23 d’agost de 2015

Due Spaghi. (2015) Un excel·lent italià que mereix visita

Due-Spaghi-entradaDue SpaghiSepúlveda, 151 


(tocant Villarroel)
Vaig visitar per primer cop a Due Spaghi encara no fa un any.  I tal com ja vaig explicar en el post corresponent, em va costar una mica anar-hi, desconfiant del molt de soroll mediàtic, que havia generat el lloc. Però si ja a la primera vegada ens  va agradar, aquesta darrera encara més.

I llavors és quan reflexiones i dius que les dues coses no són pas incompatibles:  Donar un molt bon tracte, producte i servei i a l'hora fer una molt bona promoció, no tenen perquè ser incompatibles . Malauradament  aquesta conjunció de virtuts, no sol donar-se a la vegada i quan es dona, et fa content de veure que “si es pot”... ;)

Due Spaghi, tal com ja he dit,  ha sabut conjuntar la bona oferta gastronòmica i el bon tracte, amb una molt bona política de comunicació (val a dir que un dels components de l’equip, és una molt bona professional en aquest àmbit)... i així de bé els va i en el carrer de Sepúlveda, que tampoc és que sigui el rovell de l’ou de BCN...  Vull dir que encara més mèrit de la seva part.

La carta ofereix producte italià, però també d’aquí, en un savi equilibri entre les dues cultures. Com primers i a compartir, vam optar pel Parmigiano Reggiano 24 mesos DOP amb llàgrimes de Mòdena, Una tatin de ceba de figueres amb stracciatella de burrada i pebre rosa i també 4 croquetes de polenta Taragna amb formatge de vaca del Ripollés, melmelada de pebrots vermells i ricotta fumada.


Due-Spaghi-parmesà

Due-Spaghi-tatin

Due-Spaghi-croquetes

La carta de segons, és menys extensa i ens vam llençar cap als dos plats de pasta que van resultar espectaculars. Els parppadelle dels records amb ragú de conill que ja coneixia de vistes anteriors, mentre que la del xef decideix va resultar una de les meves preferides, que és a la Norma i feta amb albergínia blanca... si m'he de decidir per una guanyadora, serien els parppadelle, tot i que a molt poca distància de l’altre.


Due-Spaghi-carta

Due-Spaghi-pasta

Due-Spaghi-norma

La secció de les postres, que ja sabeu sempre em queda una mica al marge, és prou destacable amb ofertes com el Cheescake de mató amb taronja, el Tiramisú (que va ser el que vam escollir per compartir), la crema catalana amb teules de pasta de full caramel·litzades o el coulant de xocolata Guanaja 70%...


Due-Spaghi-tiramisu

Due-Spaghi-bernavi


L’oferta de vins és amplia i vam triar un vi de la terra Alta i en concret de Vialaba dels Arcs, el 3D3 fet a base de garnatxa, sirà i merlot, que era el primer cop que tastàvem i va resultar molt recomanable. D’aquest mateix celler Bernaví, ja coneixíem la garnatxa blanca NotteBianca, d’una visita anterior.


En resum 


Un italià top a Barcelona

També amb productes locals

Tracte excel·lent

Molt bones matèries primeres 

Seguint la filosofia Slow Food Catalunya

Vaja, que és lloc que us puc recomanar amb els ulls clucs i que vam sopar-hi just el dia en que l'endemà tanquessin per unes merescudes vacances. Aquest va ser el cost.

Due-Spaghi-compteCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada