22 de juny de 2014

Kao Dim Sum... La Taverna del Shanghai

A falta de foto, agafada aquesta de la seva web..
Kao Dim Sum

 


Bisbe Sivilla 40 (prop plaça Bonanova)



T. 934173064



http://www.kaodimsum.com/


Les meves visites a restaurants, no segueixen cap ordre lògic. Van totalment a l'atzar. Segueixo tots els blogs de restaurants que conec i d’allà trec idees. I d’aquí va venir la visita al Kao Dim Sum.

Vaig llegir la ressenya en un dels blogs del Pau Arenòs. No és sant de la meva devoció, però com que aquesta gent tenen molta informació a l’abast, sempre és bo veure que expliquen. En algun cas es veu a distància que es tracta de publireportatges, però en altres es nota menys i a aquest vaig voler anar. Jo ho vaig veure així:

El Kao Dim Sum seria una mica com la "segona marca" del ben conegut Shanghai , per molts catalogat com el millor restaurant xinès de BCN. Ja sabeu que ara està de moda això de les "segones marques", que disfressen amb nom de Taverna... (Taverna del Suculent, Taverna del Hofmann, Taverna del Sabroson...).

Vam entrar i em va sorprendre la distribució de taules una mica caòtica. Tot i que pot ser  degut a que tenien una reserva molt gran al fons i va caldre desorganitzar les taules. Però el local donava sensació freda i desordenada i amb el tema soroll poc solucionat.

Ens va atendre una noia, que llegint el post del Arenòs, dedueixo que és una de les descendentes de la nissaga Kao. Vam llegir la carta i va venir ella a demanar-nos que volíem...

Però sorpresa...!. Ens va triar ella tot el sopar. Una mica a l’estil de "us recomano, això, això i allò...", però ja ho anava escrivint abans. Per mi cap problema però em va sorprendre. I dic cap problema doncs la gràcia del lloc són els farcellets que ja sabeu que segons el país que volen representar, en diuen dumplings, dim-sums, gyozas, momos... etc. Però amb totes les pijades que hi vulguem dir.. són farcellets... i "hasta aquí puedo desir..." ;)

Total que ens va tocar dumplings a tuti plenti... al vapor, a la planxa, cruixents... Les racions són de 3 dumplings , però ella ho va tunejar i ens els va portar de dos en dos. Total... que tot i que el simpàtic cambrer, ens explicava de que anava cada un, ja imagineu que amb la meva discreció, no vaig apuntar res i per tant no em recordo de res, tot i que si mireu el compte que mostro al final, tindreu pistes. Teniu 6 tipus de 
dumplings :


2 dumplings tipus 1

2 dumplings tipus 2

2 dumplings tipus 3

Aquí hi han de dos tipus!!!.. 4 i 5..

2 dumplings tipus 6
I com plats 'not dumplings', també tenen un petit llistat. Vam triar el d’ànec fregit (d'aquest em recordo) per compartir, però la noia de la casa, va decidir que ens posava un altre i va ser un arròs cantonés... Suposo que com costava 7,30€ (!!!) li devia anar bé per arrodonir el compte... ;)



'Tres delicias' a preu d'or... :)
Com ja imagineu que tips no estàvem, vam demanar postres... de fet volia menjar una cosa que m’agrada molt, molt... les nous cantoneses, tot i que anessin acompanyades de gelat... :(.  Les altres postres anaven de plàtan i xocolata. I un parell de cafès... Per cert, tenen la mateixa Nespresso que jo a casa. Així la coneixeu... aquesta és la meva ;)



El servei de vi,  segons diuen, té "molta gràcia". I es que el serveixen a copes a partir de màgnums i crec que tots de uvas felices... (Vila Viniteca and friends). Volia un blanc, vaig rebutjar per objecció de consciència el verdejo i ens va tocar El Jardin de Lucia... No em va fer gaire mal de cap...

