25 de setembre de 2016

Bellavista del Jardín del Norte.. alies Can Messi... :)

Bellavista del Jardín del Norte



Enric Granados, 86-88,
http://bellavista.barcelona
TEL.: 938 56 29 49
Jardin-Norte-entrada


El tema del bloc, és molt agraït, aporta satisfaccions, però té el seu peatge quan t’atrapa. Hi han llocs que sense el bloc, mai aniria, però que per poder parlar amb propietat i fer conya si cal, he d’anar.... Sense caure en Òperes Samfaina, (tinc uns límits), de tant en tant cal alguna aventura, que he de reconéixer que no sempre són dolentes i fins i tot en llocs com la que avui descric, és menja prou bé...

Per aquest motiu, mig en serio, mig en broma, vam aterrar un migdia a El Jardin del Norte... No descriuré la distribució, ni que intenten que sembli un poble, ni molt menys lo graciós que pot arribar a ser anar al lavabo on uns altaveus, reprodueixen acudits del malaguanyat Eugenio, doncs d'això ja s'en ha escrit prou literatura.

El local, és bonic i quasi diria espectacular...Fins i tot vaig deduir que fan vistes guiades, doncs un noi tot ben vestit, acompanyava diferents grups que ens observaven des de unes galeries superiors, tot i que molt discretament... els podeu veure a la galeria superior :)

Jardin-Norte-interior

La carta és variada i amb intenció d’agradar a tothom. La podeu veure a la seva web: Carta Jardin del Norte.

Cap plat venia especialment de gust, però tampoc res desagradava. Vam decidir-nos per coses variades, començant per unes correctes braves Cañota, seguint per un ceviche de navalles, en que la sorpresa va ser que la “ració” valorada en 5,50€, només era una navalla.... Ens vam estirar i vam demanar dues quan el cambrer (molt principiant), va esbrinar preguntant a un company, que només era de una.... També un "Tiramisu de blat, amb tòfona d'estiu i ou a baixa temperatura" que havia vist recomanat per les xarxes i estava prou bo

Jardin-Norte-bravas
Jardin-Norte-navalles
Jardin-Norte-tiramisu

I vam continuar amb dues broquetes de pollastre i costellam de porc...

Jardin-Norte-broquetes
Jardin-Norte-costella

I vam acabar amb una bona taula de formatges, que si voleu saber els noms, són els cinc primers de la llista inferior

Jardin-Norte-formatges

Jardin-Norte-carta

El vi va ser un DO Terra alta, La Foradada. Quan et lliuren la carta del menjar, a la part final hi ha com una llista de vins de les empreses "patrocinadores"... I suposo que si et deixes aconsellar, acabes amb un d’aquells. La cosa comença amb Codorniu, continua en davallada cap a Luis Cañas i continua amb cerveses Damm de totes menes, però per sort sense la p* Inedit... Potser ja l’han deixat de fer....:)

Però quan demanes si tenen carta vins, en tenen i no està gens malament en relació a lo comercial del lloc. Fins i tot pots trobar coses que venen de gust, com aquest brisat de la DO Terra Alta, que va resultar força interessant.

Jardin-Norte-vi-Foradada

I no parlo més del menjar, perquè no hi ha res a parlar... Tot correcte, bo, però com molt pla, sense plats que diguis "ostres!!"....

Que quina és la gràcia del lloc?..., Doncs el local, la campanya publicitària, lo “cuqui” que és, les fotos que han circulat per la xarxa ...I com van anar un migdia previ a l’inici escolar, el veure nens d’aquells, que com festa grossa, els pares o avis els porten al kit sencer: Museu del Barça i després el restaurant... Feia gràcia veure nens amb la camiseta corresponent, amb ulls com plats observant tot i amb la secreta esperança de que aparegues el Messi per allà, cosa que per sort no va passar...

Jardin-Norte-tiquet

RESUM

  • Local molt ben aconseguit
  • Servei voluntariós, però amb sensació de debutants
  • Menjar correcte / bo
  • Ideal per portar els fills/nets, després de visita al Museu del Barça
  • Algun plat amb RQP difícil de justificar... La navalla de 5,5€, és la millor mostra
  • I sense que soni a pejoratiu, no penso tornar-hi. Ja ho he vist i ja el tinc al bloc

41 comentaris:

  1. Ja podien estar bones les navalles! Dit això, sembla d'aquells llocs una mica "cajón de sastre", oi?, on hi quep de tot, sense massa personalitat.

