25 de març de 2012

Carlitos. Bona opció per la zona Turó ParkCarlitos

Calvet 50
T. 931254636

Un dels blogs de restaurants que també segueixo habitualment, és el de l'Eduard Ros que té per nom Brillat-Savarin. No tenim coincidència total de gustos, però si tinc confiança en les seves cròniques. I ara fa no massa, quan vaig veure que escrivia d'un de relativament nou lloc anomenat Carlitos i que a més estava a pocs metres de on treballa el meu fill, el vaig apuntar pel primer dia que al migdia coincidís per la zona.... I un paràgraf que ell va publicar:

"....Sin duda, el restaurante Carlitos no ha venido para revolucionar el panorama culinario barcelonés, ni tampoco para descubrir nada a nadie, ni mucho menos para buscar y encontrar reconocimiento en publicaciones gastronómicas...."

Ja em va fer pensar que m'agradaria, doncs estic una mica fart de les "noves propostes creatives", que en ocasions em recorden aquell conte del rei que anava despullat i ningú s'atrevia a dir-li...

Hi vam anar divendres migdia i vaig voler provar el menú, per veure com se les arreglen amb 12€ i ja hi tornaré un dia a la carta. Ja puc afirmar que van passar la primera prova amb prou nota.

El local és agradable, molt ben decorat, amb taules altes que li donen un aire de modernitat, el servei és eficaç i amable i els plats prou ben resolts com podreu observar a les imatges. El menú de 11€ molt ben resolt i pel que vaig veure a la carta, els preus molt raonables.

Com primers oferien uns pastis de verdura i les dues opcions que podeu veure a continuació:

Uns raviolis força bons

Escalivada amb tonyna


Els segons eren un txurrasco que quan el vaig veure a la taula del costat vaig pensar, llàstima de no haver-lo demanat. Anava acompanyat de patata al calliu i l'altre opció era llom de porc a la mostassa. Nosaltres varem optar per:

Un senzill barat, però molt bo.

De POSTRES es podia escollir entre un arròs amb llet, meló i un pastís "selva negra". Vam optar pels dos primers i jo pel meló. I com sempre em vaig oblidar de fer les fotos... :).

Pels cercadors de menús de migdia, una bona opció més a apuntar.

14 comentaris:

 1. Com es nota que esl postres no son el teu fort,eh! En canvi jo es una de les coses que valoro dels restaurants on vaig...jeje.
  Apuntada la recomanació.
  Petonets.

  ResponElimina
 2. I segons el meu fill l'arròs amb llet estava molt bo tot i que amb molta canyella...

  Jo vaig agafar meló... :)

  Petons,

  ResponElimina
 3. El tinc també a prop de la feina i de la mateixa manera que gràcies al teu blog vaig descobrir "La Campana", una mica méas avall del carrer, ara provaré aquest.

  Hi passo cada dia pel davant i no m'havia ni aturat a mirar que feien.

  Josep

  ResponElimina
 4. A veure si aquest també t'agrada Josep. Es tracta d'opcions pràctiques per dinar per la zona.

  Tot i que a nivell d'ambient, una molt diferent de l'altre..;)

  ResponElimina
 5. Quina bona pinta/opció, i per cert, disculpeu la meva ignorància però que és un pastís "selva negra" ?

  ResponElimina
 6. Aquesta de cercadora de menús a migdia m'hi veig :) encara que per aqeusta zona no m'hi moc gaire. El tindré amb compte per això. Fàcil de recordar el carlitos del Snoopy :).
  Salutacions!

  ResponElimina
 7. Daniel,

  Es una mena de pastís amb xocolata... Però no sé més. El vaig veure per les taules del voltant. Per cert... No sabia del teu blog...

  Bona la reflexió de com windows ofereix enregistrar.... Fa molts anys q els disquetes ja no existeixen...:)

  Salut...!!

  ResponElimina
 8. Neus.... Tal com ja hem comentat alguna vegada, els dos som cercadors de menús....

  Jo no tinc cap zona preferent i tot depen del lloc que per feina estigui. I per aquesta zona em bellugo quan quedo per dinar amb el meu fill que treballa allà.

  Però BCN es ciutat de grans menús... Dos dels meus preferits, són el de Topik (Valencia-E. Granados) i Murivechi (Princesa tocant Born).

  Salut...!.

  ResponElimina
 9. Una casualitat, Ricard: dius que vas anar-hi divendres migdia? Doncs jo aquest divendres al migdia hi vaig passar pel davant i em va cridar l'atencio. La casualitat es que el divendres cap a aquella hora estava xatejant amb tu per email amb el telefon intentant quedar per dinar un altre dia. Per cert, encara no hem quedat! Slts. Luis

  ResponElimina
 10. Vam anar divendres a les 3 que es l'hora que plega el meu fill.... I no vam estar gaire ja que el servei va ser ràpid i eficient.

  Ja quedem per després de setmana Santa, doncs aquesta setmana que ara estem tu no podies i la de Set. Santa jo marxo dimarts a Paris.

  Però ja quedem just a la tornada

  Salut..!.

  ResponElimina
 11. No el coneixia i mira que l’he vist moltes vegades.
  Esperem a que provis la carta i la comentis però de moment, i pel que dius, valdria per aquest blog pendent de “menús per Barcelona”
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja tens raó Agustin amb això dels blog de menús... Aquest ens va agradar i ara ja ens queda el dubte cada cop que quedem. Molts menús que ens agraden per la zona, sense oblidar la Campana que al cap i a la fi, es pot menjar a preu de menú.

   Una abraçada,

   Elimina
 12. Me l'apunto! aquesta setmana passada més d'un dia m'hauria anat bé, que amb els exàmens i tot plegat tenia la nevera sota mínims, i el tinc bastant a prop de casa... Gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si Bet... aquest cau pels teus barris... :)
   I a més amb les taules altes, dóna més sensació d'ambient jove.

   Elimina