29 de juny de 2011

Restaurant TOC
Girona 59 (Diputació)

T. 93 4881148


Feia temps que havia escoltat bones opinions d’aquest restaurant i una en concret del cuiner -propietari d’un dels meus llocs preferits, cosa que feia que hi tingués una visita pendent.

Vàrem anar-hi el passat dia 28 de juliol al migdia. Anàvem amb la idea de descobrir algun nou menú interessant, però és un lloc que gira més al voltant de la carta, tot i que ofereixen un “plat del dia” acompanyat d’amanida que es podria considerar una opció de menú de migdia (el seu cost és 15€ i era un plat de turbot amb patates amb molt bona pinta).

Vàrem optar per un menú (que també ofereixen de nit), que costa 30€ i que inclou les begudes i pel que vaig veure el cafè també. El vi que ens van portar va ser un blanc DO Catalunya, força correcte per tractar-se d’un menú tancat.De primer ens vàrem decidir per un gaspatxo molt ben fet i ben presentat i per una amanida amb ventresca de tonyina. I de segon, els dos vàrem triar el mateix plat: un turbot sobre un llit de patata, molt bo i ben presentat també.

Els postres que vàrem escollir van ser una “Tatin” i unes maduixes amb vinagre.El local és senzill i té dues plantes (la fotografia correspon a l’altell), el servei correcte i la cuina es de nivell amb molt bones elaboracions.

Potser el fet de no oferir menú de migdia (el plat del dia es queda com una opció una mica curta) fa que l’ambient fos una mica fred. Estem acostumats al vespre a restaurants amb taules buides, però en canvi els llocs de menú de migdia hi sol haver-hi més moviment. Pot tractar-se d'un bon lloc on fer dinars de negoci a preu “controlat” amb aquesta opció de menú que oferia vàries possibilitats tant a nivell de primers com de segons.

L’ambient és tranquil i molt digne i permet la conversa. També pot ser una bona opció de sopar de grup (grup reduït) al vespre... Moltes colles de 6/8 persones opten per llocs tipus "La Taglietella" i entre amanides compartides, pizzes i postres, acaben pagant els 30€ i puc assegurar que no hi ha color.. J

No passa a la meva secció de preferits (el meu Top 12) però si aneu no quedareu pas decebuts.

6 comentaris:

 1. Gràcies, el tindrem present per la propera visita ala capital.

  ResponElimina
 2. Ja veus Xesco.... per 30€ "todo incluido".... pas mal.... :)

  ResponElimina
 3. Ricard el teu comentari final, és una gran veritat, l'alternativa a aquests restaurant com el que cites per a grups, i quan vas a sopar amb 4 o 5 persones, es pot fer bé i al mateix preu.
  Salutacions

  ResponElimina
 4. Totalment d'acord Agustin.... Abans d'entrar ja saps "de quin mal has de morir"..... Salut..!.

  ResponElimina
 5. pues podíamos habernos topado, porque vivo justo enfrente....y después de 3 años aún no he ido! esto es lo típico que dicen de .....cuant més a prop pitjor...lo tengo entre mis futuribles

  ResponElimina
 6. Ja passa això... de que "quan més a prop pitjor"... :).
  Jo mateix visc a Sabadell i només conec un restaurant de Sabadell i de la resta no en tinc ni idea de si ho fan be o malament... Salut!.

  ResponElimina