16 de desembre de 2010

FASTVÍNIC. Cal molt rodatge encara...

FastvínicFASTVÍNIC Diputació, 251 (tocant R. Catalunya)
T. 93 272 61 87
http://www.fastvinic.com/

Aquesta setmana les notes de premsa de restauració, estan en ebullició per la inauguració del esperat FastVínic. Es tracta d'una diversificació de producte del conegut (i reconegut) Monvinic. Es a dir de costat i dels mateixos propietaris.

D’entrada dir que no m’ha convençut.... però tampoc es per deixar-lo sense crònica com faig en general amb els que no m’agraden. I també vull dir la meva perquè els que em llegiu, no us deixeu embadocar per aquesta col·lecció de notes de premsa que han sortit i sortiran, parlant de les hipotètiques meravelles d’aquest lloc.

Per explicar-ho de manera gràfica. Trobareu una cuina a la vista i tancada en vidre on un equip de cuiners preparen els bocates.. i més endavant un mostrador (tipus MacDonals) on feu la comanda. (ja sé que bocates es un barbarisme, però en aquest cas el nom hi lliga molt be). A la fotografia podeu veure la cuina i l'entrada.

L’estrella del local, es una mostrador self-service, on pots triar 20 vins catalans (això és lo més lloable del local) . Poses una targeta que cal carregar monetàriament al mostrador i pots escollir el vi que vols. Estan a preus entre 3 i 5€. Però sorpresa.... en lloc de copa, els agafes en got. I aquí si que vull dir que el vi, perd el 50% del seu encant. Llàstima...

I els entrepans? .... Bueeeenooo... correctes. Per posar paràmetres, diríem que millor que els de Pan&Company, però per sota dels del Viena. I el servei?... (em refereixo al servei que et pren la comanda i et lliura la safata)... Doncs caòtic total. Però es pot perdonar per ser els primers dies.... Espero que millorin. I vull insistir que estic segur que milloraran, ja que la gent que porten el negoci, són experts. però avui fatal, amb varies errades observades de canvis d'entrepà.

Algun “vis còmic”?... Això si que per donar i vendre...! .... Fa riure veure tanta “gent de be”, que va a explorar a quests llocs i que estan com "peix fora de l’aigua" en aquest ambient. Fins i tot algun “matrimoni” d’aquells que la “senyora” porta algun “quasi visón”.... :)). P erò aquesta gent va el primer dia a fer el xafarder (com he fet jo) i no crec que torni.

També alguns exemplars de l’espècie pij@-tont@... (m’ha tocat un al costat mentre esperava l'entrepà) que explicava de manera ostentosa, no sé que de les "papiles gustatives"... X Dios... "papiles gustatives" a la cua dels bocates... Com ens hem de veure!!.... :)).

En resum... un lloc al que difícilment tornaré ( i menys tenint Monvinic al costat). Suposo està pensat per un 'target' de públic determinat i que estic segur que el tenen previst i acotat. Apostaria que malgrat tot, acabarà triomfant, però hi ha tres coses que a mi no em van:

1.- Sortir de bocates al vespre a sopar....
2.- Menjar de bocates al migdia, tenint en compte que pels voltants tinc menús de migdia molt millors i més econòmics (al sortir he maleït no haver anat a Topic o a Gresca, per citar dos exemples propers dels que soc habitual)
3.- Veure vins en got.. quasi preferiria en porró... :). 5€ de Priorat en un got!!.

Jo esperava una cosa més a estil "wine-bar", però amb "wines" catalanets... Però triomfaran ja que estan ben relacionats, a la direcció hi han cognoms "ilustres"... i prepareu-vos a llegir notes de premsa, explicant les meravelles del lloc. I a més van del rollo compromís amb el desenvolupament sostenible amb aspiracions a certificació LEED (Lideratge en Disseny Energètic i Mediambiental), atorgat pel Green Building Council dels Estats Units ... (Oi que heu quedat esmaperduts amb això del LEED?.... ;).


53 comentaris:

  1. Jajaj... potser buscaba l'unami del bocata jijiji (el pijo de les papiles dic...:)))

    Home jo soposso qeu a la que portin un parell de mesos ja s'hauràn adaptat a la feina (en tots els sentits , les abalanches de gent, a saber que han de camviar per millorar el servei, la qüalitat, i modificar el que calgui per adaptar els enrepans als gustos dels clients.

