10 de juny de 2012

Suculent. Val la pena baixar al Raval?

Suculent

Rambla del Raval 43 (prop de Casa Leopoldo)

Telf.: 93 443 65 79


Tot i que vaig fer la promesa de no deixar-me portar per les “notícies massives” d’èxit de nous restaurants, una vegada més he viscut en viu el contrast entre el que has llegit i la realitat.

Es tracta d’un lloc en que abans de continuar escrivint, vull deixar clar que vaig menjar be i amb una RQP acceptable. Un lloc que sense haver-lo llegit, difícilment m’hagués fixat en ell passant pel davant i si hagués mirat de reüll, tampoc m’hagués destacat en res... i de fet és un local en que no hi caben més de 25 persones.  En tot cas estic parlant d’hipòtesis, doncs rarament passejo pel Raval.

Reconec que hi vaig anar com conseqüència del que havia llegit i que en les darreres setmanes, sembla ser el lloc més “must” de BCN. I explico el que em vaig trobar…

En positiu:

Menjar molt ben elaborat, RQP acceptable i una envejable carta de vins amb molts vins catalans. I icònes com Manyetes, Mogador a preus ajustats..

Com sorpresa (ni positiu ni negatiu)

Una decoració que vol donar aspecte  de “bareto” i penso que conceptualment desenvolupada a partir de les pinces que utilitzen per servir els tovallons (si hi aneu, entendreu el que vull dir). Penso que les van comprar en un lloc guai i a partir d’aquí van dir “i ara que en fem??? ”... I el llest del grup, va dir... “Posem un restaurant i ja veureu que guai...!!”. Les taules súper rústiques, sens estovalles… com de taulons deteriorats, però queda be..… Reitero que no dic que m’agradi ni que em desagradi… a aquests alçades, ja res em sorprèn…

La textura de la taula i la copa de vi amb "Estrella"...¿?¿?¿?

En negatiu (but light):

Servei “muy moderno”… però tan “moderno” que no tenen taula assignada i et pregunten o expliquen el mateix, més d’una vegada (clar que pitjor seria que et deixessin abandonat...!!). I una mica a l’estil de “ohhh que guai”, ens va arribar al cor, una historia d’aquelles entranyables de que un dels plats portava el nom de la “iaia Leonor”, en record de que aquella recepta la feia la iaia d’un dels components…  Vam escoltar la historia impassibles dues vegades a dos cambrers diferents… A la segona volia dir posant-me falsament compungit i al seu nivell de tendresa…”aissss...el Senyor sempre se’n du els millors”.

I una cosa a la que sóc bastant sensible…. De les 4 o 5 persones que van interaccionar amb nosaltres (i tots d’aspecte peninsular i crec que amb temps aquí), excepte una noia amb la que quasi no vam tractar, el diàleg va ser en un elegant estil bilingüe… Jo en català i ells en castellà… Tècnicament res a dir…. Però jo soc el client… i que no ho entengui pista… I sé que per molts, això tampoc és cap defecte... segur que a més d'un li agrada.. ;). Com positiu dins del negatiu, dir que parlaven un castellà digne i culte... Res de "paqué?", ni "peazo"...

Ja posats a trobar pegues, la musiqueta, d’aquestes espanyoletes “rumberes”, on lo menys espanyolet va ser el Sabina…

I ja per criticar les copes.... Totes les taules amb vi, el servien en unes copes petites amb una Estrella gravada ?¿?¿.... Em temo que deu anar lligat amb el tema “cervesa Inèdit”, la ditxosa cervesa amb que arreu intenten embaucar-nos amb la conya del qui la va dissenyar...  I ho dic perquè el local estava molt marcat per aquesta marca de cervesa.... (però és que estic fins els nassos de la p* Inèdit...:)...Ja porten 4 anys intentant colocar-la...

En fi…. Que reitero que vaig menjar be, el preu raonable i la carta de vins envejable. A pocs llocs trobes un Mogador o un Manyetes . Per tant, si em restringeixo només a això, el local mereix bona nota... La reflexió és.... Val la pena anar al Raval per això?... La meva resposta és “decididament no”. Altra cosa seria que el tingués en un lloc “proper/habitual”, que en aquest cas igual  tornaria.... o no...

