19 de gener de 2014

Can Cisa-Bar Brutal. Sopar interruptus..

Can Cisa-Bar Brutal



Princesa 14


 
T. 932944797


El dia 1/1/14, vam decidir fer un passeig pel Born amb la idea de sortir a picar per sopar. M’encanta passejar pel Born i vam arribar fins a un dels nous llocs de moda de BCN, lloat per més d’un lloadors de restaurants.

Us explico la bonica història del Bar Brutal / Can Cisa.. I l’explico amb quatre frases fetes que he tret del blog observacióngastronomica i que no he traduït:



Una bodega de toda la vida recuperada por el bodeguero más "naturalista" de todos: Joan Valencia (Cuvée 3000).

Así que esta antigua bodega, en la que los clientes del barrio siguen comprando sus vinos a granel (hasta el típico rancio para cocinar), se ha transformado en una tienda de vinos naturales

Un espacio bien reformado pero que conserva todo su encanto y la patina del tiempo, en el que el viejecito del barrio, que va a comprar el vino, puede coincidir con José Peñín


Bé... a que amb aquestes frases, ja us feu la pel·lícula oi?. Doncs per això vam anar. La idea era prendre unes copes i sopar una mica però ens van "trencar una mica el rollo", com diríem en terminologia "prèvies sexuals".

D’entrada el local és bonic i fins i tot vaig agrair això de la "patina del tiempo", però allà no hi havia rastre de cap "viejecito del barrio", ni crec que "se le espere". El més "viejecito" crec que era jo..  Ahhh... el Penyin, tampoc estava per allà.. ;)

Just a l’entrar ens va atendre un noi italia, d’aquells que parlen i parlaran sempre la barreja de castellà- italià, amb els seus "pregos", que tant els agraden i ens pregunta d’entrada, si ja sabem que allà serveixen només vins naturals...








O dec tenir cara de pro-sulfitos, o es pensa que no sabem llegir. Li dic que si (crec que esperava li preguntéssim que vol dir "vins naturals"....). I ens instal·lem en una taula alta que permetia observar el local.

Torna a atacar l’italianet i el diàleg va així:

Italianet: Que vino van a tomar... Tinto, blanco, rosado....?

Jo: Podem  afinar una mica més que el color?.

Italianet: Si claro... fuerte, suavecito.... que pase bien.....

Jo: (amb cara estupor): No tindràs una carta o un full on expliquí més detalls...

Italianet: No porqué cambiamos de vinos continuamente... pero como le gusta fuerte, suavecito.... que pase bien??...

Jo: (ja amb aire burleta). Però igual el teu concepte del suave , fuerte, no coincideixen amb els meu.... (no vaig utilitzar el mot subjectivitat per no incomodar-lo).

Italianet: Os traigo una botella y la mirais..

Total que al final va dir que ens portava una ampolla perquè veiéssim que tenia i va aparèixer amb un Partida de Creus Garrut. El vi ja és prou conegut i més que correcte, el vam acceptar i per acompanyar-lo vam demanar un parell de cosetes per picar. Secallona i Mortadela amb carxofa. Correctes també.... Però ja amb el rollo tallat i sense masses ganes de "lluitar" per un segon vi ni per més platillos, tapes o el nom que sigui..

L’ambient bé amb molt estil "progré_light_benestant",  amb ànsia de no sulfits i trobar-ho tot ‘guai’... i bastantes criatures, així els van aproximant a les filosofies no-sulfits...


Can-Cisa-Bar-Brutal
La prova de la visita... :)

Vam sortir, el vaig esborrar de la meva llista de pendents que tinc a l’IPhone i vam apropar-nos a picar alguna cosa més a un dels meus llocs mítics: La Vinya del Senyor.
Vam tenir cop de sort de pillar un lloc a la barra, just quan una parella acabava. Pillar la meva taula preferida al 1er pis, just al costat de l’escala i en front de la plaça, ja hagués estat un somni.

Vam prendre un parell de copes d’Alcor 2008 (excel·lent com sempre), acompanyat d’un plat de formatges. M’encanta aquest lloc..!.