    Poder hauriem de donar el benefici del dubte.

    Salut!
    ....Y Bones festes ;)

    ResponElimina
  2. Hola Núria... i pots estar segura que trionfarà.. Jo mateix estic al·lucinat d'haver llegit avui mateix 3 cròniques de crítics professionals.. i tots parlen de la "decoración", de la "decordora", de la collonada de LEED i ningú té pebrots de parlar dels gots per prendre vi a 5€ el got...

    ResponElimina
  3. http://www.7canibales.com/?p=5577

    ResponElimina
  4. Llegeix l´article d´en Xavier Agulló als 7 canibales, ho defineix molt
    bé, local de bocatas per a neo pijos, ho trovo tan cutre veure el gratallops en un got de vidre pagant 10€, jo mateix he estat avui mateix hi no m´ha semblat res de l´altre món, es com Cañete i Casa Paloma, varen pagar una suma important per promoure el seu local amb el grup gsr, res és casualitat, els mitjans ens bombardejen tant el nom de Fastvinic que acavem anant com a tontos. Dels local que has tret en el teu blog Ricard hi han alguns que li donen mil boltes a aquest locals neopijos, ho trovo molt cutre anar a sopar bocatas.

    ResponElimina
  5. Agreixo tremendament les dos anteriors post, que m'han permés arribar al post: http://www.7canibales.com/?p=5577 i em sembla que té moltíssima raó en el que diu. Els que em coneixeu, sabeu que el meu blog es un divertimento per mi i en tot cas vaig una mica en "solitari". A partir d'ara llegiré les cròniques de Xavier Agulló, que veig diu veritats com un temple.

    ResponElimina
  6. Fastvinic es producte del comercialisme, si ells diuen que s´ha de veure Gratallops amb un got, amb una palleta o amb un poro tothom a fer-ho com a boixos, és petétic fins a quin punt arrivem l´humanitat, pasarà el mateix amb el nou del Ferran Adrià al gener, tothom com a tontos a fer cua

    ResponElimina
  7. Penso que al final es descobrirà l'engany de totes aquestes promocions... com diuen en castellà "tanto va el cántaro a la fuente...". Ara ja en porten masses... i sempre la mateixa història... crear expectació, inauguració amb tota la tontèria possible i després els tontos que van de "voceros". Lo fotut es que se surten amb la seva en detriment de professionals que treballen be i en silenci...

    ResponElimina
  8. Molt bona crònica, Ricard.

    Sincera, independent, i, a diferència de tantes altres que he llegit sobre aquest pans "pijo", no venuda.

    Com poden els amics del notable Monvinic servir vins, segur que interessants, en gots? Per a mi és un detall que quasi impossibilita que algun dia m'hi deixi caure.

    Salutacions,

    eduard

    ResponElimina
  9. Hola Eduard... i a més, sap greu veure allà professionals de nivell com el Cesar, que per quedar be pregunten al client "que.. com ha anat" i clar.. ja imagines que jo li vaig dir "vols respota sincera?"... Es que jo mateix passava vergonya de posar-me en la seva pell. Però quan ets empleat d'un lloc, toca ballar-la.. Però m'ha fet gràcia una cosa que no se si has observat... alguns crítics professionals que per "obligació" van lloar l'establiment just inagurat... han "diluit" la informació, fent d'alguna manera que ja no apareixés en portada... I més d'un eh?... ;)

    ResponElimina
  10. Hola a tothom, vaig veure a la premsa aquest nou lloc i ahir vaig anar a sopar. M'agradaria aclarir el tema de les copes, i no gots, com esteu dient tota l'estona. Els vins se serveixen en copes Riedel, que per a la vostra informació són copes sense peu, però no són gots. Per tant, al ser copa i no got, el vi no perd cap de les seves propietats, i es pot apreciar perfectament l'alta qualitat dels vins que ofereix aquest local.

