24 de maig de 2015

Germans Miquel’s. (2015) Totalment de confiança a Cambrils

Germans-Miquels-CambrilsGermans Miquel’s



Consolat de Mar, 28

(2a línia de mar)


Cambrils


Tel. 977.791.653


Tal com vaig fer ara fa un any en aquesta època, torno  a publicar restaurants dels que en soc client habitual ja que no deixaria de ser  injust, que publicant un restaurant cada setmana, els deixés a banda, quan en realitat són els que visito amb més freqüència.

Germans Miquel’s a Cambrils, és un lloc que val la pena que retingueu a la vostra llista de pendents, per si ara amb el bon temps  teniu prevista alguna escapada per la costa de Tarragona. Aquesta setmana, el Jordi de la Cuina del Mindundi, també el publica en una altre versió.

Germans Miquel’s és un lloc senzill ubicat a segona línia de mar que es caracteritza per la qualitat del seu producte i per la fidelitat de la seva clientela. Si aneu, observareu com el Xavi, coneix pel  nom a pràcticament tothom qui entra, saludant-los de manera amigable i propera.

Permet tot un ventall de possibilitats a diferents nivells:


Magnífics entremesos de peix

(si feu clic anireu al post del darrer any en que mostro de que va el plat)

Plats que es poden compartir

(musclos, peixets, calamars.... que permeten una alternativa més econòmica)

Els seus excel·lents  arrosos 

(us recomano el caldós de llamàntol)

La mariscada 

-a preu contingut-, i que és el que vam demanar aquesta vegada i us mostro la descripció. Tots els plats que veureu a les fotos, són per compartir dues persones.


Germans-Miquels-Cambrils-seitons
El seitons que arriben com entreteniment abans de demanar

Germans-Miquels-Cambrils-ostres
Secció crua: Ostres i cloïsses. Les ostres estaven com per tripitir... :)

Germans-Miquels-Cambrils-escopinyes
Escopinyes obertes a la planxa

Germans-Miquels-Cambrils-cloisses
Cloïsses obertes a la planxa

Germans-Miquels-Cambrils-marisc
Un "combinat" una mica heterogeni... Però "se tomaba bien"... :)
Germans-Miquels-Cambrils-navalles
Navalles. Estaven espectaculars
Germans-Miquels-Cambrils-gamba
Gambes planxa. Va ser el plat menys valorat
Foto oblidada... però els llagostins estaven excel·lents
Germans-Miquels-Cambrils-escamarla
I amb aquests escamarlans vam donar per acabada la festa...
Voldria deixar clar, que es tracta d'una mariscada amb excel·lent  RQP. S’han de fer malabarismes per servir marisc  de qualitat a 40€ i seria mesquí  utilitzar arguments a l’estil “he menjat gambes millors” o “els escamarlans són petits”, sense tenir en compte que el total son 40€. La mateixa mariscada pot ser amb llamàntol o sense tal com vam triar nosaltres... 

Com resum puc dir


Excel·lent restaurant a Cambrils

Entremesos de peix

Arrosos de molt bon nivell

Tracte de primera i natural

Bona RQP


Per tant si aneu per la zona, aprofiteu per visitar Cambrils que és un poble que val la pena i que té vida pròpia tot l’any. I allà podreu fer un bon àpat a Germans Miquel’s, on us aconsello reservar si és en cap de setmana o en plenes vacances.

El vi va ser la garnatxa blanca Rebels de Batea, ben recomanable i amb bona RQP. Vam necessitar dues ampolles... :)


Germans-Miquels-Cambrils-vi
28 € de vi... 14 + 14

Germans-Miquels-Cambrils-compte
I per tant el compte 40 + 40 + 14 + 14... Amb 4 cafès...



17 comentaris:

  1. M'anoto la fórmula aquesta dels entremesos de peix. Molt bon preu pel producte que ofereixen, al igual que el de la mariscada...


    Pel que fa als arrossos, el problema és que les digestions són més complicades si no tens un lloc on anar a fer una migdiada... :-)


    Un bon lloc. Abraçada!

    ResponElimina
  2. La fórmula dels entremesos, ja veus que és com plat únic i és una alternativa que m'encanta. La mariscada ja és més de 'luxe'... :)


    I el dia que vulguis anar a fer un arròs, em demanes les claus de l'apartament i pots dormir el que vulguis.


    Abraçada!!

    ResponElimina
  3. Aquest el conec i va ser gràcies a tu. Nosaltres vam fer l'opció de compartir. Peixet fregit brutal, els musclos a la marinera és per acabar sucant una barra de pa, unes escopinyes, sipia tallada i alguna cosa més que ja no recordo.
    Sorprèn trobar-te aquella naturalitat i bon rollo, mentre a primera línia, a pocs metres, alguns restaurant ja t'assalten com abans passava a la Barceloneta.


