14 de juliol de 2011

Servei realment agradable i proper

MIL921
Casanova, 211 (Diagonal-Travessera)
T. 934 143 494
www.mil921.com

En aquest restaurant de nom ben curiós, amb bones crítiques que comparteixo totalment, he anat per proximitat d'un tema de feina. He estat dues vegades en pocs dies i les sensacions han estat molt bones, tot i que he anat de migdia i de menú.... menú "alt nivell" però menú.... Important tenir en compte que al tenir les taules prou separades, permet una conversa tranquila.

Que es el que em dóna bon feeling en aquest lloc?.... Doncs a part d'un menjar excel·lent, el servei és molt acurat (malauradament això és poc habitual avui en dia).

És tracta d’un servei discret, d'aquells que ja d'entrada diries "si fóssim veïns, seriem amics". Faré un resum enumerat dels punts que em fan afirmar això..

1.- Pots reservar (molt recomanable fer-ho) i si dius "taula a tres quarts de dues".. t'entenen i tot...
2.- Saben atendre't al punt just... ( ja sé que això és subjectiu) però saben escenificar de manera que et sents ben atès i no aclaparat en cap moment
3.- Es preocupen (i donen sensació de sinceritat) de si l’àpat t' ha agradat... En tres segons....sense esperar adoracions ni parafernàlies... Però com que a més el menjar és bo, ja dóna més empatia....
4.- I fins i tot no et sents incòmode quan per manca se cobertura et demanen que t'aixequis per teclejar el número secret de la VISA al pagar amb targeta de xip... :).

No he anat a la carta.... He anat al menú (de luxe) les dues vegades. Un menú de 21€ presentat com si fos carta acurada , amb gran qualitat dels plats i que inclou beguda (els migdies em limito a H2O) i cafè.... I amb IVA inclòs.

Mostro el menú d'avui a la foto.... Hem triat Timbal de guacamole i de segons el pollastre i l'arròs.... Molt bo tot i l'arròs en concret excel·lent, tot i que una mica "pesant".... Sort q la ració és no excessiva... :).

Per ubicar- lo dir que està al costat de Casa Paloma.... El restaurant "de moda" de les carns excel·lents, però en el que hi va més gent a estirar el coll i fer el gall, que no pas a gaudir de les excel·lents carns, però això ja és un altre tema.

I aquí podeu veure algunes fotos de l’àpat corresponent a aquest menú.... A que tenen bona pinta?.
Un detall que ofereixen abans de començar

L'arròs de vedella i bolets... Realment bo...

Pollastre de corral amb salsa Teriyaki.... (la foto no ha quedat massa be)
Sopa de cireres i gelat...

Un excel·lent flam de vainilla amb coulis de préssec





12 comentaris:

  1. M'agrada saber que et va agradar!! jo també hi he anat dues vegades i quan passo pel davant sempre em fixo en el menú per agafar idees per dinar. No faré cap discrepància perquè estic d'acord en tot! S'ha de dir que cuiden molt el fet que els ingredients siguin de temporada, m'he fixat que sovint repeteixen els plats però canviant... m'explico: en època de calçots, en posen a l'arròs, en l'època de bolets, hi posen bolets... en època de maduixes, la sopa la fan de maduixes enlloc de cireres, etc!

    ResponElimina
  2. Bet, de fet el dia que hi vas anar hi m'ho vas explicar per mail, ja vaig veure clar que m'agradaria. I ara com el meu fill treballa a 100m d'allà he tingut l'ocasió d'anar-hi i aprofitaré això per fer descobriments per la zona...

    Però tu quasi podríes fer un estudi dels seus menus i com s'adapten a la temporada pel que em dius...:).

    Salut...!.

    ResponElimina
  3. Conozco el lugar debido a trabajar a un par de calles y estoy de acuerdo en que es recomendable. Lo son también por esta área el que está en la esquina con Travesera y cruzando Diagonal la Cervezeria Gallega también en Casanovas.
    Un saludo
    Miguel

    ResponElimina
  4. Hola Miguel, benvingut!.

    Ja em vaig fixar amb el que fa cantonada amb Travessera (Michigan crec..) i té bona pinta. I conec la "Cerveceria Gallega" que de fet la tinc publicada i recomanada al bloc. Ara tinc ganes d'anar a un altre lloc de la zona amb aspecte "cutre" exterior al carrer Calvet que es diu la Campana i que m'han recomanat. El coneixes?.

    ResponElimina
  5. S’agraeix molt quan veus que el servei es mostra diligent i atent, per mutuo propi, ajuda molt a un bon àpat
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Totalment d'acord.... El servei és clau i tindria que ser normal que fos exel.lent.... I no ens tindria q cridar l'atenció el que ho fos, però per desgracia no és aixi i avui en dia la normalitar sembla ser que el servei sigui pobre o deficient llevat d'honroses excepcions...

    ResponElimina
  7. A mi quan les taules estan prou separades com per a que la tranquilitat imperi ja em tenen el cor guanyat. El menjar ha de ser bó, es clar. Però es que no suporto el xivarri del veí a tocar.

    Cada cop menys. Serà que em vaig fent gran :DDD

    ResponElimina
  8. De fet quan compartim un àpat sigui on sigui... la conversa és molt important... I encara més quan quedem per xerrar i l'excusa és l'àpat.

    Vull dir que el soroll molesta molt... estressa... força a aixecar la veu i al final (al menys a mi) ja em deixa callat per mandra....

    ResponElimina
  9. Doncs realment té un aspecte excel lent, aquests llocs de menú d'alt nivell, sempre penso que mereixen un blog especial.
    Excel.lent decàleg del bon servei.
    Salutacions

    ResponElimina
  10. També penso el mateix que tu... Que seria bo tenir una web de menús de migdia a BCN.... El que passa és que per ser dinàmica, seria interessant que estés feta i compartida entre diferents persones... Però seria molt interessant...

    El que passa es que trobar persones amb el perfil adequar (q es belluguin x BCN, que tinguin temps/ganes d'escriure, que no es deixin comprar per una convidada, etc... No és fàcil).

    Salut..!.

    ResponElimina
  11. Hoy he comido ahí. Hemos probado el menú, todo estaba bien incluidos los postres. Coincido en tus apreciaciones, en la amplitud y en la comodidad.
    En el servicio coincido menos. Ha estado correcto, bien si quieres pero nada excepcional. Hemos pedido si nos daban una mesa mas amplia y nos han dicho que imposible..el restaurente ha estado bastante vacio toda la comida. Tampoco nos han preguntado si nos había gustado ni han estado especialmente amables. Ouizás leyendo lo que decias esperaba demasiado.
    En cualquier caso un lugar recomendable.

    ResponElimina
  12. Hola Ignacio,

    Es possible que aquests dies tenen un noi de pràctiques i que la cosa funcioni menys.

    Jo vaig estar-hi dilluns (ara hi vaig sovint ja que el meu fill treballa a pocs metres i quedem per dinar) i vam observar un noi de pràctiques que li donaven explicacions de com servir....

    Ec ocasions les expectatives també poden ser perjudicials... :)

    Salut i gràcies.

    ResponElimina