25 d’abril de 2012

200.000 visites... (Post NO conflictiu)

Els que deixen bon record


No tenia previst  fer un post especial a l’arribada a les 200.000 visites.  Em faltaven idees i no volia  repetir-me en les meves neures al voltant dels restaurants basats en agències de  comunicació i dels que en fan apología...

Però just el dia de Sant Jordi, va apareixer un comentari al meu blog, que em va deixar una mica extranyat. Estava ben escrit, mostrava malestar, arriban en algún moment a borejar  l’ofensa, però sense acabar de traspassar la linia. Llàstima que era anònim...  Us faig un copiar i enganxar perquè em va donar idees per escriure aquest post.

“...Ricard, estas fart de “fantasmades” però segueixes anant a restaurants de moda que saps de ben segur que no et convençeran. Bé, crear polémica i ridiculitzar al personal dona protagonisme, es una oportuna forma de mantenir l’interés al teu bloc i es bastant divertit pels que ho llegim però, passades les rialles inicials, sembla una estupidesa malbaratar així el temps i els diners...”.

I em va fer reflexionar una estona... I vaig repassar mentalment tota la tasca feta, arribant a la conclusió de que la proporció entre els que he deixat be i aquells en que he repartit una mica d’estopa, està descaradament decantada cap esl primers.

Mai vaig a cap lloc amb esperit “destroyer”... Com diu l’anònim “seria una  estupidesa malbaratar així el temps i els diners...”. Tampoc pretenc ridiculitzar a ningú. Potser algún post pugui  arribar a donar aquesta sensació sensació ... Però els que em coneixeu a la vida real, sabeu que en el fons em ridiculitzo a mi.  Penso que la gràcia està en la meva poca capacitat de gestió d’aquestes situacions. Els que em coneixeu en directe, sabeu de que parlo.

L’interés real del blog (si es que en té...), està en la secció de la dreta que porta com títol “Els 15 llocs en que he menjat més a gust”. Segur que en el grup de 15 falten alguns.... Però el  feed back de molta gent que m’escriuen en privat, confirmant que en aquests llocs han disfrutat, em fa content ... Els repassaré en ordre alfabetic i limitant-me només aquells en que he estat en més d’una ocasió...

 • Un plaer poder gaudir de la tòfona o els bolets quan és temporada al “9 de la Borriana”, a un preu just i sense que calgui adorar a ningú..... I poder demanar  sense por i sabent que em  sorprendrant, “trieu-me el vi”.
 • Poder gaudir de les genialitats del Mandu a  Bohemic i amb una imatge de Bistro de veritat.... Un lloc ben sigular a BCN que en una altre ubicació brillaria encara  més del que ja brilla.
 • Gaudir de la carn de Caldeni amb la senzillesa del Dani Lechuga amb l’excel·lent tracte del servei.
 • Gaudir de l’estrella de Can Bosch (Cambrils) amb una naturalitat i bon tracte sorprenent. I poder dir també al Manel “el vi el tries tu..”... Que això en algun  Michelin, podria  ser esport de risc...
 • Anar a Sant Andreu i sorprendre’s a Can Roca amb els seus plats i la forma en que els canta l’encarregat.... Seducció gastronòmica pura  dura.
 • Dos palillos... genialit darrera genialitat..... Sense paraules... Menú degustació i que triin ells...
 • German’s Miquel a Cambrils... Honestedat i bonhomia sorprenent per part del Xavi. La qualitat del peix  espectacular.. Poder gaudir d’una marisacada amb garanties i preu contingut.
 • La Estrella un lloc curiós en que es complementa el carisma del propietari amb el gran nivell de la cuina. Fa quasi dos anys que no he estat i encara tinc plats memoritzats....
 • Monvinic... Per mi un temple del vi i del menjar. Un des llocs que no em cansaria mai..
 • Shunka i Koy Shunka... espectaculars i genials. Igual que l’anterior... mai em cansarien.. ni sabria dir quin m'agrada més dels dos..
 • Topik... Dels pocs llocs que em permeto dir que em portin el que vulguin, sense risc de deixar-me la cartera i gaudint com a pocs llocs. I amb arrossos de l’Adelf espectaculars..
I sense oblidar llocs entranyables com Can Josep, Celler de l’Aspic (Falset), Vivanda amb el seu jardí, Alkimia, Bácaro amb la seva senzillesa, Coure, Gresca, Hisop, Le Cucine Mandarosso.... i segur que em deixo molts.

