17 de maig de 2013

Bar Àngel. Just al costat de l'Estrella

Bar Angel

De dins està una mica millor :D


Ocata 2 (Estació de França)


T. 932690493Tenia el Bar Àngel pendent de feia temps, degut a l'haver llegit molt bones crítiques. I em va sorprendre llegir una crítica positiva del Phippe Regol i també una del Arenós. Com ja sabeu soc totalment escèptic pel que fa a les opinions dels "professionals" quan parlen de llocs mediàtics.

Però en canvi soc receptiu quan parlen de llocs que només veient l'aspecte, ja dius aquesta gent poc pressupost tenen per agències. Suposo que de tant en tant per sentir-se a gust amb ells mateixos,han de fer alguna bona obra i fer de crític honest.

D'acord amb aquest criteri de saber separar el gra de la palla, he descobert gràcies a uns altres d’aquest món (els de "5 a Taula"), llocs amb encant com poden ser La Campana o la mateixa Braseria Cerveceria Gallega. Però quan escriuen de llocs 'guais', millor passar de llarg...

I parlant d’aquest tema, ara em passa pel cap una cosa... Recordeu la moguda de quan van obrir Cornelia?. Era lo "más de lo más"... totalment New-York... I jo vaig fer una crònica de les "meves". Doncs han passat els mesos i si teniu temps aneu a TripAdvisor i mireu que diu la gent d’aquesta "idea inovadora". El temps ho acaba posant tot al seu lloc.

Dit aquest rollo, em toca parlar del Bar Angel i ja dir d’entrada que vam menjar prou bé.

La planta baixa és una barra llarga amb poc d'espai entre esquenes i mur, més unes poques taules al final. També disposen d’un altell, amb una escala fora de tota normativa, que vaig pujar força bé, malgrat que eren dies que encara portava la crossa per prevenció. Aquest és l'aspecte de la primera panta o altell:

El menjar senzill i bo. El servei (de fet només varem tenir contacte amb la noia que feia de cambrera), molt agradable i proper. El públic d’aquell dia era "raro-raro", però segur que aquest públic (estil dissenyadors -post- modernos... una mica Mariscal per entendre’ns), també em troben a mi "raro-raro"... :)

Les coses típiques que tenen són la "morcilla patatera", molt producte Maldonado i val a dir que sempre buscant qualitat. El dia que vam anar, crec que era un post-festiu i els faltava alguna cosa, però vam anar al que tenien. La carta o part de la carta, la podeu veure aquí i a continuació els plats que vam menjar. He de confesar que fa dies que vam anar i que vam prendre un altre plat que vam oblidar de fotografiar (per no perdre el costum) Es tractava d'hamburguesa ibèrica.El bouquet de verdures .. Molt bo i al punt de cocció

Els cigrons amb morcilla patatera... ja sabeu que m'agraden aquestes coses..

Galta de tonyina i falta la foto de l'altre 2on plat

Carquinyols amb moscatell

El famós "catalanet" a base de gelat de torró de La Sirena... :)

I el vi (que la carta de vins era curta), que no serà pas recordat ...

En resum ... un bon lloc per anar a fer el ‘progre’ a la banlieue del Born (o Borne com deien els post modernos de la taula del costat). Menjareu bé i no pagareu massa. He perdut la nota, però veient la carta podeu fer-vos idea. Amb el plat que falta a les fotos (hamburguesa de ibèric) i el vi, vam rondar els 50€. (Posteriorment he recuperat la nota i van ser 49€).

20 comentaris:

 1. Bon dia! Ni idea que existia el Bar Angel al costat de l'estació de França... Si no fos pels blogs hi ha llocs que mai trobaria, i mira que hi he passat per allà prop milers de vegades ;-) Aquests cigrons "patateros" fan molt bona pinta!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Montse,

   Es que a més, ja em diràs qui passeja pels carrers laterals de l'estació. Jo el vaig descobrir a través del blog "losabes i un dia que vaig anar a l'Estrella vaig mirar quina pinta tenia.

   Però em va sorprendre que después el publiquessin els "professionals" i ja em va despertar la curiositat. I està prou bé.

   Elimina
 2. Tinc una pregunta: Com vas entrar si la persiana està baixada?.
  No t'imaginava a tu a la banlieue del "Borne" i amb escala fora de normativa.
  Una abraçada,

  CarlesP

  ResponElimina
  Respostes
  1. :)

   Com quasi sempre em vaig deixar de fer la foto de façana i com l'altre dia vaig anar a l'estació de França a buscar a la Marta, mentre esperava vaig aprofitar per fer-le, però teneien la persiana baixada.

   I tu riu de la banlieu... que al costat hi l'Estrella. Aviat serè el barri gastronòmic.

   Una abraçada!

   Elimina
 3. a mi també em van picar la curiositat els professionals. però la teva crònica m'agrada més! més realista.... :-)
  el tinc pendent... el tastaré! a vere si no em trobo gafapastes del "borne"!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La mev tal com dius, realista i sempre buscant algun punt de conya..

   I no eren gafaplastes.... A aquests ja els considero de l'habitat... Eren com raros... Com si fossin de CIudatans xo amb imatge progre demodée...:)

   La Marta (novia versió 2.0), diu que encara no enten com no m'han trencat mai la cara....

