28 de maig de 2012

Tutusaus. Botiga amb restaurant

Tutusaus

Tutusaus
c/ Francesc Pérez-Cabrero 5

T. 93 209 83 73

http://www.tutusaus.com/

Torno avui a parlar d’ una botiga- restaurant, però amb la suficient amplitud com per poder ser també descrita com "còmode restaurant amb botiga a l'entrada".

Tutusaus és per mi, un dels temple del formatge a BCN. Tenen dues botigues.... La clàssica al carrer indústria que és un gran lloc per formatges a BCN (al nivell de Vila Viniteca) i una segona que està just en front de Turó Park. Vaig descriure fa una mesos la botiga al següent enllaç: Tutusaus

Em vaig quedar ben sorprès de que estès plena, sent migdia i no oferint menú. Tenen una carta limitada, però ben pensada i la possibilitat de demanar qualsevol de les exquisideses que venen a la botiga. Volia mostrar la carta en una imatge, però una inoportuna avaria al meu IPhone, m’ha impedit recuperar-la (prometo publicar-la quan recuperi l’IPhone i pugui accedir de manera còmoda al backup).

Tot i que la carta oferia plats cuinats, ens va venir més de gust demanar plats per compartir i que no requerien cuina, excepte unes croquetes de les que en tenien de diferents tipus i vam optat per les de pernil que em vaig oblidar de fotografiar...

Veieu els plats que vam compartir i que eren racions senceres, excepte la de canya de llom que hem demanat mitja ració (de la majoria de plats oferiexen mitges racions). Es tracta d'un asortiments de foies, salmó fumat, una ració d'espatlla d'ibèric i mitja ració de llom ibèric.


Evidentment no aporta cap novetat, ni cap "emoció" de les que ara alguns diuen sentir als restaurants, però ens ha agradat i el servei amable i professional amb taules prou separades per poder mantenir una conversa sense esforç.

Hi havia la possibilitat de plat de formatges, que de fet és la especialitat principal del lloc, però vam optar per la secció embotits...

L'ambient..??.. :) doncs el típic que hi ha per la zona i a més, quan hi vas, ja saps on vas... Però res a veure amb el que jo sempre faig conya d'ambient "pijo-tonto". No vaig obsevar cap escenificació d'aquelles que em crident l'atenció i que sempre explico amb la meva discutible ironia... ;).

I els preus reitero que volia mostrar la imatge de la carta (i ho faré quan la recuperi), però no masa diferent del preu de venda dels mateixos productes a la botiga.

18 comentaris:

 1. Una zona xul.la que em queda a prop del Mercat de Galvany, un dels meus preferits de Barcelona :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Maco el mercat de Galvany, però ara fa un parell d'anys per un tema logístic, vaig entrar varies vegades i renoi ... els preus estan per sobre dels mercats més habituals. Ara el que em bellugo més és el de Sta Caterina.

   Elimina
 2. Tinc un dubte.... no aconsegueixo trobar el formulari de sol·licitud per a inscriurem en l'oferta d'adopció !!!!! ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Geneticament... seria discutible aquesta afirmació...;)
   Ahhhh...que sempre me'ls descuido i tampoc els faig... Petooooooooooons !!!!!

   Elimina
 3. Nada que decir, nada que objetar, soy cliente habitual aunque exclusivamente de quesos, son extraordinarios y como bien dices quizá de lo mejor que hay en la ciudad. He probado el foie, que alguna vez he comprado, pero también reconozco que nunca me he sentado a comer. Una gran tienda.
  Una curiosidad Ricard, mantienen precios en la mesa con respecto a la tienda?
  Un abrazo

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Agustin,

   De tot això, més unes croquetes que no vaig fotografiar, un parell de begudes i pa amb tomàquet i torrades, ens van cobrar crec una quaranta euros. Però no ho puc dir excactament, ja que he de recuperar la foto de la carta.

   Una abraçada..!

   Elimina
 4. Dons si ,com dius, la qualitat es bona, no em sembla gens car...
  A mi m'encanta menjar així, "de picoteo"...pero de bon picoteo!!
  S'haurá de provar!
  Petonets.

  ResponElimina
  Respostes
  1. De fet Gemma, anàvem a veure quin panorama trobavem i tot i que oferien plats cuinats, el tema "picoteo" ens va fer girar en aquesta direcció.

   I vam sortir prou contents....

   Petons..!

   Elimina
 5. Conec la botiga d´Industria i la varietat de formatges és impresionant, alguna vegada que volem fer un sopar exclusiu de formatges amb la dona sempre acabem barallats ja que cadascún volem agafar 1000 varietats diferents, però és que són espectaculars

  ResponElimina
  Respostes
  1. I la qualitat que ofereixen és molt bona.

   Jo em quedo sempre amb el dubte de si Vila Viniteca o Tutusaus i no em decideixo... i per això vaig alternant.

   Salut Sergi...!!

   Elimina
 6. Estic d’acord amb tu de que les tendes Tutusaus tenen un gran assortit de formatges, però amb un petit inconvenient, no et fan els talls com tu vols si no com a ells lis va bé, doncs ja tenen els talls fets al buit, i això la veritat no m’agrada.
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola...!.
   Jo només hi vaig quan tinc algun sopar de formatges en q som colla i en aquest cas si m'han tallat tal com els he demanat.... Però imagino que per petites porcions deuen posar problemes. No ho he provat mai.

   No se si a la botiga de Turo Park, són més flexibles.... El barri dóna més a petites porcions... Només vam anar a dinar i com teniem poc temps no vam parar atenció a la botiga.

   Una abraçada..!

   Elimina
 7. Lo conozco muchísimo porque mi casa está al lado y suelo ie a desayunar. Qué buenos productos tienen!!!. Besos

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona tarda Anna. Quina sort tenir-ho al costat de casa..!!

   Aprofito per felicitar-te pel teu blog. Pel contingut i per la qualitat de les fotos...

   Petons

   Elimina