29 de maig de 2016

KITSUNE Sushi-Bar. De Sant Cugat a BCN


KITSUNE – SUSHI BAR


Montseny 13 (Metro Fontana)www. kitsunesushi.com


TEL:. 620666885

Hem anat a quest restaurant, coincidint amb la visita número 12 que fem amb els de Tres o Més a Taula i amb la novetat de que a partir d’ara, la tria de quins llocs visitem, l'hem deixat de fer-la per consens, canviant a que cada un de nosaltres i de manera rotativa, triï un restaurant,  i els altres van sense “rondinar”.

Aquest cop no em va tocar a mi i he de confessar que aquest no em feia massa gràcia, tot i que no vaig dir res....  En el tema japonesos, sempre malfio una mica quan surto dels 3 o 4 de sempre o algun dels seus satèl·lits.... Sempre em fa por caure en xino-japos o altres ‘modernors’ que apareixen camuflades de sushi-bars.
Vaig entrar enlluernat per la llum del carrer i l'interior es veia molt fosc. Ja estava l’Esther esperant-nos (per un dia va arribar a l’hora!!) i jo vaig muntar el gag de caminar a les fosques buscant la cadira a palpentes, però he de dir que quan els meus ulls van adaptar, la percepció va desaparèixer i la mostra es que els fotos han sortit prou bé.
Vaig estar passiu a l'hora de la tria i la vaig deixar a criteri de l’Esther i del Jordi. La veritat és que vaig gaudir dels plats... senzills però molt ben trobats i la sorpresa va ser el preu, que sinó m’equivoco, és el lloc més econòmic dels 12 que hem visitat.

Fins i tot he estat a punt de tornar-hi aquesta setmana, però esperaré alguns dies fins que s’acabin les celebracions de les festes-batalles de moros i cristians pel barri de Gràcia.

Si en voleu saber més, veure les fotos temptadores i el preu que vam pagar, només cal que feu clic a 


6 comentaris:

 1. No t'equivoques pas... És, amb diferència, el lloc més econòmic de tots els que hem anat tots tres fins ara. I si no en cuina, si que estaria entre els tops pel que fa al paràmetre RQP.

  I sortirem guanyant amb el nou sistema d'elecció de restaurants... Ja veuràs...

  Abraçada!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ho havia dit sense comprovar, però no ens havia passat mai, revisar un compte per si s'havien deixat i que estès correcte.

   Si que en ocasions , he revisat comptes (jo sempre m'he fet un càlcul previ mental... ja em coneixeu) i tenir raó jo de que s'havien oblidat de cobrar-me alguna cosa.... i a més avisar (!). Ja sé que això del ser inconcebible per molta gent, però és ben cert...

   Abraçada!!

   Elimina
 2. Fas bé, jo també aviso tant si és de menys com de més.
  LA RQP fantàstica, els japos de qualitat no surten barats.

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. El preu dels japos, sempre m'ha semblat un misteri... I parlo dels típics makis, niguiris i tot això... Comptant els components i peix de primera, en ocasions els trobo excessius...

   Però llavors vas a un lloc més econòmic i segons com no tenen gust de res...

   Salut!!

   Elimina
 3. Ricard, no t'havia llegit encara aquest setmana... de bòlit!!!! ohhh... i veig que rebo per tots cantons!! jajaj.... en la tria del kitsune i en la meva súper puntualitat! ;-)
  ja sabia que kitsune et robaria el cor.... i per no tenir malaya, eh!! sóc impuntual de 5' (excepte 1 dia...). el què passa és que vosaltres dos sou híper puntuals!!!! demà batré récords!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Era simple provocació.... :)

   I cert que em va robar el cor... més fins i tot del que reflecteixo al post. Fins el punt de que volia anar-hi amb el Ricard jr, aquest dijous passat, però ho he ajornat fins que s'acabin les festes de moros i cristians...

   Elimina