9 de febrer de 2014

Teresa Carles. Vegetarià bo per a tothom..!!Agafada de la web...
Teresa Carles


Carrer de Jovellanos, 2, (Pelai-Tallers)


T. 933 17 18 29

http://www.teresacarles.com/
(no sempre funciona)
Tenia ganes d’anar a Teresa Carles a partir de diferents comentaris positius que havia llegit d’aquest lloc. També dir que és la primera vegada de la meva vida que entro en un restaurant anunciat com vegetarià.

Jo menjo de tot i si un dia no em ve de gust carn ni peix, sempre trobo opcions alternatives sigui on sigui. Però em feia gràcia anar un dia a un vegetarià i més després de llegir-ne coses positives.

En aquesta ocasió, també vaig fer el joc de publicar a Twitter que aniria (a veure si al final em converteixo en un d’aquells que plat que mengen, plat que twitegen.... tot i que espero que no!!).

I ho vaig fer amb la intenció de que m’aconsellessin que demanar... I així va ser. Un missatge d’ara no recordo qui, em deia "prova les mini hamburgueses".  I fins i tot em vaig pensar que em feia una broma. Però no...!. Tenen mini hamburgueses "vegetarianes" i ja puc dir que molt bones i la de remolatxa estava impressionant!. Un altre deia "postres imprescindibles"...

Us poso unes fotos de la carta perquè us feu idea.


Teresa-Carles


Teresa-Carles


Vam demanar

Croquetes

Verdures arrebossades

Pasta farcida de pera i gorgonzola

Les mini hamburgueses

Teresa-Carles

Teresa-Carles

Teresa-Carles

Teresa-Carles

Com vi vam agafar el Chardonnay recomanat de la casa que estava prou correcte i com tothom parla dels postres del lloc (també recomanats by Twitter), vam compartir uns postres: El Cheescake a la catalana. El cost total va ser el que veieu i crec que vam menjar massa, doncs vam sortir molt, molt tips. Penso que van sobrar les verdures arrebossades, que a més va ser el plat més fluix, tot i ser correcte.


Teresa-Carles

Teresa-Carles

Dues coses a destacar. El servei molt amable, proper i de la terra (tot i que vull aclarir que ja sabeu que penso que és pot ser proper, sense ser de la terra). Et sents a gust allà.

Però també el públic... vam sortir amb la idea de que el públic, estava un esglaó per sobre de la mitjana de públic habitual de restaurants. Ja sé que per afirmar això amb "propietats", caldrien varies visites, però m’atreveixo a afirmar-ho, sense massa por a equivocar-me. Una mica com l’analogia (ja sé que no és el mateix) de les platges naturistes, on acabes anant perquè saps que no trobaràs soroll, crits, aglomeracions, pòtols, etc...

En resum... que us recomano el lloc. I si sou de la lliga vegetariana, ara pensareu que a bona hora el descobreixo, però per això em permeto recomanar-lo a tot tipus de públic i a ignorants com jo fins ara, de les bondats d’aquest lloc.

Atreviu-vos que no menjareu herba..!!!. Estaven realment bons els plats i la mini hamburguesa de remolatxa, encara la tinc al cap. Repetiré....!!

21 comentaris:

 1. No hem anat mai a un restaurant vegetarià, però no per res, perque de verdura menjem i molta, però que s'identifiqui com a tal...no. És una bona opció, realment, les verdures tenen molt de joc!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo tampoc havia anat mai a cap vegetarià, i em va picar la curiositat al llegir a més d'un lloc, les seves bondats. I escrit per gent no vegetariana.

   Penso que val la pena provar-lo i a més el preu és bó.

   Elimina
 2. Bon restaurant, a mi també m'agrada. La frase de no menjareu herba m'ha fet riure, la veritat XDDD

  ResponElimina
  Respostes
  1. És el que sempre es deia dels vegetarians.... :) I he volgut fer la conya.