M’oblidava... si llegiu cròniques dels que els cau la bava allà, us explicaran que es un projecte de dos o tres celebritys de la cuina, un d’ells el Carles Abellán.. o sigui que ja imagineu... agència de premsa "and so on"....:). Vull dir que tenim per endevant "notes de premsa"

Ahhhh... m’oblidava d’explicar i mostrar el que vam menjar...

Els famosos macarrons de la iaia Leonor (cal dir que bons)

Una amania força creativa (la vaig demanar jo, ja que de segon volia cua de bou)

Les mandonguilles de sèpia que tothom al·lucina quan les descriuen (bones també)

La cua de bou... Bona... però es que es difícil fer una cua de bou dolenta.. Una mica tunejada i costava més de digerir que la que cuino jo mateix, amb èxit equivalent.... (parlant de iaies, ara pensareu “no tiene abuela”......).

I vam passar de postres. Tot això va sortir per uns 50€ sense comptar el vi.

Els macarrons de la iaia Leonor....

L'amanida... amb verat i tot..

La cua de bou. Al servir-la em van fer notar el detall de la pastenaga "enana"... ?¿?¿

Les mandonguilles famoses...

I el DO Empordà que ja coneixia i fins i tot tinc publicat...

47 comentaris:

  1. I que tenia d'especial la pastenaga mini?.
    Penso que la cua de bou t'hagués agradat més al proper Casa Leopoldo.

    Carles

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carles,

      Tampoc ho vaig entendre massa..... Però crec que em volien dir que m'adonés de que era "mini" la pastenaga com un fet postiu de que incorporessin coses d'aquestes "mini".... Es l'únic que em passa pel cap....

      I la cua de bou, segur que a Casa Leopoldo és bona. Ara fa temps que no vaig i al sortir vaig anar a mirar la carta amb enyorança.... Però he sentit a dir/ llegit commsinhagués anat a menys.... Algú en té noticies..?.

      Elimina
    2. Jo anava a donar una explicació al tema de la pastanaga però veient que la cosa ja va pel "Copito de nieve" veig que faig tard.

      Elimina
    3. Bona Daniel,

      Ja la estan tornant a liar... El problema és que darrera el teòric glamour de la restauració pija, hi han una sèrie de garrulos de molt cuidao...

      En comptes de construir, a la mínima crítica ho acaben espatllant..

      :(

      Elimina
    4. Reconec que potser és ingenuïtat meva, però jo alucino bastant llegint moltes de les critiques directes o encobertes que et fan, perquè en definitiva "ells" estant donant un servei per un preu i si algú no n'esta content "dos piedras", a espavilar-se, o a passar de qui es queixa i ja esta.

      I més en una època on cada vegada tenen més difusió i importància les "opinions" i "recomanacions" personals, és a dir la "reputació" dins la xarxa. Que es posin les piles, perquè a més d'un això li farà més mal del que és pensa.

      Jo en la meva feina (i en la de molts altres) quan no fem una cosa bé o dins les espectatives que generàvem ve que ens toquen el crustó oi ?. Per tant perquè no es pot dir que es troba ridicula una cosa o desproporcionada ?. És trist.

      Elimina
    5. Daniel,

      Tens tota la raó en el que dius... però "el costat fosc" de la restauració, és això..

      I en aquest cas, l'instint em diu que aquest anònim no té res a veure amb el lloc i l'únic que preten és liar-la.

      Elimina
  2. Barat es “barato”. “Caballa” en català es verat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies anónim... Estic realment avergonyit... Ara ho modifico... :(

      Elimina
  3. bones. Ricard!!! tinc una pregunta, fa bastant de temps que no vaig de restaurant i molt més temps per BCN... comentes que els preus són ajustats, però al llegir i veure el que vau pagar pel que vau mejar, ho he trobar car (i tinc dubtes si podria arribar a dir molt car)són normals aquests cops de pala per uns macarrons, una amanida i dos segons??? 50 leuros?? ai mare, que patiré si vull anar de restaurant :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Victor..!!

      El preu sense vi (i sense postres) va sortir exactament per 49,60€.

      Són preus BCN... i per això els restaurants estan molt buits... I a més sé que la majoria ho passen malament.

