6 d’octubre de 2013

Nakashita. Japonès interessant

Nakashita

Agafada de la web del lloc


Rec Comtal 15 (Arc Triomf)

T 93 295 53 78

www.nakashitabcn.comJa sabeu que em tira més anar a tastar restaurants que llegeixo als blogs de confiança, que no pas llocs promocionats "a lo grande", tot i que en ocasions també hi vaig per veure la diferència entre el que prometen i la pura realitat.

De Nakashita havia llegit referències, però em va acabar de decidir un  post en un dels bloc que segueixo i que podeu veure fent clic aquí, on trobareu més detalls al voltant del restaurant. El meu diàleg amb els que porten els restaurants, rarament passa de "bona nit tinc taula reservada.", porti’ns x, y, z...", "el compte sisplau" i "bona nit" de nou al marxar ... Per aquest motiu no puc explicar les històries personals ni d'origen dels llocs.

Com és habitual en mi, vaig trucar al migdia per reservar pel vespre. Era dimecres i ja em diuen que ho tenen molt ple... que tenia que ser a la barra o al la terrassa. I les terrasses que mai he vist en directe, em costa una mica acceptar per sopar, tot i que he de reconèixer que quan la vaig veure era prou acollidora... però a cegues, no me la imaginava i no m’agrada el risc...

Quan vam arribar, vam descobrir que el lloc és minúscul.. 7 llocs a la barra i 7 tauletes de dos al local. I com sorpresa, el lloc més còmode, era a la terrassa, però ja era tard per intentar el canvi.

La segona sorpresa i dit en positiu, és que l’expert cap de barra que preparava els plats, era occidental. I insisteixo de que ho trobo positiu. Un occidental pot preparar plats japonesos, igual que un japonès pot fer una excel·lent paella. Es un tabú que ja tinc superat, però que sempre em sorprèn d’entrada. I em va ajudar a superar-lo un lloc que tinc a pocs metres de casa a Sabadell, que és diu Kimbo, en que tot l’equip de cuina és d’aquí. I està aconseguint molt d'èxit i fins i tot algun post. En teniu una mostra aquí al magnific blog The Rossinis.

Teniu una mostra de la carta i les imatges del que vam triar. Tots els plats molt bé... potser el menys interessant va ser el Soft Shell Crab Maki, però en tot cas correcte.

Nakashita-restaurant-BarcelonaNakashita-restaurant-Barcelona


Nakashita-restaurant-Barcelona
Excel·lents Gyozas


Nakashita-restaurant-Barcelona
Una agradable sorpresa aquest Tory Nokarage, que no deixa de ser porcions de polastre arrebossat amb mahonesa japonesa.


Nakashita-restaurant-Barcelona
Soft Shell Crab Maki


Nakashita-restaurant-Barcelona
Uramaki de tonyina. Recomanables!!.
La carta de vins més digna de lo que solen ser en llocs d’inspiració japonesa. Vam optar per un Pardas Rupestris.


Nakashita-restaurant-Barcelona

Com vam sopar molt ràpid, vam demanar postres per allargar una mica....
 
Nakashita-restaurant-Barcelona
Sorbet de Yuzu


Nakashita-restaurant-Barcelona
Oyatsu de Te
A la sortida vam observar la terrassa i l’ambient era més propi del que t’esperes al voltant de la Diagonal que no pas el que imagines en principi per la zona Triomf/ Rec Comptal, que tampoc és pas el mateix que al Born. No hi busqueu cap sentit positiu ni negatiu... és un senzill comentari perquè us feu idea. El cost va ser de:


Nakashita-restaurant-Barcelona

21 comentaris:

 1. No soc molt de japos, però aquest es molt fi, el tinc a prop de casa i l'he tasta però take away per que sempre esta fins la bandera. I si l'ambient es molt posh jaja

  ResponElimina
  Respostes
  1. El problema de tenir un japo prop de casa que fan take away, és que acabes no anant. És el que em passa a mi amb el que he comentat al post (Kimbo a Sabadell), en el que el local és poc "acollidor" i el dia que tens ganes de japo, truques i t'ho emportes a casa...

   salut!

   Elimina
 2. A aquest si que he estat i el darrer cop a la terrassa. Per mi un dels punts forts a més de la qualitat, és el servei que és molt amable i al ser proper geograficament et facilita més l'explicació dels plats que d'entrada tenen noms llunyans per nosaltres, o a l menys per mi.
  Però venia a dir que la vas pifiar al no triar terrassa directament, ja que tot i que el carrer Rec Comptal no és l'alegria personificada, la terrasa está molt recollida i s'hi està molt bé
  Abraçada
  CarlesP

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola ... Si ara anès de nou, ja diria "vull terrassa", però recordava el carrer una mica "desangelat" i ja em veia en una taula mig tirada per allà, menjant peix cru i atacat per venedors de clavells.... :)

   El proper cop terrassa... i comparteixo lo de la proximitat (fins i tot geogràfica) del servei.

   Una abraçada!

   Elimina
  2. Jo vaig estar-hi dinant aquest Diumenge (20/10) i, sequint el teu consell vaig triar la terrassa. Haig de dir que realment, el menjar ens va encantar. En quant al servei, suposo que el diumenge no tenien el dia o no els hi vamcaure en gràcia, no se. Pero per culpa d'aixó, no hi tormaré.

