7 d’octubre de 2012

Taktika Berri. 'Invítales a algo y ya está'






Taktika Berri
Taktika Berri

València, 169 (Muntaner)

T. 934 534 759

Anava amb moltes expectatives, després de llegir excel·lents referències en blogs amics,  com el del Agustín i el del Victor Ibañez. Havia fet alguns intents de reserva sense èxit. Finalment vaig reservar el dia en que el Barça jugava a Champions i vaig trobar taula facilitant nom i el telèfon.

Vam menjar força be i ja detallaré al final els plats que vam triar.... Però la situació global, no va ser massa afortunada. M'explicaré.

Tenia la reserva a les 21h i vam arribar a les 20:50. Entrem, diem el nom de reserva i no ens troben... Miren un dietari, miren un altre foli i res... Són aquelles situacions en que no et sents massa còmode i tens por de passar per un barrut d'aquests que utilitzen aquestes picaresques quan no tenen reserva.

Finalment ens diu... "no està la reserva, però us podeu instal·lar aquí". Era la tauleta que hi havia més propera a la barra. Ja no vam començar be, doncs sembla que et facin un favor i sobre vas a parar al pitjor lloc.

Passada no massa estona, ens venen a demanar que volem (jo ja anava amb el menú fet) . Passats 30 minuts de la comanda, a les 21:30 encara no havia arribat RES a la taula ... I el restaurant estava semi buit ja que la gent arribava més tard... (¡?¿!).

Just als 30 minuts, s'apropa el,maître i ens diu que hi ha hagut un error a la cuina (¿?) i en deixa un parell de "montaditos de xistorra" a la taula, com "desagravi". Uns minuts més tard arriben els primers.

L'espera dels primers als segons va ser tolerable, però mentre menjàvem el segon i just a un metre de la nostra taula, una senyora que voltava per la sala, amb pinta de propietària o encarregada del local (més tard es va posar un davantal), comença una desagradable "bronca" amb el maître i una cambrera.

Va ser molt incòmode... Sense voler vam escoltar que la cosa anava d’un grup de 9 que havien acceptat una reserva amb taules separades, però quan van arribar no els va agradar la posició de les taules. Realment no m’interessava el "seu problema",però la virulència de la discussió, feia que ens assabentéssim si o si. Lo més genial va ser una frase de la "jefa" en mig de la discussió com solució a tot..."Les invitas a algo y ya está"..... I em va venir la imatge de les "txistorres" que ens van obsequiar.... :(.

I ja no ens va passar res més "anecdòtic". El menjar..?. Bo... força bo. Vaig a detallar-lo:

Com primers i que vam compartir, una truita de bacallà i una amanida de txangurro. Els dos plats correctes. La truita bona, però tampoc cap cosa de l’altre món. Tinc grandíssims records de truites de bacallà del País Basc i també de restaurants bascos de Madrid. No és problema de cocció... és problema de qualitat i quantitat de bacallà. És un plat que demano sempre , en llocs bascos i tinc una mica de criteri comparatiu.

Taktika Berri
La truita (7€)

Taktika Berri
L'amanida de Txangurro (9€)

Com segons, el tronc de lluç que va ser la meva opció i que si estava molt i al seu punt de cocció i lluç arrebossat que va resultar bo, però no deixava de ser lluç arrebossat.


Taktika Berri
Aquest plat val la pena...!. I la mida era considerable (18€)
Taktika Berri
No ho vaig demanar pas jo.. :). Estava be, tot i que 18€.. no sé que dir.

I ja no ens quedava gana, ni masses ganes del lloc... masses coses que no van rutllar bé. Dos cafès i sopar acabat. Com vi vam demanar un dels dos Txacolin que tenen a la carta.... i mentre conduïa cap a casa, vaig pensar... "hem menjat be, però difícilment hi tornaré".

Tampoc vaig quedar massa satisfet dels 18€ del plat de lluç arrebossat... Entenc els 18€ del tronc de lluç, per la seva mida i "ubicació", però les "supremetes", les vaig trobar molt cares i com la carta és cantada, no em vaig assabentar fins l'hora de pagar.

La barra podria  a ser una opció alternativa .... igual un altre dia de Champions provo la barra...