      En canvi en opcions "menú migdia" si que en molts llocs hi han coses interessants..

      Elimina
  4. Es pot anar només a fer la copa? Ho pregunto perquè ara fa dies que no passo pel raval i no el conec; potser és una bona opció per fer un vinet després d'una peli a la filmoteca (passant de la iaia Leonor).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que a la terrassa deuen servir copes... La sala interior caben com a màxim i ja comptant amb grups de 4, unes 20 persones. Però a l'exterior tenein taules com tants altres locals de la zona..

      Però no podràs escoltar la copa de la iaia Leonor... O igual en tenen una d'equivalent en copes... "Gin Tònic iaia Leonor"... :)

      Salut..!

      Elimina
  5. siempre queriendo hacer amigos Ricardo, por qué no té montas una agéncia de comunicación para tus restaurantes amigos ya que nada te gusta, cuando no es la zona es el vino, cuando no que andie habla catalán, y que que no hablen¿que problema hay?pues si no te gusta lo que hay no vayas como una ovejita, té ponen la trampa y caes como un cordero.
    Cada uno tiene derecho a trabajar y tu no eres nadie para criticar el trabajo bién hecho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En una cosa tens raó anònim... en que em falta cintura per no caure a les TRAMPES.... Ja he caigut en més d'una..

      No t'imaginaràs que hi vaig sapiguent que no m'agradarà...?. Hi vaig amb il·lusió després de llegir alguna crònica positiva..

      Tampoc he posat "a parir" el lloc... dic que el menjar és bo.. dic que la carta de vins és envejable, que el preu està be..

      I amb el mateix dret, dic que no m'agrada el tema del castellà/català.. Però com tu dius "Quin problema hi ha?".. Segur que a quasevol militant del PP o de Ciudatans, ho troba genial... Tampoc a la vida es pot fer content a tothom.... (I no et recordaré el DRET que tinc de que m'atenguin en català..)

      Que no m'agraden les copes?... Penso que tinc dret a dir-ho.. Els blogs són això.. cada un diu el que vol..

      Però tingués clar que no hi ha cap idea de perjudicar.. Dic el que penso... Ni tan sols ho faig (com algú diu) per generr visites.. El meu blog és lliure de publicitat, NO accepto invitacions, no tinc aspiracions a periodista, NO vaig a actes promocionals...

      Em limito a comentar el que m'agrada i el que no m'agrada..

      I si per casualitat tens relació amb aquest lloc, millor et quedis calladet (o calladeta), que no seria el primer que intervé al meu blog i li acava petant als morros la cosa.. Millor passat desapercebut.. Que si m'acabeu mosquejant, això es converteix en bola de neu...

      Elimina
  6. Uy,uy que miedo,que viene Copito de nieve con las bolas de nieve,cuidado no te explote a ti en los morros listo

    ResponElimina
    Respostes
    1. De moment demà repetició del post a Verema... :)

      Elimina
  7. DE MOMENT HE ELIMINAT LA POSSIBILITAT DE COMENTARIS ANÒNIMS.

    No tinc massa temps ni ganes de llegir i menys contestar a garrulos del món de la restauració que escriuen com anònim (més amunt teniu mostres).

    I és que a més hi ha la possibilitat de que els que escriuen aquestes animalades, no tinguin res a veure amb aquest lloc i sigui una maniobra per desacreditar..

    Ja mai en el meu blog he intentat (d'entrada) perjudicar a ningú i em sabria greu donar mal nom a aquest lloc, per culpa de persones alienes.

    Per tant anònims OFF.... :). I qui vulgui dir alguna cosa que signi... I tot i signant, si queda fora de les normes que jo crec correctes... zassss... eliminat... :).

    ResponElimina
  8. Sí senyor és el teu blog i amb ell fas el que et surt dels... Per que no m´ho esborris jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tu no t'esborro Sergi...!.

      :)

      Això va per qui va.....

