2 de juliol de 2012

Onofre. Bon producte i amabilitat

Onofre

Onofre Carrer de les Magdalenes, 19
(tocant Via Laietana)

Tel: 93 317 69 37
Barcelona

www.onofre.net


Fa unes setmanes, l’amic Luis Polo em va recomanar aquest lloc. El Luis té pedigrí familiar en el tema de la crítica de restauració, tot i que ell no es dedica pas a això. Però si us dic el seu segon cognom, els més antics lligareu caps… Luis Bettonica era el seu tiet.

I un dels llocs que em va recomanar va ser Onofre, un espai on es dediquen a la degustació i venda de vins i altres delicatesen, seleccionades amb un criteri de màxima exigència. Trobareu allà vins, patés, foie, formatges, embotits i a la carta plats senzills però delicats com els que comentaré. En tot cas l’espai dedicat a restaurant, é  molt més ampli que el dedicat a botiga i per tant podem parlar de restaurant amb botiga a l’entrada.

Us mostro la carta per fer-vos idea...






Si feu clic i amplieu ja us podeu fer idea de la gama de preus

I les fotografíes dels plats que vam escollir. La qualitat de primera…

Timbal de fabetes sobre llit de pernil i cruixent de botifarra negra...

Timbal de pop confitat a 80ºC amb patata "Zancachada"

Assortiment d'embotits Ibèrics... Qualitat alta...

Molt bon assortiment de formatges... amb Tou dels til·lers, Muntanyola i un manxego exquisit.

En resum... Un bon lloc per anar a dinar o sopar pel centre de Barcelona si sou amants del tipus de productes que ofereixen. I puc donar fe de que la qualitat del pernil i dels formatges, és molt alta. La RQP és bona, el servei amable i tenen ampia oferta de vins per triar.

34 comentaris:

  1. Jo hi havia anat un parell de vegades fa uns anys, quant vaig fer un curs de tast de vins alla al costat. Recordo un lloc agradable i amb tapes de qualitat. Ara amb la teva entrada potser m'hi torno a acostar ;-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no havia estat mai i segurament tornaré. Tinc un gran amic "una mica estret" en gastronomia que sempre acabem anant a Casa Alfonso... A ell li agrada i al cap i la fi, lo important és la conversa i la copa posterior.

      A la propera el porto a Onofre....

      Salut..!!

      Elimina
  2. Ricard, justament avui me l'han recomenat!!!
    Ara si que hi aniré...
    Gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola...!!.

      És el que és.... però el que fan i pots veure a la carta és molt bo.

      A veure si tb t'agrada.

      Elimina
  3. Nosaltres hi anem força sovint, vivim a prop. És perfecte tant per fer una copa de vi i algun tastet com per entaular-te i demanar plats i una ampolla. A més el personal és el mateix des de fa anys i el lloc és tranquil. Aix els formatges, el meu punt feble...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina sort tenir-lo a prop...!!.

      I els formatges -que també em perden- estàven bonissims. Vam demanar un assosrtiment de 3, doncs ja estàvem tips i agradable sorpresa.

      Elimina
  4. Jo m'apunto una copeta de vi amb el formatges de l'últim plat....que bo!
    Bon profit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I el local és força bonic..... Podràs lluir de fotos..!!

      Elimina
  5. te bona pinta, anirem!!!, perdona la meva ignorància que vol dir "patata "Zancachada"?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No en tinc ni idea Lluis... i de fet m'he adonat del nom quan he l'he copiat de la carta, doncs jo em vaig quedar amb "timbal de pop".

      Una abraçada..!

      Elimina
  6. Apuesto que con lo de "el servei amable ", un buen % debe ser debido a que hablaban catalán. ¿A que si?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Pos zi"·.... :)

      Encara que dubto que el p* anònim ho pugui entendre, un servei amable (i en qualsevol àmbit), és el que s'adapta al client, fent-lo sentir a gust.

      Ni servilisme ni "compadreo"... però això ja és molt difícil d'entendre pels menys dotats...

      No cal que tornis... I si ho fas 'elimino... :))

      Elimina
  7. Anónimo vés a un lloc, a prop de casa, on els parlis en castellà i no et sàpiguen respondre. O imaginat que els molesti respondre. Com anomenaries el servei? Alopècia Power! Salut!

    ResponElimina
  8. Ep Ricard, em sembla un bon lloc, caldrà provar-lo.

    I, si em permets, unes paraules per al company Anónimo: quina desgràcia haver d'estar pendent dels posts d'aquest bloc per, de seguit, fotre-hi mala collerada. No obstant, si ets feliç així, nosaltres ho som veient com quedes en evidència. Si us plau Ricard, no l'eliminis, gaudim de l'espectacle!

    I tu, que ja sé que no t'afecta, ànims i per al següent post.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó Manel.... No m'afecta en absolut i mentre no "insisteixi", no deixa de ser una nota de color....

      Una abraçada...!!!.