48 comentaris:

  1. Jo procuro no demanar casi mai peix en un restaurant...trobo que em timan amb els preus...
    També he viscut alguna situació "incomode" alguna vegada i es pasa malament...però, en fi, si vas dinar bé, queda't amb aixó,no?...
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gemma,

      Tens raó amb lo del peix. El que passa és que aquest té molta anomenada amb el tema del tronc del lluç i aquests plat si que valia la pena... Però l'altre ja veus.... :(.

      La la situació "incòmoda", ho va ser molt degut a la virulència de la discusió, doncs al cap i a la fi, el maître, no tenia cap culpa de que la gent vagin entrar i no els va agradar la taula... I el "invítales a algo", sona tant a "toma cabrón" oi?

      Petons..!

      Elimina
  2. A mi com a norma no m'agraden els menús cantats justament per el tema dels preus. Deu ser un tic de pobre, però necessito sempre saber primer el preu del que vull demanar. No vol dir que algun cop no hagi gaudit en un restaurant de menú cantat, pero d'entrada ja em fot nerviós i si ho puc els evito sempre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic d'acord Oscar... I de fet en aquest no sabia ni que funcionava així. També dir que com havia llegit altres blogs, sabia a lo que anava i el preu del troc de lluç... :). De la resta no sabia preus..

      Per no posar-se nerviós en un lloc de menú cantat, ha de ser un lloc de molta confiança, d'aquells que ja saps el ventall de preus. Però en un lloc poc conegut a la que et comencen amb "y además tenemos recién llegado del mar"... ja acollona... :)

      Elimina
  3. Sense ànim de barallar-me que ja saps qui soc :)
    Encara com ningú t'ataca, dient que és de mala educació escoltar les converses dels altres.
    Lo de que no trobin la resrva, a mi també m'emprenya molt, doncs amb la poca ma esquerra que tenen habitualment, és el que dius que sembla que sigui un truc.

    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Carles, és que per no escoltar, teneim que haver marxat... Pensa que "la bronca", tenia lloc a 1 metre de nosaltres...

      Ara la frase de "pues les invitas a algo y ya está", com una mena de "6 en 1" que ho soluciona tot, no té desperdici... :))

      I ara seriosament... les discusions a diferents nivells laborals en que el subordinat ha de baixar veles, tingui o no raó, no són per fer-les en públic..

      Elimina
  4. Doncs sí, realment és desagradable el que et va passar. Crec que tinc una resposta a la reserva. El telèfon està al costat de la barra i, com bé saps, és caòtica respecte a la quantitat de gent que sempre hi ha i al fet que només està atesa per dos cambrers i un d'ells és el que agafa el telèfon i anota les reserves.
    És una errada imperdonable i que, si t'agafa en un dia que no hi ha partit, tens un embolic monumental.
    La resta, doncs de molt mal gust els crits en públic i, sobretot, el cometari de "convida'ls a alguna cosa". Potser denota una molt mala prepotència per una gent que jo creia més professional; aquesta és la veritat.
    Estic content que t'agradés el troc, és boníssim, i sempre l'acerten.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que el tronc ja anava a demanar-lo després de llegir els vostres posts... :)
      De fet jo anava a pinyó fix... Truita de bacallà i el tronc.. :)

      La resta no ho vaig entendre massa. Ni el "perdre" la reserva i la barallà.

      I en el tema de la reserva, vaig intentar ajudar-los repassant el seu foli i el seu dietari a veure si trobava el meu nom mal escrit, però res de res... I ja emprenya quan a sobre sembla que et facin un favor... "da igual.. sientese en esta mesita".

      Una abraçada..!

      Elimina
  5. Doncs sembla que va ser tot un cumul de desproposits. La reserva, la pitjor taula del restaurant, 30 min. d'espera per que et portin el primer plat, els crits, el lluç arrebossat a 18 €!!!! (sobretot tenint en compte que el mateix lluç en versio "pintxo" costa menys de 2€ a la barra). No m'extranya que tinguesis ganes de marxar contra més aviat millor.

    Jo hi he anat ja unes quantes vegades i excepte en una ocasió que no vaig sortir massa content del menjar, les altres van estar molt be. Sobre el servei sense ser el més profesional y el més simpatic, sempre ha estat en un tracte cordial y prou correcte. Pero si em passes una situació com la que tu vas passar no crec que tornes a trepitjar aquest restaurant.