Gràcies a tots els que em seguiu... i no dubteu en criticar si cal. Ja veieu que la crítica fa pensar i aporta idees.

72 comentaris:

 1. Felicitats Ricard!!

  Jo només amb aquest post ja tinc llocs per provar per tot l'any!! Gràcies!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mira... això pensava jo avui.

   Fins els ous de provar llocs d'aquests nous, que em decepcionen, em foten els cuartos i a sobre mal rollo... (no sé si has vist com va seguir el post anterior, després del teu comentari ... però mal rollo total..).

   I millor em passi de nou pels meus preferits... Segur que surto content i no mal rollo...

   Per cert... Gràcies per les "felicitats".

   Elimina
  2. Ja he vist, ja...no hi ha sentit de l'humor...

   Elimina
 2. Felicitats per els 200.000 ben merescuts! Bona feina! :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Oscar i gràcies per la teva comprensió... Ja saps de que parlo.

   Una abraçada..!

   Elimina
 3. ei ei ei... que en algún d'aquests no m'hi has portat encara eh? pocs, però en algún no hi he estat ;)

  versionant la frase feta...

  Los hijos del herrero... cuchillo de palo i de vegades varapalos... ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Quina barra.... Només et falten

   el "Dos palillos" amb el plat estrella "sashimi de pollo".... hehehe..

   i el Can Roca de Sant Andreu que només obren migdies...

   la resta has estat a tots...menys vegades que jo, però has estat..

   Elimina
 4. Felicitats Ricard i "més fusta" que deia el Groucho Marx a "Els germans Marx a l'Oest". I a bon entenidor, poques paraules basten.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Seguirem sofrint, lluitant i tornarem a véncer.. i tornarem a posar "més fusta"... Però ara em calen un parell de posts tranquils...

   Prometo no anar al "Dime" ni tornar-la a liar en tot el mes de maig..

   Una abraçada Manel,

   Elimina
 5. No prometis..., mai se sap què es pot trobar hom quan va a casa d'altri...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó....

   Però estic ple de bones intencions....

   Elimina
 6. Respostes
  1. Hahaha..... No picaré....:)

   A més en castellà es posa un altre signe d'admiració al principi...:)

   Vaig al Borriana.... Estaré en OFF un parell d'hores...

   Elimina
 7. Enhorabona pels teus 200.000!
  La veritat es que a vegada cansa una mica aixo de anar a llocs nous, sobretot si t'emportes alguna decepció. De tant en tant ve de gust tornar a aquells llocs que un coneix, que agraden , saben que no cal patir per res, deixar-se portar i gaudir.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Victor.!

   Tens raó... i ara necessito un parell de posts tranquils d'aquells d'anar a sopar sobre segur...

   Salutacions i gràcies..!

   Elimina
 8. Ricard, felicitats per les 200.000 visites. Segueix ferm en la teva línia i no fagis cas a aquests putos anonims.
  Salut,
  Pepin

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Pepin..

   I ja sabeu que passo i a més em fan riure els "putos anònims"... :)

   Salut.!

   Elimina
 9. Enhorabona Ricard. Mereixes arribar al 1.000.000, com a mínim!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Jordi,

   De moment als 350.000.... posem fites curtes... :)

   Et veig poc actiu darrerament.... si es per feina m'alegro, però si es per mandra hem de parlar... :))

   Salut i gràcies per passar per aquí..!!

   Elimina
 10. Bona nit Ricard i moltes felicitats pels 200.000! (suposo que això vol dir quelcom)

  Jo vaig arribar al teu blog una mica per casualitat, buscava un restaurant a Gràcia i vet aquí que cuinairestaurants va aparèixer a la primera entrada del Google ;-) 
  Des de llavors que sempre el consulto quan busco un lloc nou i interessant, que no positiu, on anar. Gairebé sempre he sortit conteta dels restaurants que recomanes, i quan no he fet ha estat perquè no he encertat el plat o no era el que esperava, però sense drames.
  Pel que fa al post d'ahir només dir que quan el vaig llegir no em va semblar en cap moment ofensiu, de fet s'agraeix una mica d'ironia a les teves crítiques, però també entenc que no agradi a tothom. En qualsevol cas, jo sóc de les que espero la següent entrada.