    ResponElimina
  11. Company "anònim"... per molt Riedel que siguin, no deixen de ser gots... Gots Riedel si vols... però gots... Pel to didàctic en que ho expliques, t'imagino expert en vins... ;)... Doncs poc et puc comentar que no sàpigies oi?..;)

    ResponElimina
  12. Ahhhhhhh!!!!!!!..i com es remena una copa sense peu??? i com es fa per a no canviar-li la temperatura amb l'escalfor de la mà???
    Perquè amics meus...poseu-li el cognom que li poseu... si no té peu...és un got !!!!
    Ja em perdonareu...jo sóc de poble... de terra de vins... i de poble. Aquí en diem copa d'un estri que té peu..i per això justament és una copa !!!
    Si volien ser tant catalans i "terrenals" podien posar porrons... però clar igual els visons no estan preparats....
    Exposat el meu primer dubte, del penúltim comentari.... una petita reflexió, vista sempre des de comarques i de ben segur molt allunyada dels clients i la realitat de "MonVinic" i d'aquesta "altra cosa" a la que em costa molt de posar nom...
    Entenc que hi hagi gent que vulgui fer invents per a guanyar-se la vida...
    Entenc que en temps de crisi, s'accentuen les diferències socials i algunes classes necessiten diguem que "papallonejar" entre ells i fer-se veure més que abans...
    El que no entenc és com a gent de seny i bon gust...com tu Ricard i molts més.... arribeu a caure en tot això...ni que sigui per a tastar-ho, ara els esteu fent més ressó...i ja sabem que aquesta és la publicitat que busquen...

    I no criticaré aquest lloc...perquè jo no hi he estat.... n'he tingut prou amb el seu antecessor... el ditxós Monvínic que a tots us agrada tant...i jo trobo en primer lloc estret, agobiant, gèlid i amb uns seients de lo més incomode que he vist mai.... això sí amb la pijotada del tablet... i el vi a preu d'or !!!!!El centre de Barcelona, pot arribar a convertir-se així, en una mena de "Puerto Banús" feta de façana on tot és fictici, botigues selectes..amb 2 carabasses a preu de d'or i venda de vins als que no es pot accedir... McDonals a preu de restaurant de 2 forquilles,etc, etc, etc........Em sap greu, aquesta no és la Barcelona que vull ni el referent gastronòmic que ha de ser.
    Ja em perdonareu... però algú ho havia de dir !!!!!!

    ResponElimina
  13. L'has clavat. Jo ahir vam sopar-hi, pagant 28€ per dos bocates, un aigua, un got de vi i una suposada amanida Cèsar (prefereixo les de l'Opencor).

    Permet-me afegir uns punts a la teva llista:

    - cadires molt maques, però massa abigarrades per tants pocs metres quadrats.
    - taules plenes de molles
    - estanteria de fusta molt maca per deixar-hi la jaqueta... i treure-la plena de pols!
    - sostenibilitat i reciclatge pel biodegradable i els gots de paper... però han oblidat posar un contenidor pels envasos de plàstic
    - qui insisteix en dir que un got és una copa, potser no ha llegit el rètol "gots / vasos / glasses" que hi ha a les estanteries on s'han de depositar, amb una silueta del got inclosa.

    Val a dir que després vam fer el ressopó al Pans ;-)

    ResponElimina
  14. Val la pena haver llegit tots els comentaris. Gràcies per la informació, ja sé on no he d'anar.

    ResponElimina
  15. Ricard et felicito pel teu blog, i la teva sinceritat.

    No sé si has estat mai al Petit Comité, és una autèntica estafa, tot molt bonic però acabes pagant 50 euros per menjar regular, però clar com que és un restaurant del Fermí Puig se'n ha de parlar bé.

    ResponElimina
  16. Aprofito per respondre a tots...

    Marta... Tens moltíssima raó...no tinc més a dir... saps lo molt que et valoro... Estic orgullós de que siguis la meva parella...

    Roger... Es un honor per mi que opinis aquí.Tu ets un expert en restaurants (japos o no) i veig q encara vas sortir més cremat que jo...

    Carmina i Silvia: Heu quedat al·lucinades oi?. Però el que realment heu d'al·lucinar, es quan llegiu els cròniques que sortiran a la premsa lloant tanta maravella... Gràcies per llegir-me i comentar.

