7 de gener de 2011

Un sopar maridatge per gaudir

9 de la Borriana
carrer de la Borriana, 9
Sabadell
T. 937 459 749
No es pas la primera vegada que parlo d’aquest  lloc  de Sabadell, 9 de la Borriana, però m’agrada repetir  i fer ressò de l’esforç que fan amb aquets sopars amb maridatge, preparats  amb professionalitat i defugint de moltes de les parafernàlies que envolten en ocasions el món del vi, avui en dia. El menú que presenten (i que degut a l’èxit d’inscripcions, ha calgut organitzar  tres edicions, a partir del dimarts dia 11/1/11), és el següent:
DIDO BLANC 2009 D.O. Montsant
ARTIGAS BLANC 2009 –D.O.Q. Priorat
per acompanyar un Caramel de calçot amb romesco

PLANELLA 2008 –D.O. Montsant
NITA 2009 –D.O.Q. Priorat
per acompanyar una Crema de patata amb ou potxé i Tòfona fresca ( Tuber melasnosporum)  laminada

SANTBRU 2007 –D.O. Montsant
SOMNI 2008 –D.O.Q. Priorat
per acompanyar un Bacallà amb muselina de codony

ESPECTACLE 2007 –D.O. MontsantFINCA
DOFÍ 2006 –D.O.Q. Priorat
per acompanyar un  Filet de vedella farcit de ceps

i acabat amb un Assortiment de formatges

Estan limitats a 14 assistents i el cost total es de 65€ que tenint en compte que vins com l'Espectacle 2007, costen en botiga al voltant de 100€, fa que la RQP, sigui molt bona i una oportunitat única per tastar-los.

14 comentaris:

  1. Ricard quin país de subnormals que som, mira el 5 a taula avui, el proper ja sortirà el cornelia and Co i dintre de poc Fastvinic, que fort em sembla, i a partir del més que ve tots com a tontos a fer cua al Paral.lel de Barcelona con los hermanos dalton, que fort¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡, 5 a taula dimisió Ricard ocupa els eu lloc

    ResponElimina
  2. hahahaha... si que tens raó que avui amb l'article de La Vanguardia del 5 a Taula, només amb la foto del director de sala & friends, ja feien apretar a correr... Però en ocasions recomanen coses que estan be... El que s'ha de fugir es quan s'ensuma que són articles de quedar be, com el d'avui. I no crec que s'atreveixin a recomanar Cornelia... :))).

    ResponElimina
  3. Quina sana enveja, algun dia espero poder assistir a un espectacle per als sentits com aquest. Que ho pugueu gaudir com es mereix!!!

    ResponElimina
  4. Jaume, entenc el que dius... suposo vius lluny i no es massa recomanable, d'agafar el cotxe després.... tot i que sé d'alguns que ho fan... Jo visc a 100m i ho tinc fàcil..

    ResponElimina
  5. si que treuran el Cornelius, que ti jugues una ampolla de l´espectacle 2006?jjajjajaja.
    Aixó de les cates dels vins està bé, jo se de varios grups de Verema que es reuneixen a restaurants de barcelona i fan cates a cegues portant ells les botelles o fan sobaquillos portant cadascú una ampolla.
    Per cert bona gent en Jaume i pare del Piró, espectacular el vermuth que venen, la Guinardera i tenen una ampolla de blanc sense etiqueta que diuen que es el mateix que el Nelin pero a 10€.Per cert per qué no fas una petita guía com ha fet Time Out amb lo millor del 2010 tant en vins com en restaurants

    saludos

    ResponElimina
  6. Hola de nou anònim.... I no em jugo pas l'ampolla d'espectacle... :)). Igual la perdo...;). I tens tota la raó amb la gent del Piró... van estar molt amables. I tinc una d'aquest blanc igual que el Nelin. A veure quin dia la puc tastar, que s'em acumula la feina. Per cert, si tens temps mira el blog del Brillat-Savarin (a la dreta tens el link) on parla de Cornelius i ja fa conya de mi, quan al final fa el seu típic "Indicado para.." / "Contraidicado para...". Salut!!.

    ResponElimina
  7. jo en tinc moltes ganes d'aquest sopar maridatge... i és que no sé que em fa més il·lusió, els plats em fan salivar... però aquests vins...són un luxe, un plaer pels sentits !!!!
    Si em deixeu posar cullerada als posts de més amunt...dir-vos que en un temps els "5 a taula", van ser un referent..i crec que no només per mi... tinc amics que fins i tot guardaven els articles... però és clar..tots evolucionem oi????

    ResponElimina
  8. A veure.. jo als de "5 a Taula", els crec quan parlen de llocs senzills i m'han ajudat a descobrir llocs que ara tinc al blog, com "La cerveceria gallega" o "Can Roca" de St Andreu, als que sense cap referència, no hagués entrat mai. Però en canvi quan parlen de llocs que pertanyen a grups/persones amb poder, passo de l'article, ja que té números d'estar "maquillat". Vull dir que si em recomenent Cornelia o el del nen de la Ruscalleda, ja ni els llegeixo... I tb espero amb ganes el sopar...

    ResponElimina
  9. ricard mira el blog del Pau Arenós i riu una mica jajajjajajajja, t´estna guanyant amb tendéncies, quin desastre de restaurants ques urten ya.
    Per cert em queda la tarjeta del Fastvinic amb 8€ de recarga, la vols aprofitar?jajjajajaj
    Marchando un bocadillo de calamares

    ResponElimina
  10. Bon dia anònim... Ara ho he vist i m'ha fet molta gràcia el concepte de "profesionales escapats de llibentia"... Ja he deixat comentari allà..:)). I gràcies pels 8€ de Fastvínic.. El dia que vaig anar, ja vaig calcular primer per no deixar ni un € de saldo... :)).

    ResponElimina
  11. Bon any!!!

    Altre "pa la saca" de les pendents...muahahhaa...:-S.

    Ja tinc ganes de sortir un dia ben lluny, lo dolent que hauria de fer nit a casa dels parents, però dels que has recomanat de bcn n'hi hà més d'un que visitaria sens dubte B)

    ResponElimina
  12. Hola Nuria...!!. BCN oferix llocs i llocs... és l'encant de la capital.. :).

    ResponElimina
  13. I no comentes com va anar el sopar-maridatge?. es que com el tenies anunciat, pensavem que posaries com havia anat.

    ResponElimina
  14. El sopar va anar molt be i amb molt bon ambient. Com que ja tinc el restaurant publicat (al text superior hi ha el link) ja no el torno a publicar. El que si publicaré al blog de vins, algun dels que varem provar.

    ResponElimina