    Frederic

    ResponElimina
    Respostes
    1. Just ho has definit.... "Cajón de sastre".... tenen de tot.... escalopa pels nenes.... peix pels refinats... coses per vegetarians....

      I segueixen la nova moda, que va de que els plats coneguts, posen preu de mercat (exemple les patates braves) i de lo que se suposa el "público en general", en sap menys de preus, doncs cataclak en aquest apartat...

      Una mica el que em va passar a Estimar amb 90€ per una escórpora, en que com la gent no saben que és i molt menys el preu, doncs tirem amunt... Allà que venen els peix a pes... (ho fraccionen en unitats de mesura de 100 gr per evitar infarts), trobes l'escorpora a 9/10€ gr els 100gr i les gambes gegantes de Palamós a 11/12€ els 100gr.... i pels que coneixem preus de mercat, el marge carregat en una i altre cosa, no té comparativa... però clar... la gent si coneix el preu de les gambes i en canvi la escorpora ... "i ezo k eh?"

      Elimina
  2. Pel que llegeixo, és un més de tants que en hi ha a Barcelona doncs, com dieu, hi ha de tot. No hem crida massa.
    Sobre l'Estimar, tens tota la raó sobre la manca de proporció entre productes i que claven en accés, però tenen peixos de més de 2 o 3 Kg. difícils de trobar a Barcelona i ho aprofiten.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... fora de la campanya publicitària i el magnetisme que pot crear Messi, no té res... Potser el local , una mica a estil Port Aventura, pels que els agrada això....

      El tema peixos de 3kg, com jo vaig sempre en petit grup (2), queda fora del meu abast... Però parlant de peixos i ja fora dels mercats tradicionals, has vist mai aquella botiga de peix que hi a la cruïlla Enric Granados amb Còrsega (costat mar-Besós) ? . Jo cada cop que passo al·lucino de veure-la amb peixos salvatges de bona mida...

      Salutacions!

      Elimina
  3. Al darrera també hi han els Iglesias, crec -sense el seu famós soci-.

    Sí que l'he vist la peixateria... bona pinta però no hi he entrat mai. M'hi fixaré més!

    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que hi han es Iglesias.... :)

      La peixateria, sempre que passo per allà, m'aturo i sento enveja de no viure pel veïnat. La vaig descobrir, anant al Sense Pressa que està allà al costat i suposo que ja coneixes.... I sinó, visita obligada....

      Salutacions,

      Elimina
  4. Em transmetes com que s'ha de ser molt culé per anar-hi hahahahaha. No sóc tant futbolera jo.
    Navalles a 5,50€ i menú infantil, un Dragon Khan gatronómic.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona la del Dragon Khan gastronòmic.... :)

      Però pels que són MOLT futbolers i del Barça, es veu que senten emocions addicionals... :)

      Salut!!

      Elimina
  5. Que sigui com un poble, amb quiosc, font i barberia, em costa, però d'acord...

    Que tingui el plus de ser d'un tal Messi que sembla ser un tio conegut, no t'ho compro, però d'acord...

    Que una pxxx navalla costi 5,50 € multiplicant per més de 10 el seu cost i superant fins i tot l'escórpora que vas publicar l'últim dia, no ho puc entendre, però d'acord...

    Fins i tot podria acceptar pop com animal de companyia, però el que no puc, és veure al meu voltant gent passejant i fent fotografies com si d'animals de zoo és tractes (si almenys tiressin cacauets amb el preu de l'entrada...).

    Aquest, ni de conya te'l compro... :-))))

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo que volia anar-hi amb tu un dia..... Quin disgust....!!!.

      Lo de la navalla, ja la vaig demanar per fer la foto.... Un dia és un dia i van ser 11€.

      Però si que estic "que me salgo", demanant algunes coses amb RQP excited....

      Abraçada!!

      Elimina
    2. T'as fixat en les broquetes??.... :)

      El que veus a la foto, són dues.... I això vol dir 15€...

      En canvi els plat de formatges, estava bé....

      + abraçades!