   Elimina
  3. Igual diumenge hi ha servei suplent o ocasional.

   El dia que hi vaig anar, el servei el vaig valorar com bo. Com sempre dic, jo no interactuo massa amb els restaurants, però vaig trobar que prou bé.

   Però ves a saber si els diumenges, hi han els mateixos....

   Llàstima!!

   Elimina
 3. hola,
  cada post, el mateix... fots la "pulleta" a altres blocs, però no dius quins son....
  estaria bé que diguessis clarament quins son aquests blocs, que segons tu, tenen una "agencia" al darrere.....

  ResponElimina
  Respostes
  1. Quina paciència tinc amb els p* anònims.. :).

   Als blogs que comento m'agraden, ja els poso un enllaç directament...
   Però quan parlo de llocs promocionats " a lo grande", pot ser mailing, premsa o blogs... En aquest cas, no anava per ningú en concret...

   Ahhh... I content de que em llegeixis... ("cada post, el mateix..")

   Elimina
 4. Bona nit. No soc molt de japonesos. Menjo makis però el sashimi em costa i prefereixo evitar-lo. Però mirant els plats, si que els hagués pogut demanar tots.
  Però si ara he posat el comentari, és perquè em costa d'entendre que permeti els anònims, destructius i poca soltes com l'anterior i que té números de ser el mateix de la pregunta del Poltrona del post anterior. Realment no ho entenc, doncs espatllen el flux de comentaris.
  Una cosa és la discrepància i l'altre la pocasolta. I el que fa més gràcia és que ell mateix mostra que llegeix habitulment el seu blog
  Jo en el seu llloc i perdoni que em posi on no em demanen, vetaria els anònims i si algú té res a dir que mostri qui és.

  En tot cas felicitats per la paciència com ja diu al principi.

  ResponElimina
  Respostes
  1. T'agraeixo les teves paraules Jaume.

   Si que desentonen, però com diuen en ocasions "que de més grosses no en vingueren".

   No sé... hi han comentaris que si que tenen mala intenció, però aqest(s), sembla que només intentin aconseguir que jo senyali gent... o que em piqui i ja imagines que estic una mica més amunt que tot això.

   Per altre banda, evitar els anònims, provocaria q gent q conec d ela vida real, no deixessin comentaris, que els va més còmode entrar com anónims, tot i que signen com persones... ;)

   Gràcies per passar-te per aquí

   Elimina
 5. hola ricard, el teu blog es un dels que segueixu desde fa un temps, com tambe magrada molt ana de restaurants pues me animat a fe un blog tambe, esperu k tagradi http://dgusta2.blogspot.com.es/

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Jordi,

   Benvingut al club que sempre es diu...:)
   Ja l'he vist q tenies publicat Hisop
   Ara lo important és la CONSTANCIA, que més del 50% de blogs es queden en l'intent...
   Quan tinguis publicats 3 o 4, ja et poso a la llista de la dreta.

   Seguim en contacte,

   Elimina
  2. gracies ricard, y cualsavol consell que vulguis donarme algún cop o algu que pugui millora mu dius y yo estare encantat danar milloran

   Elimina
 6. Desprès d'haver tastat uns quants, els propers restaurants japonesos que tinc pendents de visitar a la meva llista de Barcelona, son el Shunka i el Koy Shunka, que per tema econòmic sempre vaig posposant (i crec que en aquest ordre). De totes formes, l'anoto per si vaig un dia pel Born i no vull sortir plomat...

  Amb tu s'acumula la feina, eh?

  Abraçada!

  ResponElimina
  Respostes
  1. El problema addicional dels Shunkas, es que a més has de reservar amb temps i no sempre pots anar amb aquestes previsions. I més si vols barra...

   Aquests està evidentment en una capa inferior, però cada moment té el seu pressupost... I jo tb tinc una llarga llista de llocs per anar... limitada per pressupost, disponibilitat i no engreixar-me... :)

   Una abraçada!

   Elimina
 7. Aquest sempre ens el recomana la meva cunyada i encara no hi hem anat... i això que el tenim molt a prop de casa. Ja d'entrada et dic que les gyozas cauran sí o sí !!! i m'agrada que tinguin vi català com el pardas, el vaig tastar a la mostra de Figueres i segur que "fusiona" molt bé ;-)))

  ResponElimina
  Respostes
  1. Està força bé i si el teniu a prop, encara millor. Fan Take Away... Jo tinc un a l'estil d'aquest molt a prop de casa a Sabadell i acabo utilitzant el Take Away.. per comoditat, per les copes... i també pel vi, toti que aquest tenen una carta corecta.

   Elimina
 8. Bona tarda Ricard, es un dels restaurants japonesos que tinc pendents, en especial perque qui m'el va recomanar hi confio 100% (El Jordi de l'Estrella). El Kimbo també m'agrada molt, hi he anat varies vegades i també el vaig publicar al meu blog.
  Salutacions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, ja el vaig veure al teu blog el Kimbo i et vaig deixar un comentari crec.

   I no m'imaginava que el jordi de l'Estrella li agradés el menjar japonés... :)

   Salutacions!

   Elimina