    ResponElimina
  17. Anònim... ens hem creuat posts...Gràcies pel que em dius. Pots estar segur que la meva sinceritat es al 100x100. No he estat mai a Petit Comité... un dia volia anar-hi i anava amb la Marta (3 post més amunt)i ella em va salvar, fen-me recapacitar que una sopa de farigola (crec) no podria costar mai 14€ (crec). I ja em vaig oblidar d'aquest restaurant... Però es que molts d'aquesta colla, són una mena de gangsters... Has vist el llibre "cuinetes" d'aquest home?... utilitzant la neta (crec)... Aquesta nena amb els anys s'avergonyirà de ser utilitzada per l'avi, per un llibre de receptes cutres... I es que aquest home sap cuinar... no li caldria no Petits Comité, ni lo puto llibre....:). No tenen dignitat...

    ResponElimina
  18. es tot un muntatge per a tontos, si vols que et prenguin el pel encara més ves al Cornelius, veuras la pasarel.la pijo-cibeles, et pendran el pel i amb molta sort no pagaràs més de 40€ per cap, ara si, menjaràs sota una ampolla de Pommery o de Vega Sicilia unico, el Fastvinic d´aquí poc surtirà a la crónica del pau Arenós, després a altres mitjans, tots parlan´t maravelles d´ell quan no deixa de ser un fast food, al igual que la p... moda de les hamburguesetes i la dels hot dogs que comença ara, que pasa que s´ha acavat la moda de pagar 100€ als restaurants i ara ve la moda de menjar una mega-super-guay hamburguesa o el bocata snopy.
    Poster tens raó amb la teva reflexió que fas que haguesis menjat millor al menú de gresca, o al del topic.

    ResponElimina
  19. No en dubtis de que els menús de migdia de Topik (11€) i Gresca (uns 20€) són incomparables al "bocata pollo km 0" que em vaig menjar el migdia a FastVínic, pagant amb el vi i postres, més de 20€. Lo de Cornelia, vaig entrar un dia i vaig sortir... Es la IMBECILITAT total.. però allò ja es veu desde el carrer que es una parida... No té ni categoria d'engany. Parlant del tema "mega-super-guay hamburguesa", ja fa uns 3 o 4 post, vaig fer una crítica dura d'un d'aquests llocs... El nou Mordisco...

    ResponElimina
  20. Demà vaig al monvinic amb una amiga, t´asseguro que no m´equivocaré de lloc

    ResponElimina
  21. Si Sergi... no t'equivoquis... però mira el al passar el fastvínic a veure que et sembla... De fora té bona pinta i tot... Que vagi be Monvínic... i no et posis nerviós amb els tablets que al meu gust vant lents i són poc ergonòmics... Amb lo be que anirien amb IPad's...

    ResponElimina
  22. Hola a tots!

    doncs jo vaig estar dissabte amb uns amics i els nostres fills, i, francament, ens va encantar. El lloc ens va semblar molt acollidor, i els entrepans, en conjunt, mésn enllà d'algun detall inevitable en un local que acaba d'inaugurar-se, eran ben sabrosos. Personalment, i en això coincidirem tots, m'encanta saber que estic prenent una materia prima el.laborada pels mateixos proveïdors que Monvínic, amb un producte, tal com sempre han defensat, local estacional i ecològic...al menys en aquest món globalitzat, sé perfectament el que menjo!! Tema vins, poder escollir entre tants vins catalans, és una sort. És ben cert que la quantitat que posaven era massa petita; els hi vaig dir, i ens ho van reconèixer, i segons ens va dir el responsable dels vins, ho anavan a resoldre d'immediat. El tema de les copes/gots Riedel, em sembla una idea encertada, i en consonància amb la filosofia del local. Hem de "desprotocolitzar" una mica el servei del vi! Ben pensat, si l'equip de Monvínic, que el mateix Wall Street Journal ha considerat el millor bar de vins del món, hi han apostat per aquestos Riedel, em sembla que es mereixen un vot de confiança!
    Bones festes i Visca Catalunya!

    ResponElimina
  23. Cristina,
    En primer lloc gràcies per participar. Crec que es el primer cop que et veiem aquí. Totalment d'acord amb:
    1.-El tema estacional i ecològic
    2.-Amb els vins catalans (en soc el primer defensor)
    3.-En que Monvinic es un lloc genial
    4.- En el Bones festes i Visca Catalunya
    I en la resta seguirem mantenint una sana discrepància... :).
    Salut...!.