      Elimina
  9. Em sap greu per la iaia Leonor però seguiré menjant els macarrons a casa meva amb bitxo, trompetes i ceps, a més del sofregit i la carn picada i el parmigiano ratllat i els disfruto com un nen (de fet un cop em van dir que no hi havia cap nen que no disfrutés d'un plat de macarrons)i guardaré els euros per anar a llocs que valgui la pena.
    Gracies a que vas d'avançadilla i t'hi poses de peus els demés ens estalviem remullar-nos ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi,

      Val a dir però que estàven molt bons.... No va ser pas la meva tria i els vaig voler tastar...
      La cuina del lloc és bona...
      Altre cosa es q jo foti conya de les pinces i de tanta "conceptualitat"..... I de les històries edulcorades com les de la iaia i d'altres q ja he obviat com les del procés de com es van gererar les taules.... Però per això de les taules ja et caldrà anar a blogs "pemium" com el del Philppe Regol....:)

      Una abraçada i ens veiem diumenge...

      Elimina
  10. Bones Ricard! cal obrir fronteres i està bé anar cap al Raval.
    Crec que 50€ sense vi es un pel carillo. M'agrada la idea de les taules de fusta rustiques, molt maques però igual fan més per prendre algo que per menjar.
    Crec que hi ha molts liantes a internet i si no jugues es cansaran...millor així. Tampoc hi ha temps per tantes "pocasoltades"
    Un petÓ!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Neus,

      Els preus anàven 8,50 els macarrons, 6,80 l'amanida, 11,50 les mandonguilles i 18 la cua... La resta cafès, pa i aigua. Tot suma i les matèries primeres eren de qualitat ...

      Les taules, com comento en la respo anterior, tenen la seva història... crec que eren de les càmeres frigorifíques de l'antic bar i han estat tunejades per un artesant del mateix Raval..!!... :).

      I amb el tema de les "pocasoltades", em jugaria un pèsol, que la que ahir vaig esborrar, estava escrita per una persona externa que es volia fer passar com si fos del lloc... I tampoc es mereixen això.

      Petons..!

      Elimina
  11. Mol ben fet, per lo menys que donin la cara, és de covards firmar com anònim
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... el que passa és que en principi m'agrada tenir-ho obert a anònims, ja que per molts és més còmode poder escriure ... Però quan comencen a apareixer garrulos d'aquests, cansa...

      I a més el missatge que vaig eliminar, estic bastant segur de que era d'una persona externa a aquest lloc que anava a fer mal.. I això si que no ho vull...

      Una abraçada.

      Elimina
  12. Ja era hora lo dels anònims !!!!!
    No he entés mai aquesta covardia...ja em perdonareu, continuo essent de poble !!!!
    I a més gairebé sempre coincideix aquesta covardia amb lectures en l'idioma de les espanyes.... significatiu, si més no !!!
    De la mateixa manera que et diuen que si una cosa no t'agrada no hi vagis (poc diu a favor del negoci de la restauració) per què et visiten si ja saben que no els agradarà el que llegiran en aquesta casa????
    En fi... emprenyada amb els espanyolistes que no acaben d'entendre que això és CATALUNYA !!!!
    (Si te'n poso me'ls tornaràs???, és que no sé si procede ;))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó Marta... però el tema dels anònims, normalment el tinc obert degut a les dificultats que en ocasions tenen el registrats per poder escriure.. És com més còmode no requerir identificar-se..

      I els "normals" que entren com anònim, signen i ja està. Però en contrapartida, els garrulos s'aprofiten. I el missatge que vaig eliminar (abans de vetar l'entrada als anònims), no tenia res a veure amb els altres dos que he deixat com "mostra".

      Petonets.... :)

      Elimina
  13. El tema 'anònims' no mereix més comentari, que la teva entrada està plena d'arguments (i per tant opinables amb contraarguments que no siguin ad hominem). El dia que als blogs no poguem donar la nostra opinió personal me la tallo i em faig monja! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. No Oscar....!. Cap anònim val cap sacrifici.... i menys una mutilació..... :)

      Elimina
  14. Doncs en aquesta ocasió no m¡apunto el local, crec que no val la pena. Sobre el tema comentaris, ja comença a avorrir la crítica i l’atac personal, de veritat, a qui no li agradi que no entri, hi ha centenars d’opcions diferents. Del que es tracta és de comentar experiències personals i són les que són, uns locals agraden i altres no, i el del que no hi ha dret és, sota la meva humil opinió, parlar només de les bondats i no poder criticar res.
    Una abraçada Ricard

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Agustin,

      Totalment d'acord... I és el que sempre dic... Tampoc em carrego aquest local (ni cap altre). Dic que es menja força be i penso que algunes de les coses que a mi no em convèncen, poden ser un alicient per altres...

