gracias fer una cata :)

  Salut!

  ResponElimina
 2. la veritat es que la persona que fa els tastos de vins (Paco Querol) ho fa molt be i ho explica de manera que la gent l'escolta com si expliqués una història de "suspense"... I a sobre, la cuina d'aquest lloc es de 1a...

  ResponElimina
 3. El bacallà i el civet prometen... Pel que fa al vi, no tenia coneixement que se'n fes a Washington i m'ha cridat molt l'atenció, com el de Sudàfrica, serà interessant llegir la teva crònica al respecte!Una abraçada Ricard!

  ResponElimina
 4. Mercè... no hi haurà crónica meva... :(. Tot i que tinc molta estima pel restaurant i fem colaboracions professionals, mai vaig a actes socials a Sabadell.... (raro que es un... :)..). Però si que a la zona de Washington fan vins i amb un cert éxit. I Sudafrica també... pensa que la posició geogràfia és simètrica a la nostra...(com Argentina, Nova Zelanda....).

  ResponElimina
 5. Vaja, doncs si tu no hi vas em temo que ens quedarem sense la informació privilegiada... però bé ara com a mínim ja sabem d'un restaurant a Sabadell on val la pena anar-hi :)

  ResponElimina
 6. En sembla realment espectacular, per totes dues parts, la de menjar i la de vins, t´asseguro que crec que el preu és molt correcte i m´ encantaria poder anar-hi a alguna d´aquestes.
  Felicitats a aquestos senyors

  ResponElimina
 7. Oscar... a veure si algun contacte de confiança em facilita la cronica....
  Sergi si que és espectacular i amb molt bona RQP. Són aquestes coses que es fan més per vocació i il·lusió, que no pas per fer caixa, que amb la feinada que porta no compensaria pas.

  ResponElimina
 8. Vaig trucar per demanar lloc pel tema maridatge i pel que veig ho tenen ple. Caldrà vigilar les properes que organitzen.

  ResponElimina
 9. Jo se d´un que no va tenir cap problema per poder anar-hi!!!!

  Felicitats Ricard !!! per tenir a la gent contenta amb totes aquestes petites coses que tan agrade´n.

  ResponElimina
 10. Gràcies Dolors... I ja ens dirà el Manel que li va semblar...

  ResponElimina
 11. Hola, sóc Paco Querol del Restaurant 9 de de la Borriana, repetiren la cata de syrah el próxim dia 9 de novembre, ja que molta gent es va quedar fora.
  Si esteu interesats hi ha lloc.
  A la que vem fer el dimarts pasat la gent s'ho va passar força bè.

  ResponElimina
 12. Hola Paco, benvingut.... a veure si a aquesta puc venir... El dissabte et dic alguna cosa...

  ResponElimina