23 de desembre de 2012

NoNoNo. Millor del que imaginava

NoNoNo
Agafada del blog Gastrofilia amb permís... :)
NoNoNo

Ptge Lluis Pellicer 12 (Muntaner)

T. 934449901


El primer cop que vaig llegir d’aquest restaurant de recent obertura, vaig pensar “passo d’aquest lloc”. Un  nom “gracioset” i que per fer més "gràcia", contrastava amb que els cambrers porten uns “Si” als davantals. Els que en coneixeu, ja sabeu que el meu sentit de l'humor, gira en una altre òrbita més "dura"... :).

També l'anunciaven amb el “reclam” de mediàtics que hi participen (i que evidentment no hi són) i a sobre llegint la brometa (repetida en més d’una ocasió), de que al sortir de NoNoNo, dius SiSiSi, ja imagineu que no és feia massa atractiu per mi.

Però darrerament i amb pocs dies de diferència, vaig llegir un parell de posts de dos bloggers amb els que compartim forces  afinitats: El Jordi i el Victor i vaig pensar que li donaria una oportunitat.

El local ha quedat mono amb una decoració tipus collage d’anuncis antics de diari a les parets i han aconseguir fer oblidar l’aspecte més “ranci” anterior de quan en aquest local hi havia Saüc. L’únic que no han aconseguit els interioristes, és que hi hagi cobertura telefònica igual que abans tampoc  havia ... però penso que això és massa complicat per un interiorista... :).

NoNoNo

NoNoNo


Ens va atendre inicialment un encarregat molt professional, ajudat d’un cambrer jove que vaig notar especialment nerviós i més quan obria el vi. Però be... res a dir.

La carta, d’aspecte modern i amb disseny, ordenada amb un desordre ben dissenyat, que de moment no saps si estàs als postres o als vins, però amb una mica de paciència vas localitzar els plats. Suposo que està més pensat de cara a que t’ajudin a triar, però no m’agraden aquests cos a cos, quan no conec el lloc.

NoNoNo


També dir que penso que el lloc està pensat una mica per compartir peces de carn, doncs hi havia molts plats pensats per 2 o 3 persones, tot i que oferien la ració individual. Una mica a l’estil de Chez Cocó, però en format butxaca.

Vam triar uns porros confitats amb vinagreta de mostassa i unes verdures saltejades. No pensàvem compartir-les (jo volia els porros), però vist el “desequilibri quantitatiu”, vam optar per compartir.

NoNoNo


NoNoNo
 Com segons una ració d’espatlla de xai, d’aquelles que quasi t’expliquen la fitxa de naixement i l’arbre genealògic del xai, però que val a dir que és de les millors que he menjat a la meva vida. I un filet de vedella més que correcte. Quan faig la conya de la “fitxa de naixement” del xai, va en el sentit de que suposo els agrada explicar l’origen de cada cosa, tal com he vist i podeu veure als altres blogs... “que si les verduretes de l’hort de Can Gallina de Canet, que si la vedella del Joan de la Pobla de Segur...

NoNoNo

NoNoNo


Vam demanar postres, més que res per fer temps, ja que vam arribar a les 21h i la tria va ser un sacher i unes peres Williams amb infusió de camamilla.

NoNoNo
NoNoNo

Bromes a banda, vam menjar be i és d’aquells llocs en que cap problema en tornar-hi. Tampoc em va provocar cap entusiasme espasmòdic, però parlant per mi, els meus dos plats estaven realment bons, l’ambient agradable i no acabaré amb un “SiSiSi”, sinó amb un està força be... :)

Els migdies ofereixen interessants menús, que un dia voldré provar. A la carta el cost total sense vi, va ser de 74€ per dues persones. Com vi vam triar un Petit Grealo 2006... Llàstima de les copes que no em van agradar massa ..


NoNoNo

36 comentaris:

  1. Respostes
    1. Si.. va estar millor del que em pensava... :)

      Salut Jordi..!!

      Elimina
  2. Veig que estàs provant llocs que a priori sembla no t'hagin d'agradar, però aquest darrer entenc que hi vols tornar i tot. Et fas gran?... :)

    Una abraçada i bon 2013 Ricard

    CarlesP.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carles,

      No sé si amb lo de "em faig gran", vols dir "vellet" o que maduro... :)

      Com sempre dic, mai vaig a cap lloc pensant que no m'agradarà. Altre cosa és que entri amb dubtes. I en aquests dos, puc dir que vaig menjar be.