El resum?... No sé massa que dir. Està bé... curiós... però tenint en compte que acabes menjant farcellets, potser la RQP no és òptima. El servei correcte  i atent. A la mútua pregunta que ens fem sempre quan sortim poc convençuts d’un local de "tornaries?". Els dos vam coincidir amb un "no" decidit. Voilà el compte:






27 comentaris:

  1. hahahaha, just avui he publicat al meu bloc també "un chino". Res que veure amb el teu, és clar. El meu és un d'aquells per anar un diumenge mandrós de ressaca o quan arribes esgotat de la visita a l'Ikea.
    Però em fa gràcia la coincidència. :)
    Salut!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs igual vas tenir tu més èxit (nivell RQP) amb el teu... :)

      Després miro el teu xino

      :)

      Elimina
  2. Aquesta invasió asiática de restaurants... últimament no sentim parlar més que de nous "japonesos". Com a mínim, aquest no amaga la seva nacionalitat o identitat, perquè el tema és quan a qualsevol restaurant regentat o servit per asiàtics li diuen això, japonès, com si fós una franquicia de garantia d'exit, sigui la seva cuina d'on sigui... o com sigui. Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest al menys té un pedigree...

      La casa mare, té un nom i tot i que fa uns anys que no vaig, en tinc bon record, excepte el preu... Vull dir que aquest és autèntic. L'únic queixar-me era la RQP.

      Salut!.

      Elimina
  3. Bpn dia Ricard:

    la veritat és que el preu és bastant exagerat, no deixa de ser pasta amb farsa, el Shangai a part de tindre l´etiqueta del millor xinés també la té del més car, 80€ per persona vaig pagar jo.
    Si vols disfrutar de dumplings bons sense tindre que treure gaires bitllets de la cartera ves al Nanit, Valencia cantonada amb Balmes, al costat de Cornelia and Toto, desde el carrer es veu la yaya com els fa els dumplings, són caseros 100%, no com moltes tabernes d´aquestes que estan de moda que els treuen d´un paquet al congelador.

    Jordi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi per la recomanació.... Em fixaré en aquest lloc que no he vist mai i mira que trepitjo la zona.

      Salutacions!!.

      Elimina
  4. Què curiós que et deixessis fer... Com és que no li vas posar mala cara o sortir amb alguna bajanada de les teves? Estàs perdent facultats?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bajanades?... Suposo vols dir sortides ingenioses....

      De fet les aplico al meu criteri i en funció del "rival" i la noia que ens servia no era un cambrer de pim-pam-pum d'aquells que diuen"como le gusta el vinito?... Blanco o tinto".

      Quan algú d'un tema en sap molt més que jo, en general soc respectuós... I de fet l'únic negatiu del lloc (que ja és greu), és la RQP.

      Elimina
    2. Serà que la noia no era argentina divina de la mort o algun italià dels que tan bé et cauen i et feia tilin... Vols dir que la relació qualitat-preu era negativa, i no pas el preu a seques?

      Elimina
    3. Com em segueixes eh?... Et saps tot el meu historial....

      I like it...!.

      Elimina
  5. osti tu el Cesc Fàbregas al teu blog Ricard amb clases d´interpretació per a restauració, quin crack aquest payo, però no juga avui?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Darrerament "juga" sovint... Però com el Fabregas, com més s'exibeix, més se li veu el llautó...;)

      Elimina
    2. Què vols que hi faci si compartim nom? Ja voldria jo tenir el seu compte corrent però sóc un simple humil seguidor de bajanades diverses i no pas un deixeble d'en Mourinho.... ;)

      Elimina
  6. La veritat és que pel preu que vas pagar, millor un altre dia aneu al Shangai. És car de collons, però almenys s'ho curren força més. He estat un parell de cops i tot i el preu, és un dels que tornaria sense cap mena de dubte.

    D'aquest que comentes, ja porto ja uns dies llegint els habituals articles de promoció i penso el mateix pel que fa a segones marques... I a 3€ la peça, no està gens malament el negoci...

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això em deia el meu fill al sortir, que per una mica més sopaven al Shangai...;)

      No havia pensat en el cost de 3€ cada farsellet i ara em fas adonar.... Molt car..!!

      En veiem divendres eh?.

      Una abraçada!.

      Elimina
  7. Està claríssim (com la sopa d'un asilu) que has utilitzat aquest xino per atropellar de mala manera dient-li de tot només mig dient-ho, al tal Pau Arenós. He vist el seu espai i efectivament es un reportatge publicitari i de pura baquelita. Està bé però vigila. Es veu que té una colla de matons (bons i frescos) dels que donen empentes i trenquen dits. Alerta, doncs.

