27 d’octubre de 2013

Carrot Cafè. ... Arribar fins a Tanger ;)

Carrot Cafè





c/ Tanger 22 (zona 22@)


T. 933 093 375



Vaig anar a parar a Carrot Cafè, atret per lectures en diferents post de confiança i alguna recomanació específica de gent que em deixa comentaris al blog. Vam anar un dimecres vespre ara farà un parell de setmanes.

Cal dir que l’entorn no l’ajuda, doncs està en un dels carrers deprimits del 22@. I si a això li sumes que el dia que vam anar estava buit total, no ajuda a animar-se. Per sort no havia reservat, doncs m’hagués caigut la cara de vergonya al ser l’única taula en tot l’interior (hi havia una altre a la terrassa).

Ens vam portar la carta i els entrepans tenien bona pinta. Vam optar per un de pastrami que visualment resulta espectacular, però també diré que el pastrami no és el millor que he menjat (dir que la comparativa la faig amb un adquirit en un lloc gourmet). L’altre entrapa va ser un "pepito" normal, sense res a destacar, ni massa abundància de carn. Potser triar el "pepito" no va ser la millor opció....








Arribat a aquests punt, pot semblar que critico el lloc i no es pas la meva intenció. El lloc em cau i em queia simpàtic, el local és bonic si prescindim dels exteriors i el servei molt amable, natural i preocupant-se de veritat per la satisfacció del client. És un d’ aquells llocs que t’agradaria trobar animats (m’han dit a partir dels dijous nit hi ha més gent) i que voldries ajudar amb idees i a això em volia referir...

Penso que un lloc on el principal actiu són els entrepans, el fet de poder oferir alguna cosa per picar mentre la gent espera l’entrepà, seria positiu. I recordo haver llegit en algun blog que tenien coses tipus humus per anar fent.... I fins i tot ho vam demanar i l’única oferta eren aquestes patates, que tot i bones, són discutibles per massa contundents.




Ja posats a fer d’assessors d’imatge (i sense cobrar) i veient que a sota els plats posen unes mini-tovalles que són en realitat la carta, potser que també mostressin alguns postres d’aquells "visuals", per anar animant a la gent llaminera... però només mostra noms d’entrepans i res visual... (insisteixo que és una reflexió en positiu i per donar idees).

Com postres les dues especialitats ... pastis de formatge i pastis de pastanaga. Correctes, però tampoc per posar-se ‘so exited’.




No sé.... igual passa allò del 'gent fa gent' i el dia que tenen previst omplir, tot roda millor i fins i tot tenen humus, però la veritat es que sense sortir decebuts, ens plantejàvem que fèiem allà perduts, un dimecres nit menjant entrepans...

Una de les especialitats de la casa són les cerveses artesanals i això pot ser un plus pels caçadors de cerveses d’aquest tipus... No és el meu cas i vam demanar copes de vi i ens van deixar triar entre les opcions blanc i negre...   :).

El cost el podeu veure al ticket. L’entrepà de 7,95 va ser el de pastrami i com licors es refereixen a les copes de vi...



19 comentaris:

  1. Ricard,

    Una de les coses que em fa estar més incòmode és menjar en un restaurant buit, que la teva sigui l'única taula ocupada, vaja. Malauradament en aquests temps de crisi això es dóna sovint, sobretot si ets de seguir horaris, diguem-ne, europeus. Entres pensant que ja s'omplirà… i no. A més a més -igual que tu- no sóc gaire "d'interactuar" amb el personal i aquesta situació t'hi obliga.
    Molt bon blog. Et segueixo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep Mª,

      Totalment d'acord... i vam arribar a horari europeu, però tampoc va entrar ningú més, excepte al final i quan ja cavabem, que van arribar uns guiris molt peculiars...

      Però jo no faig interacció ni amb el restaurant buit.... Si la fas toca rotllo crísis en la restauració i ja tinc prou crísis en el meu sector per escoltar la dels altres...:)

      En fi... que ja veus quin panorama. I gràcies per seguir-me eh?.

      Salutacions,

      Elimina
  2. Com et vaig comentar al twitter, el dijous que hi vaig anar jo, estava força animat. Segons em van comentar les nits entre setmana si que esta força apagat, el dijous s'anima, i per anar en cap de setmana es recomana reservar.

    Jo també vaig trobar a faltar algun acompanyament per l'entrepa, a la carta nomes tenien una trista amanida, com algo diferent als entrepans. Però van comentar que de cara al cap de setmana sempre tenen alguna cosa fora de carta.

    Sobre els entrepans jo vaig tastar el de Pastrami i el de Porchetta, em van sembla força bons, tot i que era la primera vegada que tastava aquests productes i no puc comparar gaire. Xafardejant en altres taules vaig trobar entrepans interesants, un de pollastre tant gran, que una pobre noia va demanar que li preparessin la meitad per emportar perque ja no podia més. També el mallorqui, un entrepa contundent amb sobrassada, ous ferrats i patates fregides!!! Segurament mén demanare algun d'aquests en la pròxima visita ;)

    Salut!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Victor,

      A través teu vaig assabentar-me que els dijous la cosa millorava. I m'alegra per ells..

      Jo no hi tornaré pas. I no és que no m'agradés, però per anar allà al "quinto conyo" i ho dic fent referència a les zones per les que em bellugo, no em compensa. Lo de la comparartiva de productes, ho deia perquè just feia una setmana, en un lloc de carns 'gourmet', em van insistir en que em quedés pastrami i quasi vaig accedir per no dir "no" a tot... I al tastar-lo a casa, va ser una agradable sorpresa. I realment era superior, pero imagino que de cost també, doncs l'entrepà de Carrot, estava força ple de pastrami...