      Una abraçada i molt bon 2013 també.

      Elimina
  3. Hola Ricard
    Realment és complicat saber què t´agradarà i què no amb tanta informació i tant interessada. Segur que em deixo perdre llocs que valen la pena però que cansen de tant que en sento a parlar. Com bé dius ara es tracta d´arreplegar unes quantes opinions de més o menys confiança -cada vegada confio menys i de ningú- fer la nota mitja i anar als llocs sense masses expectatives. Això és el que NO vaig fer amb Cafè Emma i...
    En tot cas que tinguis (tingueu) molt bon any!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bon any també per tu Enric..!!.

      I totalment d'acord amb el que dius.... Llegir més d'una opinió, contrastar-la i decidir....

      Salut...!

      Elimina
  4. Dono fe que em va demanar permis per la foto ;-)

    M'alegro que t'agrades. Jo, les dues vegades que hi he anat jo (en aquest cas, nomes menú migdia) han estat més que satisfactories.
    Ara tinc pendent tastar els plats a la carta.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Properament, vull anar de menú de migdia.

      Just passat festes vull anar-hi un dia que estigui per la zona al migdia.

      I gràcies de nou per la foto. Soc molt despistat en això i m'oblido en moltes ocasions de fer la foto de façana. I fins fa no massa, quan m'oblidava, buscava per internet, entenent que una foto de façana, no tenia cap valor especial... Però ara fa no gaires posts, un d'aquests blogguers que més que a sopar, van a "intimidar" amb la càmera als restaurants, em va escriure tot ofés perqué li havia agafat una foto del seu blog... I ja em vaig disculpar (pensant per dins, vaja cabronàs) i fins i tot li vaig posar un link...

      Salut i bon 2013..!!.

      Elimina
    2. Sr.Sampere,

      Primer de tot, permeti’m que li digui que si hi ha algun cabronàs integral en el mon blocaire, aquest és vosté.

      Bé, fetes les presentacions i havent deixat clar un punt important, m’ha de permetre també que expliqui als seus lectors que la petició d’identificació d’una fotografía meva que vosté va utilitzar en el seu bloc, va ser educada i cordial en tot moment. Una petició que, val a dir, vaig fer sota la discreció que proporciona el correu privat; però ja veig que a vosté li va l’espectacle i el bany de masses. En fi, tornant al tema de la fotografía, si vosté va interpretar algún tipus de to ofensiu en el meu correu, facis-ho mirar amb urgència perqué te un greu problema afegit al de la hipocresia, l’altanería i la poca solta que ja veig que el caracteritzen.

      I ja per acabar, no n’ha de fer res del que jo faci amb la meva càmera ni amb la meva activitat. Faria bé en ocuparse exclussivament dels seus propis interessos i deixar estar el que fan els altres, que vosté ja en te prou amb la seva propia ridiculessa...... patán!!!.

      Salut. 

      Elimina
    3. Aisss... com m'agrada provocar...!!!... :).. I que piquin...!.

      I si... el seu mail, crec recordar que era educat. Allà no em deia "patán" ni altres "piropos" com avui fa. No em va pas ofendre (i de fet avui tampoc eh?).

      I de la mateixa manera que no vol que jo em precupi de que fa amb la seva càmera (que de fet poca "obra artística" seva conec a part d'aquella façana), també li demano que deixi de preocupar-se del meu blog i menys d'un diàleg (quasi) privat amb en Victor a la secció de comentaris.

      Entenc que s'hagués pogut ofendre si el comentari, estés en el post o que mostrés el seu nom o que indiques a quin post va passar això. I tampoc sigui tant pretenciós, que vostè no és l'únic que va a "intimidar amb la càmera"... En conec d'altres i més coneguts i amb més prestigi que vosté.

      Salut i bon 2013 "encantadisimo"...!!

      Elimina
    4. Ja veig que vostè és d’aquells que tiren la pedra i amagen la ma. Tant valents que juguen a fer insinuacions hostils en públic però sempre sense mullar-se del tot, i quan venen mal dades ho neguen tot i s’escapoleixen. Un vulgar i covard buscaraons.