    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... costa d'entendre tots aquests desproposits. Suposo que una cosa porta l'altre... Ves a saber si aquella taula quedava descontrolada i ja amb la baralla, no comptàven ni que estàvem alla...

      I el tema de les supremetes arrebossades, es que sembla un desproposit que costin el mateix que el formidable tronc..

      A lo millor, sense haver perdut la reserva, anem a parar a una altre taula interior i ni tenim el retard de 30 min, ni sentim la baralla...

      Però no dic pas que no hi torni, però si ho faig, serà a la barra...

      Elimina
  6. També és mala sort tot!
    A mi no m'agrada demanar plats cantats pq després la sorpresa normalment és a l'alça i encara que m'agradi, vull saber el preu abans.
    El menjar té bona pinta.
    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El menjar estava bo i destacant el tronc de lluç... Vull dir que res a dir amb el menjar. Els 18€ del arrebossadet els vaig trobar fora de lloc, mentre que els 18€ del tronc els vaig trobar correctes...

      La resta de situacions, va ser sorprenent.... Mai m'havia passat que em perdessin una reserva... i mira que reservo sempre. Ni 30 minuts per un primer plat amb el restaurant buit....

      En fi.... tornarem a vèncer...:))

      Elimina
    2. Tens tota la raor Ricard, cuan a un lloc comensas malament pixo acabes.
      Com a peixater et puc dir que el tronc no esta malament, ara els filets arrebossats (no per la quantitat de peix: igual nia el mateix que al tronc) pro si per la presentació deixant molt que desitja. Per 18 € el lluc te que se de qualitat i sobre tot fresc. Jo no i tornaria un consell de un amic. Manel

      Elimina
    3. Ja m'agrada que diguis la teva com professional del món del peix. Dir-te també que el peix era bo i tot i entenen que els filets podien ser equivalents en quantitat al tronc, penso que d'un lluç de mida mitjana, deuen sortir més filets que no pas troncs de mida bona... I per aixòsi entenc el preu del tronc i em costa d'entendre el dels filets...

      Però és el que dius.... Que no hi torno al restaurant....

      Salut..!.

      Elimina
  7. Benvolgut Ricard.
    Si vas llegir el meu comentari al blog de l'Agusti veuràs que tot i que molts comensals impulsen el lloc, pels mateixos o diferents conceptes al final és el mateix, "no tornaré", doncs alguna cosa té l'aigua quan la beneeixen. Jo sempre dic el mateix, la formula els hi funciona, l'equivocat soc jo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que vaig llegir el teu comenari i em vaig enrecordar quan estava allà...:)

      És curiós com llocs com aquest aconsegueixen fama i quan hi vas, et preguntes com s'ho han fet. No sé si és allò de que gent fa gent, però costa d'entendre...

      Una explicació podria ser la barra en que la cosa funciona a un altre nivell, però és que l'interior és ranci, els sillonets són rancis i bona part del públic (al menys aquell dia), era també ben ranci...

      No crec que estem equivocats Tomàs.... Penso que molta gent hi entra predisposada i el menjar no és pas dolent...

      Elimina
  8. apreciado Ricard,la política de Taktika Berri es la más sencilla del mundo, muchos de tus contertulianos de tu blog discuten y no logarn entender el trabajo que hay detrás por parte de Julian y Carmen que desde hace muchísimo tiempo ofrecen la misma calidad día a día, soy de Donostia y los conozco desde hace muchísimo tiempo, se esmeran en dar el mejor producto, ellos no tiran de publicidad en los medios ni famfaronean como muchos de los restaurantes que están a la orden del día, ellos se dignan a ofrecer diez platos peró bién hechos, no muchos y mal hechos.
    Te preguntarás que tiene la merluza frita?pues desde mi punto de vista un muy buen producto, una muy buena cocción,es un plato básico que en Euskadi hemos hecho toda la vida, simple peró en Barcelona no hay restaurantes que lo borden, en Taktika acudimos muchos vascos ya que nos sentimos como en casa por el trato cercano.
    Impecables són también los pinchos en la barra, no conozco mayor calidad en Barcelona, ni Lizarran ni cadenas de estas, muy buenas són sus pochas, sus tortillas y su tronco de merluza, el precio final para nada es caro.
    La respuesta a que por qué está lleno siempre es esta, un mal día lo tiene cualquiera repito, yo de mis largas visitas no he tenido ninguna queja nunca al igual que mis clientes, asiduos a este local desde que los llevé, no es un escaparate de moda, no tiene los mejores sofás del mundo, no es un local de diseño, sólo que te sientes como en casa.
    Creeme vuelve otro día y disfruta,entiendo tu postura con la reserva y con la mesa de la entrada.
    Por cierto el pincho de chistorra lo dan a todos los clientes como aperitivo.