I ja vam donar el vespre per acabat, però com estavem per la zona, vaig voler passar i mirar per fora, el nou concepte que han inaugurat per la zona: Pork, boig per tu.... i vaig aprofitar per fotografiar l’excel·lent selecció de vins negres que tenen... ;)




Contrasta una mica amb la filosofia de proximitat que prediquen. Em sembla bé lo de:

".... La llet és de Cal Custet, el xai és una ripollesa del Toni, els colomins del Joan Tatger… ".

Però contrasta amb la filosofia vins.... Vaja que si arriben a neixer més guais, ja no neixen... :). Bé... Ja he rajat prou avui... #fentamics.

La setmana vinet, publicaré un que tot i ser modern i recent inaugurat, està a l’altre extrem de les fantasmades i ens va encantar... es tracta de Bardeni inspired by Caldeni. I encara tinc pendent el Bar Ramon i algun altre. Com s’acumula la feina!!.

41 comentaris:

  1. jajaja. Ja tornes a les andades?.
    Avui t'has quedat a gust, però ostres amb l'italianet que tu dius, doncs anar de natural winw bar i que el criteri d'elecció sigui, "flojo, fuerte...", és de jutjat de guardia. No tenen vergonya aquesta gent ni tot el sequit de pagafantes que porten al darrera.
    Abraçada,
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja saps Carles, que no vaig a "buscar la vida" dels llocs.

      Vam anar amb curiositat a veure que tal... Però quan et trobes al típuc burro, que és tant burro que es pensa que la resta del món, són més burros que ell, la veritat és que et passen les ganes.

      Jo ja sé q això dels vins naturals, és una mica secta.... Però t'esperes una secta amb un mínim de classe.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Genial!!! I tens tota la raó amb això dels vins de Pork!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sara... Es que ha arribat un moment que sembla que siguem tontos i calgui adorar Deus... La llet és de Cal Custet i els vins de l'argentina?. No fotem...

      I pel que fa a Can Cisa i rollo vins naturals (els altres són artificials), ja accepto que entro en territori taliban... però al menys vull talibans amb gràcia, amb cultura de vins...

      Elimina
  3. Quina carta de vins més interesant el Pork, els dos podrien optar al Cartavi del 2014, potser caldria posar a la carta:la llet és de cal Nenet, les verduers de cal Papet, la carn és de Cal Minguet però els vins són d´un cal de després de la frontera,

    ResponElimina
  4. 2€..... són la diferència entre un servei més que professional capaç d'atendre en català, castellà, francès o anglès...i un castellà deficient amb accent d'spaguetti que menysté al client. Sense cap mena de dubte no hi ha comparativva possible entre la Vinya i el "colmado".
    Pel que fa als vins naturals.... com en tot i com sempre, n'hi ha de bons i de menys bons... hi ha vins "artificials", que et fan veure el cel, sense necessitat de MKT per a progre-pijos. Mai m'ha agradat aquest adjectiu qualificant els vins.... Ho sento però algú ho havia de dir !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Poc puc afegir al que dius....

      Tens raó i ho dius bé.... Però avui en dia toca idolatrar el que sigui.... I quan comencen a jugar al joc de que guapo ets, que guapo soc, que guapos som, el problema és que s'ho acaben creient...

      I amb els vins naturals poca conya... Ningú te c* per dir-ho en públic i en canvi tinc el privat de Face, amb bastants mails que es riuen d'aquests talibanismes... però en directe cal quedar bé... que no fos que no ens convidessin a mamar al proper xou de Cuvée....

      Elimina
  5. No he estat ni a aquest ni al Xemei, que sempre n'he rebut molt bons comentaris (que és caret, també).

    Una pregunta sobre parlar de restaurants per fer una mica de debat: algun cop t'has plantejat seguir regla de no parlar d'un restaurant fins a la segona visita? No dic que aquest sigui precisament el cas, però sovint d'una sola visita es poden extreure conclusions precipitades (ells poden tenir un mal dia, tu pots tenir un mal dia...o al revés) i fer un parell de visites ajuda a tenir una visió una mica més equilibrada...

