28 de juliol de 2013

Chen Ji. RQP-Increible


Chen Ji – Qi Xin Mian Guan.





C/ Ali Bei, 65 (zona Arc Trionf)


T: 93 247 68 31


 

Aquesta setmana Chen Ji .. . "post carnassa"... Alguns riureu des de la complicitat, mentre d'altres ho fareu des de el rebuig, però el lloc dóna de si.
La primera noticia que em va arribar de Chen Ji, va ser a través d’el propietari d'un restaurant del que en soc client esporàdic y que em va enviar un privat per recomanar-me llocs alternatius i un d’ells era aquest. També l’havia llegit al blog currycurryquetepillo, que visito en ocasions. I ja em vaig decantar a anar-hi quan el vaig llegir al blog de la Lourdes Feans, hostalcanaletes, que ja he recomanat en una altre ocasió. També el vaig buscar a les col·leccions de fotos del tal 'Encantadisimo', però crec que no el té... ;).

Em feia por anar-hi, ja que sabia que sempre està ple i per la senzillesa del local, no veia adient reservar, ni crec que es pugui. I finalment el dimarts passat a les 21h hores aribàvem allà. De l’altre vorera, vam veure dos llocs amb rètols orientals, de costat... però com un deia massatges , vam optar per l’altre, que tenia més pinta de restaurant.

Sabia d’haver-ho llegit, que al migdia predomina el públic oriental i que al vespre no és així. No vam poder fer una estadística rigorosa, doncs ens vam quedar voluntariament en una taula de l’entrada, però ens va semblar que al menys aquell dia, també predominava el públic oriental al vespre. I ho dic en positiu, per mostrar l'autenticitat del lloc.

La carta, té molts plats i alguns una mica "complicats" pel públic d’aquí. Però mig guiats per lo que havíem llegit, vam demanar els plats 39-50-188-77. Aquí els teniu i molt bons  els tres primers (no perdeu el nord i sempre pensem en el paràmetre RQP). El quart era ben correcte, però és el que va quedar a la cua del nostre ranking (els noms els podeu veure al final al ticket).










Els plats estaven realment bons... sorprenentment bons. Costava de creure... La vam pifiar demanant 4 plats, que evidentment no vam poder acabar. I em sap molt de greu deixar menjar... La idea del lloc és anar en colla i compartir, però amb els 4 plats que vam demanar, mengen bé 4 persones. Els 4 plats, dues cerveses i una aigua de litre, van costar 20€... (Si si...20€ els dos).

M’encantaria tenir aquest lloc al carrer de casa... us asseguro que l'utilitzaria de 'take away' molt sovint. Entaular-se allà tampoc és que sigui problema, però ja tinc una edat i m’agrada la tranquil·litat i no vull imaginar com està de ple, un dia/ horari més punta. De fet al sortir ja hi havia gent esperant. En fi, que us recomano el lloc.... val la pena veure-ho i us asseguro que menjareu molt bé.

M'avanço a l'anònim "observador"... em devien convidar a l'aigua.. ;)




24 comentaris:

  1. Que vols dir amb plats una mica "complicats" per la gent d'aquí?. Si tu ets un tot-terreny.

    Una abraçada,
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo soc un tot terreny, però no sempre vaig acompanyat de tot-terrenys... :).

      Un exemple és el "intestino crujiente"... tb les llengües d'ànec, plats amb medussa i sense poder-ho assegurar un amic em va mostrar un plat amb potes de pollastre, tal com es menjaven abans sortides de l'olla a la carn d'olla, però que avui en dia ha pasat de "moda".

      I dic que no ho puc assegurar, doncs l'amic que em va mostrar la foto, em parlava d'un xinès a prop de Trionf, però no em va saber precisar si era aquest.

      Una abraçada!

      Elimina
  2. Aquest el conec, de fet el vaig recomanar en la història del 365bcn i a la foto de pollastre fregit i sortia tot el cap sencer de la bèstia jejejejeje.
    Realment és sensacional el que reps per el que pagues. Ara, no has d'anar amb fineses... :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no ho recordava que el tinguessis publicat o en aquell moment, vaig pensar un "altre xinès"... :).

      Al sortir feiem el càlcul de marges i la veritat és que deuen treballar molt just per fer sortir els números.

      Salut!