      Elimina
    3. Si... També té delicte... Però has de comptar amb la feina d'enfilar els pobres pollastres. Val més el platet, que un pollastre sencer d'aquells que ens agraden... :-)

      Elimina
  6. Tenen de tot, però m'han comentat que el plat estrella es l'escalopa ja que es el plat preferit del Messi i aixó sempre es un valor afegit. No s'ha de ser vergonyos i també te que ser "excited" demanar una escalopa amb una birra a pressió, jejejeje.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs tens raó.... I segur que està ben bona... :)

      Salutacions!

      Elimina
  7. Ondia..... doncs jo si apareix el Messi... com els crios eh??
    La decoració és impressionant... però ja se sap als de poble tot mos sembla bonico...
    El menjar, llevat de la p* navalla, ( que com imagineu, van dir-me que s'havia de demanar sí o sí, pq el guió ho requeria) més que correcte, bo !!!
    No és, ni seria el meu restaurant de referència... però la decoració i l'ambient, viu i agradable que respira, fan més que bona la visita i sobretot molt millor que alguna pijotada que m'ha tocat (recordo el dels ous, i un parell estrets, sorollosos i amb ambient super-mega-idiota)

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha,,,, tu sempre dient "però si el rei va despullat!!!" i no parlo de borbons, sinó del rei del conte de Hans Christian Andersen.

      Nota pels lectors: Quan parla del "dels ous", és refereix al Egss.... i dels estrets (per taules apretades) Totó, Montbar i alguna altre parida.... Però fer-la contenta, no té secret.... A Bardeni és feliç com un anís....

      Elimina
    2. jejeje, el dels ous s'ha entès.

      Elimina
  8. Hace poco pasé y me llamó la atención por la decoración de la entrada. Desde luego han sabido cómo destacar desde la calle! Pero ya veo que no es nada del otro mundo.
    Me ha hecho mucha gracia lo de la ración de navajas, jajajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eva!!.

      La decoració i ambientació, s'ha de reconéixer que està bé... Però lo de les navalles, és un perill... Imagina que t'estires a l'estil de "Portin una dotzena!!".... :)

      Salutacions!!

      Elimina
  9. Imaginava que estant els iglesias el producte bo i el preu altet... i més si venen el rollo messi, deco, enric granados, etc... hi he passat força per davant i encara res... algun migdia mig perduda per la zona hi dinaré, suposo :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic segur.... no podràs evitar la temptació.... :)

      El producte, era bo.... Però amb el rollo guai, si comptes el marge de les broquetes (15€ les dues), o els 4 p* trossets de costella tocino (10,50€), el marge és molt gran... Tu perquè no vas als mercats, però un costellam de porc (amb 14 costelles crec i de cada una ens pots fer 3/4 trossos), val com 12/14€.

      Però entenc que hi has d'anar.... O si vols fem un 3 a Taula.... :) :)

      Elimina
    2. exacte! no podré resistir temptació! jaja.... la eva vena tieta surt sempre! :-)

      Elimina
  10. Ho sento per no és el tipus de restaurants que m'agradaria anar, ja t'ho vaig dir per insta. Respecto totes les opinions però per veure això (salvant les distàncies) m'en vaig una dia a Port Aventura i em faig en somnis un Dragon Khan. Parlen de 1000 mts quadrats + més 1000 més de una Terrassa NO oberta per denuncies de veinat, pero a punt per obrir. Molt metres veig jo per omplir-ho de navalles a 5,50. O hi ha molt pijos o no surten els números a no ser pel que dius del personal, siguin becaris amb ganes d'omplir curriculum

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni a mi Tomàs!.

      Però de tant en tant m'agrada fer-me algun d'aquests guais per fer una mica de conya...

      La terrassa estava tancada, però no tinc clar que l'obrin. Jo si fos un veí, m'hi posaria fort, doncs la normativa tinc entés que no ho permet...

      Elimina
  11. Aqui haurias pogut ben dir "So excited"
    Ja imaginaba que es mes marqueting que cuina, encara que els Iglesias i algun Adria siguin a derrera del negoci
    Félix

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per un dia, he variat.... :)

      El producte que donen és bo i la RQP si la mires pel que t'arriba al plat, és dolenta, però si la valores en funció de tot el "show", millora.

      Salutacions Félix!

      Elimina
  12. Sí, ja sé que ningú m'obliga, però avui he passat per casa vostra desprès de moltes setmanes i us he trobat pesadets/pesadets.
    Estàs/esteu submergits en un caldo que us impedeix tenir perspectiva i si, a més us agrada, jo que n'haig de fotre?
    Les coses ja fa temps que van començar a canviar i esteu viatjant en direcció contrària. Patologia.
    Arquímides

    ResponElimina
    Respostes
    1. I un personatge amb una envejable clarividència com tu, ens podria ajudar a trobar el sentit correcte....??

