19 de juny de 2016

La cuina d’en Garriga. Interessant i cèntric

Cuina-Garriga-vista
Agafada de la seva web

La cuina d’en Garriga


Consell de Cent, 308 (P. Gràcia)


T: 93.215.72.15.

www.lacuinadengarriga.com


La Cuina d’en Garriga, és un lloc, que més d’un podria arribar a imaginar que no està en la meva llista de recomanats, quan en realitat si ho està. 

Potser perquè el local és molt bonic i ben resolt a nivell decoració, la pròpia naturalesa d'aquest espai, fa que sigui dels llocs apreciats per tota la fauna cuqui-foodies  i fins i tot cuqui-bloggers, de molta foto guai, però que en realitat tenen 3 seguidors... Lo lamentable és quan llegeixes després el típic “mirad, mirad, que ilusión.... cuquita-foodie, nos ha publicado...


Cuina-Garriga-paCuina-Garriga-olives


Però realment el lloc està molt bé i la seva oferta gastronòmica ben resolta. I llavors és quan em dic “te lo vas a perder?”.

Bromes (i provocacions) a banda, el local és una cucada (i dit per mi, té mèrit!). Un antic “colmado reconvertit”, on pots menjar i si cal comprar alguna cosa. El menjador del fons a l'esquerra, és d’un acollidor que sembla impossible.... I els plats que ofereixen, sense ser sofisticats, estan ben resolts.

He estat allà varies vegades, però aquesta és només  la segona que els publico. La primera la podeu llegir a Cuina_Garriga_2013

En aquesta ocasió, vam optar per prendre la truita de botifarra amb mongetes i pebrots del padró i una amanida de llenties amb foie, pastanaga, api i gingebre.


Cuina-Garriga-truita

Cuina-Garriga-llenties


I tot seguit com segons, el roast beef de presa ibèrica, servit fred amb mostassa i els seus reconeguts macarrons, fets amb pasta martelli i acabats amb unes finíssimes tires de cansalada ibèrica, pel damunt del plat....  I tal com deia en l'anterior publicació, quasi fa 'corte' demanar macarrons, però tot i que no he estat jo qui ho va fer, us puc dir que el plat els hi surt rodó. A la seva web, podeu veure la resta de plats que ofereixen.


Cuina-Garriga-roast-beef
Cuina-Garriga-macarrons-martelli


Es tracta d’un lloc fàcil, molt cèntric, molt ben decorat i amb servei amable i diligent. Els plats no són dels que posen ‘palote’ als exciteds de la cuina tecnoemocional, però per aquells que ens mirem l'abús del fenòmen tecnoemocional, amb la mateixa curiositat que ens mirarem una final de cúrling entre Noruega i Finlàndia , la Cuina d’en Garriga, pot ser un lloc ben interessant.


Cuina-Garriga-terra-remota
Aquest va ser el vi
Cuina-Garriga-´compte
I aquest el cost...


RESUM


Un lloc molt cèntric que sempre resol


Permet esmorzars i berenars

Plats que venen de gust, sense massa sofisticació

Servei amable

Local molt acollidor

RQP correcta





20 comentaris:

  1. Si, coneixen-te, si dius que el local és una"cucada", deu estar molt ben acabat, doncs això no és vocabulari propi teu. No he estat mai, però no tardarem, doncs a part de la teva, en tinc bones referències i no pas del sector cuqui del que em fio tan poc com tu.

    Abraçada,
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. :) :) :)

      Us agradarà i de la decoració, ja em diràs...

      Elimina
  2. Amb els entrants, ja m'has convençut... La truita amb botifarra i mongetes és un dels plats que si que em posen i les llenties (si són bones) en qualsevol de les seves variants i preparacions, també (i més si són amb foie...).

    És dels llocs que em feien mandra anar, però venint la referència d'un guru gastronòmic com vos, li donaré una oportunitat... ;-)

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està bé... i per tu ara que estas 'solter', és un lloc que "las pone".

      aisss... ja veig que em caurà algun pal...

      Abraçada!!