      I al menys tu vas veure una mostra del que servien, però nosaltres vam estar sols tot el sopar i no vam veure la pinta de cap altre entrepà...

      Salut!!

      Elimina
  3. Al meu criteri són llocs que estan bé per sortir la gent jove. Lloc de moda, bonic de dins (no he entrat mai però he passat per fora), amb entrepans originals i permeten a la gent jove i més en temps de crísis, sortir "a sopar" en un lloc digne i de moda, per un cost assolible.
    Però tret d'això, cap altre atractiu i amb el local buit depre total.
    Abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carles,

      Defineixes bé el lloc. Tens raó.

      Jo en canvi no l'havia vist mai abans. No és zona habitual per mi.

      Un abraçada

      Elimina
  4. Doncs quina pena que el local estigués buit, però això ja passa a molts llocs de bcn entre setmana. Suposo que la gent (i els turistes) es mou més pel centre i és difícil que es desplacin a altres zones expressament. És curiòs això del pastrami, darrerament en sento a parlar molt i jo que pensava aquest estiu que era "algo exòtic" i ara el pots trobar a molts llocs de la ciutat ;-)))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse,

      Si que va ser una pena doncs dóna sensació de tristesa, però pitjor pels propietaris...

      El tema pastrami, són d'aquestes coses que la xarxa posa de moda i quan les tastes són bones. Una mica a l'estil de carns assecades com si fóssin pernil. Recordo haver tastat coses equivalents a Suissa i als paissos nòrdics. Ni milors ni pitjors...

      Es ben curiós que precisament en èpoques de crísis, apareixen aquests productes i altres coses com les carns "madurades" de diferents paissos que fa 5 o 6 anys, ningú coneixia... :)

      Elimina
  5. A mi els llocs on volen fer del seu adn l'entrepà m'avorreix, no soc contrari a ells ni molt menys però és que o són excel·lents (local, oferta, qualitat....) o malament.
    Per cert ahir vaig anar a el Piscolabis gastrobar de mora d'Ebre després de veure la entrada del teu blog i la famosa foto de la Picanya i va ser un desastre absolut, falta professionalitat del servei i de la Picanya no cal parlar per que es per sortir corrent. Una llàstima.
    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres... em sap greu el tema Piscolabis.... Pel que fa al servei ja vaig comentar que era pobre.. però la picanya el dia que vaig anar estava bona de veritat...

      Igual aquest tipus de carn, en funció de la bèstia és menjable o inmenjable... I ja imagino que el dia que surt dura, deu ser fatal...

      Tal com dic, em sap greu haver-te "enredat"... a mi les decepcions gastronòmiques em comporten mal rollo... No deixis de llegir-me eh?... :)

      Elimina
  6. Jaja, no home no, entre dintre del joc que passin aquestes coses, jo seguiré llegint el teu blog si o si que m'agrada força.
    Seguint també el teu blog a la giberga de Reus va ser fantàstic com ja et vaig comentaren un altre escrit, i a can Bosch de Cambrils, també, encara que aquest ja el coneixia d fa uns anys i mai decepciona.
    Seguirem, seguirem.....
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ok.... ho deia mig en broma, però em sap greu quan un lloc no assoleixen les espectatives ..

      Seguim en contacte!!.

      Elimina
  7. Imagino que haurien d'haver estat molt bones les referències per anar a parar expressament aqui.
    Però pels comentaris que fas al respecte no sé jo si...
    Al menys et varen deixar triar entre blanc o negre... ;)

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les referències eren de fiar i per això vam anar. Tampoc puc dir que malament, doncs el meu entrepà de pastrami estava molt bo i ben presentat, però d'aquí a anar allà expressament de nou, no hi tornaré pas.

      En tot cas en un dia d'afluència de públic més elevada com un dijous, penso que les coses haguéssin estat d'un altre color... i si del vi (a copes), es podíen triar "blanc" i "negre", en canvi de cerveses artesanals, teníen per donar i vendre... El que passa és que això de les artesanals, cal triar molt el grà de la palla... :)

      Elimina
  8. Hola Ricard,

    Et deixo una opinió sobre aquest restaurant d'un blog que segueixo bastant:

    http://www.currycurryquetepillo.com/2013/10/carrot-cafe-barcelona.html

    Salutacions,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... ara l'he mirat.

      Per opinions com aquesta (tot i que aquest blog no està entre els que llegeixo), vaig anar allà. Havia llegit en positiu al blog de l'Eduard Ros i en un altre que ara no recordo....

      Salutacions,

      Elimina
  9. El dels sifons d'Atrezzo31 d’octubre de 2013 a les 11:31

    Aquestes patates gruixudes són de bossa i les han popularitzat els nois del Morro Fi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. :)

      Quan vam insistir de si teníen alguna cosa pre-entrepans, és l'únic que en van oferir... I eren una mica allò que en dic "afarta pobres"... :)

      Elimina
  10. ¡Hola!

    Gracias por este post, la información es muy valiosa. Te invitamos a que descubras nuestras subastas de ocio en http://goo.gl/ZkeUh8 Todas nuestras subastas (hoteles, restaurantes, entradas, etc) inician a 1€.

    Te esperamos,
    Un saludo

    ResponElimina