24 de juliol de 2016

ELCHE... Bastant malament


ELCHE


Carrer de Vila i Vilà, 71
TEL.: 934 41 30 89http://elcherestaurant.es/
Una nova visita de 3(o+) a Taula, que no ha estat gaire afortunada. Fem la tria de manera rotatòria i aquest, no el vaig pas triar jo, però he d'admetre que tenia curiositat per anar-hi, doncs de fa molts anys, Elche, es venia com un temple dels arrossos i crec recordar que amb bones referències, però per diferents motius, mai vaig acabar anant-hi.

Potser hagués calgut fer una mica de recerca abans o tant sols mirar el seu Facebook, que ja ens hagués donat pistes i tirat enrere,  veient algunes de les imatges que mostren, però no ho vam fer i allà vam anar a parar... #culpa_nostra

Just entrats i ubicats ja vam veure que no anàvem bé i que ens havíem ficat en un lloc que no calia. Una mica la mateixa sensació del dia de la visita al Pitarra, tot i que allà agreujat pel tema descomptes. Aquest aperitiu que ens van oferir, ja parlava sol i ens va activar les alarmes.Els plats, dels que alguns destacaven negativament, els podeu veure al post de 3(o+) a Taula, així com el que ens va costar, que sense ser car, resulta que costa pràcticament el mateix, que en llocs en que la qualitat i el servei estan a anys llum.

No deixa de ser curiós, com llocs com aquests, entren en decadència, després d'haver estat ben considerats durant anys... Deu ser llei de vida, però sap greu.Realment al sortir ens sentíem molt tontos, tot i que aplicant la dita castellana de "al mal tiempo, buena cara", ja vam donar-hi la volta i vam riure de les anècdotes observades, que tampoc quedaria bé descriure aquí. Però al final vam acabar així després del gag de las "galletitas de rigor", que si expliquem a 3(o+) a Taula.
Per tant, si voleu saber-ne més, feu clic a 

15 comentaris:

 1. Caram...tota una sorpresa. Jo hi vaig anar farà 7 o 8 anys i en vam tenir una molt bona impressió, menjant una paella d'alt nivell. Però hi vaig tornar farà uns 2 anys i la paella ja no em va semblar que fos res especial tot i la fama. Cada cop pitjor doncs....
  Aniràs aviat al rest del Messi/Germans Iglesias?)

  Adrià

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si Adrià... el mateix que em dius, m'ho han corroborat en privat altres amics.... Decadència seria la definició....

   No crec que per iniciativa pròpia vagi a Can Mesi.... Però no es pot dir mai.... Tampoc volia anar a l'Estimar (òrbita Adriàs) i el tinc encarregat per un reportatge aliè al meu bloc.... Però seguint la meva filosofia, sinó m'agrada no envio el reportatge i em menjo la factura.... #quepocoslohacen :) :)

   Elimina
 2. Quina fritanga!!!, però mirant el seu Facebook tal com suggereixes, podria haver estat pitjor. Encara com no vau demanar sangria :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ara que ho dius, si que penso que allà la sangria deu ser la beguda habitual.... Però vaig escoltar servir vins que pensava ja no existien, com "Gloriosos crianzas" i coses viejunes d'aquests... :)

   Elimina
 3. Dius que no gaire car... pel que heu menjat sí és car. No hagués estat car si el menjar fos correcte.
  Nosatres vam estar a punt d'anar abans de la vostra publicació i finalment vam triar un altre per allà a prop. Quin encert!!! :-)

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Em referia a preus que se solen pagar, per sortir en "lugares elegantes"... :)

   Si ho mires a nivell RQP, fatal....

   Salut!!

   Elimina
 4. Sí, pepa, per mi és caríssim! aquest preu a un altre loco em sembra normal, corrente i fantàstic. aquí em sembla un horror. casualment els dos pitjors llocs, mateix preu! :_)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Dèu haver-hi un "preu recomanat" per restaurants decrèpits.... :)

   Elimina
 5. La menció gratuita al Pitarra, era només per enfonsar-me?
  #quinamalapersona #quantamaldat...

  Divertida la imatge dels 3(o+) rient... Quan ens la van fer?

  ResponElimina
  Respostes
  1. De veritat que recordava més el Pitarra, com fiasco del reportatge que anava a fer, que no pas com idea teva.... però ara que ho dius.... :) :)

   La foto dels 3, li vaig demanar al noi de las galletitas....

   Elimina
 6. La cosa que surt al cost del pà... parlava?

  ResponElimina
  Respostes
  1. La veritat és que feia una mica de fàstic.... :)

   Elimina
  2. Sembla una lionesa de xocolata del Mercadona... però sense la lionesa.

   Elimina
  3. Va ser una de les primeres senyals d'alarma.... De fet la primera va ser el traje del maître i la corbata torta... "que son estilos que ya no se yeban"... (La Y de yeban, és intencionada... :)

   Elimina