    ResponElimina
  24. Quin gust de comentaris, enriquidors i diversos. Felicitats a tots i sobretot a tú Ricard, que ens has fabricat una casona on poder petar la xerrada enriquint-nos mutuament :)

    ResponElimina
  25. Gràcies Oscar. I et vull dir que les teves opinions per mi tenen un especial interés. Sempre llegeixo amb detall el que dius aquí i el que dius al teu magnific blog. Realment estic content del ventall de comentaris que ha aconseguit aquest post. Una abraçada!.

    ResponElimina
  26. Fina ara no havia participat, però he trobat molt interessant la seqüencia dels comentaris. Suposo que deu tractar-se del vas mig ple / mig buit (o copa Riedel !). Penso provar-lo, però segur que ja no hi vaig amb masses expectatives, però ho vull veure-hi en directe. En tot cas i en resum, els dos defectes majoritaris són els vasos Riedel i la poca quantitat de vi. Penso que la quantitat de vi ho solucionaran aviat, però lo dels vasos no, doncs com he llegit en un altre lloc, deu ser allà de dir "Por Dios... com s'atreveixen a criticar-nos... si som Monvinic"... Oi que si?.
    Francesc.

    ResponElimina
  27. Francesc, bona la teva ironia "copa mig plena o mig buida"... :)). Malauradament penso tens raó en que els vasos, seguirant sent vasos... I a sobre queda be el rollo de "no fem protocol"!. Tinc curiositat de veure com evoluciona el local, encara que sigui passant pel devant quan vagi a Monvínic... ;)

    ResponElimina
  28. Ricard, ets un calvo de merda. comprat una vida i deixat de blogs

    ResponElimina
  29. Aquesta si que es bona... :)))).
    M'has generat un munt de preguntes:
    1.- Ser calb es algun insult?.
    2.- Tens algun interès "especial" a Fastvínic?.
    3.- Perquè m'he de comprar una vida?...
    4.- Perquè he de deixar els blogs?.. Si fossis capaç d'escriure (i amb menys faltes), raonar i pensar... fins i tot podries arribar a tenir un blog.
    I un consell... canvieu els gots per copes... ;)

    ResponElimina
  30. Així que els "antros pijos" necessiten infiltrats anònims per a defensar lo indefensable????
    O bé, és un il·luminat que anava per pijo... i es va quedar en el intent???
    Eo, eo, eo..un pseudo pijo se cabrea......

    Crec que t'estan amenaçant...hahhahahaha
    Però quina barra...
    Quin morro....
    Quina poca decència....
    Quin horreur....
    Què no s'ha enterat que això només ho puc fer jo??????
    Jo crec que és el teu "morito" que ha fet un curs ràpid de català en 5 hores ( i ara sí que no voldria ofendre als meus grans amics del sud)

    ResponElimina
  31. Amenaçat dius Marta?.... No, tampoc arriba a aquí el comentari... L'únic que detecto, es molta ràbia... I no sap el gustasso que m'ha donat l'anònim.... Be... si que ho saps, que tu em coneixes be... El dia que baixis a BCN, hi anem eh?... Vaaaa.... si... porfa... que riurem.... remenarem el got, com si fos una copa... ;)

    ResponElimina
  32. No estic al vostre nivell...quina força...

    ResponElimina
  33. Ohhhhhhhhhhhhhhhh.... anònim...quina llàstima que no siguis calb ( que com veus són una de les meves perdicions).

    I a tu Ricard... jo allò no ho trepitjo... la meva religió no m'ho permet...sortir al diari intercomarcal fotografiada amb un got riedel de vi a la mà i menjant un entrepà???? XD !!!!! on quedaria el meu glamour??? Tants anys cultivant-lo..............

    ResponElimina
  34. Anònim, no es tracta de nivell ni de força, sinó, al meu parer, i bàsicament, d'educació... A banda, està clar, de la impotència de la ignorància, d'aquí que t'hagis d'emparar en l'anonimat i, està clar, abandonar el diàleg --que és el que haurien de ser els comentaris d'un bloc--, a les primeres de canvi. Comentaris com el teu són, precisament, els que no fan cap mena de favor a projectes com els de Fastvínic...

    ResponElimina
  35. Hola Ricard, veo que te lo has tomado con humor.

    El concepto de fast está reñido con el disfrute del vino, imagino que por eso usan vasos (eso sí Riedel -que hay nivel-) en lugar de copas.