      No pas la direcció, perquè no existeix la direcció contrària.... Però corregit això, necessitem que algun ser superior, ens ajudi a trobar el sentit al que fem i per tant el sentit correcte... :)

      Ens pots orientar...?. Només serien 4 línies, que per algú que està pel damunt de nosaltres, no comportarien massa esforç i faries una bona obra...

      Estem so exciteds, esperant la teva pluja de idees, que ens portaran en el sentit adequat... Seràs el nostre guia... la llum que ens guiarà...

      Elimina
  13. #ohmylord #soexcited esther

    ResponElimina
  14. Deixeu-vos d'òsties i no sigueu antics...
    Si us agrada aquesta faramalla un pèl pedant, aquest convivio i aquest vousparlez, doncs endevant les atches i no us en esteu pas. És cosa vostra, primers de classe.
    Val més això que fer-se situacionista. Ara, no més navalla, per favor.
    Arquímides

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaaaleee.... no més navalla...

      Però intenta escriure quan no hagis begut.... Que no s'entén res del que dius,,, :)

      Un altre dia que estiguis seré, tornes a intentar-ho.... O en directe, que per donar consells, no cal amagar-se.

      Elimina
    2. Moltes gràcies. Obligat rendir-se davant del teu superb enginy. I de le bones maneres, que no les té pas qui les desitja.
      A.

      Elimina
    3. De res.... :)

      Però saps igual que jo, que tots els teus escrits, queden diluïts, pel desprestigi d'escriure amagat com un puto anònim... Com sparring, és prou distret utilitzar-te... tret d'això un zero a l'esquerra....

      I com sempre us dic als tres perfils d'anònim que volteu per aquí (1.- el gordito, expert en tot i pedant.... 2.- La madureta rabiosa... 3.- El flicaire que va de senyor), en directe quan volgueu... i mentre fuk you... :)

      Elimina
    4. Per endavant sempre les exquisides bones formes. Difícil prescindir-ne quan estan incrustades a l'
      ADN com resultat dels bons col.legis.
      Ni volent-ho podríes ser mai un fotut exhibicionista, ho sento.
      A.



      Elimina
    5. Quan li fots a l'alcohol, ja ni de sparring....
      Trist a les 4 de la tarda, estar ja així.... Si necessites ajuda, ja saps....
      En tot cas, ja saps com contactar... I per avui crèdit acabat.... Propera bestiesa.... click... a la carpeta de spam..

      Elimina
  15. Bona nit,

    Com pot observar, ara escric menys per aquí, però segueixo fidel llegint tot el que publiques.
    A aquest d'avui no m'hi veuran pas, tot i que interpreto pel que dius, que tampoc és cap fiasco.
    I canviant de tema i reiterant el que ja t'he dit altres cops, no entenc com permets comentaris desequilibrats com els que em precedeixen. Ara fins i tot em feia mandra escriure just per sota del que hi ha. Tu manes, però ja saps la meva opinió.

    Abraçada!
    CarlesP

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia Carles,

      Veig que ja vas de matinada i tot.

      El tema que dius, ja l'hem parlat i tens raó. Racionalment caldria eliminar-los d'entrada o no permetre anònims, tot i que és una manera còmoda de permetre participar, segons la situació. I esborrar-los, costa un clic ...

      Però penso que es bo, mostrar que hi ha gent "dolguda", amb la meva manera de descriure la realitat. En el fons i diguin el que diguin, aquesta gent està emprenyada perquè al remar en una direcció esbiaixada, deixo en evidència el col·lectiu de "to mu bien", "to maravilloso", alies panxa agraïts que estant remant tots en la mateixa direcció i sentit, sense sortir de les normes...

      Abraçada!!

      Elimina
    2. Ets tot un transgressor...

      Elimina
  16. Crec que s'ha de ser molt culé per anar-hi,... i sobretot pagar-ho, en fi, suposo que tindrán el seu públic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Entre això que dius i també gent de la que surt molt poc per restaurants, volen celebrar alguna cosa, no saben on anar i llavors el "cunyat llest" del grup diu: "i si anéssim a can Messi"?

      :)

      Salutacions!

      Elimina