8 de juliol de 2012

Denver (2012) Tocant sorra i amb dignitat

A la foto veiu la carta i la sorra..
Denver

Passeig Maritim (Av. Diputació)

(a uns 100m del Club Nàutic en direcció BCN)

Cambrils

T. 655 649 304


De nou publico un lloc de Cambrils… Els que em coneixeu pensareu que el motiu és que hi vaig molt sovint, però la realitat és que Cambrils és una plaça gastronòmica de primer ordre…

Ja és una sorpresa que Cambrils tingui dos llocs estrellats Michelin : Can Bosch que per mi és un Michelin modèlic per la seva excel·lent cuina i el tracte natural i planer i un altre estrellat que mai he entès com van aconseguir l’estrella, però que a algú li deu agradar (sempre he pensat que hi ha molt massoca pel món…).

Ja sortint de la categoria estrellats hi han altres llocs que la seva honestedat els fa brillar amb llum pròpia com German’s Miquel en que tan la  RQP, com el producte mereixen ser destacats.

Però l’altre dia vam quedar per sopar a Cambrils i la feina i estrés que havia portat els darrers dies, em demanava sopar tocant sorra, a l’aire lliure i amb olor a mar. I com que aquestes tres coses són en general un esport de risc, vaig optar per una recomanació de l’Eduard Ros al seu blog Brillat-Savarin

Pel que vaig veure i ja havia escoltat veus, en aquest lloc és recomanable demanar un bon peix cuinat o un arròs… El tema arròs tenia bona pinta, però culturalment em costa demanar arròs per la nit... I que carai… ens venia de gust picar i així ho vam fer com podeu veure a les fotos. Musclos a la sal (molt encertats), calamar a la romana molt ben aconseguits, escopinyes a la planxa i un plat de peix fregit molt bo, però potser massa enfarinat.


Una de les sorpreses va ser el servei per lo agradable, jove i integrat al local. I així com normalment soc distant als restaurants, quan el servei és jove i se li veu maneres, m’agrada posar-los a prova de manera amable.

Ens va atendre una noia i ens va dir que volíem veure i ja ens va oferir el “vi de la casa” com molt bo, cosa que em va donar peu a dir amb tota la simpatia que soc capaç...”uisss… deixem veure la carta de vins, que això de vi de la casa, em fa més por que una pedregada” i ella sense immutar-se i entrant cos a cos em va respondre “escolti.. que el vi de la casa és un Raimat.. però ara li porto la carta”... Ja veieu que la primera escomesa guanya la noia.. :)

I a prendre nota arriba un noi també molt jove i ja li recito tot el que volem i fins i tot el vi un Jaspi de Coca Fitó... I el noi pren nota i em diu... “ve molt decidit... no m’ha deixat no fer-li cap recomanació de vins”... I li dic “Quin em volies recomanar?”... I em diu “precisament el que heu demanat..”... Segon round a favor del noi també... M’encanten aquests serveis joves, eixerits i que saben estar al seu lloc. Fa no massa ja ho vaig destacar del Molí dels Avis a l’Ametlla.


La carta de vins molt be, atès que és un lloc damunt la sorra... Les copes podríen millorar, però res a dir i entenc que tinguin copes bàsiques. Tenen vins interessants i em va fer gràcia trobar  els Ónra i també el Molta Ónra, que conec a través de German’s Miquel ... Suposo deuen comparir proveïdor..

En fi... que un lloc més a destacar a Cambrils... tocant sorra i a pocs metres del Club Nàutic per tal de que us feu idea de la seva ubicació.... Mirant al mar, està a uns 100m a l’esquerra del Club Nàutic... Si hi aneu, us agradarà... No recordo el cost exacte, però era ajustat a nivell de xiringuito i a la foto de presentació, podeu veure alguns dels preus que ja us donaran idea.

19 comentaris:

 1. Jo soc dels que crec que les dos estrelles michelin de Cambrils haurien de ser per el Can Bosch, jejejeje. No entenc com El Rincón de Diego la pot tenir...
  En el seu moment ja vaig llegir la cronica de L'Eduard, i ara amb la teva queda clar que es el millor xiringuito de Cambrils.

  Salutacions

  ResponElimina
  Respostes
  1. També hi ha un altre xiringuito al sud del port, q és prou digne i aquest any han obert una zona de copes en plan chillout... Porta el nom de xiringuito Marino ....

   Salut..!!

   Elimina
 2. Bona tarda,

  Coneixem Denver de fa temps i estem totalment d'acord en que és recomanable.

  També coneixem els altres llocs que esmentes de Cambrils degut a viure per la zona.

  Gran poble gastronòmi Cambrils

  Joan i Montse,

  ResponElimina
  Respostes
  1. Salutacions pel Joan i la Montse i si teniu alguna altre recomanació per la zona, serà benvinguda.

   També m'agraden "El Rincón de Izarra" i Veltins... Els dos poc coneguts...

   Elimina
  2. Sorry....!!!! Volia dir Rincón de Iruña...!!!.