  Salut!
  Montse

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Montse...

   M'agrada el que expliques i m'alegra de que el meu blog sigui útil.

   Com sempre explico el vaig crear per la gent propera a mi que em demnaven "on podem anar?" i s'ha convertit en una eina que em fa apropar a nova gent. I m'ha fet recuperar amics que feia anys no ens veiem i guanyar-ne de nous... i també fer algun "petit enemic".

   La meva ironia (que de fet en tinc), pot agradar o no... però segur que no agrada al que se sent al·ludit... :)

   Salutacions i gràcies..!!

   Elimina
 11. Moltissimes felicitats per les 200.000 visites!
  Nomes dir-te una cosa: NO CANVIIS, PER RES DEL MÓN, L'ESTIL DEL BLOC !!!!!
  pETONETS.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Gemma.!

   No canviaré.... De fet no sé ni si sabria canviar...:)

   Soc així de "poca solta" de sempre i m'agrada fer conya al meu estil.

   Això no treu que si una cosa m'agrada ho dic amb igual franquesa.

   Petons i gràcies per passar per aquí..!!

   Elimina
 12. Felicitats Ricard!, si alguna cosa m'agrada del teu bloc és que parlis sense embuts!, dius el que penses i per això és un bloc obert a que les opinions siguin tan sinceres com les teves, per això aquest comentari seria tan respectable com qualsevol, si no fos perquè és anònim i no diu ni en el missatge qui és ell. Tú be que dones la cara!... Sigui com sigui, ets un referent i has de continuar amb aquest estil!.Molt bona aquesta entrada explicant el fet!.(Per cert,em va agradar molt el teu comentari al meu bloc, jo també passo en silenci algún cop, però hi sóc, no ho dubtis!)Una abraçada virtual Ricard!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Mercè..

   Moltes gràcies per tot el que dius.

   I tal com comentes, m'agrada que el meu blog sigui obert a tothom. Als que signen i als anònims.... que de fet molts d'ells són menys anònims del que ells es pensen.

   Pels estils d'escriure, alguna frase feta i erades ortogràfiques, alguns sé qui són i altres no, però els tinc "agrupats". I de fet ara que conec aquest món (que és petit i asfixiant), dels que no sé qui són, si que et podria assegurar a quin conjunt pertànyen.

   No sé si m'he explicat... però només s'esforça en ser anònim insistent, algú al que "piquen" els meus comentaris... ja sigui perquè està afectat directe o perquè pertany al grup de "xupopters" que viuen de la mentida...

   I saps que sempre passo pel teu blog... però quan feu festival de pastissos, em quedo sense saber que dir.... El meu fill ja es crescudet.... i de nets no et tinc... :))

   Salut abraçades virtuals i gràcies per passar per aquí..!!

   Elimina
 13. Moltes felicitats, que la gent digui el que vulgui que si has arribat a les 200mil es perque potser hauràs fet alguna cosa bé o atractiva.
  Salutacions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó David... que la gent digui el que vulgui... Tot i que de fet m'ho guanyo en ocasions, per ser massa directa....

   Les coses, tal com li deia a un anònim al post anterior, s'han de valorar a nivell estadístic i a partir d'una massa crítica.

   Ara per ara la proporció de "positivitat", supera en molt a la "negativitat".

   Salut i gràcies per passar per aquí..!!

   Elimina
 14. Moltes felicitats, 200.000 és una xifra el suficientment important perquè es celebri i deixar que el número parli per si sol. Ningú, absolutament ningú, ni la millor de les actuals plomes del món de la premsa, és capaç d’agradar a tothom, ni tan sol algun dels magnífics premis de literatura que tenim en el país. Nosaltres no podem pretendre, simples aficionats, ser capaços d’agradar a qualsevol que en algun moment es passa pel nostre blog.
  En qualsevol cas, repeteixo, felicitats! I aquesta llista resum que publiques, la signo jo també.
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Agustin,

   Molt ben defint el que expliques d'agradar / no agradar.

   I jo a nivel pluma (d'escriure eh??) soc molt més aficionat que tu que tens més professionalitat en el món d'escriure. Per això valoro especialment el que em dius.