    Saludos

    pelos (veremero)

    ResponElimina
  36. Be... gràcies a tots per la vostra participació (i tb x l'anònim eh?). Gràcies als que conec i als que no... I agrair especialment al Manel, per les seves sempre ben trobades paraules... I a la Marta pel seu humor (m'he rigut amb lo de "glamour al diari comarcal"...). Mai havia tingut polèmica al blog, perquè en general ignoro els llocs que no m'agraden... En aquest cas vaig fer una excepció, per contrarestar les mentides de l'agència de publicitat que tenen contractada ... i també perquè, és possible que algun dia hi entri de nou... De moment el tindré controlat, el dia que vagi a Monvínc... Espero no m'expulsin... :))).

    ResponElimina
  37. Ricard, jo crec que els comentaris i les opinions de cadascun són saludables, sempre dintre d'una ètica i un respecte, però la mala educació queda fora de tot comentari.

    Continuaré llegint les teves resenyes dels restaurants i tastavins que em serveixen de guia.

    Bones Festes i Bon Any.

    ResponElimina
  38. Bona nit Carmina. Gràcies per les teves paraules. Bones Festes i Bon Any també.

    ResponElimina
  39. Hola Ricard!!!!!
    Jo no volia participar-hi perquè tu ja saps que jo no estic al nivell de tots vosaltres ..a mi em costa molt escriure bé.

    Una cosa que tinc molt bona és que jo amb la meva feina hi fet un " Màster de psicologia " , vol dir que jo sé quant qui parla ho diu per alguna raó.....

    El teu bloc és del pocs que esta fet amb elegància i perquè no dir-ho amb una mica de ironia , però tot aixo fa que tanta gent culta com tu hi participi....

    La majoria de la gent no sap el que menja ..poca gent sap el que és realment menja bé....Jo no li don la culpa a ells sinó a tot el que ens envolta ....
    Vull dir que és normal que hi hagi tanta diferencia de opinions sobre aquest Restaurant.
    Ricard tu tens una edat i saps anar a comprar al Mercat i saps triar .
    Tu coneixes la ventresca de tonyina i el filet que no recordo com li dius , pensa que no tota la gent ho coneix tot aixo.
    Però de pensar diferent a dir-te Calp de merda!!!! hi ha un abisma ...

    Anònim , s'oposo que ets una persona jove i encara no t'has queda't calp ,però si un dia t'hi queda's tothom t'estimarà igual.


    Bones Festes Ricard i Marta.
    A tu Manel ja et veuré.

    ResponElimina
  40. Dolors... Gràcies pel teu suport. Però pensa una cosa, a mi aquestes coses (el que em diguin calb de merda) no m'afecten... Et dic més, em fan gràcia. Prou pena te l'anònim d' estar així d'emprenyat..:)).
    Però com t'aprecio molt Dolors, deixaré anar una cosa que em guardava... Els mateixos del restaurant i la seva prèdica Km0.. no expliquen que quan van obrir Monvínic, van anar 2 mesos a Nova Zelanda, per coneixer el vins d'allà... :))). O sigui que lo de km0, quan convé...
    M'ho havia callat, però et mereixes la deferència.... ;)
    Bon any Dolors!!

    ResponElimina
  41. Hola Ricard, soc en Sergi de Meià, cap de cuina de Monvínic i Fastvínic. En primer lloc, dir que estem molt dolguts amb l'actuació d'aquest personatge que t'ha insultat, si fos algú que treballa amb nosaltres i ho tinguessim clar qui és, aniria al carrer de pet, nosaltres com a bons professionals, no permetem que ningú es comporti d'aquesta manera.
    Respectem totes les opinions, ens agradin o no, no podem agradar a tothom i ho sabem, ho portem molt bé.
    En segon lloc, crec que serà un projecte que acabarà calant a la ciutat, ens ho creiem de veritat.
    Moltes gràcies per parlar de nosaltres.

    ResponElimina
  42. Bona nit Sergi... pel tema del personatge que dius tampoc hi patiu gens. Va ser més motiu de riota que res més... I que em digu "calb", ja em diràs quina importància té.
    Dit això i si has llegit el meu post, ja auguro un bon futur a Fastvínic i també vinc a dir que segur que està pensat per un "target" de públic en el que jo no estic.
    Però de Monvínic, si que en soc admirador i a part d'haver-hi vingut a sopar un parell de vegades, dijous passat vaig tornar a venir a fer-hi unes copes.
    I aprofito per dir-te que el darrer cop que varem sopar a Monvínic, el meu fill (ara a Oslo) encara es recorda del delicios ànec salvatge, que va sortir de la teva cuina.. ;). Salut i molt d'èxit pel 2011.