      Està clar que el comentari anava per mi i no em vingui ara amb evasives. Vol que pengui aquí el contingut dels dos correus que ens vem creuar?, així veurà tothom que el meu to no era “tot ofès” (sic) com vosté diu en el comentari. I també veurà tothom que la seva resposta feia pensar en qualsevol altra cosa bastant allunyada del “vaja cabronàs” que vosté tenia al cap. Pura hipocresía integral i, a més, amb la desvergonya de confessar-en públic. Això sí que m’ha ofès...... i molt.

      En fi, em sembla que no paga la pena seguir i per la meva part dono per tancat aquest episodi, a no ser que vosté insisteixi i m’hagi de seguir defensant de les seves ximpleries. Si no té res més interessant per dir, el millor és que calli i m’oblidi.... per sempre.

      Elimina
    5. Per parts "encantadisimo"....

      1.- Jo si que dono la cara en tots els sentits i amb nom i cognoms. En tot cas deu ser més de covard amagar-se sota un nick.

      2.- Evidentment que en el comentari amb el Victor, em referia a vostè. Però quan parlava de gent que van als restaurnats amb la càmera "intimidant", el comentari era extensible a altres de més coneguts que vostè.

      3.- En el meu mail de resposta que vostè menciona, hi havia implicitament la meva ironia/cinesme habitual, que vostè evidentment no va captar. O es va creure que em disculpava sincerament?. El fet de posar-li "autor" a la foto de façana i fins i tot un link, va ser per deixar-lo en evidència. Hagués pogut retirar la foto, però ho vaig preferir així..

      4.- En quant a que "l'oblidi", més que oblidat el tinc ignorat. És vostè que visita el MEU blog i té la paciència de llegir els múltiples comentaris i respostes i en aquesta ocasió participar-hi i tot.

      Jo més que oblidar-lo, l'ignoro. Però al MEU blog, no oblidi que darrera paraula l'escriuré sempre jo.

      Elimina
    6. “Bon dia Sr.Sampere,
      No ens coneixem, em presento: el meu nom és Andreu i gestiono una col.lecció de fotografies gastronòmiques penjades a Flickr sota l’alias “encantadisimo”. Cercant informació per la xarxa he aterrat al seu blog “Els meus restaurants” i, en el post que hi dedica a “La cuina de l’Uribou”, he reconegut en una fotografia que és de la meva autoria. És la primera que hi ha, la que mostra l’entrada a l’establiment i que en el peu indica “Agafada d’internet….”. He de suposar que l’ha obtinguda pensant que era anònima i sense ser conscient de qui era el seu autor (hi ha molt “pirata” que es dedica a replicar i escampar continguts per la xarxa). No té massa importància però, amb la voluntat de respectar els drets legítims de cadascú, només li demanaria que cités la procedència (indicar “encantadisimo” al peu de la foto seria suficient) o bé afegir un enllaç a la fotografia original:

      http://www.flickr.com/photos/encantadisimo/5571274362/ 

      Agraït per la seva col.laboració.

      Andreu"

      “Bon dia,

      Lamento el fet que em comuniques. Sempre publico fotografies meves fetes amb l'IPhone, però aquell dia em vaig oblidar de fer una foto externa.

      Vaig buscar per Google, sense preocupar-me més de la seva procedència. Si hagués estat una foto d'un plat, hagués seguit el rastre al ser una cosa més personal. Però una foto de la façana, ni em va passar pel cap el tema d'autoria i en tot cas vaig posar "agafada d'internet".

      No tinc cap inconvenient en fer el que em demanes. A la que pugui i en menys de 24h ho faig. Ara desde l'IPad no puc editar blogger.

      I en tot cas em cal disculpar-me, doncs entenc que el fet t'ha molestat, sense que a mi m'hagués pogut passar pel cap que molestés a ningú.

      Es ben curiós els efectes colaterals que arriba a provocar un blog. En els dos darrers post he rebut comentaris anònims de gent enfadada.... En concret una "mamá" ofesa per un innocent comentari de nens als restaurants i d'un blogger que sota la capa de l'anonimat, m'ataca per un tema que sempre predico i que és la discreció. Afortunadament el teu missatge ha estat cordial i discret....:).