      Elimina
  9. Aquest lloc te molt bona pinta, el tindrem en compte
    Una abraçada

    ResponElimina
  10. Prenc nota, Ricard. Moltes vegades un es para a pensar on pot prendre una bona taula de formatges i embotits. Pel que veig aquest és un lloc ideal. Per cert, el pop té una pinta exquisida.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estava tot molt bo Agustin..... Vaig anar amb la Marta i la conclusió va ser "Que be hem dinat...!!".

      Una abraçada...!!!.

      Elimina
  11. Hola Ricard,
    Suposo que quedare molt malament si us dic que encara no he anat mai a l'Onofre... Me'l va recomanar un altre tiet, que no es el Bettonica pero em mereix la mateixa confianca! Despres del teu post, ja no puc deixar d'anar-hi. M'alegro que t'hagi agradat i valoro molt la varietat dels llocs que publiques. Una abracada i fins aviat,
    Luis

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Luis,

      Ja vaig interpretar que aquest era recomanació d'un altre tiet... Però això encara dóna més mèrit a la credibilitat familar gastronòmica.. :).

      Ens va agradar..."

      Una abraçada.

      Elimina
  12. Coneixem el lloc de sentir-ne parlar, però sense haver-hi estat mai encara.

    Ara amb les teves explicacions, a la que estem per allà el tastem. De la mateixa zona i a partir del teu blog, vam descobrir La Cuccine Mandarosso i molt be..!.

    Joan Manel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veus que a BCN la concentració de bons llocs és alta...

      Millor així no?

      Salutacions,

      Elimina
  13. Dos petits apunts, 1 º no vas dir que havies tancat la possibilitat que es posteara en "anonimo"? ho dic més que res per evitar pujades innecessàries de tensió. 2 º "Zancochada" crec que s'ha de referir a la patata sancochada "patata bullida sense pell i amb un petit salpevrat".
    En quant al restaurant en qüestió, fa temps que el que més o menys puc elaborar, ho comparteixo a la terrasseta de casa "el temps acompanya" amb bons amics. El perill és que de vegades s'allarga massa i al dia següent cal anar a treballar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda Tomàs,

      Pel que fa al primer punt, vaig tancar la possibilitat d'anònims per evitar mals majors al post de Suculent, però la veritat és que prefereixo tenir-la oberta per facilitar la participació. I a partir de la reflexió d'un bon amic, en aquest sentit, vaig aixecar la restricció passats uns dies.

      Però si algú es passa massa, li elimino el comentari i torno a evitar els anònims. I ara per ara no va tant malament i mentre la cosa no passi "a mayores", ho mantindré obert..

      Es ben possible el que dius de "Zancochada" ... Vaig limitar-me a copiar el nom sense preguntar.

      Salutacions..!!

      Elimina
  14. Hola Ricard,

    Hi passo sovint per davant, però mai m'havia decidit d'entrar-hi. La teva recomanació i les imatges de la carta m'han fet decidir. Hi aniré aviat, ja t'explicaré l'experiència. Salut. Jaume

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvingut Jaume,

      Jo havia passat pel davant bastantes vegades i ni tan sols m'havia fixat en el lloc. A veure que et sembla el dia que hi vagis.

      Salut..!!

      Elimina
  15. Hi vam anar el meu marit i jo dimecres passat. Vam ser dels primers, a les vuit ja començàvem a sopar. Tots els plats van ser excel·lents. El meu home va triar el carpaccio de tonyina i el timbal de pop, i jo l'amanida d'espàrrecs verds amb formatge i la tatin de pera i sobrassada. Per postres, tulipa de sorbet de marc de cava. Molt bé l'oferta de vins i caves a copes, pels que hem de conduir després de sopar. De segur que hi tornarem.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra molt de llegir-ho Maria. I els plats que enumeres fan bona pinta només de llegir el nom... :)

      Gràcies per passar per aquí.

      Elimina
  16. Varem anar-hi a sopar el passat Dissabte i ens va agradar molt.Varem demanar el timbal de favetes i el de pop i també carpacció de bacallà, llagostins gratinats amb all i oli i tatin de peres amb formatge de cabra i sobrassada, TOT EXQUSIT.
    Varem demanar també un postre i encara SORT, perquè la veritat és que era una ració molt generosa , profiterols amb xocolata per lleparse'n els dits.El local molt acollidor i poc sorollos, el servei molt correcte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse,

      M'alegra de que us vagi agradar. Sempre quan publico i recomano, és amb ànim de que agradi i si tinc feed-back, encara millor.

      Salut..!.

      Elimina
  17. Hola Ricard, soc client habitual del Onofre, i crec que té una relació qualitat-preu molt bona, tenen un bon pernil, els embotits y els formatges boníssims, amanides, el pop, el foie...., el pa sensacional, una varietat de vins destacable, el servei molt amable..., en fí, per a mi una de les millors opcions de la zona, salut !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra rebre feed-back positius d'un lloc quan fa temps que no he estat.

      En ocasions penso... "Es mantenen igual?".

      I quan algú, com ara has fet tu, em recorda que tot segueix de conya, doncs m'alegra... :)

      Salutacions i gràcies!

      Elimina