12 de juny de 2016

Tapeo-Born. Recomanable al Born, dins les possibilitats del Born :)

Tapeo-Born
Montcada , 29 (Born)

www. tapeoborn.cat

T. 933101607


Tapeo és un dels llocs al Born, del que en soc relativament habitual. Curiosament, el post en que el vaig publicar per primera vegada, és el més visitat del meu bloc, tal com podeu observar a la columna dreta, on mostro les estadístiques segons Google. Suposo que és degut a cerques a través de Google, que la gent fa utilitzant la paraula "tapeo", buscant locals per això.

El vaig tornar a publicar ara fa una mica més d'un any i ho podeu llegir a Tapeo_2015.

En aquesta ocasió, vam anar amb els de Tres o Més a Taula i vam poder gaudir d'una taula una mica aïllada, que ens va preservar del soroll ocasionat per les taules veïnes. I no és que el públic sigui intrínsecament sorollós, però entre que les taules estan properes i l'excitació exterioritzada per algunes taules de turistes al rebre els plats força ben presentats, pot arribar a aclaparar una mica.

I que consti que el turisme que hi va, és turista de "guia", dels que saben on van i que busquen. Res a veure amb el típic passavolant que va a la cerca de tapes i sangria... Que llavors seria complicat.


Un bon exemple del que serveixen... Porros a la planxa amb olivada...
El servei, el vaig trobar a menys nivell que en visites anteriors, tot i que vam tenir la sort de que la nostra taula, estava a càrrec del propietari i en aquest aspecte res a dir... Però la resta de servei, es veia molt llunya en tots els sentits de la paraula llunyania, que no treu que semblés voluntariós.

I ja és ben curiós que en un país amb quatre milions d'aturats, sigui tant difícil trobar servei de qualitat... És un tema que costa d'entendre i que penso ens acabarà passant factura.

Si voleu veure els plats que vam prendre i quan vam pagar, només cal que feu clic a 
4 comentaris:

 1. Para el "tapeo" molt millor el sur (com diu la Carrà) :-), però sembla que per Catalunya ja comencen a existir locals que mereixen una visita.

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ostres .... La Carra... ja ni em recordava....

   I per cert un mite del meu fill, és aquesta dons... :)

   Però Tapeo, és tapeo de cadira.... es a dir, restaurant de platets.... Això si, molt ben resolts.

   Salut!!

   Elimina
 2. M'agradaria saber el sou d'aquests cambrers, pot ser no és que sigui difícil trobar servei de qualitat, sinó que és l'equivalent al sou.

  No pots demanar un cambrer de 2.000 pagant 1.000, parlo per parlar.

  Tinc el tapeo apuntat des de fa molt a la llista de pendents, però com s'ha de reserva no és un lloc que ens vingui al cap quan anem per la zona, potser ara puja unes posicions a la llista

  Una abraçada Ricard!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Segur q pagant doble trobes cambrers millors... Potser el dubte és xq no ho fan, doncs el tipus de servei influeix en les ganes de tornar o no... I per tant en el benefici final..

   Per mi és important la qualitat de servei , xo igual no a tothom influeix igual...

   Abraçada!.

   Elimina