   Elimina
 3. Veig que t'has fet passar l'estés de la millor manera :).
  Bon estiU!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Neus...

   La veritat és que el divendres portava de reunions continades de les 13 a les 20h i quan vaig arribar a Cambrils, venia de gust que em toqués l'aire...

   Elimina
 4. Apuntadissim queda...a veure si puc arribar a menjar alguna cosa sòlida algún dia d'aquets...jeje
  Petonets i gràcies per les teves paraules d'ànim.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja veuràs com en 2 dies recuperada...!!

   I l'aire de mar t'anirà be.

   Petons.

   Elimina
 5. El Rincon de Izarra no el tinc controlat o igual m'equivoco i estic cansat de passar pel devant, pero ara no el ser ubicar, si fas el favor d'il.lustrar. El Veltins si perque a més han prés el nóm i el logo de la cervesa del mateix nóm. Sempre he dit que a Cambrils es menja millor l'hiver que l'estiu, pero Denver no m'ho perdo encara que sigui temporada alta..

  ResponElimina
  Respostes
  1. Perdona Tomàs...!!!!. Volia dir Rincón de Iruña.....

   En tot cas està molt amagat a la zona de la Llosa en practicament un pati interior d'apartaments. Des de la Riera cal caminar en direcció sud una mica cap a l'Escola d'Hosteleria.

   Al meu blog a la dreta on tinc tots els restaurants, trobaràs a la dreta el link on explico del lloc i tens el carrer.

   Salut...!!

   Elimina
 6. Els que som uns enamorats d’aquesta població, entre els que m’incloc, t’agraim de veritat que publiquis locals de Cambrils; potser entrem en la pitjor època per anar-hi, ami m’agrada de març a juny, m’encanta! En qualsevol cas, queda anotat.
  Una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si Agustin que estem entrant a la pitjor época per Cambrils....

   Jo si algun dia d'agost em deixo caure per allà, m'agafa mala llet...

   Una abraçada...!.

   Elimina
 7. Ja he vist la rectificació una mica més amunt, es que jo recordava El Rincón de Iruña, pero Izarra no em sonava i la meva ment em portava al del carrer Sicília que no passa pels seus millors moments.

  ResponElimina
 8. Mira...m'has convençut !!! En poca estona allà que vaig !!! ;)
  Realment Cambrils, és un dels llocs on es pot menjar millor de Tarragona... també és veritat que comença època de molta gent... però juliol i setembre són suportables, i per a molta gent que hi viu, la salvació de tot l'any....
  I molt contenta que es dignifiqui alguna cosa tant mal tractada per molts com són els xiringuitos...sopar a tocar del mar, no té preu.

  Ahhhhhh, abans no me'ls descuidi.... petoneeeeeeeeeeeeeeeeeets !!! ( aisss XD, que ridi aquesta entonació m'ha quedat)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Juliol, ja és una mica difícil (al menys x mi)... Ahir ja l'ambient i el soroll, s'apropava al llindar del meu baix nivell de tolerància... El menjar va estar de nou be i el servei tb...

   Petonets tb...;)

   Elimina
 9. Hola. Permeteu-me que faci un petit aclariment sobre els noms dels restaurants que anomeneu, ja que sóc de la comarca.

  El Rincón de Iruña efectivament és amagat a la Llosa, a prop de l'Escola d'Hosteleria, però no té cap estrella Michelin. L'única vegada que hi vaig estar vam sortir molt contents del menjar i del servei. Molt recomanable, en segment de preu mig-alt.

  L'estrella que anomeneu és del Rincón de Diego, que és a la zona del Port. No us puc dir si se la mereix, perquè no hi he estat mai. En canvi, can Bosch em sembla un lloc de menjar excels i tracte exquisit, respectuosament familiar i proper.

  I aquest rincón de Izarra no em sona gens de Cambrils...

  Espero haver portat una mica de claror. Salutacions a tothom.  Maria

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies per la participació, però em sorpren una mica com embolica i posa en boca meva coses que no he afirmat mai...

   1.- tinc clarissim que el Rincon de Iruña no té estrella. I tampoc té caraterístiques per tenir-la (i no ho dic pas en negatiu, sinó tocant de peus a terra). Mai he afirmat que tingués estrella i les vegades que hem estat, hem sortit sempre satisfets.

   2.- tinc clar quin és l'altre Michelin... El vaig patir un dia amb el tracte inapropiat de la respinsable de sala. Vull dir que conec el Rincon de Diego.

   I no existeix (tal com afirma), cap Rincon de Izarra... Va ser un lapsus en un comentari, que vaig rectificar just a sota, disculpant-me i dient que em referia a Rincon de Iruña.

   I ja em disculparà si la resposta sembla tallant, però no m'agrada que m'atribueixin confusions, a les que no he donat peu, excepte el tema "Izarra", que la vaig pifiar en un comentari i arreglar just a continuació.

   Qualsevol altre suggeriment de Cambrils, serà benvingut, ja que hi passo molts caps de setmana allà des de fa anys.

   Salutacions,

   Elimina