      Elimina
  3. Potser és un lloc al que has d'anar acompanyat per qui conegui bé la carta i, a més, no tenir gaires miraments. Així, segur que gaudeixes el doble.

    Els plats que vau demanar, em semblen força normals. Un altre cosa són els altres que anomenes (quins records d'infantesa lo de les potes de pollastre...), que només demanaria si anés acompanyat d'algú de confiança.

    Sembla força autèntic i venint de qui ve m'ho anoto, tot i que no em moc gaire per aquesta zona de Barcelona, però mai se sap...

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Comparteixo lo dels records d'infantesa de les potes... :). Recordo que m'agradaven molt i a casa només les menjava jo. Els meus pares les posaven al brou, però ells no les menjaven...

      La zona tampoc és massa habitual en mi, excepte un trimestre que dono classes per la zona, però tampoc lliga massa en anar-hi aquests dies. Vam anar expressament i com tu dius, m'agradaria tornar-hi amb algú expert en la carta...

      Salut!

      Elimina
  4. ricard, anotat! el tinc recomanat per gent diversa... jo sóc tot terreny, però llengua d'ànec no sé si en vull... :-)
    per cert, ahir vaig acabar la 3ª de luther i sortia, per fi, la nostra admirada alice. genial, com sempre!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La llengua d'ànec també em costaria. Altre cosa és de vedella, però d'ànec no sé pas si m'atreviria..

      Fa dies que vaig darrera la 3 de Luther i si reapareix l'Alice, ja ha de ser massa.. :).

      El meu problema és que les versions que he trobat, no tenen subtítols i sense subtítols em perdo bastant amb l'anglès d'aquesta sèrie. Em caldrà esperar... Ara estic amb Hannibal...

      Elimina
  5. sí, al capítol final!!! una crack... :-)

    ResponElimina
  6. Bones Ricard,

    Aquest crida molt l'atenció, i sabent que els plats són bons, estic molt temptat d'acostar-m'hi amb un cop de moto i fer take away per sopar. Ara, amb el tamany que "gasten", no podré provar gaire varietat. Costa trobar xinesos bons!

    Moltes gràcies per la recomanació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs bona idea em dones... De finals de setembre a final d'any, treballo per la zona dos dies per setmana. No em veig massa dinant allà, però si utilitzar el take away i ja tinc sopar.

      Les racions són molt grans.. molt!!. Crec que les fotografies no ho reflexen prou bé. Quan van arribar les primeres 'empanadilles', ja em vaig acollonir.. i estàven ben farcides...

      Elimina
  7. Quan tinguem mono de menjar xinès ja sabem on anar... no el tenim gaire lluny de casa i ens podem apuntar al "take away". Pel que fa a les potes, no fa gaire vam comprar un pollastre pota negra del Penedès i no va quedar ni la cresta ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira que són bons els pota negra!!. No m'extranya que s'aprofités tot.

      Jo encara tinc el record de l'avia, quan cremava les potes al foc de gas, per treure la pell i posar-les a l'olla de l'escudella.

      Elimina
  8. Hola Ricard,

    mira que el tinc a prop i mai he anat. No obstant, precisament avui, buscant lloc per anar a dinar amb un company --de provatures gastronòmiques--, en parlàvem, suggerit per ell. I amb aquest suggeriment, ja és el sisè o setè d'aquest restaurant que, ara sí, hauré d'anar a provar.

    Quant al tema de les potes de pollastre, les llengües d'ànec, la medusa, la sang..., plats habituals dels pocs restaurants --bàsicament per a-- xinesos de Barcelona, jo sí que ho he provat, tant a un restaurant que hi ha al Passeig Sant Joan cantonada Ausiàs March, com, i sobretot, un altre del carrer dels Enamorats, encara més discret que el del carrer Ali Bey, i m'ha agradat.

    La llàstima, com dius tu, és la quantitat de menjar dels plats, cosa que fa que, si s'hi va en parella, no es pugui provar massa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aprofito per prendre nota dels que descrius, tot i que pel del carrer dels Enamorats, em caldria una mica més de 'coordenades'.

      Caldria un menú temàtic per a dos amb un conjunt de tastets, però ja sé que això es contradiu amb l'autenticitat d'aquests llocs.