      Salut.

      Ricard”.

      Elimina
    7. Si.. penso que són els correus originals que ens vam enviar. Jo no guardo coses banals .. I??.

      No hi veig res d'extrany... Tu (ja m'he cansat del "vostè"), em vas enviar el mail que mostres i jo de manera irònica em vaig "disculpar", d'haver fet una cosa tan greu com agafar d'internet una foto d'una façana (!!) i posar en el seu peu "agafada d'internet". I en lloc de retirar-la (que era la primera intenció), et vaig "complau-re" amb el nom i el link...

      El que no vas veure, és que la resposta anava amb "copia oculta" a una sèrie de persones amb les que comparteixo sentit de l'humor... Ni tampoc vas veure el mail que els vaig enviar posteriorment amb algún "detallet" més... ;).

      Soc més coherent del que sembla, tot i que he d'admetre que una mica "cabronàs" també... ;). I és que a sobre m'agrada...

      Apa... a gaudir del dia...

      Elimina
    8. Bé, observo que ja tenim consens amb el punt de partida: vostè és el cabronàs i no jo.

      D’altra banda, si li va molestar u ofendre la meva petició formal, com sembla que deixa entreveure, m’ho podia haver comunicat per correu i haguéssim resolt les nostres diferències dins del àmbit privat, que és el que acostumen a fer les persones assenyades. Però no, vostè, com un escolar obedient, fa el que li demano i, a més, em respon com una senyoreta enamorada, inclús donant una disculpa que jo no vaig demanar. Però, per darrera se’n en fot de mi amb la seva gent, diu ara que feia us de la ironia i, a més, presumeix de tot plegat. Una actitud repugnant que només confirma que vostè és un covard amb nom i cognoms.

       

      Ara si, li desitjo un millor any 2013 (de fet, ho te ben fàcil amb tant recorregut que te a millorar com a persona).

       

      Elimina
    9. Realment et tinc que donar la raó... No ets un cabronàs... ets un pobre home.

      També vull insistir en que mai m'he ofès... Ni en el primer mail, ni en cap dels comentairs que vas publicant per aquí... Ja veus lo senzill que em seria eliminar-los. De veritat que NO estic ofès... Tu vas dient les teves i jo segueixo el joc i en el meu entorn anem rient, tot i que alguns comencen a discrepar, dient que "em passo amb tu" ... Per cert, crec que no t'ho he dit mai... tens un nick patètic... :).

      Com et dic... nosaltres, riem i tu vas amb el teu estil quasi de "hidalgo" espanyol ofès, en que només et falta la capa i llençár-me un desafiament. Ja t'imagino tirant-me el guà...

      Be.. també et desitjo un millor any 2013, sense entrar en detalls de si pots millorar o no... (soc cabronàs, però també tinc el meu "corazoncito" i no vull passar-me massa).

      Elimina
    10. Ja pots riure ja, però fixa’t que he aconseguit de tu tot el que m’he proposat: una referència i un enllaç a la meva pàgina; fer públic un mail on mostres el teu perfil més cursi i penjar uns comentaris on he procurat que quedessis fidelment retratat, tot això dins de casa teva. La llàstima és que, malgrat ho he intentat, no he pogut aconseguir el darrer objectiu. Abans de despedir-me definitivament, vull que sàpigues que nosaltres també hem rigut amb aquesta aposta.

      Ciao. 

      Elimina
    11. Així tots contents... Veus que be?. I fins i tot em tractes de "tu", deixant a banda el distant "vostè". Això si és una fita..!.

      I cap problema d'haver-te donat tot això que volies. Soc generós sempre i si una de les teves illusions era un link i una referència a la teva pàgina ja veus que cap problema. Sé que van buscats aquestes links.

      I de penjar comentaris, sempre estas convidat. i el meu blog fins i tot permet anònims(ja ho sabies oi?), o sigui que pots seguir en altres posts. Com deia la canço "casa meva és casa teva.....".

