16 de febrer de 2013

Bardot. Un lloc que promet molt..

Bardot Restaurant Barcelona
Bardot

Enric Granados, 147 (Diagonal)Tel. 932 002 214

http://www.bardotbcn.com/


Just ara fa un parell de setmanes, vaig anar amb un amic a Bardot. Quan em va dir d’anar-hi, ja em va avisar fent conya de que es tractava d’un altre espai a càrrec de l’interiorista Lázaro Rosa-Violán.


La gent em fa conya a resultes del meu post irònic dels lavabos de Boca Grande, però em manifesto admirador de moltes de les seves creacions. I la seva feina a Bardot em va agradar. Segurament el fet de que el local sigui més recollit, li dóna més naturalitat que a altres creacions més macro.

Bardot, és el típic local de l’eixample de BCN, en forma de "U", que té dues entrades al carrer i al buit de la "U", hi ha l’escala i ascensor que puja als pisos superiors.

A l’entrada trobem una barra i al fons i també a l’altre extrem de la "U", les taules. En quant al menjar, anava de convidat del meu amic i per tant vaig deixar la tria a les seves mans. Els plats que ens van servir van ser:

Unes zamburinyes (en català crec que seria 'petxina variada'), una cassola de closca, un tataki de tonyina i un risotto força curiós en que hi havien fruites de bosc. Jo no soc massa de barrejar dolç/fruita amb salat, però ens va sorprendre fins el punt de demanar-ne una segona ració i així acabar el dinar.
Bardot Restaurant Barcelona

Bardot Restaurant Barcelona

Bardot Restaurant Barcelona

Bardot Restaurant Barcelona


El servei va ser molt amable, però de tantes ganes de ser atent, algun dels cambrers preguntava amb tanta freqüencia si tot anava bé i si ens agradava, que quasi interrompia la conversa... Però millor això que aquells llocs que passen de tu i penso sincerament, que amb el rodatge, aquestes coses s'afinen.

Em va sorprendre l’èxit que tenia el local, doncs quan vam sortir estava ple total i la barra també. I això té mèrit quan no ofereixen menú de migdia. En resum, un lloc que em va agradar i al que tinc ganes de tornar un dia ja mirant la carta amb més detall.

Divendres pasat, llegint el suplement de La Vanguardia "Què Fem", he vist que precisament els caps de setmana, oferien menús, però no en sé més detalls.

Del preu no us puc comentar gaire,  ja que no vaig pagar jo. Però amb les imatges de la carta que he deixat, més o menys us podeu fer el pressupost. Quan hi torni, ja podré comentar aquest detall.


Bardot Restaurant Barcelona


Bardot Restaurant Barcelona


I molt bonic el vídeo promocional que han fet i que he "pillat" de la seva web ... Si teniu uns minuts, val la pena... m'agraden els vídeos ben fets... llàstima de la música que té algún toc "espanyolito"... ;)
 
https://vimeo.com/57927213

12 comentaris:

 1. Molt interessant, anotat queda, però ... quina mania amb els coberts, mira que és fàcil comprar els de tota la vida, mànecs rodons, al Tópick igual :(

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ostres... M'he perdut una mica... :(

   No soc tant detallista jo..:)

   Gràcies per participar..!

   Elimina
 2. A mi si que m'agrada barrejar una mica la fruita amb en els plats salats, o sigui que aquest risotto m'ha encuriosit molt.
  Ja tens raó amb això de les zamburiñas, jo tampoc ho se traduir al català amb certesa i 'petxina variada' pot ser correcte però com a nom em sembla massa poc concret per a ser un tipus concret de petxina :D

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja veus Oscar... Amb això del doç - salat, no tenim consens.

   Però ara mateix a l'hospital, q no em deixen menjar, devoraria el q fos.

   Salut...!

   Elimina
 3. I de vi, que vas prendre?

  Una abrçada i ràpida recuperació.

  CarlesP

  ResponElimina
 4. Hola Carles,

  No puc dir-te res del vi. Crec q era un Montsant. Ja vam demanar a copes i no em vaig fixar. I del tema recuperació, el cap de setmana espero estar a casa.

  ResponElimina

 5. Havia sentit a parlar del bardot i em vaig quedar amb el nom perquè em va fer gràcia, em va semblar original. Jo també m'he quedat encuriosida amb aquest risotto, a mi sí m'agrada barrejar dolç i salat i més encara dolç i àcid com ara els fruits del bosc... Per cert, molt interessants els debats sobre els noms dels productes en català, estic especialment interessada en el de les zamburinyes perquè l'altre dia en vaig fer i volia publicar el post. Crec que he catalanitzat el nom però ;-) en anglès crec que és varigated scallop (em va costar molt trobar el nom concret), investigarem una mica.
  Per cert, no sabia que eres a l'hospital, espero que no sigui greu! millora't! M

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja de nou a casa Montse amb hospital superat. I millorant..!
   Em poso al dia amb tema 2.0 que wifi a Hospital Barcelona era precari.
   A veure com quada finalment "varigated scallop" en català... :)

   Salut!

   Elimina
 6. Fa dies vaig veure aquest post i no li vaig fer massa cas pel fet que l’interiorista Lázaro Rosa-Violán estava rera el tema, pel que es veu altres bloggers es preocupan de posar el Bardot al top de la restauració. Ahir vaig estar prenen una copa per casualitat a Josephine, qui es l'interiorista? pues el mismo que viste i calza. I pregunto jo o esta canvian el gust dels barcelonins en la decoració dels restaurants o els empatxats d'aquest decorador no podrem sortir de casa. Ara caldrà fer un monografic Rosa-Violan en comptes de parlar de restaurants amagats, els boca–orella de tota la vida

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Tomàs,

   Si que hi ha una mica d'empatx pel que fa a aquest interiorista. Jo puc dir que m'agrada en llocs de petit format com BigFish o el mateix Bardot i en canvi em cansa en temes més macro on en ocasions el resultat sembla una mica "cartro-pedra".

   Salut!

   Elimina
 7. Hola.
  Jo hi he anat un parell de vegades a fer un Gin Tonic, i confirmo que el servei es molt atent, i els gin tonics bons, variats i no gaire cars per els temps que corren. Crec que vaig pagar 8.50 per un GT de Gvine...

  Per sopar, unes patates braves molt bones ( en van recordar les del Bohèmic ) i un tartar de tomaquet, que no ens va agradar gaire... Tant es així que no ens el van cobrar.

  De segon, una hambuguesa, bé. I uns daus de chuleton molt bons.

  La decoració, com ja s'ha dit es maca, pero crec que m'en pariré aviat si tots els restaurants de Barcelona fant el mateix.

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Christian per passar per aquí.

   Jo tinc ganes de tornar-hi per fer-me la composició de lloc.

   I tens raó amb el que dius de la decoració... Pot arribar a cansar, tot i que aquest al ser més petit, em va agradar més que d'altres més macro.

   Salut!

   Elimina