    Agur y grácias por tu comprensión

    Peyo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvingut Peyo,

      No es pot dir pas que no anés allà amb les millors expectatives. I si coneixes el meu blog, ja saps que m'agraden els menjars no massa elaborats i amb gustos naturals. I per aquest motiu anava convençut i amb la meva tria feta.... Estigues segur que vaig anar il.lusionat i amb ganes...

      I ho dic perquè en més d'una ocasió he anat a restaurants d'aquests que avui en dia dissenya una agència, en plan de catxondeo i per veure quina parida veuria....

      Dit això, ja amb la pérdua de la reserva em van desmotivar.... Amb els 30 minuts, ja vaig al.lucinar i amb la "bronca" ja em van agafar ganes de marxar. Tot i això, potser que un dia em deixi caure per la barra, però a dins, no crec que em sentís a gust.

      Reitero que agraeixo el teu comentari i en tot cas tan el teu com el meu, relaten realitats diferents i ben certes.

      Salut...!

      Elimina
  9. Com be dius el menjar no es pas dolent, pero si irregular (tot i veien les fotos del tronc tan la teva com la del Agusti tinc que dir que la meva al menys de presencia era encara millor)cosa que un lloc d'aquesta reputació no es pot permetre, pels preus que cobra. Si comparem el servei de menjador amb Casa Chelis, per dir un, llavors encara te més deficiencies. Pero si falla el tema de reserves llavors et pots trovar com una vegada em va pasar aqui http://www.verema.com/restaurantes/2288-capitan-garfio-prat-del-llobregat.
    Cada cop trovo que tenim més afinitats amb el gustos dels restaurants.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara he llegit lo del Capitan Garfio.... :).

      I si que veig que coincidim de gustos tal com tu dius. Però penso que som més d'un que ens agrada menjar be, sense masses "mariconades" d'aquelles que a més cal adorar a l'autor. I un altre exemple de coincidència és l'Agustin del blog Pues Iremos... Però en trobariem més....

      També dir que hi han perfils de restaurants que aparellen perfecte amb perfils de clients. Una mica la frase castellana de Dios los cria y ellos se juntan.

      Elimina
  10. Si te gustan los blogs gastronómicos, te invitamos a pasarte por nuestra cocina!
    http://juegodesabores.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  11. Crec que t'hauries de rentar la boca abans de parlar d'aquest restaurant i no difamar com fas. Un ningú com tu no el tenen perquè tractar bé a llocs de categoria en que no has anat mai, encara gràcies que et van donar taula. A, per cert aquesta senyora és diu Carmen i si és la propietaria que ha aixecat el local amb 20 anys d'esforç, juntament amb el seu marit i la seva filla. A mi sempre m'han tractat molt bé i es menja molt millor que alguns restaurants del nord...
    Dubto que provis gaires troncs de lluç millors que el que vas menjar aquí i la qualitat preu és exel·lent; no pots pagar menys pel que menjas allà.

    PD: No és serio que escriguis amb emoticonos ;) no ho trobes molt poc seriós?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Compte anònim.... Que aquí mano jo...;)

      Abans de planxar-te, et recordo que jo signo amb noms i cognoms i tu no deixes de ser un covard anónim... Dit això et contesto... Em sento generós..

      1.- Ni em molesto en rspondre als "rentar la boca", "difamar", "un ningú", etc. Ni cal...

      2.- Et recordo que van perdre la reserva ells...

      3.- M'importa poc l'estructura familar de la tal Carmen (la que cridava al maître).

      4.- No sé que em defenses del troc de lluç, quan precisament dic que el plat era excel·lent. No saps llegir?.

      5.- Qui ets tu per jutjar si és serios o no, escriure amb emoticons en un context com el meu en que en general hi ha sentit de l'humor?.

