30 d’agost de 2015

Tram-Tram. Un clàssic a Sarrià


Tram-Tram
Major de Sarrià 121


T.  93 204 85 18

http://tram-tram.com/cat


Sense deixar acabar  l’agost, amb el Jordi de La Cuina del Mindundi, vam  quedar per anar a sopar i si la mandra no ens afecta, publicarem el post el mateix dia. Al link podreu llegir el punt de vista del Jordi.

No havia estat mai al Tram Tram, tot i escoltar-ne sempre bones referències.
Està ubicat en una casa típica de Sarrià, que a la part posterior disposa d'un pati, que veieu a la fotografia i que he agafat de la seva web, que permet sopar a l'aire lliure. Es un pati petit i res a veure amb la mida del que tenen al proper Vivanda, però s'agraeix en aquestes èpoques.

És un restaurant de tall clàssic en tots els aspectes... potser pel meu gust una mica massa clàssic, però tampoc sabria criticar res en concret.

La carta conté uns pocs plats inicials pensats en compartir i de la majoria d'opcions de la resta de la carta, permeten escollir entre ració sencera i mitja ració, que de fet és més de mitja ració. Diríem que 3/4.

La nostra elecció va ser compartir per començar la terrina de foie al dàtils (mi cuit), feta per ells i un parell de croquetes de ceps, gallina i pernil de gla. De fet vam demanar 2 per cap, però ens van comentar que eren grans i que comencéssim amb una per cada un. Les croquetes tenien una textura força compacta, però estaven delicioses i el foie de molt bon nivell. Van arribar junts i després de l'aperitiu que veieu a la primera imatge.


Tram-Tram-aperitiu

Tram-Tram-foie

Com plats principals vam optar per una ració de ‘toro’ feta en plan tataki i el garrinet de Segovia amb compota de pera. Els dos molt ben resolts, tot i que el 'toro', com dic sempre, és més mèrit de tenir un bon proveïdor, que no de la pròpia cuina.


Tram-Tram-toro
El meu 'toro'....

Tram-Tram-garri
I aquí el garrí del Jordi ... :) :) :) 

Vam donar una ullada a la carta de postres, però com quasi sempre fem, vam anar directament als cafès. Es tracta d'un lloc elegant, amb molt bon tracte i cuina, que permet sopars tranquils en un entorn acollidor.  No coincideix massa amb les meves preferències, però he de reconèixer com ja he dit al principi, que tampoc sabria que criticar i per tant el diagnosis és “recomanable”. A manera de resum:


Bon servei

Bona cuina

Amplia carta de vins


El preu no és econòmic, però tampoc fora de lloc. Com vi vam demanar el Furvus, que de fet, quan el trobes en una carta, ja sol ser garantia pel restaurant.


Tram-Tram-compte
2 comentaris:

 1. Jeje me he lanzado a escribir y ya no paro. Hacia tiempo que no iba y me lleve a unos compañeros de trabajo extranjeros pues tenían el hotel por Sarria y no me apetecía moverme en taxi. Por Sarria de este nivel hay poco. Como dices un lugar muy bien resuelto tanto por parte del servicio como por la cocina. Todo estaba bien aunque no me emociono nada en particular. Lo mismo tenia que haber pedido el arroz con pichón en lugar del cochinillo que es un plato mas "corriente"... La relación calidad precio bastante buena para el nivel del restaurante pues salimos a 50€ con primeros, segundos, postres y vino (bebían poco). Un buen lugar para cena de trabajo o "compromisos" para quedar bien donde pago yo... pero no para ir con amiguetes en busca de llorar en el plato de emoción. Sigue en mi recuerdo el Alvart del lunes.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I jo encantat de que escriguis... :)

   Molt ben definit, com a lloc per portar compromisos i quedar bé.

   Estic d'acord al 100x100 amb tal com ho planteges.

   Salutacions!

   Elimina