    ResponElimina
  43. Sergi, eso si que es tener caegoría personal y calidad profesional, eres un crack. Enhorabuena, cada vez te superas más en la cocina y fuera de ella.

    ResponElimina
  44. Tens raó anònim. Sense cap dubte el Sergi ha demostrat la categoria que dius.

    ResponElimina
  45. Està claríssim que per arribar on és en Sergi, a aquesta alçada i mantenir la seva personalitat, (que os puc assegurar que és una persona meravellossa), avui dia no és fàcil. Conec molts "papanates" acabats de sortir d'escola que ja es creuen Deu. I el camí és el que ha fet ell,treballar molt fins arribar on és. En la seva joventut, ha treballat moltíssim.

    ResponElimina
  46. Jo sóc una enamorada de Monvínic, visc a Banyeres del Penedès i sempre que podem, no gaire sovint, degut a la nostra feina, hi anem.
    Quan van obrir Fastvínic, hi vam anar, ho vam estar mirant, no ens va convèncer i vam creuer convenient anar al costat (Monvínic), com bé diu algú anteriorment, cada local tindrà el seu client, nosaltres som clients de Monvínic però també creiem que Fastvínic és un local que tindrà molt d'èxit, és cosa de temps.
    Per qui no conegui Monvínic, el descriuré amb poques paraules:
    PROFESSIONALITAT-QUALITAT-BONA VOLUNTAT

    Ho recomano, sense dubtes.

    ResponElimina
  47. Totalment d'acord Susan... (i gràcies per comentar!). Soc també un enamorat de Monvínic i també sempre que em va be anar-hi, no dubto en fer-ho.

    ResponElimina
  48. Reconec que vaig llegir aquesta entrada en el seu moment i em van entrar ganes de comprovar per mi mateix la cuina del Fastvinic, però fins fa poc no he pogut fer-ho. Entenc algunes crítiques del local, però com la Susan crec que serà un gran èxit perquè han combinat molts ingredients (mai millor dit) guanyadors que al meu entendre segueixen aquest ordre d'importància:
    - Ingredients naturals de qualitat
    - Bona selecció de vins catalans
    - Carta elaborada pel Sergi de Meià
    - Compta amb l'aval del Monvinic
    - Certificació LEED
    - Innovació
    - Decoració i disseny
    Crec que tot això fa que l'èxit estigui assegurat. Si haig de parlar-vos de la meva elecció en el menú, jo vaig demanar l'entrepà de perdiu en vinagreta.
    Crec que totes les crítiques ben fundades i des del respecte són ben rebudes, per això et felicito pel blog Ricard.
    Salutacions

    Fidel

    ResponElimina
  49. Gràcies Fidel. Potser el meu post original, es va anar deformant a partir dels comentaris (alguns de força desafortunats.. :)...). Però rellegint el post, jo vaig deixar relativament be el lloc i donava esperança de futur. D'acord que em reia de certs gags, però és la meva manera de ser. Però acabava dient que creia acabaria trionfant, malgrat no ser un lloc on tornaria.
    Han passat uns mesos i veig que m'he equivocat en algunes coses:
    La primera es que vaig dir que no hi tornaria i he tornat. Sortint fa uns dies de Monvinic d'un magnífic tast de vins a càrrec de Hansjörg Rebholz, necessitava posar alguna cosa a l'estòmac i vaig entrar per prendre un entrepà i precisament el de perdiu, que estava bo.
    La segona que crec que em vaig equivocar, va ser en augurar que trionfaria segur i ja en començo a dubtar (i lamento que sigui així). Però cada cop que vaig a Monvinic, miro Fastvínic i el trobo buit. Quan vaig sortir del tast de Hansjörg Rebholz, d'acord que era dilluns i les 20:30 del vespre, però hi havien més servei que clients..
    Segurament en moments punta està ple, però la meva visió actual, no és molt positiva de cara a futur.
    Res Fidel.. que era per xerrar una mica. T'agraeixo de nou la teva paricipació.

    ResponElimina