      6.- Molt afectat has quedat pel meu post eh?. Ni que formesis part de l'entorn.... Que no seria la primera vegada que una intervenció d'algú relacionat, acaba d'espatllar la imatege del lloc...

      Ja he perdut prou temps amb tu. No esborro aquest missatge doncs penso ajuda a entendre l'entorn del lloc.

      Si tornes amb aquest plan, amb un clic et fulmino... Apa que igual la tal Carmen & family et premien amb un "pincho chistorra"... ;)

      Elimina
  12. Evidentment, calia la resposta, no fos cas que qui realment difama es quedi amb el fals plaer d'allò de "qui calla, atorga".

    I, sense posar-me en el tema del restaurant, és una llàstima que qui vol alliçonar-te de com escriure, ni ho faci bé --l'escriure--, ni tan sols entengui el que llegeix..., si és que llegeix..., o és que potser feia un encàrrec?!

    Felicitats per no borrar el seu post i, evidentment, felicitats per respondre.

    I com a entreteniment: li has escrit com si fos un home, però, no sé, llegint el seu escrit, no sé perquè, però m'ha semblat que era una dona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdona el retard en contestar, però la feina és la feina i ara m'he agafat un moment.

      Totalment d'acord Manel.

      Una abraçada.

      Elimina
  13. Quant ja-passo el ratolí i estic a punt de dormir-ma , sempre em treus la son de cop Ricard ...tu ets únic !!!
    No tinc ni idea de on es el famós Restaurant , no tinc res contra ell , tampoc ser el preu del lluç , però ja et vaig dir en el seu dia que segur que es peix de molt lluny...( res a dir , ja se que els Restaurants no poden comprar peix massa car )
    Manel , ho sento , és la meva feina i del que jo puc parlar , ja saps que només amb això quasi et puc guanyar....
    Ricard segueix aixi , que ho fas molt bé .A mi m´agraden les coses per el seu nom.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolors.... al menys aquestes coses serveixen perquè ens comuniquem de tant en tant.

      Tu entens de peix i jo puc afegeir i menys discutir al que tu dius com professional.

      Una abraçada Dolors..!.

      Elimina
  14. Si que has tardat poc en contestar: poca feina, poca feina... Ara et planxo jo; he escrit aquest comentari perquè hi ha molts acomplexats com tu que es dediquen a embrutar noms de grans restaurants als que no hi haurien ni d'entrar (quan vas a un lloc mirant els preus abans i vigilant que no passi dels 30€ poc disfrutaràs dels grans restaurants, i possiblement en surtis descontent, així que millor que no hi vagis).
    Tu no en tens ni idea si t'importa poc l'estructura familiar d'un restaurant perquè l'estructura dels restaurants sol influïr directament en la cuina que s'hi serveix i el servei ofert; diu molt d'un restaurant que estigui regentat pels seus amos quan perfectament podrien delegar funcions a un encarregat no?
    Qui ets tu per, des de darrere d'una pantalla d'ordinador, posar en dubte anys d'esforç? un NINGÚ que es creu que sap quelcom perque ha anat a uns quants restaurants de a 50€ el cobert BUUUUUUU.
    En relació al que et deia, el teu post no m'afectat gens ni mica, com tampoc afectarà a aquest restaurant que seguirà funcionant igual ja que un NINGÚ com tu, amb un blogspot merdòs, pot ensorrar un restaurant tan honest com el Taktika Berri (honest en tots els sentits).
    Una altre cosa: el subtítol del teu blog posa no se que de restaurants que t'agraden... si no t'ha agradat el restaurant no el posis i ja esta; o cambia el subtítol del blog aquest tan xulo que tens.
    Per cert, pensa el que vulguis, però no es pot pendre seriosament a cap persona que escrigui amb emoticonos, a més pel que veig a la foto ja ets grandet.

    Ara ja pots exercir el teu "poder" i sentirte algú i fulminar-me com dius tu, però tinc la seguretat que hauràs llegit el post sencer, fil per randa, possiblement més d'una vegada.

    Pere Puig Munells, Roses

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quins cognoms més bonics té aquest "indignat" o "indignada".
      M'agrada això de Puig-Munells.
      L'únic que no he entés és si ve a dir busco restaurants de menys de 30€ o si els busco de 50€.
      Però dóna igual, és un sense sentit més.

