4 d’octubre de 2015

Tandoor. Correcte, però sense tirar coets

Tandoor


Aragó 8



T. 934 25 32 06


www.restaurantetandoor.com


Perquè començo amb aquest títol?. Doncs perquè de quan van obrir i darrerament quan han celebrat no sé quin aniversari, genera en diferents espais de la xarxa, munts d'informació una mica a l'estil de que és el “no va más”. Em limitaré a explicar la meva visió, arran de la darrera visita de fa pocs dies.

Ja sé que són els de sempre qui ho escriuen, però es genera molta literatura al voltant. Fixeu-vos quin grau d'excitació, hi havia el dia de l'aniversari. He tret la foto del seu Facebook... (espero ningú es molesti).... Però clar... encara que només el 50% dels assistents, publiqui coses, ja imagineu quin soroll mediàtic es genera. En tot cas no puc més que felicitar a la organització de l'aniversari, per aconseguir aquesta afluència.


La foto es mostra al seu Facebook i espero no molestar a ningú. Fins i tot podeu accedir-hi per veure més detalls, si feu clic aqui, doncs les pàgines Facebook, són públiques.
També al meu bloc, la 'guest' Esther, va publicar fa uns mesos el seu punt de vista que podeu llegir fent clic aquí. I amb l’amic Jordi Castaño de la Cuina del Mindundi, que si feu clic , podeu llegir el seu punt de vista, vam anar-hi un dissabte migdia, ara no fa massa.

He de dir que vam menjar correcte i econòmic. Per tant em sembla un lloc recomanable per menjar a aquest nivell, però no fotem en donar “estrelles” a qui no pertoca. D'acord que permet anar a sopar a un lloc “del que todo el mundo habla”, “que el cocinero habia estado en los Adrià” i que amb un vi decent , pots sortir per 30€ per cap, però no cal treure les coses de lloc!. 

Dit això passo a explicar les experiències gastronòmiques i també alguna de no gastronòmica. Ens van portar aquests entreteniments, que estaven bons i amb bones salses per sucar.



I vam demanar (val a dir que abans d’entrar m’havia mirat que es recomanava per la xarxa), el Baignan Bartha (rollo albergínia fumada amb formatge...), però s’havia exhaurit. I vam passar al Sheek Kebab i al Aloo Tikki ... Vaja que vam menjar això. 




Els dos força correctes i els vam compartir. I a continuació vam demanar un parell de currys. Correctes però en cap cas per recomanar o destacar. No voldria pecar d’immodest, però a casa he fet currys tant de pollastre com de xai que estant una mica pel damunt. En concret el de pollastre, estava bastant estellós... però també entenc que no poden posar pollastre 'pijo', com el que poso a casa, per tema de cost de restaurant.



Com vi vam agafar un DO Empordà, el Rhodes i vaig poder constatar que la carta havia millorat en oferta de vins en relació al que s'explicava fa uns mesos. No postres, dos cafès i al carrer. 

Ja en el post de l’Esther que he enllaçat al principi, parlava de públic “variopinto” tal com diuen a les espanyes. Nosaltres vam poder gaudir de l’espectacle d’unes parelles properes, amb tots els tòpics de grup hipster... Un component amb la Brompton, també un argentí (no pot faltar mai) i fins i tot un amb rol de pare amb síndrome post part que ens va estar amenitzat bona part del dinar passejant el recent nascut com podeu veure a la foto, que de fet només la poso perquè podeu veure l’estil decoratiu del local, però m'ha sortit l'home integrant-la.. :) 




Resum,

Sembla de garanties per tastar cuina estil hindú 

Permet sopar a preu correcte 

Bon tracte i espai ampli 

No crec pas que hi torni


18 comentaris:

  1. Com no puc fer comparatives pel que fa a la qualitat dels currys, et donaré el benefici del dubte i creuré el que dius. Però tret d'això i de l'ambient i del públic excessivament "diferent", a mi em va agradar força i fins i tot per tornar. A diferència del que m'ha succeït amb la cuina peruana i mexicana que vaig trobar més planes (i sempre parlant de restaurants de un cert nivell), aquesta em ve més de gust aprofundir ja que li vaig veure més matisos.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb mi no hi comptis... :)

      De fet he de reconèixer que en diferents experiències en aquest tipus de cuina, mai he sortit convençut. I sempre he anat a llocs recomanats per gent de confiança i aquesta ha estat la primera incursió a un de "mediàtic".