   I tinc clar que "signes" la meva llista... A part de que algun l'he descobert gràcies a tu, penso que tenim gustos molt iguals... Apreciem el bon menjar i sense masses "gilipollades"... :))

   Una abraçada i gràcies per passar per aquí..!!

   Elimina
 15. Moltes felicitats! i segur que la xifra anirà a més..."pq tu lo vales!".
  petó!

  ResponElimina
 16. Ser conflictiu, no ser conflictiu, ser o no ser... !!!, com deia la meva avia, “qui diu les veritats, perd les amistats”, es tant senzill com que no estem acostumats a la crítica i ens costa molt acceptar-les. Ricard, felicitats per aquesta fita i sobre tot per la honestedat de la teva línia editorial. Com cantava una gran cantant “no cambié, no cambié, no cambié, sigo siendo la misma....”

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies lluis. I si que era i és una dita el "qui diu les veritats, perd les amistats".

   Però cal valorar les coses de manera global i com ja he dit en alguna ocasió a través del blog he recuperat amistats que feia anys que no sabeim un de l'altre i al trobar-me al blog, s'ha tornat a activar el contacte..

   També m'ha permés contactar amb gent nova i fins i tot compartir algun tast.

   En resum... balanç positiu tot no haver guanyat l'amistat de cap anònim... :).

   Salut..!!

   Elimina
 17. Moltes Felicitats!!!!!!!! i continua així. Encara que a alguns no lis sentin bé les critiques, els números parlen per si soles 200.000 visites, quan a casa no sabem a quin restaurant anar revisem el teu bloc i tenim l’èxit assegurat.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Miquel....

   Ja veus q faig poc cas dels crítics anònims...

   I en canvi si en faig de les crítiques d'usuaris "reals" i que amb molts ens coneixem a més cara a cara.

   Salut i gràcies per passar

   Elimina
 18. Enhorabona Ricard.
  A mi també em va passar que un "Anònim" va aprofitar la seva condició per dir la seva. No entec aquesta cobardia. Això em va obligar a canviar la configuració del blog i exigir autenticació.
  D'altre banda, jo trobo molt interesant que algú de casa nostra ens pugui recomanar on val la pena anar a dinar i on llencem els diners. Per tant, és una tasca més important de la que et penses.
  ...per cert, la setmana que ve jo també arribo a les 200.000, jeje !!!
  Salut !

  ResponElimina
  Respostes
  1. Enhorabona també per la teva arribada als 200.000.

   I dels anònims... ja passo.... Pobre gent....

   Salut...!!

   Elimina
 19. ¡Puto Calvo! Tienes cara de pene

  ResponElimina
  Respostes
  1. Joder... quines males experiències sexuals deu tenir aquest anònim o anònima que cada cop que somia amb un penis, veu la meva cara...

   Deu nos en Guard.... :))

   AVIS: El proper comentari "anònim" i sense contingut, l'esborraré. Més que res per no perjudicar a determinats restaurants criticats per mi. Doncs la gent que llegeuix el blog, s'imagina que venen d'ells i m'envien mails fent apostes... Que si es el tipo del lloc X... que si es la tipa del lloc Y....

   I jo no vull perjudicar a nungú... Una cosa es que no sàpiguen gestionar el seu lloc i l'altre que agafin mala fama i possiblement sense culpa.

   ENTESOS??... Que HA(*) la próxima VORRO (*) comentarios sin contenido... [(*) Se que no s'escriu així, però penso que l'autor ho entendrà millor... :)))...]

   Elimina
 20. Enhorabona, Ricard.

  I sento molt que, potser empés per la meva crònica, no gaudissis gens del Cercle d'Amics, tot i que vist el que vas provar comparat amb el que fa uns mesos em van servir, ho entenc -és el problema dels posts: que són la foto fixa d'un dia-.

  Salutacions,

  eduard

  PS: faràs ben fet, crec, en no permetre que determinades persones puguin expresar-se, doncs les seves paraules no ho mereixen -no són comentaris sinó insults-.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Eduard...

   Si que vaig anar al lloc després de llegir el teu post.... Però més recentment vaig llegir també un post positiu del blog del Felix Fox....