   Elimina
 4. La morcilla patatera és del que sempre 'importo' quan vaig a veure a la familia a Extremadura. És fantastica, saborosa i barata. I love it!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si..!. Ja em sonava d'haver-ho llegit del teu blog quan expliques les visites per allà. Els teus viatges familars, lligats amb la gastronomia fan sana enveja.

   I relament els sigrons fets a aquesta manera em van agradar molt.

   Salut!

   Elimina
 5. Increïble, en RSampere baixant la Diagonal!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ostres, quina barra..!.

   Que jo soc upper Collserola... del cinturó industrial.

   :)

   Elimina
 6. prenc nota del restaurant!!! jo em permeto recomanar-te el restaurant aixarquia al prat...per nosaltres va ser una gran descoberta i una excel.lent relacio qualitat preu.
  salutacions

  emma

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!.

   El tinc "en mente" i m'han arribat bones ópinions d'allà, però el problema és que només obren migdies excepte caps de setmana i els caps de setmana, normalment estic fora.

   Pràcticament la totalitat dels restaurants que tinc publicats, els he visitat en dies feiners de dilluns a dijous.

   Gràcies i en tot cas a la que tingui oportunitat hi vaig.

   Elimina
 7. Només a nivell de morbo, ¿Com es troba això que dius del TriAdvisor i Cornelia?. Recordo que vaig riure molt amb el tema de l'encarregada i el cul molestant, doncs feia pocs dies que haviem anat i tampoc haviem sortit entussiasmats com deien les cròniques d'aquell moment.

  Isabel

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Isabel,

   Et poso el link i així no tens problema:

   http://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g187497-d2144204-Reviews-Cornelia_and_Co-Barcelona_Catalonia.html

   Al principi tot eren flors i violes (les comptes fictícies TripAdvisor que tenen les agències), però com ara ja no deuen pagar, doncs ara reben canya).

   Elimina
 8. Doncs tot i que no és una zona que hi vagi gaire, queda anotat al meu interminable "To Do", ja que és la mena de restaurant que m'agrada provar. Tinc pendent per anar properament al que vas publicar fa unes setmanes pel barri de Badal.

  Aprofito per dir-te que vaig estar aquest diumenge al Allium (que espero publicar en breu després de la dramàtica experiència del dia anterior) gràcies al mapa del tresor que tens al blog. A veure si fas una app per poder-lo portar a sobre... ;)

  Fins la propera!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Jordi,

   Avui si tot va bé torno al de Badal. La setmana passada ja tenia reservat, però el cotxe em va agafar una rara avaria que encara està al taller en recuperaacció... Esprem que avui amb el cotxe del meu fill, pugui arribar..

   Allium bon lloc també. I el tema App que demanes, crec que està resolt si tens el Google Maps al teu IPhone... Però no ho he mirat mai.

   I una cosa... ara em perdo amb lo de la "dramàtica experiència del dia anterior".

   Salut!

   Elimina
  2. Es que acabo d'actualitzar el blog amb una mala experiencia...

   Elimina
  3. Ara ho he vist Jordi i ja t'he posat comentari - pèsam... :)

   Salut!

   Elimina
 9. Hola, em dic Josep, i algún altre cop he participat en algún comentari d'algún dels teus restaurants, ara no recordó quin... Val a dir que a més a més de llegar amb ganes les tevés visites, he seguit les tevés recomenacions i sempre has encertat del tot. Tots els restaurants que t'han agradat i que jo he visitat son tal com els descrius i recomenables tal com dius. En la meva opinió, tots menys aquet. El menjà es bó, i d'excelent qualitat. La cambrera és simpática i acollidora. Però tres son les coses que no m'han acabat d'agradar. La primera es que vaig pasar gana de debó. Tanta que al arrivar a casa vaig dinar, dinar. La segona és que si et fixes en la carta de la que posses la fotografia no diu rés del I.V.A., amb la qualcosa té que està inclós. I no és així, donçs després, sense avís, tel cobren apart. I la darrera és que nosaltres, per beure, vam demanar aïgua. La portan oberta i de segur, pel sabor, reemplenada de garrafa.
  Bé, només és la nostra opinió. Sentim ser discordants... Josep i MªTeresa
  Bé..., només és la nostra opinió

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Josep i MªTeresa,

   Valoro molt les opinions que em doneu per aquí... I les valoro encara més si són "discordants" però raonades.

   Jo no he tornat a anar del dia que vaig publicar-lo. Em va agradar, però a mida que passen els dies, et dius "torno o no?" ... i en alguns tornes i en altres no. I aquest és dels que s'han quedat en la secció del "no".

   Vull dir amb això que poc puc opinar... Jo vaig sortir aquell dia amb bones sensacions, però també dir que era un dels primers llocs que anava després d'una implantació de pròtesis de maluc, que em va tenir un parell de mesos, sense poder sortir ... I vulguis o no, quan tornes a sortir, veus el món "més bonic".

   En tot cas em fa content que majoritariament coincidim d'apreciacions,

   Salutacions,

   Elimina