18 de desembre de 2011

Cal Kenji. Restaurant japonés molt recomanable

Cal Kenji
Rosselló 325 (Bailén)
T. 93 476 18 23.

Quan surto a sopar, per ganes aniria sempre als mateixos llocs, tot i que també em fa il·lusió descobrir coses noves .

En tot cas abans d’anar a un nou lloc, en general m’informo i això fa que poques vegades surti insatisfet, tot i que  quan faig la comparativa amb altres dels meus preferits, acabo dient-me “tampoc val tan la pena”.

Avui parlaré de Cal Kenji, un descobriment recent del que ja havia escoltat bones referències i del que puc dir que al sortir, em vaig dir “tinc moltes ganes de tornar-hi” i això em passa poc sovint.

Es tracta d’un petit restaurant, senzill que no es cap cosa de l’altre món pel que fa a local, decoració i servei, però que en canvi a nivell dels plats sorprènent tant pel nivell com per la RQP.

Vaig anar amb dos amics del món del vi i com que un d’ells coneixia el lloc, ja vaig deixar que fes la tria. Va demanar nou plats (això vol dir 3 per persona), que vam compartir. Ja enteneu que ens vam posar les botes i quan veieu al final la nota, penseu que hi havia menjar per 4.

Us mostro parts de la carta i una sèrie de fotos dels plats. Si us agrada el menjar japonès, no dubteu de que sortireu contents. Tal com he dit, tinc ganes de tornar-hi aviat.Tot i que les fotografies no són de gran qualitat ,podeu veure la tonyina, el tempura, els bolets, els udon, els blocs d'arròs que a la nota surt con "risotto" (?), el rap, els rollets d'ànec... En fi.. que ja imagineu que va ser una festa.
Recordeu que erem tres i vam menjar per 4.

23 comentaris:

 1. Això està molt i molt bé, que ens descobreixis llocs com aquest que potser no tenen el glamour de altres restaurants japonesos però que fan també una gran feina. Ara que lo del risotto mereix una conya amb estil acètic com a mínim hahahahaha, quina barbaritat!! XDDD

  Queda apuntat com a gran RQP :)

  ResponElimina
 2. Apart de que em sorprén agradablement el preu, no m'acaba de quadrar que triessiu un vi negre (i això que cadascú beu el que li agrada i mai m'hi poso) que penso que sempre emmascara les especies fresques i seques amb que treballen els orientals. Serà també que jo sempre he optat per cervessa o blanc (que no sigui empalagós ni amb excés de gruita ni de flors).
  Sigui com sigui es una bona referència a tenir en compte.
  Gràcies!

  ResponElimina
 3. Hi vaig anar l'altre dia a dinar i vaig prendre un menú de sushi amb sopa de miso i postre per 13,80... i la veritat és que és del millor sushi que he tastat a barcelona!! :D
  Em vaig quedar amb les ganes de tornar-hi i fer un menú degustació, que no és gaire car, però se me n'havia anat del cap fins que tu m'ho has recordat... i encara me n'han vingut més ganes, veient la pinta d'aquests plats!! jaja Sí que va ser un festival, sí...

  Un petó!! :D

  ResponElimina
 4. Hola Ricard:

  molt bon restaurant que sense grans pretensions ofereix bon menjar a molt bon preu, el tema sushi va a dies, hi han dies en els que l´arrós està perfecte i altres dies en els que no val res, el caneló d´`anec molt bo al igual que l ´hamburguesa, l´unic que els i falla bastant és el servei que no acaven de ser-hi totes, els hi falta picardia i profesionalitat, peró només pel menjar val la pena

  ResponElimina
 5. Contesto individualment...

  Oscar... Tens raó... Tot estava ben explicat i a la nota apareix risotto... Igual per aprofitar un programa ...:)

  Interrobang.... En el tema vins un dels meusnamics volia que tastessim productes d'ell, que és productor.

