15 de desembre de 2013

Chez Cocó. Pollastres amb pedigrí

Chez Cocó

Cez-Cocó

Diagonal 465 (Casanova)

T. 93 444 98 22




Mentre dino o sopo, mai vaig "retransmitint" per Twitter els plats, però el dia de Chez Cocó, vaig fer una excepció publicant el Twit del pollastre. I em va fer gràcia tenir algunes respostes en públic i en privat en el sentit de "la que se va a armar".
No era la primera vegada que hi anava (aquí teniu el post de la primera) i per tant sabia on em posava. Quan poso crítiques d’algun lloc (moltes menys de les que se’m atribueixen), és sempre el mateix escenari:

"Anar a un lloc que els "so exciteds" de les inauguracions havien descrit amb grans expectatives i quan estàs allà, et sents molt decebut, doncs la realitat que perceps, no té res a veure amb la realitat que havies llegit".
Chez Cocó no és cap local gastronòmic. Però en canvi és un lloc ampli, bonic, ben decorat (a no ser que tingueu al·lèrgia "al dissenyador") i amb un funcionament prou rodat com per no fallar en tonteries.


No és un lloc pels que busquem quelcom més que imatge, però si pot solucionar una sortida de tots aquells que prioritzen el fet de local 'guai', amb ambient i trobar-se envoltats de més gent com ells (i no ho interpreteu en negatiu!).
Què perquè i vaig tornar?. No en tenia cap record dolent, em calia dinar per la zona, prioritzant la tranquil·litat per poder parlar i com molts de la zona els tinc prou coneguts, vaig pensar de tornar-hi després de 20 mesos de la primera visita.
Vam triar per començar unes terrines d’aquelles per compartir i untar pa i fer una mica de temps. En concret la de sobrassada i la de "Torta de Trujillo". Bones i de bon menjar quan hi ha gana. Estan prou ben pensades...


Cez-Cocó

Cez-Cocó

I de segon uns canelons i un d’aquells pollastrets "tomateros", que ofereixen i que va ser la meva tria. Vam acabar prou tips i calia tornar a les respectives feines. Un parell de cafès i el compte.


Cez-Cocó

Cez-Cocó

Com coses positives, el servei era prou atent i ràpid (estava el local a mitja capacitat) i em va agradar el que oferissin el vi a "mitges ampolles", servit en un recipient com el que podeu observar a la foto (l’anomenen frasca!). Per dinar va resultar una bona alternativa a demanar dues tristes copes. Si no recordo malament era un Cara Nord i tenien més per triar.


Cez-Cocó

Les opcions per escollir en quant a menjar, les podeu veure a la seva web i no hi ha molta variació. Per tant és un lloc on anar a menjar principalment pollastre amb pedigrí. Ja sigui com el meu o demanar un de gran a compartir entre 3, 4 o 5 persones. I fins i tot el meu tomatero (15€), estic segur de que més d’uns clients els comparteixen.
A veure si hi torno d’aquí 20 mesos més... ;).


Cez-Cocó

13 comentaris:

  1. En aquest no he estat ni tinc previst anar-hi.
    Però et veig molt content amb la garrafeta de vi, quan de mitja ampolla et cobren 12€ i una ampolla costa en botiga uns 8/9€. I estem parlant doncs de multiplicar per 3, cosa que en altres ocasions, has criticat durament.
    Bon rollo i gran abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como sois.... !!!... :)

      Agafant la calculadora tens raó. Però jo defensava la idea de la "frasca" igual que sempre he defensat el "pichet de vin rouge" a França, quan els ofereixen una mica amb cap i peus.

      Segurament en cap cas caldria superar el preu de l'ampolla sencera, però deixant a banda això, el concepte m'agrada, per àpats (com els meus dnars) en que he de tornar aa treballar i vull estar despert. A veure si arrela el concepte i el preu s'ajusta.

      Una abraçada!

      Elimina
  2. He sentit parlar prou be dels pollastres del Chez cocó...será questió de probar-los,no?
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estan bons, però no deixen de ser pollastres bons fets a l'ast.

      És més la festa que fa el local, per la gent que els agrada aquests tipus d'espais, que no pas el que es menja allà.

      Una abraçada,

      Elimina
  3. Doncs si són pollastres a l'ast ben fets, ja és molt. No hi han gaires llocs que els facin bé, tot i ser un plat que pot semblar senzill.

    He sentit parlar molt d'aquest lloc i sempre tenia el dubte de si pagava la pena anar, però veient el que heu menjat, el preu i el que dius, l'anoto a la meva llista de pendents (que crec que no acabaré mai...). Fa bona fila el formatge també...

    Salutacions!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Jordi,

      Fan polastres bons i ben preparats, però el resultat final és més semblant al d'un pollastre al forn, que el típic gust de pollastre a l'ast.

      Però la filosiofia del lloc està bé i si van 3 o 4, compartin un pollastre Penedès d'aquells de dos Kg, la cosa surt bé. Al costat teniem una mare i dues filles russes, que en van demanr un per les 3 i va sobrar més del 50%... Però la sorpresa, és que van anat menjat pollastre i van deixat les cuixes..!!!. Sempre he dit que els russos són molt rars... :)

      Salutacions!

      Elimina
  4. ¿Què tal els canelons? Estic en mode canelónic intens :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els canelons de Chez Cocó, normals... correctes però res de l'altre món.

      I aprofitant que estàs "a tiro"... un dia que tinguis temps i ganes, prova de fer els meus canelons (copiats d'un curs de Hofmann) amb galta de vedella i pasta feta a ma.
      Són de lo més bo que puguis imaginar... i certament lowc ost doncs la galta està a 8€/kg. Aquests cap de setmana he tornat a fer.... una currada pel tema pasta, però valen la pena.... amb la pasta gruixudeta... mmmmm.... Estan a la secció receptes del blog..

      Elimina
  5. Argh, arrivo 24 horetes tard. Demà t'explico :-)

    ResponElimina
  6. "Frasca" és un mot prou utilitzat en espanyol. Si visites Madrid et recomano "una frasca en el Abuelo" amb unes gambes a l'allet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sabia lo de "frasca"... Com que soc més de França que d'Espanya, conec bé el concepte "pichet de vin ", però això de frasca no em sonava.

      Salutacions,

      Elimina
  7. Bon dia, Ricard,
    Quanta feina tinc endarrerida...!! Quantes propostes
    BON NADAL, Bones Festes!!

    ResponElimina