    (no m'hi vaig fixar en això del vins del Pork quan hi vaig estar -vaig tirar per la cervesa- però no està gaire bé. Que aposti pel xampany davant del cava perquè lliga més bé amb el porc em sembla una elecció absolutament respectable, però pels negres això de triar riojas i argentins, tenint-ne de catalans ben bons és una mica estrany)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Roger,

      Suposo que saps que el meu blog és totalment amateur, anònim en les visites i que no preten més que explicar com m'ha anat un sopar (o intent).

      Lo de esperar la 2a vista, en teoria està bé i seria recomanable pels professionals... però jo hi han restaurants que tot i agradar-me, no tinc intenció de tornar, atès la varietat que tenim.

      En tot cas fixa't que rarament comento coses negatives que poden ser flor d'un dia... Les coses que comento, estan més arrelades.... Si no tenen els vins apuntats i el 'somelier' li agrada explicar-los a novell de "suave o fuerte", això passa igual en dia abans que el següent...

      El tema Pork, ja l'he llegit en més d'un publi reportatge (sorry.. volia dir opinió) i estic segur que ho fan bé... La meva ironia dels vins negres, hauria de servir per meditar si és coherent amb la filosofia que volen vendre... Ho la capullada del xampany...

      En el fons, penso que la meva ironia, els hauria de fer més bé que mal. Que en ocasions aquesta gent, de tant que els diuen "ets guapo", s'ho acaben creient... Una mica com aquell rei del compte que anava despullat...

      Salutacions i gràcies per les aportacions!!

      Elimina
  6. Aquest no el coneixia (i després de llegir el teu post, crec que no l'arribaré a conèixer...). Em quedo amb la segona part: la bona elecció de l'Alcor, que em sembla un vi amb una RQP excel·lent.

    Del tema Pork, si passem per alt el detall de la carta de vins (i que si són llestos, estic segur que la canviaran), si que m'atrau el fet d'un restaurant monotemàtic de productes derivats del porc. És un dels que tinc anotats per fer una escapada, i a més, crec que per encàrrec pots demanar el cap sencer de l'animalet (que no em sona que sigui un fet gaire habitual).

    Salutacions.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com deia en la resposta del comentari anterior (el del Roger), no tinc cap dubte de que Pork funciona i ofereixen qualitat.. No tinc clar si al preu just, però si que hi ha qualitat..

      Lo del cap sencer, ho he llegit en un parell de publi reportatges... ;) Pot ser un bon divertimento si es va en grup.

      Salutacions,

      Elimina
  7. Molt bó Ricard!. Nosaltres vam anar al Brutal al poc de ser obert. La veritat, tampoc em va semblar res a destacar, de fet no vam posar-ho ni al blog. Recordo que em va cridar l'atenció la quantitat de soroll que hi havia i una mica de "descontrol", però vaig pensar que era al principi i que els hi faltava pot ser adaptar-se. Però veig que no... He rigut molt!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El problema d'aquests llocs és aquell de que "no hay más sordo que el que no quiere entender".
      Aquí la cosa fa tranquila, però al mur de Facebook de la Silvia naranjo (la de la Guia de Vins de Catalunya), que va compartir el meu post, pinten més bastos....

      Amb lo poc que costa reflexionar i dir, cal fer-ho millor... Però a partir de quatre comentaris de "ohhh q guai", ja s'ho acaben creient i es pensen que tot ho fan bé...

      I si heu rigut, ja hem fet una cosa bé per avui... :)

      Elimina
  8. Aquest tipus de comentaris en plan "No porqué cambiamos de vinos continuamente" i similars em fan molta gracias perque a veure ... tant costa imprimir 15 (o les que calguin) fulls amb els noms i preus dels vins del dia (setmana) ? ... i el mateix amb els plats. Un establiment (qualsevol dels que fan això, no aquest en concret) ve que deu tenir una minima previsió d'estoc o comanda al proveidor oi?, doncs copiar/pegar i unes quantes copies, no cal més ... tampoc han de fer cartes en quatricomia i repujades amb paper or cada vegada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord Daniel... Són excuses que en realitat consisteixen en marejar la perdiu i no voler entrar en raó...

      Tal com deia en el comentari anterior, estan donant voltes i voltes i venent que l'italià és un gran somelier... I saps que volen en realitat ..?. Que la gent els digui "Que vol dir vins naturals??"... i allà començar el discurs... Déu nos en guard, que deien la gent d'abans...

