21 d’agost de 2016

La Barra del Coure

La Barra del CourePassatge Marimon 20
www.restaurantcoure.es/a>
TEL.: 932 007 532

Aquesta setmana publiquem una nova visita conjunta dels de Tres(o+)ataula. Hem anat a Coure i en concret al seu espai superior "La Barra del Coure".


Feia com quatre anys que no hi anava, mentre que abans, per un tema de proximitat de feina, hi anàvem més sovint. I no sé pas si perquè era agost i en aquests període, Barcelona varia de fisonomia, no vaig sortir excited, com recordava haver-ne sortit abans.

barra-coure-croqueta
Bona... però vaig enyorar les típiques....

Em van faltar les croquetes típiques amb aquell toc de curry tant característic i l'hamburguesa que la recordava molt positivament, en aquesta ocasió em va costar fins i tot d'acabar... Diga-li massa cocció, massa mostassa al pa, o el que sigui, que em va semblar una hamburguesa que tot i mantenir la presència, el nivell no era el mateix.

barra-coure-burguer

Ara diré una cosa, posant-me on potser no m'hauria de ficar, però crec que no es massa bó per un lloc amb anomenada com Coure, tots aquests moviments en que el xef (del que tinc clar que és un gran professional), ara assessora aquí, ara ho fa allà, posa un substitut, ara torna.... Reitero que potser no ho hauria d'escriure, però sabeu que em costa no dir el que em barrunta pel cap. I alguna altre opinió m'ha arribat en aquesta mateixa direcció...

La carta de vins, era molt curta... Quatre blancs i quatre negres i en positiu comentar que els oferien també a copes. Dono per suposat que en període fora de vacances, es deu poder tirar de la carta completa del Coure, pel que fa a ampolles senceres, doncs sinó seria un sense sentit.

barra-coure-vi-vespres


En resum, que tot i que vaig menjar prou bé, vaig sortir dient "això no és el mateix". I en canvi els meus companys de bloc, van sortir més satisfets que jo. El punt de vista, global, les fotos i el cost, el podreu veure fent clic a4 comentaris:

 1. Mala sort amb l'elecció del teu plat principal... I més si el recordaves especialment bo. Com jo no tenia referències prèvies, vaig gaudir molt, tant amb les croquetes que em van semblar perfectes de cocció i textura, com amb els lletons que estaven d'escàndol.

  I si ens arriben a acomodar en una taula amb les seves cadires, ja hauria estat l'hòstia!

  Abraçada!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si, perquè el teu plat es veia molt bé, però la (mala) costum meva d'anar als llocs i demanar sempre el mateix (quan m'agrada), té aquests perills.... Ja veuràs quin disgust el dia que Sense Pressa em maltractin el meu plat estrella.... :'(

   Elimina
 2. Doncs l'hamburguesa fa molt bona pinta, clar que si està més feta del compte perd un una mica...
  S'haurà de tastar el lloc. :-)

  Salut!

  ResponElimina
  Respostes
  1. La pinta era espectacular... però "en directo", no la vaig trobar a l'alçada que recordava.

   Vaja que si torno, em demano els lletons, com va fer el Jordi.

   Salut!!

   Elimina