    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Tot i viure a Cambrils durant 10 anys no hi he anat mai. És que hi ha molts restaurants a Cambrils i he començat el bloc quan ja no hi vivia allà. Ara em toca fer miniexcursions però si paga la pena...


    Salut!

    ResponElimina
  5. Hola Carles,

    Aquesta és molt bona opció per dies en que ve de gust això o vols gastar menys.

    Però una pregunta... Fa molt que no vas per la Barceloneta?. Perquè parles en passat d'això de que "ataquen" i jo crec que anem a pitjor..

    Abraçada!!

    ResponElimina
  6. Per mi és un lloc especial... A banda de que el producte i tracte sigui bo, el tinc associat a molts moments de felicitat de poder fer transgressions de les meves, de manera desinhibida...


    I mira que tinc llocs estimats a Cambrils on també m'encanta fer escapades fins al Veltins o un dia anar a "sopar elegante, pero informal" al Rincon de Iruña :) O tocar sorra al Veltins algun vespre en que arribo agobiat ... Can Bosch per les festes grosses, tot i que massa formalitat per mi... I d'altres com el Macarrilla o Acuamar, en que malgrat el 'target' de públic no m'agrada, he de reconèixer que el producte que ofereixen és molt bo... També vaig menjar molt bé en un que vas recomanar tu allà al carrer de les peixateries, però el tracte era una mica 'garrulo'...


    I el dia que em vull menjar una paella molt, molt bona, però amb la tranquil·litat de casa, la vaig a buscar al bar restaurant "Les Fonts", en plan take away... i és més que recomanable...


    Salut!!

    ResponElimina
  7. Mmmmmmmm!!! Anar a ca'l Xavi és sinònim de disfrutar i mooooolt!!!
    Genial tracte i honradesa!!!
    Ara què per a informar a la sala amb rigor: la del vi no sóc jo eh??? 😉

    ResponElimina
  8. Ara pensaran q em vaig prendre les dues jo sol... ;)

    ResponElimina
  9. Un cop més entren ganes de anar a Cambrils només a visitar als Germans Miquel. Entre tu i el Jordi...Ara que arriba el bon temps, fantàstic anar a passar un dia.

    ResponElimina
  10. Cambrils ja val una visita per fer una volta per les peixateries, botigues.... I si a sobre hi ha el plus de menjar bé... I és el que sempre dic... alguna cosa deu tenir el poble, que tingui dos llocs amb estrella Michelin...

    ResponElimina
  11. apuntat queda!!!! però baixar a cambrils ha de ser varios dies i fer ruta, pq hi ha molta cosa bona.... bona la foto de "demasiao" tarde! jajaja....

    ResponElimina
  12. varis dies... punyetero corrector!!! deu ser colauista... jajaja

    ResponElimina
  13. Tens raó... Només a Cambrils restaurants,ja hi han dies de feina... I si un s'allarga al Priorat, ja t'agafa tota la setmana... :)

    ResponElimina
  14. Bon dia, Ricard,

    Sembla un bon lloc.
    Vaig llegir el post, ahir, poc abans de dinar (al bus) i em va agradar.
    Poder és una obvietat.
    M'agrada, bon producte. "Magnífics entremesos de peix"
    D'un lloc que coneixes i q. hi vas... aquests no fallen.
    Estic d'acord amb Cuina del Mindundi.. (ja el miraré) els arrosos segur que els fan mb amb tot el que presentes però arrosos pels dies de festa sinó per la tarda no pots continuar...
    Fins aviat

    ResponElimina
  15. Si... entenc que un arròs bo i dels que permeten repetir, comporta una tarda difícil.


    Jo de fet només estic per Cambrils, en dies festius i que permeten migdiada.


    Salutacions!

    ResponElimina
  16. Molt apuntat Ricard. Les fotografies parlen per si soles. I no puc evitar riure cada vegada que els que intentem fer fotos per els posts se'ns va la pinça i no queda ni rastre del contingut del plat. Però, bon senyal en tot cas!
    Hi ha un sector que ens perdem amb aquest tipus de entremesos.
    Anotat queda.


    Abraçada.

    ResponElimina
  17. Lo d'oblidar les fotos passa sovint... :)


    I el tema entremesos de peix, és una cosa de Cambrils de tota la vida... Jo els vaig descobrir fa anys al desaparegut Gatell, quan encara no tenia estrella, ni crec sabien el que era... I a diferents llocs de la zona, els fan prou bons i en realitat és com un menú, doncs no es demana res més...

    ResponElimina