      Elimina
  15. Ricard, espero que no borris el post del senyor Pere Puig Munells, però que tampoc perdis el temps en respondre-li, ja ho has fet, però sembla que només llegeix el que li interessa.

    Que cadascú pensi el que li plagui. Ara bé, seria preferible que algú, abans d'escriure, s'informés una mica, no fos cas que quedi en evidència i, malauradament, faci generar excessives males opinions d'un lloc que tu Ricard ja has dit que, potser, tornaries a provar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Manel, saps que els teus desitjos són ordres... :)

      I tens raó que millor deixar la evidència.

      El que ara segurament no tornaré. Normalment aquestes opinions "so exited", solen venir d'algú MOLT lligat als llocs. i que no fos que hi torno a la barra i em fotin fora... :)).

      I si tots tenen la mala llet de la patrona, ja prefereixo evitar el lloc.

      Una abraçada de nou!.

      Elimina
  16. Ricard , tu no expliques qui ets ? i a totes les Universitats que dones classe?, Pot ser aixi no et confondrien per " NINGÚ"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tampoc cal Dolors.

      Pensa que jo no tinc massa sensibilitat a aquests atacas.

      Petons!.

      Elimina
  17. Per què si una cosa no ets , es acomplexat , oi?
    Marta , no te cap complexa en Ricard , oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Penso que no.....
      Algun de petit puc tenir, però poc important
      :)

      Elimina
  18. Vet aquí, que no he estat mai en aquest restaurant...
    Vet aquí, que la cuina basca m'agrada força....
    De ben segur m'hauria anar algun dia a aquest restaurant per tal de poder "discutir" avantatges i desavantatges del post del Ricard i com no, de bones i constructives crítiques educades que he llegit més amunt....
    Però vet aquí que apareix el nostre estimat, ara ja "batejat" Sr. Puig Munells, al que aconsello visitar un metge per a que li faci analítica del nivell de bilis, controli els seus intestins, tensió arterial i no dic el que també crec que li manca... per estar en horari infantil....
    A banda d'anar al metge, és condició indispensable que passi el curset de reciclatge... senyor meu, no té cap credibilitat algú (UN NINGÚ) que se sent ofés per un "emoticono" i fa les faltes d'ortogràfia que fa vostè... garrafals amic meu !!!
    ahhhh !!! no es molesti en explicar-nos que són els negocis familiars... més d'un ho sabem molt bé.... i la manera de no caure en el ridícul més absolut també

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'has pres alguna cosa????

      Has estat genial, clarivident, sensacional...

      Et fas estimar..!

      Elimina
  19. He eliminat ara un comentari, perquè el tal Puig Munells, està "so exited" que ha tornar a fer copy/Paste de l'anterior.

    Deu estar refescant la pantalla i el Parkinson porta aquestes coses.

    :)

    ResponElimina
  20. Ricard, no deixis mai de ser com ets, m'encanten les crítiques que fas dels restaurants on vas. Al tal Sr, Puig Munells, li manca una bona dosi d'educació i tal com diuen en castellà "Me porté como quién soy".

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carmina,

      I el tal Puig Munells, no hi pateixis pas, o és algú del restaurant, o algú proper que fa de "voz de su amo", o un paranoic total.... Encara no ha entés que això és el meu blog i que li permeto escriure ja que en el fons es tira pedres a la teulada....

      Una abraçada...!!!

      Elimina
  21. Respostes
    1. Fins i tot fa peneta oi?.

      Estava en un tast de Clos Figueras i no havia mirat el mail fins ara.

      Elimina
  22. Vaja segons l'idiota aquest de Roses haurem d'anar amb el CV per davant als restaurants per a que ems atenguin bé. Mira nou, jo he dinat un futimer de vegades a restaurants al japó de 10€ a 100€ el cobert (si, si has llegit bé, 10€) i en tots el tracte ha estat IMPECABLE i allà era un gaijin. Però és que els japonesos son gent educada i no una colla de garrulos com els daquest restaurant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola anònim,

      Has definit bé al de Roses, el tal Pere Puig Munells... :)

      Tens tota la raó... són una colla de garrulos, perquè quan hi dones voltes, veus que són ells mateixos qui espatllen el seu post. I no és el primer cop que passa...

      Salutacions!!

      Elimina