   Potser entre l'entrada poc afortunada que vaig tenir (acomodat per la noia dels Flyers) , la pregunta de "que bebereis." abans de la carta i que la carta era molt curta i res m'atreia, no vaig triar de manera adequada....

   Però pel que havia llegit, em pensava que tindríen suggeriments i ningú em va proposar més...

   Tampoc puc dir que vagi menjar malament... El carpacció estava bo i la carn era digne... Vaig fer conya de la situació i després com sempre els anònims ho espatllen...

   Però són coses que passen... El proper serà millor....:)

   El tema dels anònims ja es cansaran... I sinó ja utilitzaré recursos per evitar que aflorin.... Però em temo que el que s'ha lluit en el comentari precedent, és més amic que enemic.... Volen veure com "torejo" el tema... Ja ho gestionaré.....:)

   Elimina
 21. Enhorabona i no canviis! Ara resulta que
  A)un no pot escriure el que vulgui al seu blog
  B)que ens haguem de conformar amb els locals que viuen "del cuento"
  C) que ens haguem d´empassar cqambrers/maitres/etz deficients

  Quins pebrots aquesta gentola que en comptes d´intentar millorar el seu "producte" comemnça a insultar.

  Tu, en Joan Gomez, l´Eduard ros i d´altres, ens doneu una visió personal i independent que ens fa molt de servei... i que duri!

  Salut!
  Enric (38 anys i uns quants de calb)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Enric,

   Tens tota la raó.

   I gràcies per la confiança que em fas.

   I de calb a calb.... Això no comporta problemes....:))

   Salutacions,

   Elimina
 22. Hola Ricard, potser em fico on no toca però l'Eduard (a qui també segueixo de tant en tant) no pertany al club dels que tu identifiques més amunt com "xupopters que viuen de la mentida"?. Si es aixi, has perdut una bona oportunitat de dir-li gairebé personalment. Si no, demano disculpes per l'intromisió. De totes formes, faries bé en identificar els destinataris dels teus comentaris "guerrers". Si no, entre els anònims i els que tireu la pedra i amageu la ma ens fem tots plegats un bon embolic.

  Felip

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola de nou ex-anònim i ara "Felip",

   :)

   A veure....

   No conec a l'Eduard personalment (amb el seu pare erem companys a físiques a la UB), xo intecanviem missategs de tant en tant... Públics i privats.... Em consta que és amateur total com jo....

   No et donaré noms dels periodistes o bloggers que tu dius que em tenen obsessionat (i que consti que ho dius tu).... Només em faltaria més polèmica....

   I ara que hii penso..... Tantes intervencions al meu blog i encara no m'has fecilitat....;)

   Elimina
 23. Pilotes fora..... ja m'ho esperava. Felicitats!!!!.

  Felip

  ResponElimina
  Respostes
  1. "Felip".... :))

   Les felicitats espero q siguin pels 200.000 oi?.

   Seria lleig que fossin per "les pilotes fora"....:)

   Peroò ara només una reflexió.... Si dius que no ets cap "afectat".... Realment estas obsessionat amb mi.... Tu si que tens un problema d'obsessions.... Portes no sé quants comentaris.... Primer com "anònim", ara com "Felip"...

   Estas be....??. Es que em fas patir....

   Elimina
  2. Cara pene! :-) si me lo permites, qué te parecen los blogs, observacion gatronomica y encantadismo ?
   Gracias

   Elimina
  3. Anònim.... Tu deus ser un producte de la ESO no?... ( i sense acabar-la..). I no ho dic pel que imagines... Ho dic per la pregunta que em fas ....

   Per quin motiu t'he de respondre una pregunta si ni tan sols tens la decència de signar... No sé... encara que fos amb un nom inventat.. Per exemple "Felip" o "tiet Felip"..... (per donar-te idees eh?).

   Que vols...??. Que en digui alguna de les meves i més polèmica...?.

   :)

   Elimina
 24. Amigo Don felipe , no serás realeza o nobleza?,almenos Ricard tiene criterio própio lo que pasa que como muchos que pierden el culo por el coste zero de una cuenta o por unas almendritas y olivitas.
  Eres un crack Felipito, por qué no escrives un blog tu también de título algo así como mis amigos los restauradores, esa palabra que tanto usas demuestra caréncia de algo, busca otro argumento que no sea el de calvo ya que está muy repetido, se un poco más original o debate si estás involucrado en cierta crítica o te afecta en primera persona, así lo entenderemos del todo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Be... Penso que cal deixar ja les discissions.