      Elimina
  9. Bona nit, Ricard,
    jo he escrit un llibre sobre vins el més naturals possibles (a la portada es fa impossible afinar massa i cal llegir-ne el contingut per trobar una argumentació sobre què entenc per aquest adjectiu aplicat a un vi) i em sap greu que una persona com tu, respectada i amb ganes d'imparcialitat, menystingui i ajudi a menystenir una manera de treballar a la vinya i al celler que té tantes i tantes interpretacions possibles...Dir "vins naturals", és clar, és no dir res, perquè com ja apuntes, tots ho són de naturals, si neixen de la fermentació alcohòlica. Però n'hi ha que són molt més naturals que altres. No he pogut estar encara al local Brutal (botiga Casa Cisa) i crec que tampoc no sóc sospitós de deixar-me entabanar per ningú ni res que no em convenci. També pago les meves factures, és clar. Crec que el que intenten els socis d'aquest local és oferir una bona llista d'aquestes interpretacions: no cal llegir cap carta: només cal mirar (jo ho he fet des de fora un parell de vegades) els prestatges de la botiga (banda C/ de la Princesa), per veure de què va la cosa. Trobo que el teu comentari és una mica precipitat, sense entrar (cert) al detall de la cuina que hi facin (que encara no conec) i fonamentat en una apreciació equivocada, pel que jo conec. "L'italianet" (en català, t'ho agafis com t'ho agafis, el sufix que fas servir és pejoratiu i despectiu) és una bellíssima persona que conec d'altres llocs on ha treballat; que estudia tot el que pot i més per estar a l'alçada i que parla el que pot en idiomes que no són el seu. El seu "prego" sempre és d'amabilitat, no de riure's de ningú. De vins italians en sap molt i de la resta, això, n'està aprenent molt també. De catalans, també. Tot el que descrius, a mi, només fa que merèixer-me respecte i admiració (també el garrut de Partida Creus, és clar) i obrir-me, encara més, les ganes d'anar-hi i de menjar-hi i beure-hi. Espero que bé, però és cert: fins que no ho hagi fet no diré res, si ho dic.
    Aquest breu escrit era només per dir una cosa sobre vins "naturals" i sobre en Gianlucca.
    Salut i bon any!
    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon nit Joan,

      Et contestaré de manera esquemàtica per facilitar les coses i degut el meu menor domini de la llengua... ;)

      1.- Sabia que havies escrit un llibre del tema. El facebook en va ple..
      2.- No he menystingut els vins naturals... El meu aire irrespectuòs pot donar aquesta sensació, però els respecto igual que els artificials.
      3.- M'agrada que siguis dels meus i paguis les factures... No tothom ho pot dir.. ;)
      4.- L'italià (veig que lo de "italianet" aixeca ampolles), mai he dubtat que sigui un bon noi i molt estudiós... Però no s'aguanta ni amb pinces, que mantingui un diàleg com el que reprodueixo textualment al meu post..T'asseguro que és el que vam tenir..
      5.- No tinc res contra els de Partida Creus...Més aviat en tinc bones referències

      Per tant poques discrepàncies tenim... I entenc doncs que m'has escrit tot això per donar una mica de caliu, abans de desitjar-me Bon Any, cosa que també et desitjo de tot cor i ens vam oblidar de fer-ho quan era el moment..

      Salut i una abraçada!

      Elimina
    2. "Aquest breu escrit era només per dir una cosa sobre vins "naturals" i sobre en Gianlucca. "
      Si, només.
      I per no venir a dir res, i per a promocionar el seu llibre, un llibre que, en fi, és molt natural.
      i naturalment, editat aprofitant un tema de "moda" del qual no n'hi ha massa literatura, a casa nostra vull dir.
      és natural que la gent aprofiti aquestes ocasions. Amb naturalitat s'aixequen camises també.
      M'agrada el pentinat del Gómez, aviat el portaré... amb naturalitat, també.

      Elimina
    3. Jo ja he dit la meva en la resposta anterior... I reitero que soc igual de respectuós (o de irrespectuós) amb els vins naturals, que amb els "poc naturals"..

