22 de desembre de 2013

Mosquito. Tapes exòtiques a bon preu

Mosquito  


c/ Carders 46 


T. 932867569  


http://www.mosquitotapas.com/


Mosquito és d'aquells llocs pels que passo molt sovint pel davant, tot i que en hores que està tancat, però això fa que el tingui més present que no pas d'altres que queden fora de les rutes habituals.

És un lloc al que no m'atreviria a anar en hores de màxima afluència, ja que sempre sol estar molt concorregut i les aglomeracions i el soroll m'aclaparen. Però com el lloc m'agrada, era dissabte migdia aviadet i ja estàvem per la zona, vaig pensar que era el moment de tornar-hi.

Quan vam entrar, el local estava tranquil i amb taules per ocupar, a diferència de quan vam sortir que ja hi havia el neguit que comporta la densitat de públic i la gent que ja espera taula amb pinta d'afamats.

L'estil de servei és desenfadat, però molt eficient i amable. D'entrada et donen la carta i un llapis per marcar els plats que vols. Aquí en teniu la mostra.

Els plats són d'estil oriental i l'estil és de "tapes assiàtiques" . Tot està ben elaborats i amb preus molt assequibles. El servei que ens va tocar es veia molt agradable i vam optar per deixar que ens aconsellessin, a partir de la nostra tria inicial de 2 bols de sopa wonton amb noodles i dumplings, que ja ens van cridar l'atenció, just al veure'ls a la pissarra de l'entrada.
I els  plats que ens van arribar, per recomanació del lloc van ser uns dumplings de verdures i uns de llagostins. Tenen fama els dumplings (o farsellets) d'aquest lloc i crec que ben guanyada. i si això li afegim que m'agraden molt, tot sobre rodes...
Potser ja tocaven postres, però la meva poca afició a aquesta secció dels àpats, sumat amb que els mochis i tot això, m'atreuen zero, va fer q demanéssim algun altre plat. Va arribar un d'aquells típics cistellets amb carn de vedella picada... Aquest plat va ser el que va quedar a la cua de les nostres preferències, però tampoc per dir-ne res en contra.El cost total amb dues copes de cerveses, va ser de 31€. Dir que és un lloc d'aquells que agraden als que cerquen les cerveses artesanals, però com jo soc del bàndol de vi, el dia que toca cervesa, no em complico gaire la vida.

En resum, un lloc recomanable per anar dins l'estil de cuina oriental "adaptada", amb ambient molt joves, amb algunes taules estil "Erasmus", però que no deixa de ser una bona alternativa, per la zona d'un dels eixos que porta del Mercat de Santa Caterina al Born. I en el mateix eix, trobareu al carrer de Tiradors, un nou local que han obert els mateixos i que comparteix web, amb nom Red Ant, amb estil Noodles & cervesa ... :)

 

10 comentaris:

 1. Molt fan del concepte taules estil Erasmus XDDDD

  ResponElimina
  Respostes
  1. I la enveja que fant eh?. Com els veu tant multiculturals, parlant l'anglès com si fos castellà... Sana enveja Oscar....!!. Però jo als meus temps tb feia els meus "Erasmus" anant a netejar boscos els estius per França, vull dir que tampoc em puc queixar.

   Elimina
 2. De fet vas fer un menú al voltant del dumplings. Ja la sopa pel que veig en tenia i després més dumplings. A mi també m'agraden molt. D'aquest lloc també havia sentit bones referències dels bunyols.
  Abraçada!
  CarlesP

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si Carles... Ara que ho dius va ser un dumpling festival.

   La veritat és que m'agaraden molt i tot i que vaig deixar llibertat de que em portessin el que volien, ja em va anar bé.

   I ahir en un lloc de Reus coreà, que m'havien recomnat, en vaig tornar a menjar i dels millors que he menjat mai. El publicaré en uns dies...

   Elimina
 3. És a Barcelona, no?
  Potser pregunto una burrada, però ... Els dumpling són l'equivalent xinès de les Gyozas japoneses? Per forma ho semblen ...
  I de preu, si és per a dues persones, és espectacular.

  Abraçada i bones festes!

  Per cert ... Quina bona pinta tenen els teus canelons

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, just al mateix carrer que va al Bar Mundial, tocant a la plaça de Plaza Sant Agusti Vell. I els dumplings són la versió asiàtica dels gyozas... Vaja, que per mi són el mateix.. :)

   I el preu va ser 31€ en total per dues persones, menjant el que has vist i amb dues copes de vervesa.... La part "negativa", és que sempre està a tope de gent.

   Abraçada tb per tu i bones festes.

   PS. Els canelons surten espectaculars... però sempre reitero el mateix... El gran secret és fer-se la pasta a ma tal com tb explico al blog. I deixar-la una mica gruixuda (jo la deixo al número 6 de la màquina).

   Elimina
 4. Es un lloc que m'agrada molt, té una molt bona RQP. L' ànec i la cansalada són els meus plats fixes. Els dumplings, vaig variant ;)
  Llastima que sempre hi hagi molta gent, i si ets un grup de més de 4 has de reservar amb uns dies d'antelació.

  Bones festes Ricard!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo ara feia temps que no anava i vam optar per porteu el que volgueu... I això només ho faig a uns pocs llocs de confiança.

   Va ser dissabte migdia.... en altres horaris ja no em veig capaç. Però si que la RQP és impresionant.

   Bones festes i bon any Victor..!!

   Elimina
 5. Aquestes festes ha caigut algun take away del mosquito per trencar amb els dinars tradicionals ;-) Tenen un petit local a Giralt el Pellicer i ens va de conya ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. No sabia d'aquest altre local... coneixia que tenen el Ants allà en front de Menegina, però d'aquest no en tenia ni idea.

   Em fas enveja amb el take away d'aquests llocs. A Sabadell tinc menys opcions.. :(

   Elimina