18 de setembre de 2011

A preu Tagliatela, però amb encant

Agafada de la seva web, que jo no tenia prou llum
En Ville
Doctor Dou, 14 (baixant les Rambles a la dreta)
T. 933028467

Tocava "moderació" i a través d'un dels blogs de restaurants que segueixo fidelment ( el del Agustin que té el blog "Pues iremos"), vaig trobar el restaurant En Ville.

Periòdicament fem sopars amb un bon amic i vaIg decidir provar aquest lloc. Ja avanço que no es cap restaurant d'alta gastronomia, però si es un lloc bonic, agradable, on es menja molt correcte i a un preu molt ajustat

A la seva web podeu veure l'oferta, però tenen dos menús que també ofereixen a la nit amb molt bona RQP i ben presentats i servits. Al migdia i a través del blog de l'Agustin, sé que ofereixen un altre menú específic, més econòmic.
Vista "parcial" del menú Bistro a 19,80€
El local es gran i molt bonic i a l'entrar hi havia música en viu ( un noi amb un piano d'aquets electrificats). Vaig demanar d'entrada que ens posessin en un lloc tranquil en el que la música fos poc perceptible, doncs per nosaltres la conversa és primordial. Van estar molt amables i em van oferir diferents alternatives (el local és gran, en forma de "U" i ho permet). També vaig observar que el maître feia un gest discret al music al passar pel seu costat indicant que baixes volum....:).

Penso que és un lloc ideal per parelles o grups de joves, amb una mica més d'aspiracions gastronòmiques que la cadena Tagliatela i amb el mateix cost o inferior a no ser que allà es limitin a pizza i res més... I l'ambientació de la sala és agradable i en cers aspectes "romàntica".

El menú de 19,80€ que podeu veure a la seva web és un bon exemple. Nosaltres vam triar el de 29€ amb el excel·lent aspecte que podeu veure a les fotos. Mirant la carta també els preus eren continguts. Insisteixo que no és alta gastronomia, però tampoc res a veure amb tants llocs infames que a més tenen clients.
Una mostra d'un plat del menú: El tàrtar tallat a ganivet, molt ben presentat i preparat
Una altre mostra: El magret d'ànec.

15 comentaris:

  1. Un d'aquells restaurants de 'classe mitja' que en realitat són els que donen de menjar als que de classe mitja ja no ens queda res (crisis, what crisis?) però encara volem gaudir quan sortim a sopar :)

    ResponElimina
  2. La veritat Oscar es que ens va agradar molt. Servei amable, distància entre taules que va permetre una bona xerrada i gaudir del sopar.

    I el local és maco de veritat en un edifici històric crac.

    ResponElimina
  3. Queda apuntada la recomenació.
    Fa molt bon aspecte.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Gràcies Gemma.... un bon lloc.

    Una abraçada

    ResponElimina
  5. M'agrada molt aquesta recomanació! nosaltres hi anem poc al Tagliatela, no ens agrada gaire perquè trobem que és car en relació al que menges. Així que tindré en compte aquesta altra opció per si fem algun sopar, gràcies! :)

    ResponElimina
  6. Hola Bet,

    És una bona opció i permet grups degut a que l'espai és ampli. Jo només he anat al Tagliatela quan anavem al cinema a Tarragona (Les Gavarres)i anavem per fer un mos abans del cinema, degut a que era el lloc "menys indigne" del centre comercial... :).

    Però per un pizza i una amanida que compariem, pagavem uns 30€... :(.

    ResponElimina
  7. Aquest és un restaurant que a mi m'agrada molt. Pels enamorats de la cuina francesa, com és el meu cas, no deixa de ser un espai on la pots gaudir, amb una bona qualitat gastronòmica a un preu més que raonable.

    ResponElimina
  8. Tens raó Ramon. M'alegra que el coneguis.

    A mi també m'agrada molt la cuina francesa, tot i que degut a la proximitat del país, fa que no em prodigui massa per restaurants francesos de BCN..

    També m'agrada molt Le Petit Bergerac al carrer Aribau.

    Salut!

    ResponElimina
  9. Es bo conèixer llocs com aquests per un àpat on no hagis de deixar un ull, i que a la vegada mengis bé, el tindrem en compte
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Hola Ricard, doncs m'alegro que ho passéssiu bé; jo hi vaig sovint, sóc client de migdia ja que considero que el seu menú està francament bé.
    Per cert, les vegades que he anat a la nit també m’he llançat directament al steak tartar.
    Això de la música és cert, a vegades es pot convertir en el major enemic d'una estupenda conversa, la música en els restaurants està posada pels que no tenen res a dir-se.
    Salutacions

    ResponElimina
  11. Fem un mos... I a més el local es molt bonic. Salutacions..!.

    Agustin.... Comparteixo amb tu el que dius de la musica als restaurants.. :). A més amb aquest amic sembla que ens persegueixi. Un dia en un restaurant en que mai hi ha música, també ens vam trobar amb la "sorpresa" i aquell dia el local era petit. Salutacions..!.

    ResponElimina
  12. Gracias por la recomendación Ricard, me ha gustado, sigo tus posts y comparto la mayoría de tus racionamientos sobre restaurantes de Barcelona, mucho local y mi... de comida, no puedes decir nada ya que la gente cool se enfada si criticas esos locales, yo que creía estar en época de domcrácias y grandes talantes, tengo algunos pendientes d etu Top ten, algunos he probado dos y tres veces y siempre está lleno cuando em decido, Cal Deni nunca tiene mesa, Topik siempre me dicen que sólo les queda la barra, me tendrán manía, y Bohemic hacen horarios muy raros, los otros me quedan lejos.
    Un abrazo

    Jamess

    ResponElimina
  13. Gracias Jamess...

    Tienes razón con el tema de los locales llenos de entre mis "recomendados"...

    Hoy mismo (martes) queria cenar temprano i nada complicado por l zona Catedral i a las 20:30 he entrado a Le Cucine Mandarosso, para preguntar ha que hora empezaban el servicio... Sabes la respuesta?...

    "Empezamos a las 21h, pero está completo...".

    Y es que la gente busca lugares con RCP óptima...

    ResponElimina
  14. Nosaltres l'hem trobat avui, aquest restaurant, casualment. Hem fet un menú molt bé de preu i l'àpat ha estat molt bo. Portàvem nens i s'ho han cruspit tot!
    Molt recomanable!

    ResponElimina
  15. Gràcies pel comentari RID,

    M'agrada veure que compartim el gust per aquests llocs.

    Salut!

    ResponElimina