3 de juliol de 2016

Germans Miquel's. Molt recomanable a Cambrils

Germans-Miquel-entrada

Germans Miquel's


Consolat del Mar 28


(segona línia de mar, al centre-centre)

No confondre amb un altre de nom "semblant"

TEL.: 977791653


Com sempre dic,  hi ha restaurants en els que em sento especialment a gust i són els que repeteixo més sovint  i penso mereixen publicació, encara que sigui només un cop l’any. Un d’ells és German Miquel’s a Cambrils, que amb la seva senzillesa i al mateix temps qualitat, fa que hi gaudeixi molt.

Germans Miquel’s, s'hi pot anar a diferents nivells i amb diferents pressupostos. Des de un senzill àpat  a base de compartir 4 plats com per exemple, uns musclos, unes escopinyes, una sèpia trossejada i uns llucets fregits, per esmentar 4 dels que hem demanat en més ocasions, passant pels arrossos dels que per mi destaca el caldós de llamàntol o anar a plats especials com la mariscada o els entremesos de peix. Podeu veure la mariscada que vaig publicar fa un any, fent clic a Germans_Miquel_2015.

En aquesta ocasió vam prendre els entremesos, plat típic a Cambrils i que rarament es troba amb aquest mateix nom en altres poblacions. Es prenen  com plat únic i no deixen de ser una successió de plats de peix, com la que mostro tot seguit.

Els dos primers, arriben independentment del que demanis. Els seitons són un fix i el duet de salses, són de vici per acompanyar el pa i matar la gana prèvia ... #cal_moderar-se

Germans-Miquel-salsesGermans-Miquel-seitons


Tot seguit comença a arribar els plats de peix freds... pop a la gallega, que potser és el més aliè a la filosofia 'entremès', cargols de punxes (impressionants sempre), musclos

Germans-Miquel-cargols-marGermans-Miquel-pop


Germans-Miquel-musclos


I tot seguit ja passem a plats calents.... Els escamarlans, sempre impecables i les gambes de mida mitjana i suposo que l'acompanyament de sèpia -no massa ortodox- deu ser per atipar...  Perquè no perdem el nord... tota aquesta festa, surt a uns 30€ per cap i el peix, no és econòmic de compra i menys quan és bo...

Germans-Miquel-gambesGermans-Miquel-escamarlans


I finalment arriba la secció de fregits.... Calamar a la romana, peixet fregit (en general són llucets) i xipirons.... I he de dir que a aquesta part, sempre s'arriba just de forces... Quasi diries que ho poses en un tupper i l'endemà per fer el vermut, ho gaudiries... 

Germans-Miquel-calamar

Germans-Miquel-fegits

Però quan fem entremesos, o mariscada, la Marta no perdona les postres, i sempre vol bescuit amb la típica gerreta de xocolata calenta per anar tirant pel damunt.... Observeu-la en acció....

Germans-Miquel-postres

El vi va ser un SolPost Blanc de la DO Monsant que no coneixia. El negre si que l'havia tastat, però la garnatxa blanca no. Prou correcte, fresc, amb volum i llarg.

Germans-Miquel-vi-solpost

Germans-Miquel-compte


RESUM

Lloc senzill i entranyable, amb clientela habitual

Bon peix, arrossos i marisc

Preus continguts donada la qualitat del producte

En temporada alta i caps de setmana, molt recomanable reservar

És un dels llocs en que globalment -menjar, tracte, senzillesa- gaudeixo mes.


13 comentaris:

  1. Pressentia que sortiria aquest des de principi d'estiu. Hi vam anar la tardor passada seguint els teus consells i ens va agradar molt. Vam tastar diferents plats i un arròs. Fantàstic el tracte!
    Abraçada
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. I encara falta algun més que vaig dosificant... :)

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Fantàstic, genial, boníssim, com a casa.... Un referent per a fer-li un regal a l'estomac sense "pijotada".
    Què s'ha notat que m'agrada????

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... "te se nota"... :)

      Hem passat i passarem molt bones estones allà.

      Elimina
    2. aquí volia psoar... jaja... TE SE nota!

      Elimina
    3. Ja t'he suprimit el comentari a l'altre lloc.... :)

      Però si... A la Marta, quan una cosa "se le nota", es nota realment... :)

      Realment hem passat molt bones vetllades allà... El Xavi és dels pocs del sector restauració, que em coneix i sap interpretar els meves 'boutades' i fins i tot donar-li la volta, fins al punt d'aliar-se amb la Marta per riure de mi...

      Res a veure amb el tracte de "Sr Sampere" d'alguns llocs que tan ample em va.... Però és que a més de bon producte, hi ha molt "ofici"...

      Elimina
    4. ben fet Xavi! ;-) en tinc uns quants d'apuntats per Cambrils. ja et vaig dir que el meu amic l'altre dia hi va anar i va sortir encantat!!

      Elimina
  3. El duet de salses hauria de venir amb un avís com l'alcohol: consum amb moderació.
    Cambrils té molts bons llocs, sí. :-)

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa anys tenia un pa molt senzill, però ara ha millorat el pa i és francament bo.... Vaja que jo podria dinar amb només les sales i "a lot of " pa...

      I si que Cambrils té bons llocs per menjar... Vaja... perquè penses que em vaig decidir per Cambrils?.... pensa que jo tinc zero interès per la sorra.... :) :)

      Salut!!

      Elimina
  4. Valor segur, el Xavi un sol, domina la sala a la perfecció. Vaig estar no fa massa i la cambrera es va posar malalta a mig servei i el cambrer havia plegat feia molt poc. Cap problema tot com un rellotge. Asignatura pendent els arroços, jo vaig sempre de mariscada. Un dia ens llençarem als arroços, ja saps que quan vas amb una idea fixe es dificil canviar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Formen un gran equip. Ell a la sala i els seu germà a la cuina. Són anys de professionalitat per superar aquestes incidències.

      El meu dubte quan vaig allà, és que triar... Un dia arròs, altre mariscada, altre de "picar" i aquest darrer cop els entremesos.

      Salutacions!

      Elimina
  5. He de tornar, he de tornar, he de tornar... :-)

    Ja faré una escapadeta amb el tren i em reculls a l'estació que tan bons records ens porta...

    Increïble lo de la Marta & bescuit amb xocolata. I em callo, que no vull rebre més... :-)))

    Gran lloc. Dels que pots recomanar sense por a que vinguin a apallissar-te després.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres si.... Grans records a l'estació..😄

      Lo de la xocolata té certes connotacions... 😰😰😰

      Abraçada!!

      Elimina