      Elimina
    2. ¿Que las pone? ¿En su sitio? És possible això? De debò passa? I'm confussed now... :-)

      Elimina
  3. Uy, doncs si és tant cuqui pot ser mereixi una visita per fer un brunch un diumenge d'aquells que et lleves amb la mandra de la fiestuki del dissabte a la nit. :-))))
    Una truita d'aquestes per esmorçar deu sentar molt bé!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo pel moment només he anat per sopars i un dinar... :)

      El tema brunch, no m'enganxa... Jo necessito esmorzar a la que trec el peu de la dutxa i fins i tot algun cop pre-dutxa...

      Salut!!

      Elimina
  4. m'encanta la cuina d'en garriga!! i això que tb em posa "palote" la tecnoemocional... sóc un bitxo raro, però no cuqui!! jaja...

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet jo també menjo de tot... Lo de la cuina tecno-pollas ho deia per provocar...

      Com m'agrada provokar..!!! :) :)

      Elimina
  5. aii, el comentari d'abans és tb meu. el local és molt maco!! esther

    ResponElimina
    Respostes
    1. I l'ambient... El que em xifla, és trobar-me 'matrimonis', d'aquells que hi van perquè els ho ha dit la filla cuqui... :). L'altre dia en teniem dos a una taula propera... #me_pone

      Elimina
  6. provocador!! :-) esther

    ResponElimina
  7. He estat xafardejant una mica la carta i les fotos que veig per internet. Sembla bon i agradable lloc on anar menjar, la carta em crida l'atenció, encara que veig alguns plats una mica pujats de preu (i més quan part de la m.p. no té sobrecost per ser adquirit a tercers). Apuntat queda per una escapada gastro pel centre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Epsss... que és un lloc xic eh?.

      Segurament alguns dels plats podrien ser més econòmics, però l'espai s'ho val, el servei també... Hem de fer valoració global...

      Però per tu que estàs en edat de "merèixer", és un bon lloc per primera cita romàntica... Saps aquells reportatges que fa el Time Out, tipus, "10 lugares para tener una primera cita"?... Doncs aquest ca fijo... :)

      Elimina
    2. Hahahaha jo sóc menys diplomàtic i directament els titllo de lloc "prepolvo" pero sí, t'entenc. El local és molt maco, t'ho reconec.

      Entenc que en certa manera s'ha d'imputar tots els costos al preu dels plats, caldria però reflexionar sobre si ser més encertat o no a l'hora de decorar (que no implica invertir més diners) implica un també un sobrecost. Per entendre'ns, imputar kukisme com a cost.

      A tot això, la truita fa goig. I els macarrons, els quals a mi em farien 0 vergonya demanar perque sóc molt fan!

      Elimina
    3. Has d'entendre que per l'edat, he de donar imatge de "prudència"... :)

      I els que mengen els macarrons, surten so_exciteds...:)

      Elimina
  8. Oh aquest lloc el tinc pendent des de fa temps!! El local el trobo molt cuqui, si! ;)
    Els segueixo a Instagram i els plats fan molt bona pinta.
    Coincideixo una mica amb El Colador Chino sobre els preus, però es nota la bona qualitat dels ingredients fets servir, així que tinc ganes d'anar-hi igualment!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bet..!!

      Tots coincidim en quan el preu està un petit % més amunt del que podria ser. Però com sempre dic, la "valoració" la faig global. Amb les mateixos paràmetres que valorem els de 3 o mes a Taula, però en aquest cas sense quantificar numericament...

      Una mica i lligant-ho a la darrera estada a Formentera, en que tothom em deia que era un lloc car... Doncs bé, un cop feta la ruta gastro per la illa, penso que els preus superen en un 10/15%, els que puc trobar a Cambrils... La pregunta es si el "marco incomparable", que ofereixen aquests llocs de Formentera, s'ho val o no... I això ja és subjectiu de cada un.

      Abraçada Bet!!.

      Elimina
  9. He passat molts cops per davant i he entrar, però per altres qüestions. Encara, seure a dinar no he he fet, però té bon prestigi. I el local és maco, però jo no el veig tan "cuqui"... es veu cuidat i maco, però cuqui, cuqui...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhh.... però s'ha d'entrar fins el final....

      Es que amb la punteta i prou, no és el mateix....

      :) :) :)

      Elimina