   A més l'ambient era maco i teneien molt públic que anava allà i al dia següent es podíen menjar un entrecot (per converses que vaig escoltar).

   Si hagués estat un lloc d'aquells una mica talibans, la veritat és que m'hagués caigut l'ànima als peus, doncs m'emprenya molt la gent "estreta" en quasevol àmbit.

   Elimina
  2. Ufff, talibans no plis. Que ja n'hi ha masses a la vida com per a escollir nosaltres anar-hi i que ens caigui a sobre un ultra-ortodoxe del-que-sigui :)

   Elimina
  3. Em preocupa que es confongui integritat amb integrisme. Ser vegetarià o vegà, renunciar a menjar animals i/o derivats és una opció com qualsevol altre. Obrir un restaurant encarat a aquesta opció també és una opció respectable. Que jo sàpiga no hi ha cap cartell a la porta de cap restaurant vegetarià que digui "prohibida l'entrada a qui no sigui vegetarià integral".
   No sé doncs què vols dir amb "un lloc d'aquells una mica talibans". Que t'has trobat algun cop en aquesta situació a la qual et refereixes? T'has sentit amenaçat o menyspreat per un exercit de vegetarians? A quina mena d'estretor mental et refereixes?
   T'ho pregunto des del més sincer respecte d'un seguidor vegetarià d'un blog que no ho és.

   Elimina
  4. No sé pas a qui adreces el teu comentari... si a mi o a qui estava dialogant amb mi. Si és a mi, et diré que o no has interpretat bé el meu post.... Parlo bé del restaurant, de l'ambient, del servei... dic que hi tornaré. A que ve el teu comentari?.

   Que si m'he trobat talibanisme en el tema vegetarians.??... Doncs si, però també en altres temes en que d'una opció, la gent en vol fer una creuada.

   I també m'he trobat talibanismes en gent que es nega a menjar verdures... o que renega de manera desagradable dels formatges... A això em referia... A que els talibanismes em molesten i en àmbits vegetarians, si m'he trobat amb talibanismes. No de restaurants, doncs és el primer que anava, però si amb persones.

   Però reitero que passa en altres àmbits. Un dia em vaig encarar en un sopar d'empresa amb un "anti-formatges" que quasi insultava als que menjaven formatges... I li vaig demanar respecte per la resta de la taula...

   Només volia expresar això....

   Elimina
 3. Aquest el conec d'uns amics que un és vegetarià i he estat en més d'una ocasió. Els plats són molt bons i tal com dius, els postres excel·lents. Els dies punta, agafar taula és una mica difícil, però si es fa reserva cap problema. Una bona opció per dinar o sopar per la zona del Triangle.
  Abraçada,
  CarlesP

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia Carles,

   Vam anar un dimecres i estava prou ple i es va omplir més.

   Vaig intentar reservar, però la web no els funcionava i ho vaig fer per Atrapalo al migdia i quan anava cap a BCN a les 20h, em truquen de Atrapalo i em diuen que no han pogut contacter... ¿?¿?. I em va emprenyar una mica el retard de comunicació d'Atrapalo.

   Vaig fer un twit de queixa i val a dir que els de Atrapalo, van fer una resposta i "gestió de crísis", de manual. Em va soprendre i tot, doncs no hi ha massa cultura 2.0 de gestió de crísis en xarxes.

   Mentra anava cap a BCN, vaig trucar directament al restaurant i em van dir que no calia reserva... i quan vam arribar ens van dir si teniem reserva ... i per poc no tenim taula.

   Va ser un dia caòtic pel que fa a les reserves... :)

   Elimina
 4. No és el dia dels inocentents. No és fool day. I el post està en català. Hauré de consultar les profecies de Nostradamus perquè això si és un fet que canviarà a la humanitat

  ResponElimina
  Respostes
  1. T'agradaria Zaca... estic segur que t'agradaria.

   Una abraçada!

   Elimina
 5. Cada cop descrius menys el menjar i més altres coses dels llocs que visites com les teves discussions amb els cambrers o les desventures amb les reserves. Com es nota que t'agrada fer-te notar!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Que t'has fumat avui Jordi (o com et diguis)?.