      I dius que et falta un objectiu...?. Si és important per tu, demana sense problemes, ja t'he dit que soc generós. Tu demana sense manies (diners no eh?.. que els caixerets de B.S., teniu molta afició als diners). Però fora de diners, tu demana... :)

      I si a més heu rigut, ja no podeu demanar massa més. Com m'agrada fer feliç a la gent en aquestes dates..!!!.. ;)

      Elimina
  5. Una altre nom a la llista de pendents ;-) però aquest ja el deixem per al proper any que aquestes festes anem massa embafats de menjar ;-) feliç 2013!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Montse,

      Les llistes de pendents es fan llargues... Jo tb en tinc un munt.

      Feliç 2013..!

      Elimina
  6. M'apunto el menú de migdia. Un petó i bon any ple de bons restaurants! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona elecció.... I és que molts diem de que a BCN hi han excel.lents menús de migdia.

      Avui mateix he estat en un nou lloc al carrer Calvet, on m'han sorprés amb un menú de 12€ de gran qualitat i amb molta amabilitat.

      Petons i molt bon 2013 amb les teves espectaculars fotos..!,.

      Elimina
  7. Així m'agrada, fent "amics"... O millor dit, ells solets es fan els teus enemics. Sembla que, en determinades circumstàncies i àmbits, tenen la pell molt fina.

    I respecte el restaurant,llàstima que em quedi un xic lluny de la meva zona de feina..., tot i que, de la mateixa manera que, algun migdia, faig l'excursionista per acostar-me al Topik, igual podria fer per anar al Nonono o aquest altre lloc que comentes del carrer Calvet.

    Ànims i avanti amb el bloc i el to!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Manel,

      Penso que això són com els cercles de Google+. A la vida real també hi han cercles... Uns com el que pertayem tu i més gent, en que el sentit de l'humor, és un factor important...

      I altres on van més de "fer el senyor" i del sentit de l'honor i l'ofensa... I aquest senyor està en un altre cercle amb difícil intersecció amb els que jo em sento identificat.

      Que hi farem...

      Bon any Manel..!!

      Elimina
  8. Bon Any Nou Ricard...
    Amb 12 euros . tu ja saps que no es poden fer miracles , oi??
    Bones Festes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon any també per vosaltres Dolors...

      I totalment d'acord que amb 12€, no es pot fer massa...

      Salut..!!

      Elimina
  9. Que verguenza señor Sampere, está usted nervioso o quizás recure a los insúltos como forma de ganar audiéncia....Sinceramente faltar la educación a las demás personas denota poca categoria hacia su persona, no es própio de un bloger que pretende ser famoso
    Que el 2013 le traiga un poco más de educación.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit anònim,

      Em costa d'entendre que hi fas pel meu blog... Si li trobes problemes d'educació, no passant ho tens fàcil....

      Només un detall... Això de que vull "ser famoso", està totalment fora de lloc. La meva vida està més que feta i de quasi sempre he fet el que he volgut. De veritat que fer-me "blogger famoso", està totalment fora dels objectius que puc tenir.

      El meu blog, és un punt de contacte amb gent propera i de tant en tant, algú "no proper" és retrata per aquí, com ara fas tu. Si el trobes poc educat, no passant ho tens fàcil.... En tot cas encantadissimo de llegir-te...;)

      Bon any..!!

      Elimina
  10. Os-tres, quants"convidats" plastes...
    Confirmo: els menús de migdia del nonono estan molt bé!! No us perdeu l'arròs de periquitos (gambetes de huelva).. Excel.lent!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... :))

      Es ben curiós com aquests convidats insisteixen retratant-se per aquí i més sabent que si m'emprenyessin, amb el botó "eliminar", és ben fàcil de fer-los desapareixer... :).

      I gràcies per confirmar-me lo dels menús migdia... A veure quan puc anar-hi. I aquest arròs si el localitzo el dia que vaig, no dubtis que el demanré.

      Salut!!

      Elimina
  11. SISISI,
    vaig anar ahir, i simplement ESPECTACULAR, lo de la copa de vi, coincideixo amb tu. Un arrós d anec....sense paraules, espectacular, per plorar d emoció! I la carn..no tinc paraules. Per cert, no us perdeu els cafes!

    El cuiner es l antic que havia al Drolma (*Michelin).

    Molt recomenable.

    Menjar:9
    Lloc:8
    Servei:8

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegra que et vagi agradar.

      Jo tinc pendent tornar-hi i ja em fixaré amb el tema cafè.