    La Nespresso la vas comprar en un marché aux puces?

    Q.A.B.T.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira que arribes a ser llest...!!!. Com ho has pogut deduir això de que era una excusa per atacar al tal Sorrós...!!!. Deus ser molt intel.ligent... Per lo menys master Esade...

      Lo dels matons no pateixis per mi... Entra una de les meves feines està la de formació de Vigilants de Seguretat... I com pots suposar estic ben relacionat en aquest món i tinc "recursos"... No pateixis per mi...

      I per avui ja has acabat el crèdit... Bona revetlla!!

      Elimina
    2. Osti tu... El q faltava... A sobre presumins de O_PUS... Com deia aquell humorista... Ohhhh.... Pus... Que asco...:)

      Elimina
  8. Marxo de pont i just tornat veig que ja la tens liada amb els anònims :)
    Ja saps que en penso del tema permetre anònims, tot i que per mi és més còmode participar així.
    El Kao aquest ja el vaig llegir del blog que comentes i vaig pensar el que has acabat deduint pel que fa a tema preu. Allà no en parlaven, però com no paguen, tampoc ho pateixen.
    Una abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cartes!.

      El tema anònims és el que sempre et dic, que en el fons és 'divertimento' i quan es passen una mica, esborrats i ja està. A més crec que a algun el conec i tot... el que ha dit Fabregues al tal Cesc, apostaria 10 a 1 a que sé qui és... i l'altre crec que tampoc m'equivocaria...

      I del tema Kao, ja està tot dit.Tampoc esperava massa més, tot i que si millor RQP.

      Abraçada!!

      Elimina
  9. Definitivament sóc una pringada osti!!!!! 80 eurazos això que veig a les fotos? si em poso a fer farcellets d´aquests vols dir que em guanyaria millor la vida?, es que estic fins a la coronilla de fer farsa de croquetes i cargolar i arrebossar....i les venc a 1,25! sóc g...l...p...s!
    Mai

    ResponElimina
    Respostes
    1. La vida és dura Mai....

      I a més les fas bé les croquetes i tot el que hem menjat a casa teva.

      I per això en acasions 'rajo' i em burlo dels 'so exciteds'.

      Avui en dia un restaurant no en teu prou en treballar bé... Ha de camelar-se (i deixar anar els euros) a tot el muntatge que hi ha al darrera... Li pots dir TimeOut's, QueFem's, suplements de diaris... I llepar molt... però molt...

      Ja veus que ens van donar i que va costar.... Doncs aquesta setmana el TimeOut ja parla de farselets... i posa el kao aquest com number one... I la setmana vinent serà el QueFem... i la passada era el periodico.....

      Són temps de crísis i la crítica està comprada..... i cal tenir calerons per fer-ho....

      Per això 'rajo' en ocasions, doncs conec gent com tu que treballen molt i bé, però no poden arribar a pagar aquesta publicitat encoberta.... I em sap greu...

      Elimina
  10. Vaja, acabo d'escriure un comentari i no s'ha publicat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. I'm sorry... :)
      Coses de blogger... Jo ja he agafat la costum d'abans de "publicar", guardar-los al porta-papers per si les mosques....

      Elimina
  11. El que et deia... Quan vivia a Anglaterra tenia una amiga que estava totalment enganxada als "dumplings". Sempre anàvem al mateix lloc, un restaurant que no vaig acabar de saber mai si era japo o xinès, i ens demanàvem tota mena de "farcellets" com a dinar o sopar. Quan la cambrera ens veia entrar per la porta ja reia i anava preparant la comanda. Fins i tot vam organitzar a casa un parell de tallers de "dumplings DIY", molt freak! Suposo que ara em costaria pagar un preu desproporcionat per un dumpling, tot i tenir en compte el local i servei, és clar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'agraden i un parell de cops he fet a casa comprant la pasta congelada allà al carrer Balmes...

      Però m'agrada demanr-ne pels llocs, si són a un preu més "normal".. :).

      Al sortir vaig pensar "que car", però quan en un comentari més amunt, el Jordi em va fer notar el 3€ unitat, ja em vaig dir "ostres"..:)

      Elimina