      La veritat és que l'únic que demano és que siguin bons i no prenc més partidisme. Tampoc el món del vi és el meu món, ni m'interessa més que el poder tastar bons vins..

      Elimina
  10. El senyor Valencia ven el que l'interesa,ara estan de moda aquests vins i toca defensar-los amb ungles,sinó que li preguntin al wines in the pollas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé anònim... tothom ven el que pot. En tot cas millor vendre-ho bé i ben vestit.

      Amb wine in the pollas, no sé si et refreixes al Fake o a la 'sommelier estrella'.. però ara q ho dius, la primera fa temps que no respira...

      Elimina
  11. Jo en el tema vins no m'hi poso, em va enòrme.
    A la vinya hi he estat dos cops, el primer molt bé i en canvi el segon no va cuallar la cosa tot i sopar a la planta de dalt amb vistes al carrer i finestreta oberta que era estiu.
    Caldrà tornar-hi per a desempatar!! :)

    Abrasu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. enòrme, cuallar... vaig a fustigar-me amb el Pompeu :P

      Elimina
    2. De fet jo no aniria a sopar a la Vinya. per mi la Vinya és un lloc on anar a prendre un parell de vins i demanar alguna cosa per picar.. El menjar allà és de més a més..

      Penso que el post s'ha esviaxat... La idea era sopar al primer lloc de manera informal (era dia 1!!) ... al veure que no anavem bé, vam marxar i continuar la ruta.

      I vam pillar la taula a la Vinya..

      Elimina
  12. Ricard, com sempre un plaer llegir el teu bloc del que sóc assidu.
    Comentaris ràpids i ABSOLUTAMENT subjectius no fos cas que algú s'enfades per donar un, la opinió que vol.
    1.-L'italianet ( a mi m'agrada com el descrius doncs com a mínim em doncs la TEVA opinió i es això el que busco sinó no et llegiria) podria no ser el misterios Gianluca i ser un dels propietaris (germans max i stefano Colombo? també propietaris del Xemei) de ser així ja em cauria l'anima als peus doncs del Xemei en diuen "restaurante cool donde piqué y shakira vinieron a celebrar su cumpleaños ...en fi ...)
    2.-No estic d'acord amb el Sr Gómez quan diu que has menystingut els vins naturals. Crec que qui et va "menystenir" a tu vas l'italianet jutjat que no en tindries "ni idea" que potser no en tens ( com jo) però coma mínim que preguntin no?fuerte? suavecillo? això es l'argumentari d'un restaurandor que vol basar la seva nova Cool-taberna en vins naturals sino que hi posin al Sr Valencia de sommelier no?
    3.-Hem feia mitja gracia anar a tastar-lo ara em costarà ...digui'm tiquismiquis.
    4.-Sobre els vins de PORK totalment d'acord , haig de dir no obstant que es lògic ja que els senyors de Sagardi(propietaris de PORK...) són socis a la Bodega UCO a argentina on i per tant escombren cap a casa. Si ho diguessin clarament potser encara els hi faria bé ( vens la mateixa qualitat arreu .. i aquestes coses... ) però cadascú fa el que vol...
    5.-La vinya del senyor... és anar sobre segur ... així tots ;)


    Gràcies per teu "esforç" tastant llocs nous !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pau,

      T'agraeixo el teu comentari... No tinc ni idea de qui era l'italinet... Però pel "pitote" que ha montat al Face de la Silvia Naranjo, el tal Valencia, dedueixo que és un somelier modernet de plantilla, que pulula per allà...

      El Joan Gomez, crec que va entrar al meu blog, amb la manguera a punt, per apagar un incendi que no existia... Però imagino que la secta de vins naturals, el va atiar contra mi i l'home va treure la manguera abans d'hora.... Coses que passen... res greu, doncs jo mai he menystingut els vins naturals...

      Totalment d'acord en que l'únic que a MENYSTINGUT a algú, va ser l'italianet... No ho vaig escriure, per no donar males sensacions, però ja que ho dius tu, aprofito. L'italianet, és el clar exemple del tonto que pensa que la resta del món, és encara més tonto...

      Entenc gràcies a les teves explicacións el xq dels vins de PORK... Tè lògica i explicat tindría millor imatge.

      I reitero... gràcies pel teu comentari. Dóna ànims!