   Agraeixo a tots els que passeu per aquí i fins i tot molts em defenseu.

   Tampoc hi patiu massa... Aiixò no deixa de ser un joc desigual en que jo jugo amb totes les aventatges....

   Si no vull anònims o determinats missatges, amb un sol clic ho puc resoldre.....

   Mentre els anònims "atacants", van desgranant els seus propis arguments imaginaris (tothom pot veure que el 95% del meu blog és de comentaris positius) i fent una mica el ridícul... Ells posen la seva gracieta i jo zassssss.... "en toda la boca" i a més amb la possibilitat d'esborrar qualsevol missate que m'arribés a molestar...

   Una mena de joc del gat i la rata, en que tenir la paella pel mànec quasi m'incomoda....

   En fi.... Que ja vull deixar el joc que al final quedaré com un "abusón"....:)

   S'han acabat els missatges que no aportin res.....

   I reitero que agrait a tots els que em defenseu i una mica als que m'ataqueu, per la voluntat que hi poseu... ;)

   Elimina
  2. Anónimo, te confundes de persona. Yo no soy quien emite esos comentarios con insultos groseros, ni sé quien es, ni los apruebo. Quede claro.

   Felip Solsona

   Elimina
 25. Ricard...

  Penso que fas be d'avisar de que ja "en hi ha prou".

  No té sentit tota aquests sèrie de comentaris que tot i que contestes amb gràcia i com tu dius amb un "zas en toa la boca", acaben embrutant el lloc.

  No cal revolcar-se al fang i ells ja hi són i a aquest pas acabaràs embrutant-te les sabates.

  Felicitats pel nombre de visites assolides i pel bon rollo "general" dels comentaris, llevat del que tal com dius ha evolucionat de "anònim" a "Felip" i algun altre de difícil qualificació.

  Salutacions,

  Jordi P.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Jordi,

   Tens raó... Em coneixes i saps que em va el joc, però la cosa acaba embrutant.

   Una abraçada.

   Elimina
 26. Moltes felicitats per les 200.000 ara a esperar les 400.000, segueix com fins ara, (follons apart) oblida tots els indesitjables que volten per aquí.
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola...!!

   Gràcies... i intentaré evitar nous lios....

   Crec que deixo d'intentar descobrir "novetats" i torno als clàssics..

   Una abraçada

   Elimina
 27. Hola company Ricard. Primer de tot donar-te l'enhorabona per les 200.000 visites. Això demostra la feina ben feta i la il·lusió que tens quan fas el blog. Segon, agrair-te la visita on et preocupes per la meva "desaparició" de l'esfera bloguera. Tot va bé, no cal passar pena. He estat una temporadeta descansant del blog. Esper tornar amb força a l'escriptura. Cuida't molt i una aferrada ben gran.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Be Xisco... m'legra saber que estas be i et limites a descansar del blog.

   Espero tornis aviat.

   I gràcies per passar per aquí..

   Una abraçada..!!

   Elimina
 28. (Volia posar el meu post aquí i m'he equivocat posant-lo en un post anterior... El repeteixo amb copiar i enganxar)

  Entro com anònim, encara que signaré al final (penso que és el mínim).

  Dir-te en primer lloc que soc seguidora del teu blog i passo bones estones amb ell i en trec bones recomancions. Gràcies a ell he fet descobriments (per cert.. gràcies per Can Josep La Estrella i can Roca).

  Normalment no escric, però m'indigna una mica tota aquesta colla d'anònims que entren per dir que tot ho troben "cagat i pixat".. i ja em perdonareu.

  Ja limitant-me al comentari anterior, penso que tens TOT el DRET de fer la broma de la oliva (a mi em va fer gràcia) i de no anar als llocs dels descompte "condicionals a reservar a través de X".

  No sé. De la mateixa manera que no llegeixo El Mundo ni La Razón, no acabo d'entendre que fan al teu blog tota aquesta colla que et van criticant. Sino els agrada, no entrant en tenen prou.