      Per exemple... a mi no m'agrada anar al Raval... No em sento segur ni integrat a l'ambient... I això és tan respectable com el que és fan del raval i allà hi troba totes les gràcies del món...

      Una abtraçada Agustin..!

      Elimina
  15. Simplement vergonyós el comentari del "valent" anònim.
    Una forta abraçada.
    Sonia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són així Sonia, aquesta gent.... Anònims, garrulos, facistoides.....i amagats.....

      Una abraçada...!!.

      Elimina
  16. entre tu i jo... crec que passo del lloc! ;)

    ResponElimina
  17. SENTO HAVER ESBORRAT SENSE VOLER el comentari de TOMAS CORTES. Estava duplicat i m'he equivocat. El copio de nou aquí:
    *******************************************************
    Agustí el problema és que hi ha molta inversió i interessos creats pels restaurants de nou cuny que si no fos pel Xef de torn i per l'agència de comunicació passarien sense pena ni glòria. D'aquí neixen els anonimus que darrera de la immunitat que dóna aquesta clandestinitat es permeten dir barbaritats que a cara descoberta seria difícil de dir, jo vaig descobrir a Ricard en Verema i de vegades estant lluny de la seva opinió mai se m'ha acudit ni per bé ni per malament criticar-la, si em fa pampallugues vaig, si no com en aquest cas ja no vaig i punt. És cert que si llegeixo l'opinió de d'Eduard al seu bloc "gairebé vaig" dic gairebé perquè en veure que darrera hi ha un Vip Xef o dos serà que no. El mateix lloc i opinions dispars. Un ja esta fart de veure les noves ofertes de restaurants amb estrellats darrere dedicar-se a la "humil cuina luxosa" que no es el mateix sopar al Dos Cielos que al DO2 encara que el venen igual o el meravellós món de l'hamburguesa, senyors que una hamburguesa és això, que no cal estrellats per vendre-la, sencill bona qualitat i millor acompanyament .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sembla que em contsti a mi mateix, però reitero que per ERROR he esborrat un missatge duplicat i l'he recuperat publicant-lo a nom meu.
      ***************************************************************

      Hola Tomas,

      Estem totalment d'acord de que molts llocs passarien totalment desapercebuts, sense el binomi "xef assessor + agència de comunicació".

      A mi m'escandalitza que es pugui vendre fum així, però és la dura realitat.

      L'exemple de Dos Cielos i el "germà petitó", és un molt bon exemple.

      Gràcies per participar..!

      Elimina
  18. Bona prova del que dic son El Santa Burg,La Burg,El Filete Ruso,El petit Burger,La Royale que si no fos per les notes de premsa que rebo cada dia i pel capitalista + xef estrella la majoria ni haguessin existit i a sobre de cobrar una mitjana de deu euros per hamburguesa tenen la barra de dir que són d'autèntic entrecot de vedella ecològica de Km 0. En fi para gustos los colores

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si.... Hi ha tota una màfia de periodistes, bloggers, txupopteros varis, que viuen d'això i ajuden a fer la pilota gran...

      I del res en fan un "gran lloc".

      Salut Tomàs.

      Elimina
  19. Ricard, penso que no paga la pena no permetre els anònims, tot i anònims, acaben quedant en evidència. El que sí que no faria és perdre el temps en contestar-los amb detall. Amb una resposta tipus "sóc ben lliure d'opinar del que vulgui i com vulgui, igual que és de covards amagar-se darrera d'anònims que es retraten solets i que, no opinant, es farien un favor, favor que no fan ni a ells mateixos, ni molt menys, als restaurants que defensen i/o representen".
    Bé, només és una opinió.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que em sap greu no permetre anònims.... Demà els permeto de nou...

      El que passa és que al darrer cas, vaig tenir sospites de que hi havia un anònim que sense tenir res a veure amb el lloc, intentava simular-ho per desprestigiar-los i per això vaig esborrar el comentari i vaig treure la possibilitat d'anònims.

      Salut Manel...!!.