      Elimina
  13. Caram al punt tres és Em i no Hem .Quin mal d'ulls.perdó(potser n'hi ha més però aquesta em feia mal a l'ànima)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Coses que passen quan escrivim depressa... Però quan ja ho has fet sap greu.... ;)

      Elimina
    2. gràcies Ricard una vegada més pel teu post, pel toc d'humor, si vols, un punt iònic, però humor al fi i al cap.
      En un moment com l'actual s'agraeix amb l'ànima
      Gràcies també als autors dels comentaris, perqué contribueixen a crear opinió amb caliu.
      Abraçada

      Elimina
    3. Això intento... donar toc d'humor i a l'hora aportar punts de millora als llocs. El que passa és qué en general, són tan 'guais', que penso no serveix de res..

      I totalment d'acord que els autors dels comentaris, ajuden a crear el caliu necessari.

      Elimina
  14. A mi em va grinyolar el fuertito o suavesito quan hi vaig anar...

    ResponElimina
  15. Molt bo!!!. M'has fet riure. Em sembla que la propera passejada pel Born passarem (be) de llarg i no ens hi deixarem caure.


    Xibeca

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xibeca...

      Intento donar un toc d'humor, explicant com m'ha anat realment... Llàstima que no tothom ho enten així i hi ha qui m'acusa de generador de polèmiques... Per tant m'alegra de que es prengui en el toc d'humor que vull donar..

      Salut!

      Elimina
  16. Cual es el dialogo correcto en un bar que no tiene carta de vinos?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no volen tenir carta (o una senzilla pissarra o un full), el diàleg podria començar explicant les varietats que configuren cada vi i algun detall d'elaboració... En cap cas "suavecito" pot ser un factor de tria... Sé que és feixuc (complicado, tedioso...), explicar el rollo a tothom, però alguna solució cal que tinguin...

      Però estic segur de que ho saps tant bé com jo...

      Elimina
  17. A mi el tema del vi em cau lluny, i el tema dels vins naturals, ni t'explico. Per accident, males companyies (ironia), fa un parell de setmanes vaig anar a parar a l'Ànima del Vi (Vigatans, n. 8), prop del Can Cisa. En quan a menjar, era a base de tapes, eren limitades (unes 10-15 a escollir) però era força bo, vam provar uns porros com escalivats, que estaven molt bons, un salmó fumat bastant bo i Rillettes d'ànec. El pernil justet.
    Tema vins, en tenien bastants (per mi massa, hehe) i pel que van explicar roten bastant, però els meus coneixements m'impedeixen anar més lluny en quan a la valoració.
    Vaig acabar amb la sensació que feien, el que sabien fer bé (com hauria de ser a tots els llocs!)

    PD: L'ambient era excessivament modernillo/hipster, però pel born i vins naturals, crec que no hi ha escapatòria.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En tinc bones referències d'aquest lloc, però no he estat mai.

      I es que a mi m'agraden aquestes idees de servir vins a copes i mostrar novetats... Però em cau l'ànima als peus quan he de mantenir un diàleg com el que reprodueixo, xq en el fons, és el que diien en un comentari anterior... Que de guais que es troben, menystenen a qualsevol que entra amb aire despistat... I es que sempre m'ha donat repelús fer el fantasma, que és lo que ells esperen...

      I sobre l'ambient hipster per la zona... si tu ho trobes, imagina jo que et dec doblar l'edat.... :)

      Salutacions,

      Elimina
  18. Hola Ricard, ahir al vespre vem estar al Can Cisa, i compartieixo al 100% la teva opinió, el local molt bonic, crec que el producte es qualitat pero les racions minúscules, (pel poc que vaig probar), pero per a mi un "fallo garrafal" que es la música molt forta, cosa que fa insoportable la estada, ( haig de dir que no m'agraden gens els restaurants amb música), en quant al servei crec que massa "cool" o potser massa "enrotllat", cosa que detesto, ...., en fi . no se com ho diría, m'hi vaig trobar incómode, y crec que no hi tornaré. Salut !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pel que veig, segueixen en "su línea"...:)

      Ja m'havia oblidat d'aquest lloc.

      Salutacions!!.

      Elimina