      La Marta el vol tastar aquest agost i ja ens hem de limitar a un màxim de 3 plats en total, ja que l'altre dia ens van 'matar' amb 4 plats. I mira que vaig anar amb el Ricard jr i va menjar més que jo... però no vam poder pas acabar-ho i ell va sortir amb l'estómac inflat que semblava s'hagués empassat una pilota... :)

      Elimina
  9. gràcies per la recomanació! el lloc promet, i segur que m'agrada. jo també conec el que diu l'altre manel del carrer enamorats, no recordo el número, però no és gaire llarg i no costa de trobar. igual d'autèntic i barat, però més petit i casolà, també molt reconamable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Manel,

      Ja miraré doncs i ara que ho dius si que el carrer aquest no és massa llarg. No sé perquè l'imaginva un carrer d'aquells que baixen de montanya a mar tipus Cartegena, però ja veig que no.

      El provaré a la que tingui oportunitat.

      Salut!!

      Elimina
  10. Hola a tots,

    tinc l'adreça del restaurant del carrer Enamorats del que hem declaro fan absoluta (vaig viure un any a Beijing i costa trovar els plats que menjava allà):

    HE CHENG, Enamorats 139: pujant per Cartagena, a mà dreta, vorera muntanya. Addicta a la sopa de tallarins (no fideus) amb vedella. Els Guotie (crestes a la planxa) també són molt bones.

    Hi ha un altre pujant Passeig Sant Joan a la dreta, no sé si és Diputació o Consell de Cent, del mateix estil. En aquest cas és fácil trobar-ho: el rètol està només en xinès i són dos caràcters iguals.

    I un altre molt bo però d’un altre estil (menys cutre), el Sichuan (Benet Mateu 48): tenen plats que menjava a Beijing i fan “huoguo” (el que la gente coneix com fondue xinesa o “hot pot”. Aixó també ho trobeu al d’ Enamorats).

    Evidentement el preu es més que econòmic :)

    Bon profit!

    Nuria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes Gràcies Nuria,

      Pots tenir per segur que algun ens farem a la tornada de vacances. En principi no era massa de restaurants xinesos a BCN, però si són recomanats, ja em venen ganes.

      Salutacions,

      Elimina
  11. Ricard, gràcies per la recomanació... vàrem anar fa unes setmanes i una mica més i sortim a 4 potes... reconec que vem fer cas a les teves recomanacions( gràcies pels números..jeje) ens van quedar ganes de repetir...

    Aquest dimarts provarem el sense pressa que he vist que en parles molt bé,i m´ha entrat molta curiositat...segur que no ens decepciona !!!

    fa setmanes vaig anar a un restaurant que em va agradar força, el cafe mandacaru, no se si et sona, pero esta a poble sec i molts vespres fan música en directe i el menjar em va agradar, la relació qualitat preu la vaig trobar molt correcta...

    Salutacions i gràcies pel blog!!!

    Emma

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Emma,

      M'alegra que us vagi agradar... Nosaltres tb vam sortir "fatal" de tips... I és que els plats estaven bons per deixar-los.

      "Sense Pressa" és una altre història. Espereu a que l'home canti els plats, que aquests és la gràcia, no pas la carta. I si trobeu els cigrons amb espardenyes i ou, no dubteu..

      I aquest del poble sec, no em sona pas....

      Gràcies pel feed back,,, Ja em direu de Sense Presa..!!

      Elimina
  12. Hola!
    Aquest Dilluns passat hi vaig anar i no em vaig poder estar de demanar les llengües d'ànec (res especial,francament) i també vaig demanar unes tripes de bou que si que estavem força bones amb una salseta avinagrada i picant. Els espaguetis que vaig demanar estaven una mica massa cuits però bons.
    I dexant de banda la part gastronòmica he de dir que l'establiment no es recomanable per estomacs delicats però que té el seu encant una mica "cutre" i s'ha de destacar que hi vagin molts orientals com com a mostra de que la cuina si que és xinesa de debò.
    No li posaria un deu però segur que hi torno.

    Ah, i gràcies per aquesta recomanació.

    ResponElimina
  13. Evidentment l'encant és lo cutre combinat amb el bai preu... Perquè conec llocs q van de cutres i et cobren com si fossin normals...

    I com tu dius, no recomanable per anar amb segons qui...:)

    Jo el tic pendent de tornar-hi i també de visitar els q una persona que ha viscut allà, em va recomanar en un comentari anterio al teu.

    I gràcies x passar per aquí..!!,

    ResponElimina