      Elimina
  20. Polèmiques a part m’agradaria comentar que aquest diumenge he estat dinant al Suculent i ha sigut una experiència molt positiva. No m’ho esperava perquè jo també soc molt escèptica amb els llocs guais i molt crítica amb els restaurants ja que a casa meva es menja molt i molt bé. Visc al Raval i hi ha poques coses que valen la pena. Suculent no és barat, però pel mateix preu no menges això a qualsevol lloc, jo de fet no ho he trobat a Bcn. 2 arrossos increïbles, el verat en escabetx (imprescindible), escalivada amb sardina fumada i les olives i el pa amb oli que et porten només arribar més begudes i postres 64 € / 2 persones. Jo crec que està molt bé tenint en compte la gran qualitat de producte. No m’ho pensava abans d’anar-hi, però és un lloc que realment recomano. (A mi no em van explicar cap història, suposo que van prenent nota de les crítiques). Gràcies pel blog, el segueixo molt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda Esther,

      M'alegra de que et vagi agradar. I de fet al post inicial, jo posava que havia menjat be. També reflexionava a partir de la pregunta de "si vaila al pena baixar al Raval", i deia que si el tingués més a l'abast o a prop, segurament hagués repetit.

      I suposo que han millorat i ja no passa allò de que vinguin cambrers "repetits"... :)

      I t'agraeixo el que em dius, de que segueixes el blog.

      Elimina
  21. Hola Ricard,

    dimecres, amb un bon company de "provatures" de restaurants, vàrem estar al Suculent. I, enllaçant amb el teu títol, jo diria que sí que paga la pena baixar al Raval, encara que només sigui per menjar les croquetes de vaca vella i trompetes de la mort que vàrem menjar, com a primer plat, compartint-ho amb unes ortigues a la gaditana i..., com a postres!.

    Coincideixo amb tu en el tema de la RQP i en el tema dels vins, tot i que ja no hi vaig veure el Manyetes..., si més no en la carta en castellà... No tenien carta en català, tot i expressar --i no ho vaig fer jo-- que, sinó, potser tindríem problemes per entendre el nom d'algun plat ;-) Malgrat les excuses, va sonar que no en tenien...

    Vàrem beure el vi negre que els fa el Bobet per a ells i estava força bo, tot i que al meu company no el va convèncer, al meu modest entendre per "culpa" del merlot del cupatge.

    De segons vàrem menjar la cua de vaca vella i llebre a la royal i, com dius, tot prou correcte. En resum, vàrem sortir prou satisfets i, a més a més, amb el molt bon regust de les croquetes que havíem triat per menjar de postres.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara ja em fas agafar ganes de anar a tastar les croquetes... :)

      Però no sé si m'atreviria a tornar, doncs a més d'aquest post i alguns dels comentaris, ara fa un any la vaig tornar a liar, quan a no sé quin aconteixment (Madrid Fusion crec), estaven "nominats" com restaurant revelació a BCN.... I clar, tampoc cal passar-se. I la vaig liar no recordo on, amb algun dels meus "crític preferits" i ja tinc por de tornar-hi...

      I que consti que les croquetes criden.... ;)

      Una abraçada Manel!

      Elimina
  22. Les croquetes d'escàndol !!!
    M'hi van portar fa gairebé dos anys. Un grup d'amics ens vàrem engrescar a fer sopars diferents i un d'ells ens hi va portar . Ens van entrar al saló reservat que ténen darrera la falsa paret de la cuina. La posada en escena era esectacular.
    El company havia preparat un menú degustació de set plats i amb vins semnse etqiuetar vàrem sortir a 75€ per cap... Realment tot deliciós ( ja us detallaré el menú si voleu) però dins ee la meva poca experiència el vaig trobar car.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jaume!!

      Jo no he tornat més però tinc clar que s'hi menja bé. Però amb tot aquest joc de les agències i notes de premsa, s'acaben sobrevalorant i algú ha de pagar tot això.

      75€ per cap i amb vins sense etiqueta, tot i que donant per suposat que són bons, dóna molt de si per servir un bon sopar...

      Jo segueixo defugint dels llocs pujats a la boira (pujats a cop de talonari), tot i que de tant en tant, em deixo caure en algun, per donar "alegria" al bloc.

      Abraçada!!

      Elimina