      Salutacions i gràcies per passar per aquí

      Elimina
  12. Hola, em dic Josep, no sé, em fà cosa contestar com una persona anónima, i al mateix temps no vull donar totes les meves dades de cop i volta. Ho dic perque també penso que parlar idonar una opinió sense donar la cara no és massa elegant. no sé si será prou dir que em dic Josep, tinc 58 anys, sòc de Barcelona ciutat i segueixo des de fà uns mesos el teu bloc. Tinc que dir que he visitat quatre dels restaurants dels que en parles bé, i en tots has encertat al cent per cent amb el menjar i els comentaris del lloc, servei etc... A mí m`has sol.lucionat de rel un problema crònic: On anem a sopar?. Ara, des de juny d'enguany, entro al teu bloc, i escullim, la meva parella i jo, un dels restaurants que recomanas. Sempre encertarem i sempre en tindrem per triar: visites restaurants a un ritme molt superior al nostre.
    Tinc que dir que m'agrada la teva manera de comentar tot el que t'envolta quan vas a un restaurant, des de les tevés impresions, fins als comentaris sobre els vins, menjar i ambients on menjes.
    Sense entrar en la polémica amb encantadísmo, si que voldria fer unes reflexions, gairebé un any després i acabant de llegir-la ara mateix per casualitat.
    Qui es disculpa, sense sentir-ho, per molt educada que sigui la contestació, no s'està disculpant. No sé qué pot ser, però mai és una disculpa.
    Crec que, tothom té dret a reclamar l'autoria d'alguna cosa que ha fet, per molt insignificant que sigui la cosa, o per molt pretenciosa que sigui la persona que la reclama.
    I que una cosa senzilla de sol.lucionar, a vegades és complica si es posa un altre intenció.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit Josep.

      En primer lloc agrair les teves paraules i dir-te que la teva presentació és suficient. Com ja veus permeto els anònims (és més còmode per molta gent) i si em dius el nom, al menys et puc contestar nominalment.

      Com sempre dic, em puc equivocar, però la meva manera anònima d'anar als restaurants, el fer les fotos quasi d'amagat amb l'IPhone, donen grarantia de que estic en "situació real" en lloc de la típic realitat virtual, que s'organitza quan el restaurant saben que escriuràs d'ells i et presentes amb la reflex de dos pams.

      Dit això, a ben segur em vaig equivocar amb el comentari que vaig posar com resposta al Victor en aquest mateix post i que va donar lloc a la resposta pujada del tal encantadisimo. En ocasions tots veiem les coses de diferent color i jo al tema de la propietat intelectual, no ho dono el dramatisme que molts hi donen.

      Potser degut a que en la meva vida professional, he estat "sufridor" de que molta gent han utilitzat materials meus, va arribar a un punt que m'ho vaig començar a agafar en positiu .... Però no tothom ho ha de veure igual i de tot s'apren: En el post que publico avui (O'Retorno), poso una foto que no és meva i he demant permís en privat i ja d'entrada poso propietat i link...

      En fi, que reitero l'agraiment per les paraules que em dediques i content de ser útil en la vostra tria de restaurants..

      Elimina
  13. El dijous passat vaig estar amb un amic al Nonono. I tot i que haig de dir que el segon, ossobuco, era espectacular, dels millors que he menjat. Molta varietat pel que fa a segons, bastant contundents en general, però haig de dir, que pel que fa als primers, pocs i no massa variats. Les opcions eren, una amanida verda (ja en menjo a diari com per anar al restaurant i tornar-la a demanar), verdures de l'hort, unes verdures saltejades i un arròs. Vam optar pel saltejat de verdures, que vam trobar "dolent". Vam compartir uns postres, i el resultat del compte 100 €. Una mica excessiu pel meu gust, doncs no s'ho valia.
    No crec que hi torni, ni que ho recomani!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia,

      Jo no he tornat des de la vista que va originar el post. I ara que ho dius no en he sentit parlar massa més. No sé massa que dir-hi, però prenc nota del teu comentari.

      No seria el primer lloc que comencen amb molta força, algun cuiner pseudo mediàtic i convidant "so exciteds" i en uns mesos, tot queda difuminat... ni força, ni cuiner, ni posts dels "so exciteds". A veure si esbrino alguna cosa.

      Salutacions,

      Elimina