   Per no agradar-te la meva "línia editorial", fins i tot els comentaris et repasses eh?. Que això de les desventures amb es reserves, està només en un comentari.. :).

   Per cert... suposo que avui arribo als 600.000... podràs gaudir d'un altre post i aquest si que és de "fer-me notar"...

   Elimina
 6. Fa temps que el tinc pendent. A veure si m'animo a anar-hi un dia

  ResponElimina
  Respostes
  1. T'agradarà Maida, doncs per l'historial que ens anem seguint, els gustos coincideixen.

   Si acabas anant, ja amb ganes de llegir-te..

   Salutacions,

   Elimina
 7. Em passa una mica el mateix.. M'agrada menjar de tot i les verdures cada cop m'agraden més. De fet, aquest passat divendres vaig tastar un plat de verdures d'aquells que quasi et fan arribar a l'orgasme gastronòmic (i no sé si amb això estic dient una animalada), però també tenia altres ingredients com tripeta de bacallà i cloïsses. El que vull dir, és que m'estimo més tenir totes les opcions per escollir i poder demanar el que em ve de gust. Sé que és un problema de mentalitat, però em costa molt canviar en aquest aspecte. De totes formes, si algú em diu d'anar un dia a provar-ho, no tindria cap problema, però anar per iniciativa pròpia, crec que em costaria molt.

  Salutacions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Jordi,

   Quasi em venen ganes de dir-te, anem-hi un dia i ja tens excusa... :)

   Una mica en aquesta línia, jo en ocasions en faig àpat vegetaria en llocs carnivors. Segons el dia i segons el sopar que tinc, em faig dinar de verdures (avui serà un d'aquests, doncs al vespre m'espera un experiment de fricando fet al roner!).

   Més d'un migdia i a llocs com Can Punyetes, m'he demanat una escalivada de primer i una graellada de verdures de segon... I segons amb qui dinava m'ha preguntat "ets vegetarià?"... I li he dit "no... però ara em ve de gust això"...

   Salutacions,

   Elimina
  2. Per mi que no quedi...;)

   Lo del roner, no saps quina enveja em fa... Finalment acabaré comprant-la, ja que deixar dos o tres dies al foc baix una olla amb aigua és una mica problemàtic... tot i que al final el resulta sigui bastant similar (crec).

   Sort amb l'experiment!!

   Elimina
  3. Ni per mi... :)

   El que no sé les possibilitats horaries que tens ni per on et bellugues. Jo visc a Sabadell, però si que alguns dies dino a BCN. Els vespres, ara ho tinc magre, doncs per temes de crísis, el meu horari de tarda, és de 16 a 21:30 i per això tinc els sopars a BCN "suspesos" d'aquí a un parell de mesos.

   El tema roner, tb et dic que és més la il·lusió que fa, que l'utilitat real... Ja publicaré aquest fricandó... però el vaig començar "clàssic" i després vaig embossar i posar al roner (75ºC, 24h) i quasi es desfà.

   Però com deia la Marta, quan l'estava a punt d'embossar... "quina tonteria... si amb 30 minuts de foc et quedaria igual". I segurament tenia raó...

   Però fa il·lusió.... i no vaig parar fins comprar-lo....

   Elimina
  4. Jo acostumo a dinar a casa una mica per comoditat i una mica també per cuidar l'estómac, ja que no he tingut gaire sort amb els restaurants del voltant, i l'únic que hi ha no fan menús.

   Cap problema en quedar qualsevol migdia que et vagi bé. Estic al costat mateix de l'estació de Sants, però puc desplaçar-me.

   Estem en contacte. Una abraçada!

   Elimina
  5. Doncs mirem d'ajustar un dia per març, que ara a final de febrer tinc un trasllat dins el mateix edifici que fa que cada dia estigui amb algun tema.

   Estem en contacte!

   Elimina