  ResponElimina
 6. Anna... No sabia lo del menú migdia, però pot ser prou interessant. Vam disfrutar molt..!!.

  Anònim.... Suposo que tu que el coneixes mésmhas pogut apreciar diferències. Jo de moment ha estat el primer cop i penso tornar-hi.

  ResponElimina
 7. Queda anotat! M’encanten els orientals. Té una pinta excel•lent i, pel que es veu i comentes, una excel•lent relació qualitat-preu.
  Salutacions,

  ResponElimina
 8. M´encanta aquest lloc, ostres però no vau demanar les hamburgueses, t´asseguro que estàn de conya, fetes al punt, les pots demanar amb foie o sense i sempre tens una sorpresa dintre que no et diré
  També el toro està genial, ja hi he anat varies vegades i encara que potser sempre estàs una mica pressionat per les taules del costat i el espai no és gaire ample és molt recomanable

  ResponElimina
 9. No soc molt de menjar Japonès, però aquests plats fan molt bona pinta
  Una abraçada

  ResponElimina
 10. Penso que el lloc permet anar-hi sense menjar el que s'enten com "tipic japonés" doncs la carta mostrava alternatives. Salut..!.

  ResponElimina
 11. Sergi...m'apunto el tema hamburgueses. De fet tal com ja comento, em vaig limitar a mirar com un dels meus amics demanava... I content que vaig quedar..!.

  I el tema taules, és el que hi ha... Si a sobre el local fos més bonic i espait, ja seria massa...:)

  ResponElimina
 12. Agustin... T'agradarà... No en tinc dubte. Salut..!.

  ResponElimina
 13. Ei Ricard, Bon Nadal i Bones Festes.
  Salut i bons àpats!!!

  ResponElimina
 14. Gràcies Xisco... Igualement et desitjo Bones Festes i bons àpats.

  Salut!

  ResponElimina
 15. fa temps que el tinc anotat perquè també n'havia sentit a parlar bé, la teva crònica m'ho confirma.
  salut i bones festes, ricard!

  ResponElimina
 16. Loveforfood... And the food also.!. Thanks.

  ResponElimina
 17. ostres! quina gràcia que surti aquest restaurant, perque la dona del Kenji és amiga meva i em va recomanar el teu blog ja fa molt de temps! podriem dir que ara es tanca el cercle! quant al restaurant, no és perque sigui de l'amiga, però he de dir qu ens encanta i a tothom a qui li he recomanat li ha agradat molt, perque a part del sushi, pots tastar menjar cuinat (que no tot el que mengen els japos és cru!). i una de les pistes infalibles de que fan bon menjar japonès: que sempre hi ha algun paisà del Kenji menjant!

  ResponElimina
 18. ah! i quant al personal...és llarg d'explicar!

  ResponElimina
 19. Hola "e.mes bijoux"...

  Realment el lloc em va sorprendre de manera molt favorable. El menjar i el públic (que per mi és important l'ambient), em van agradar molt.

  Tinc moltes ganes de tornar-hi per veure una segona oportunitat i precisament vaig llegir que aquets dies fan vacances, però tornaré.

  I moltes gràcies per participar. Jo del servei no vaig comentar res, ja que el vaig trobar correcte. I tampoc soc dels que vaig als restaurants a buscar /donar massa confiança el primer cop.

  ResponElimina
 20. La cuina japonesa es un auténtic plaer (tant visual com gustatiu), car això sí (no el cas de Can Kenji). A nosaltres ens encanta probar coses als restaurants japonesos, per tant, serà qüestió d'apuntar-nos aquest per la nostra propera visita a Barcelona.

  ResponElimina
 21. Totalment d'acord Joan i la RQP d'aquest lloc és sorprenent.

  Despres de la primera visita que explico aquí, hem tornat recentment i puc corraborar tot el que dic... Excel·lent.

  Salut!

  ResponElimina