29 d’octubre de 2015

Carns Casas. Una demostració carnívora per recordar.


Carns-Casas-logoCarns Casas


(un sopar per recordar)

Mercat del Clot. Parades 80 al 85

T. 932328097

(Servei diari de repartiment a tota la província)


Les xarxes tenen moltes utilitats i una d'elles és posar e  contacte  gent que comparteixen interessos o aficions...

A partir d'una publicació que vaig fer en la darrera estada a París, qüestionant  el fet de que productes com els menuts i en concret els lletons (ris de veau en diuent allà) podien tenir preus tant diferents, vaig començar a intercanviar informació amb el Joan Casas de Carns Casas, que en comentaris posteriors, m'ha ajudat, aportant idees per treure el màxim de rendiment de la meva joguina kamado (si feu clic  veureu de que es tracta).

I fa no massa, vam  quedar per parlar en directe i posar-nos cara. Ell em va oferir anar més lluny i fer-me una demostració de carns, que evidentment vaig acceptar amb molt de gust. És va afegir a la festa, l'amic Adelf,  xef i propietari de Topik, que ens va cedir taula i a més, ens va cuinar els productes. Carns Casas, subministren carn a diferents llocs de prestigi i un d'ells és Topik. I així va anar la festa. Per començar,  tendons de pota de vedella.


Carns-Casas-tendons

So excito amb el plat! !. Molt agradable sorpresa, textura impressionant i com per repetir. També val a dir que la traça de l'Adelf a la cuina, es notava.  La Marta m'acompanyava (xef de Lo Punt de Xalar) i impulsiva com és, ja volia incorporar aquest plat. Li va explicar el Joan, la dificultat d'aconseguir-ne, doncs es un producte destinat al mercat japonès, on les envien congelades. I ja com explicació de nota, ens va dir que tenen preferència pels tendons de la part posterior de la pota, mentre que les de la part anterior, van al mercat xinés. Tot seguit galta o melós de mamet (vedella de menys de 3 mesos).

Carns-Casas-melos

Entre la qualitat dels productes i el toc de  una que li donava l'Adelf, la festa anava in crescendo. Just a continuació apareix aquest jarret de vedella, fet sencer amb os i tot.... Podeu veure l'aspecte abans de servir-lo als plats i també un cop servit.


Carns-Casas-jarret

Carns-Casas-jarret-plat

I  com final de festa, la part menys factor "sorpresa"  que va ser una comparativa de dos entrecot amb diferent grau de maduració.


Carns-Casas-maduracio-15-dies
Maduració: 15 dies

Carns-Casas-maduracio-45-dies
Maduració: 45 dies
Els nostres gustós es van decantar pel de més maduració, el que és obvi doncs ens agrada la carn més contundent. Aquest aspecte tenien un cop servits,


Carns-Casas-entrecot

Carns-Casas-maduracio-entrecot-madurat

En fi, que les xarxes locals tenen moltes coses bones i aquest ha estat un exemple. No em queda més que mostrar el meu agraïment  a les parts implicades.


14 comentaris:

  1. Enveja talla XXL. Festival de càncer que ja voldria cascar-me hahah felicitats per la reunió, té una pinta genial i tenir explicacions de nivell durant el "concert" ha de ser gratificant :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que va ser una sorpresa i una gran vetllada. Però res processat eh?.... :)

      Elimina
  2. Ricard, com tu dius, aquestes són de les agradables --i gustoses-- sorpreses que comporten les xarxes socials i les relacions que aquestes faciliten... Xarxes que, per altra banda, també "faciliten" enveges i dents llargues dels que no en podem gaudir ;-)
    Per sort, ja n'hi ha que hem pogut gaudir d'altres esdeveniments també generats a partir d'aquestes xarxes, mai tan ben dit, socials!
    Felicitats pel post i, evidentment, sobretot per a Carns Casas i per a l'Adelf!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho dius ben clar... Sense anar més lluny, tu i ja ens vam retrobar gràcies a les xarxes, després d'anys de no saber un de l'altre.

      Jo li estic molt agraït a les xarxes...

      Elimina
  3. La txuleta impressionant. Una altra que s'afegeix al llistat d'envejosos. :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però el que ens va impressionar més van ser els tendons .... i la galta de mamet...

      La txuleta estava molt bona, però és com menjar més "habitual" de trobar..

      Elimina
  4. festivalasso!!!!!! les xarxes ens encanten! ;-)

    ResponElimina
  5. Ostras com et vegin els de la OMS... tela. Suposo que és inevitable parlar del tema. Tan inevitable com absurd!. Es veu un producte de primeríssima qualitat. Ho tindrem present.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Havia contestat abans del mòbil, però veig que no ha funcionat... Vam gaudir molt del sopar i també de les explicacions. I lo dels tendons, va ser una gran oportunitat.

      Elimina
  6. Collons!!! Ja m'ho havies explicat en primera persona, però ara veient-lo amb les fotografies i amb les teves explicacions, ja és per cagar-se potes avall... Quin festival!

    Enhorabona pels descobriments (que espero puguem degustar algun dia) i abraçades!

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'altre és pillar un paquet de tendons sencer... però crec que són 20Kg... :)

      I podríem fer un sopar monogràfic anomenat tendinitis...

      Xist dolent.... :(

      Abraçada!!

      Elimina
  7. Xist dolent..., però no vegis el plaer que seria...

    ResponElimina