      En tot cas que si estaríem d'acord en que no mereix tant de fum. I penso que un cop més, l'excés d'expectatives, espatlla un lloc.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Més aviat llauneta.... :)

      Si li treus el fum que han generat, hindú correcte....

      Però ja pots imaginar que el dia de la festa dels paios de la foto, aquell dia tot devia anar "por todo lo alto" i clar... exciteds, exciteds... I sense pagar imagina....:)

      Elimina
    2. Jo es que de cuina hindú, només he anat al Rangoli que me'l van recomanar els de Verytastyblog i la veritat és que bastant bé i de preu.

      Pensava que la foto de l'aniversari l'havies tret de google en plan meme, i era una foto d'alguna presentació friki d'algo o d'algún producte pero... oh, wait. Era real. Hahaha, no et van convidar o qué? :(

      Elimina
    3. Ja em conviden poc ara. Entre les que no contesto (per invitació capulla) o les que mal contesto (per doble capulla), ja soc massa conegut al sector.

      Les agències m'eviten i només ho intenta algun despistat. Fins i tot alguna ho intenta en plan "ja sé que no vas, però sinó tens inconvenient, t'enviem informació". I comencen a enviar, però als dos mesos de no rebre resposta es deuen cansar o ves a saber si ja han plegat com agència...

      Canviant de tema... La foto té delicte eh?... Quin morbo que estesin etiquetats eh?. El de la càmera-volante, m'ha deixat anodadado...

      Elimina
  3. Jo vaig anar-hi fa usn mesos, atret pel soroll mediàtic que comentes i coincideixo amb tu. Hindú correcte, que sense tot el soroll generat, seria un de més. Lo millor del lloc, és que es pot menjar sense castigar massa la cartera.

    Abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... estem d'acord.

      Aquests llocs tenen això... poder sortir sense gastar massa i a més si vas en plan hipster que tot es comparteix i més que mengen tatsten, doncs tu diràs. I si els poses fàcil que van a un lloc "del que todo el mundo habla", ja ho tens tot.

      És una mica allò que diem en català de "contents i enganyats"

      Abraçada!!

      Elimina
  4. A no ser que sigui l'únic local obert per la zona, aquest tipus de cuina no és la meva primera opció mai. Alguna vegada hi he anat acompanyada de companys de feina de per allà, però no m'acaba d'enganxar.

    Pot ser em falta món....ays!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic d'acord amb això que dius. Tampoc entren en la meva preferència.

      I de fet va ser el Jordi qui el va proposar i ens quedava a prop del Degusta.

      En fi, que res de res :)

      Elimina
  5. Només he pronta alguna cosa d'ells, a un event solidari on hi hacia varios expositors cap el Nadals de l'any passat i el día de l'aniversari, que si vaig estar. Pero en els dos casos son festes i jo no puc treure opinions clares com a restaurant. No crec que sigui un lloc d'estrella com tu dius, però crec que si és un bon lloc per anar a dinar de tant en tant un menjar exòtic, fora de l'habitual.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estem d acord.

      I les activitats alternatives com la del aniversari, poden donar falsa imatge, creant expectatives que acabin generant fustració.

      Elimina
  6. Ja que estem amb cuina índia (que no hindú que faria més referencia a la religió hinduista, tot i que em penso que la RAE ho accepta com a vàlid i no se pas que en diu el Pompeu) recomaneu-me sispli segons la vostra experiencia quins son els imprescindibles a visitar (per menjar of course) actualment. Fa anys que havia anat a alguns pero ara fa temps que no i he perdut pistonada.
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la recomanació es refereix a cuina d aquesta zona, poc puc aconsellar. Les meves experiències per BCN, no han diferit pel que fa a satisfacció, d aquest darrer...

      D'aquest xoca el contrast entre la realitat i els venedors de fum.

      Salutacions,

      Elimina
    2. Doncs hauré de provar aquest.
      Gràcies!

      Elimina
  7. A aquest sí li tinc ganes tot i que a vegades tant de soroll mediàtic a mi també em provoca certa mandra. Però em quedaré amb la visió del teu amic company de taula perquè de tant en tant em ve de gust dur-me a la boca gustos exòtics.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a veure com ho trobes si hi vas i tenim un punt de vista més.

      Reitero que en cap cas he dit que no m'agradés, sinó que he dit que el trobava normal, contrastant amb altres punts de vista.

      Salutacions,

      Elimina
  8. pròxim destí: San Sebastián-Donostia

    ResponElimina