  Et felcito per la paciència d'aguantar bestieses com els que diuen que el teu blog es cruel. Has de tenir molta paciéncia quan és fàcil de veure que per un post que algú pot tildar de cruel, en tens 10 de bon rollo. Això ja sembla el món polític. Tirar la mentida i a veure si algú la creu.

  Margarida (que és el meu nom real)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Margarida (doncs jo tb faré cut&paste de la resposta que ja t'havia deixat allà).... :)

   Gràcies pel que dius dels descobriments que has fet a través del mu blog..

   Clar que tinc dret a fer les meves bromes al meu blog. I tampoc entenc que hi fan aquí els anònims o pseudo anònims insistint i insistint...

   En primer lloc perquè juguen a "camp contrari" i en segón lloc perquè és una lluita desigual ja que a la que vull els elimino.. També dir que el meu blog és "mayormente cruel", ja cau pel seu propi pes...

   Però de paciència res de res eh?... Aquí si hi ha una mica de crueltat per part meva de jugar al gat i la rata..:)

   Torna per aquí... :)

   Elimina
 29. Carai Ricard, aixó tant de pujes en alça, valors negatius i valors positius sembla la borsa, jo de tu hem feia broker i si les coses van malament sempre et pots tirar a la restauració que dona prestigi.
  Jo no acavo d´entendre una cosa, si una persona trova tan negatiu el teu blog per qué entra?masoquisme pot ser?
  El felipito aquest és un crack, el tindries que fitxar de coresponsal en una nova secció del blog algo així com humor amarillo

  ResponElimina
 30. Quin pal de tants anònims, no? el protagonista d'aquest post és que has arribat a 200.000 visites, així que FELICITATS. Per mi, el teu blog segueix sent una mena de bíblia gastronòmica i els posts mes durs, pues la veritat, a mi em fan gracia i donen vidilla.
  Segueix així...i segueix molt de temps...
  Sonia

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona nit Sonia,

   En realitat es veu més greu de fora que de dins.... Els anònims poden fer les seves "gracietes", just xq jo els permeto accedir. Per tant, al ser un tema que puc controlar, no em preocupa massa...

   I les seves intervencions són insignificants al costat dels que teniu l'amabilitat de dir que us agrada el blog i als que jo estic molt agraït.

   No entenen que poden haver-hi molts tipus de sentit de l'humor....

   La intenció meva és seguir així, tal commtu em dius.

   Gràcies Sonia per passar per aquí i per la teva posivitat...

   Elimina
  2. La ironia i el cinisme no son aptes per segons quins caps, no els entenen...A veure si tornem a coincidir en algun dels restaurants que visites (i visitem). Prometo saludar-te i deixar de banda vergonyes i demès tonteries!
   Una abraçada

   Elimina
  3. Tens raó Sonia... Ahir quan vaig contestar no vaig caure que erets la mateixa Sonia que vam coincidir a Bohemic a principis d'any.

   Tal com vam quedar, el proper cop que coincidim, fem salutacions en directe.

   Una abraçada..!

   Elimina
 31. Uuppssss... Pensava que ja t'havia felicitat! Moltes felicitats!! I gràcies per dir-nos el que penses sempre, podem estar-hi d'acord o no, però sempre s'agraeixen les teves opinions amb o sense conflicte!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Sara Maria,

   A mi també em passa en ocasions en que juraria q he posat un comentari i després no el trobo.

   I gràcies pel comentari i pel q dius de que "dic sempre el q penso".

   Salut

   Elimina
 32. Moltes Felicitats Ricard, Qui t´ho havia de dir quan tenies l´altre bloc , oi??
  Veig que t´ho passes molt bé....hahahah!!!!!
  Dolors

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Dolors...!!

   I si que realmemt m'ho passo be....

   I a veure si tornes a activar el teu blog eh?

   Una abraçada,

   Elimina
 33. Hola Ricard,

  sé que darrerament estic molt absent en quan a escriure però de tant en tant faig passada i en retard però et vull donar l'enhorabona no només per les visites que són moltes, sinó també pel teu magnífic bloc . A mi com la Mercè , m'agrada que diguis les coses pel seu nom.

  Bé , una abraçada i endavant les atxes.

  Xisca

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Xisca..!!

   Segueixo amb l'inten de dir les coses pel seu nom.

   Una abraçada..!

   Elimina